10/1-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII MAI 2021-MANA LUI DUMNEZEU……….

“ Eu si Tatal una suntem.” Ioan 10:30

Luna: mai este luna a 5-a
Anul : 2020 ( numerologie =2+0+2+1=5)
Vibratia energetica universala pentru luna mai 2021 =5+5=10=1+0=1

O luna de vibratie universala 1 aduce noi experiente, idei noi, relatii noi. Este o luna luminoasa, deschisa care amplifica ambitia, inspiratia, independenta, optimismul. “Pot face orice prin gigantica forta a subconstientului meu “ deschide orice usa. Este o energie universala care sustine oamenii activi, energici si care vor sa faca ceva prin ei insisi.
Deci, incepem o luna cu o energie ce ne ajuta sa dam viata unei noi idei, unui scop important, putem da deoparte orice obstacol sau putem pur si simplu sa ne strecuram printre obstacole.
Vibratia acestei luni universale 1 nu judeca, nu discrimineaza iar folosirea ei abuziva prin fortarea unei schimbari are repercusiuni negative. Exista in aceasta luna un sentiment de onoare si responsabilitate, un simt al justitiei care nu poate fi negat. Nedreptatea supara cel mai tare in aceasta luna si multi se pot ridica in picioare pentru a face lucrurile drepte. Puritatea scopului este o alta calitate a acestei luni de vibratie 1 ce vede lucrurile asa cum sunt iar ipocrizia nu are nici o sansa. Fiti prietenii acestei luni  de vibratie 1 si va va rasplati cum nici nu ganditi, nu exista o protectie mai dedicata si un aliat mai puternic decat un 1. Putem sa pierdem lupta dar putem castiga admiratia acestei energii care sprijina oamenii activi, luptatori. Daca suntem in slujba unui 1, vom fi impinsi la limita, asteptarile sunt foarte mari si ne forteaza sa devenim mai buni si mai buni decat am fost. Daca vibratia 1 devine dusmanul nostru atunci putem fi loviti fara mila.

In aceasta luna universala 1, “fericirea are chipul meu“  si satisfactia vine prin ceea ce facem fiecare dintre noi. Energia 1 apreciaza orice fel de relatii, de la afaceri la casatorie dar tot timpul, faptele sunt deasupra cuvintelor care predica despre iubire. Vibratia numarului 1 ne spune ca singurul esec este incetarea incercarii. Negativitatea acestei luni universal 1 vine prin agresivitate, ingamfare, dominare, egou puternic.
Aceasta luna de vibratie universala 1 vrea sa ne invete ca exista loc pentru fiecare aici pe pamant chiar daca nevoile, dorintele si nivelurile de constiinta sunt diferite. Toata lumea evolueaza cu viteze diferite, in moduri diferite si in circumstante diferite. In consecinta, indrazniti sa fiti voi insiva, respectati-i pe ceilalti pentru ceea ce sunt si fac, asa atrageti beneficiile acestei vibratii 1. Amintiti-va ca talentele si abilitatile personale sunt un dar de la o sursa mai mare si trebuie sa cultivam recunostinta si smerenia. Sa fii tu insuti inseamna sa fii tu insuti si nimic mai mult.

In Tarot, 1 este Magicianul care are in mana dreapta o bagheta ridicata in sus, aratand ca legile lui Dumnezeu, scopul nobil, increderea in fortele proprii, maiestria, inalta sufletul. Unu, un numar indivizibil si autonom, este sursa celorlalte numere amintindu-ne de sursa noastra divina, de Dumnezeu.

“Iar Eu si Tatal Meu una suntem”ne spune Evanghelia lui Ioan 10-30. Dumnezeu este independent si suntem dependenti de El. Dumnezeu este sursa tuturor. Toti au nevoie de El si El nu are nevoie de nimeni. Astfel, numarul unu este numarul lui Dumnezu iar prima porunca din cele zece spune:” Eu sunt Domnul Dumnezeul tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine”.

Acest numar reprezinta inceputul, cauza principala a tuturor lucrurilor si ar trebui sa incepem intotdeauna cu Dumnezeu, tot ce nu incepe cu Dumnezeu, nu poate da rezultate bune. Suntem atat de preocupati de noi insine incat nu este de mirare ca facem atatea greseli.  Marea greseala facuta de oameni este aceea ca ei incep orice cu ei insusi uitand de Dumnezeu si mirandu-se de ce apar dizarmonii, conflicte.

A venit timpul sa invatam ca salutul simplu “ Doamne ajuta”  ne poate usura viata, realizam ca totul depinde de Dumnezeu.

“Gustati si vedeti ce bun este Domnul! Ferice de omul care se increde in El!” Eu am cautat pe Domnul, si mi-a raspuns: m-a izbavit din toate temerile mele.’ Psalmul 34

Sa spunem mereu si mereu: „Doamne, Iti multumesc pentru aceasta zi! Stiu ca ma iubesti si ca ai un plan bun pentru mine in aceasta zi. Despartit de Tine nu pot face nimic, dar pot totul in Hristos, Care ma intareste. Iar cu ajutorul Tau, voi avea o atitudine buna si ganduri pozitive, voi fi plin de speranta.”

Iar numarul 10(1+0=1) al acestei luni universale ar putea fi un semn ca in curand va veni ceva in viata noastra care va aduce ordine si solutii la problemele care exista. Numarul 10 este o dovada ca nu suntem singuri in acest univers si ca trebuie sa avem incredere in ingerii nostri care ne ghideaza in permanenta. In orice moment, avem asistenta spirituala doar trebuie sa ne legam de ea. Este timpul sa avem mai multa credinta, sa credem in indrumarea divina, sa lasam lumina sa ne vindece, salveze.

In alfabetul ebraic, numarul 10 este litera Yod ce simbolizeaza Mana lui Dumnezeu.  Energia universala a numarului 10 spune simbolic ca mana lui Dumnezeu este intotdeauna prezenta in viata noastra dar nu ne obliga niciodata. Cu cat suntem mai umili si spirituali, Mana lui Dumnezeu poate avea mai multa influenta in viata noastra pentru a fi condusi in conformitate cu vointa Lui si nu cu vointa noastra.

Asa ca putem zice plini de incredere: “Domnul este ajutorul meu, nu ma voi teme: ce mi-ar putea face omul?” Evrei 13:6

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 1( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 1, 10,19, 28.

Galbenul, auriul, portocaliul, violetul, albastru deschis, sunt culori norocoase pentru o vibratie 1.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau evenimente care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 1 sunt:

Vibratia 1(9, 18, 27 mai 2021) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (1, 10, 28 mai 2021): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

 Vibratia 3( 2, 11, 20 mai 2021): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(3, 12, 21, 30 mai 2021): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 4, 13, 22,31 mai 2021): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 5, 14, 23 mai 2021): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(6, 15, 24 mai 2021): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (7, 16, 25 mai 2021): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (8, 17, 26 mai 2021):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Rugaciune

Doamne, decid chiar acum sa traiesc doar pentru Tine. Nu imi este de folos sa traiesc dupa standardul si asteptarile altor oameni. Doar Tu esti cel care conteaza si doresc sa fiu persoana care m-ai creat sa fiu. Doamne, cred ca Tu esti mai puternic decat trecutul meu. Primesc libertatea pe care Tu mi-o dai si vreau sa traiesc planurile pe care le ai pentru mine.Multumesc…

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.