6-VIBRATIA UNIVERSALA A LUNII APRILIE 2018-“ …Caci despartiti de Mine nu puteti face nimic “

“ Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu aduce mult rod; caci despartiti de Mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:4

Luna: aprilie este luna a 4-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna aprilie 2018 =4+11=15=1+5=6

                 O luna  de vibratie 6 se refera de obicei la faptele omului, la dreptate, onestitate si integritate. Daca doriti sa va fie bine, nu mintiti, deoarece lucrurile se pot termina prost. Energia lui 6 cere corectitudine si adevar in toate aspectele vietii. In plus, aceasta luna nu ne ajuta prea mult in tratarea situatiilor haotice. Ar trebuie sa fim mai atenti, sa observam ce obiecte, circumstante, relatii, amintiri, aglomereaza viata noastra si ne impiedica sa fim linistiti. Este cea mai buna perioada sa  punem capat acestora si sa incepem sa traim dupa cerintele sufletului nostru. 6 este considerata o energie foarte “magnetica” si este numarul vindecarii, ingrijirii, familiei, iubirii.

Este o luna excelenta pentru a rezolva problemele in familie, in relatiile apropiate. Este luna curateniei in relatiile noastre. Daca exista vreo disputa, aceasta luna este cea mai buna pentru a aduce pacea si armonia in familie. 6 este favorabila iubirii si vindecarii la toate nivelurile.

Aceasta luna 6 este “ iepurasul de Pasti” care vine cu daruri doar de dragul de a bucura inima celorlalti. Iar darul nu se limiteaza doar la chestiuni materiale sau financiare ci si la dragoste, acceptare, recunostinta, incurajare, voie buna, care devin daruri mari pentru cei din jurul nostru.

O luna de vibratie 6 aduce in lumina relatiile, unele pot trece prin fel de fel de obstacole care le verifica de fapt soliditatea. Cele care nu reusesc sa treaca de aceste incercari, se pot rupe. Nu pierdeti timpl cu cineva care nu va pretuieste cu adevarat.

Daca lucrurile merg bine, nu cautati o problema  acuma. Vibratia 6 are prostul obicei de a crede ca daca ceva merge prea bine, ceva este gresit si atunci chiar putem strica lucrurile. Este cea mai buna luna pentru a gasi modalitati de a crea mai mult confort si frumusete in mediul de acasa.

Poate fi o luna cand trebuie sa facem unele  ajustari in viata noastra sau sacrificii pentru cei din familie. Pot aparea cheltuieli suplimentare pentru casa. Este o luna favorabila si pentru iubire, pace, liniste dar gelozia, infidelitatea pot aduce tensiuni intr-o relatie in care deja exista probleme. Unele relatii pot deveni impovaratoare. Poate aparea partenerul, partenera mult visata sau o relatie subreda se poate rupe.

Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, pacatul, ispita, coruptia. Conform bibliei, sase este numarul omului pentru ca a fost creat in a sasea zi. Sase ne aduce aminte in permanenta ca fara Dumnezeu suntem incompleti, indiferent de ce facem. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta inseamna doar imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu. Iar cand fugim de Dumnezeu, vom suferi.

Sase iubeste ca lumea sa fie calma, linistita, armonioasa, echilibrata. Are nevoie de confort in toate aspectele vietii-haine confortabile, mobilier, mediu si relatii care aduc liniste in suflet.

Negativ, aceasta luna 6 poate sa ne faca sa credem ca avem dreptate tot timpul, ca opiniile noastre sunt cele mai bune, sa nu tinem seama de sentimentele celorlalti. Dar lozinca acestei luni trebuie sa fie “ traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca “. A venit timpul sa ne reamintim ca toti gresim, nu exista perfectiune aici pe pamant.

Verdele si toate nuantele de verde sunt culorile norocoase pentru o luna de vibratie 6. Smaraldul este bijuteria norocoasa a acestei luni.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 6, 33 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 6, 15, 24. Cei cu vibratia numelui si prenumelui 6 sunt si ei in centru atentiei in aceasta luna 6.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 6 sunt:

Vibratia 1(4, 13, 22 aprilie 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (5, 14, 23 aprilie 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

 Vibratia 3( 6, 15, 24 aprilie 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(7, 16, 25 aprilie 2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 8, 17, 26 aprilie 2018): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 9, 18, 27 aprilie 2018): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(1,10, 28 aprilie 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (2,11, 20 aprilie 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (3,12, 21 aprilie 2018):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Sa fiti binecuvantati!

Si asa cum ne spune si Aivanhov, “Iubirea de Dumnezeu rezolva toate problemele”.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.