HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN RAC DIN 2 IANUARIE 2018

Incepem anul 2018 sub influenta Lunii Pline in Rac pe gradul 12 cu un maxim in jurul orei 4:24, ora Romaniei. O Luna Plina in Rac pune accentul pe familie, traditii, mama, copii, securitatea si bunastarea familie, tendinta de a ascunde, de a poseda, de a fi atasat, colectare de emotii, obiecte.Dar aceasta Luna in Rac este luminata de Soarele in Capricorn cerand sa facem un echilibru intre sensibilitatea emotionala a racului si severitatea capricornului, intre atasamentul puternic de familie si atasamentul de cariera, intre tendinta de ascunderea a racului si nevoia de recunoastere publica a capricornului, intre deciziile schimbatoare ale racului si auto-discplina capriconului. Acuma, aceasta Luna Plina vine cu daruri pentru cei care si-au facut temele bine si in acord cu destinul lor. Sacul este plin sau gol, divinitatea premiaza sau amendeaza si asta in functie de ceea ce s-a facut de la Luna Noua in Rac din iunie 2017. Iar simbolul Zmeului astral format de Luna Plina in Rac tine de eliberarea din anumite constrangeri, ne invata ca trebuie sa ne inaltam tot mai sus( sa crestem, sa evoluam) dar pentru asta trebuie sa rupem anumite lanturi karmice. “Si, dupa cum a inaltat Moise sarpele in pustiu, tot asa trebuie sa fie inaltat si Fiul omului”. Ioan 3:14

Simbolul Sabian al gradului 12 Rac, gradul Lunii Pline este:”O chinezoaica ingrijeste un prunc inconjurat de o aura de lumina divina”. Este fabulos acest simbol sabian in acord cu Zmeul astrologic format pe cer de aceasta lunatie divina. Este o promisiune catre toti oamenii ca Dumnezeu poate renaste in interiorul sufletelor lor dar ne spune “Fratilor, nu fiti copii la minte. Fiti copii cand e vorba de rautate. La minte insa, fiti desavarsiti” (1 Corinteni 14, 20). Aceasta Luna Plina este aducatoare de frustrare sau iluminare si asta in functie de ceea ce este hranit, ocrotit, in noi(Racul).

Cu Luna Plina in Rac gradul 12, cei nascuti in jurul datei de 2 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 12 Rac, Capricorn, Balanta, Berbec.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar, un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces iar luna este guvernatorul natural al acestei case, deci, in aceasta casa, luna plina capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut, tind sa iasa la lumina, toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in domeniul intimitatii, bani prin fel de fel de contracte semnate, prin partenerul de viata, intelegeri oculte. Este un timp benefic afacerilor de familie, in special pentru cei care s-au pregatit suficient pentru asta. Puteti deveni mai atrasi de religie, spiritualitate, deveniti mai milosi, plini de compasiune, atenti fata de cei mai putin ajutati de soarta. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra familiei voastre, caminul vostru, parinti, cariera, afaceri imobiliare. La Multi Ani! plini de Lumina.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Puteti simti ca gandurile voastre sunt confuze sau ca sunteti intelesi gresit, sinceritatea voastra este mereu pusa la indoiala, toate acestea va pot rani sufletul.Tot ce tine de transport, autoturisme, calculatoare, telefoane , frati, negocieri, comunicare, contracte, acoduri sunt accentuate acuma. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie  2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Aceste evenimente pot fi legate de proiecte  importante, cursuri,  frati, rude, comunicare, calatorii scurte, o persoana a carui inteligenta v-a fermecat. Puterea voastra de convingere este foarte mare, deveniti maestri in manuirea cuvintelor, deci daca vreti sa propuneti cuiva un proiect, daca vreti sa sustineti o cauza, atunci, aceasta zi va ajuta foarte mult. Cuvintele voastre hranesc, sustin oamenii, rudele voastre. Incurajarea celorlati sa creada in mesajul stelelor va fac un castigator in cartea vietii. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in relatii, partener de viata, prieteni, protectori, asociatii profesionale, astrologie, ghizi spirituali, idei neobisnuite, idealism.La Multi Ani! plini de Lumina.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie sau poate fi un esec, acuma, banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Este cu siguranta un moment in care lucrurile materiale au o mare importanta pentru voi, puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie  2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra valorilor voastre native, bunuri personale. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in proiectele profesionale, sanatate, ambitii lumesti, statut social, functii inalte.La Multi Ani! plini de Lumina.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Apar probleme in asocierile voastre ce pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmanii care se pot manifesta deschis.  Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, cariera, ambitii profesionale, prieteni, asociatii profesionale. Fiti mai atenti la ceea ce mancati deoarece pot aparea unele probleme. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in iubire, creativitate, distractii, hobby-uri, strainatate, calatorii speciale, credinta.La Multi Ani! plini de Lumina.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Puteti primi in vis raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra “ vietii voastre secrete , a karmei voastre, a trecutului vostru , cariera, ambitii profesionale, straini. Poate fi sfarsitul unei relatii, cineva de la locul de munca va poate face rau sau puteti descoperi ca intentiile unui coleg nu sunt prea onorabile. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in familie, afaceri de familie, parinti, camin, afaceri, banii unei afaceri, mistere, ocultism.La Multi Ani! plini de Lumina.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi imprevizivil, chiar socant pentru voi. Aceasta energie “plina” poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi, impacari, intelegeri noi in disputa cu un prieten. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. In acelasi timp, prietenii, astrologia, va lumineaza calea. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra  prietenilor vostri, asupra sperantelor voastre. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in viata relationala, partener de viata, asociat, rude, calatorii scurte, comunicare.La Multi Ani! plini de Lumina.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Accentul acestui moment astral este pe stabilirea ordinii si controlului in viata voastra profesionala, puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie  2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra carierei, familiei voastre.Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in cariera dar puteti avea success, faima prin activitatile voastre profesionale, va vede lumea in aceasta perioada. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in tot ce tine de proiecte la locul de munca, sanatate, bani, respectul de sine, resurse personale.La Multi Ani! plini de Lumina.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, internet, studii inalte, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra mintii voastre mari, cunoastere, respectarea legilor, strainatate. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in tot ce tine de iubire, povesti romantice, idealism in dragoste, aventura, imbunatatirea sanatatii voastre, intelegeri divine. A face un salt de credinta este cea mai buna cale pentru voi acuma, nu actionati pripit in povestile de iubire, inca purtati niste ochelari care modifica realitatea.La Multi Ani! plini de Lumina.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima, lupta pentru putere, planuri secrete pentru castigarea puterii, manipulari diverse. Casa opta este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si pierderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Pot aparea noi surse de venit, puteti primi o mostenire chiar si o noua dragoste. Egoismul, lacomia sau excesul de putere sunt contorizate de aceasta luna plina si poate deveni pentru voi  un condiment al dezamagirii si pierderii. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociatilor si partenerilor vostri, asupra vietii intime, bani, taxe, angajamente financiare. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in tot ce tine de familie, parinti, putere interioara, radacinile voastre, karma, faptele trecutului, intelegeri subtile, credinta, compasiune, iertare. Un secret dezvaluit va schimba in bine.La Multi Ani! plini de Lumina.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, sa refaceti o legatura subreda cu partenerul de viata. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre, partener de viata, asociat, amant, dusmani, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in tot ce tine de rude, frati si surori, comunicare, prieteni, idei neobisnuite, sperante, protectie divina. La Multi Ani! plini de Lumina.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile si anumite venituri suplimentare la locul de munca. Aceasta energie lunara poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, certuri, discutii aprinse la locul de munca ce va pot afecta sanatatea. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra relatiilor voastre de la locul de munca, program de munca, colegi, sefi, sanatate. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in tot ce tine de bani, valori, talente native, cariera, ambitii profesionale. La Multi Ani! plini de Lumina.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta,  o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2017 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire, iubit, copii, creativitatea voastra, speculatii diverse, mandrie exagerata. Zmeul astrologic format pe cer acuma devine aliatul vostru in tot ce tine de strainatate, straini, afaceri cu strainii, calatorii, credinta, visele mari, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, credinta. La Multi Ani! plini de Lumina.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Mul?umesc pentru munca ?i efortul depus în previziunile pe care le a?tept totdeauna cu ner?bdare! V? doresc un nou an cu s?n?tate,realiz?ri ?i mult? iubire!

  2. Multumesc pentru aceast mesaj ce m-a facut sa-mi fac tranzitele pentru aceasta luna plina.

    Este extraordinar de puternica pentru mine. Cel putin asa o vad eu.

    Multumiri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.