12 / 3-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII IULIE 2021-IN CEASUL AL DOISPREZECELEA ….

“Isus a raspuns: “Nu sunt douasprezece ceasuri in zi? Daca umbla cineva ziua nu se poticneste, pentru ca vede lumina lumii acesteia;
dar daca umbla noaptea, se poticneste, pentru ca n-are lumina in el.” Ioan11

Luna: iulie este luna a 7-a
Anul : 2021 ( numerologie =2+0+2+1=2+2+1=5)
Vibratia energetica universala pentru luna iulie 2021=7+5=12=1+2=3

O luna de vibratie universala 3 extinde comunicarea, fericirea,  bucuria de a trai, calea spirituala. Este numarul creatiei, exista o putere nedefinita in spatele lui 3 ce permite crearea unor lucruri, gasirea unor solutii necunoscute pana acuma. Numarul trei este primul dintre cele patru numere perfecte si reprezinta perfectiunea divina. Dumnezeu are trei atribute, omniprezenta, omniscienta si omnipotenta. Timpul are de asemenea trei mari diviziuni – trecutul, prezentul si viitorul.

Aceasta vibratie 3 va pune un accent deosebit pe eforturile personale, creativitate, comunicare, patriotism, piosenie, voie buna, respectarea legilor, propagarea adevarului.  Sa traiesti sub aceasta vibratie inseamna ca poti sa te bucuri de viata, te simti destins si poti lua lucrurile asa cum sunt. Este una dintre vibratiile care confera multa gratie, stralucire, farmec aparte. Aceasta vibratie ne cere sa imbratisam bucuria de a trai si sa ii ajutam pe cei din jur sa faca la fel, sa se bucure de viata si de darurile vietii.  Evenimentele sociale sunt in prim plan, dar este probabil sa apara si unele neintelegeri in viata de familie. De asemenea, aceasta luna poate fi o sansa pentru ceva nou care deschide o alta lume pentru noi. Este o oportunitate reala sa schimbam ceva. Este timpul sa renuntatm la rutina si sa facem ceva diferit. Cu aceasta vibratie universala 3, putem sa ne bucuram de lucrurile frumoase, de un film frumos, de o muzica frumoasa, sa practicam entuziasmul nejustificat, fericirea fara motiv si sa “zambim pentru ca putem….”.

Aceasta luna 3 ne cere sa intelegem puterea iubirii, sa invatam sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem, sa nu ne ingrijoram de ce cred ceilalti, sa fim noi insine. Cand incepem sa ne iubim pe noi insine, apare o schimbare. Iar aceasta dragoste pentru noi insine  creeaza magnetismul care ne face mai atragatori, si, prin urmare, mai iubitori. “Nu te mai condamna, invinovoti, iubeste-te, fii bun cu tine, fa o schimbare radicala( revolutie) in gandirea ta, in modul in care comunici cu tine insuti”.

Sa repetam zi de zi si cat mai des posibil : “De acum inainte voi fi plina de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insami”. Asa vom descoperi ca esenta fiintei noastre este iubirea cea mai pura. Suntem iubire, dispunem de iubire, avem acces la iubirea infinita a Universului care este mai puternica decat o bomba cu hidrogen. Aceasta putere a iubirii exista in noi  dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubindu-ne pe noi insine, vom descoperi ca suntem fericiti, sanatosi, plini de succes si ca traim  in abundenta. Dumnezeu este Iubire si exprimand aceasta iubire pentru noi, ne conectam cu divinul.
Preponderent, vibratia 3 amplifica sectorul bancar si judiciar.  Este o luna in care trebuie sa invatam ca fericirea vine din interior, ea nu poate fi cumparata, primita din alta parte. Dar, lumina nu poate fi lumina daca nu exista si intuneric, iar partea intunecata a lui 3 tine de barfa, durere, vinovatie, minciuni, pesimism, cinism, scandaluri, uratenie, frica. Fara comparatii, fara lumina si intuneric, fara bine si rau, viata noastra nu cunoaste evolutie, important este ceea ce alegem.

Iar numarul 12 are o simbolistica puternica, este foarte spiritual si este produsul lui 3-divinul si 4 care semnifica pamantul. Numarul 12 simbolizeaza autoritatea, perfectiunea si puterea lui Dumnezeu. Este simbolul mancarii spirituale si materiale, deoarece au fost 12 paini care au fost rupte de Iisus Hristos la ultima sa cina si El insusi a fost, este si va fi  „Painea vietii”. Numarul 12 ne conecteaza cu karma cosmica. Trebuie sa fim increzatori si sa cooperam cu lumile spirituale pentru a “inmuia” karma cosmica, sa fim participanti activi la uriasul proces cosmic.

Aceasta luna de vibratie 12 poate aduce inceputul unei noi experiente, o situatie dificila poate fi rezolvata, circumstantele dure vor fi rezolvate in curand, unii pot ajunge la un nivel de iluminare spirituala. Popular, ceasul al 12-lea este vazut ca ultima sansa, se mai poate face ceva.. Deci, vibratia universala 12 a lunii iulie 2021 ne poate ajuta sa “prindem trenul’ care trebuie.

La un nivel foarte inalt, vibratia 12 ne face capabili sa  rezistam cu usurinta la intensitatea vibratiilor foarte inalte, cooperand astfel si colaborand din proprie initiativa cu lumea spirituala pe o varietate de probleme pamantesti, ceea ce duce, in cele din urma, la minimizarea karmei negative si impactul ei asupra oamenilor.

In Tarot, 12 este simbolizat de un om suspendat cu capul in jos, de glezna dreapta, de un esafod, in forma de “T”. Piciorul stang este incrucisat in spatele piciorului drept iar mainile sunt legate la spate. O aura de lumina straluceste in jurul capului sau iar din esafod cresc frunze verzi.
Omul agatat arata ca lucrurile nu sunt asa cum apar ele la suprafata, trebuie sa privim in profunzime pentru a intelege adevarul. Picioarele incrucisate formeaza cifra 4 –materialismul, iar coatele si capul formeaza un triunghi, un simbol al echilibrului mental, al puterii divine care exista in om. Aceasta luna de vibratie 12/3 ne cere sa invatam ca absolut totul este o oglinda si ar trebui sa fim foarte atenti acuma, putem vedea multe, putem vedea lucrurile asa cum sunt ele si nu cum am vrea noi, putem vedea rezultatul final.  Lumea in care traim este un fel de oglinda gigantica, oglinda care reflecta mereu aspecte sau parti din noi insine, toti oamenii pe care ii atragem sau de care suntem atrasi sunt oglinzi pentru noi, pentru tot ceea ce negam ca ar fi in noi insine.

Culorile norocoase sunt galben, auriu, portocaliu, violet, rosu si albastru deschis.
Norocosii acestei luni sunt cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30 sau cei care au destinul 3( se aduna toate cifrele din data de nastere).

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua, ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Ziua universala indica ajutorul pe care il putem primi de la cei din jur.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 12/3 sunt:

Vibratia 1( 7, 16, 25 iulie 2021 ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (8, 17, 26 iulie 2021 ): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 9, 18, 27 iulie 2021): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(1, 10, 19, 28 iulie 2021 ): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 2, 11, 20, 29 iulie 2021): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 3, 12, 21, 30 iulie 2021): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(4, 13, 22,31 iulie 2021 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (5, 14, 23 iulie 2021 ): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (6, 15, 24 iulie 2021 ):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.