14/5-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII OCTOMBRIE 2020- O LUNA PLINA DE IMPREVIZIBIL….

Exista o singura solutie: Dumnezeu ma iubeste si eu il iubesc.

Luna: octombrie este luna a 10-a
Anul : 2020 ( numerologie =2+0+2+0=2+2=4)
Vibratia energetica universala pentru luna octombrie 2020 =1+0+2+2=14=1+4=5

         O luna universala 5 aduce schimbari dinamice, surprize, noi oportunitati, calatorii. Este timpul sa uitam de greselile trecutului si sa incercam sa facem lucrurile intr-un mod diferit si mai eficient. Este momentul sa privim viata cu o minte noua, sa exploram noi directii, sa fim deschisi schimbarii. Este o luna ce aduce schimbari neprevazute, chiar si cele mai bune planuri se pot schimba fara nici un avertisment. Este nevoie de atentie, de o gandire treaza si deschisa pentru a stapani vibratia nelinistita a acestei luni. Schimbarea este singura constanta din univers – un adevar pe care tindem sa il ignoram, agatandu-ne de rutinele duse la extrem. Iar o luna 5 poate aduce aduce surprize, rasturnari neasteptate, transformari, netezeste intr-un fel drumul inainte.

Atentie la sensibilitatea si starea irascibila, la reactiile bruste si agresive, care pot sa apara. Este o luna in care Dumnezeu ne incearca prin fel de fel de tentatii, cei care rezista, sunt binecuvantati. Indiferent de ce vine la noi acuma, trebuie sa cautam o intelegere mai profunda, sa constientizam ca realitatea este ancora de siguranta in aceasta luna imprevizibila.

Aceasta vibratie 5 este un punct de cotitura, un punct de mijloc, un timp pentru a cauta indrumari interioare prin intuitie. Pentru a nu gresi in alegerile noastre, trebuie sa ne dezvoltam puterea interioara prin tacere. In galagie, intuitia devine un fel de amintire.
Egoul si mandria par a fi cauza tuturor problemelor noastre in aceasta luna. Vointa noastra trebuie sa o aliniem cu vointa divina, sa recunoastem dreptatea divina in toate situatiile din viata noastra. Acuma, este timpul pentru reconciliere, sa recunoastem aspectele personale care ne-au adus probleme. Este cel mai bun moment pentru a scapa de obiceiurile si modelele rostogolite de personalitatea noastra si care blocheaza viata noastra.

Repetati continuu:” Ma incredintez armoniei divine si o chem sa vina in sufleul meu. Vocea divina a subconstientului meu ma ghideaza mereu si toate actiunile mele sunt pline de success”.

14/5 este cunoscut si ca un numar de proba, un numar karmic ce aduce plati pentru tot ceea ce se exagereaza prin cele cinci simturi (vedere, miros, gust, auz, pipait). Tot 14/5 vorbeste despre abuzul libertatii in detrimentul altora, evitarea oricarui sentiment de responsabilitate, comportamente excesive.
In Tarot, cea de-a 14-a carte este numita Cumpatare sau Ingerul cumpatarii. Un Inger inaripat cu un simbol solar pe frunte toarna apa dintr-un pocal de aur in altul semnificand un proces de trasformare interioara, un proces de mediere, moderatie, armonie, acord.  Neatentia, contradictiile, materialismul pronuntat, lipsa masurii, risipa, excesele, incompatibilitatile, pot conduce la probleme.

Aceasta luna de vibratie universala 5 poate indica o recompensa, o rasplata atat pentru lucrurile bune cat si pentru cele rele:

“ Apoi fiecaruia din ei i-a mai dat schimburi de haine, iar lui Veniamin i-a dat si trei sute de arginti, precum si cinci randuri de haine.”Geneza 45:22

Observati forma numarului 5, seamana cu o secera folosita pentru a taia atat buruienile cat si cerealele.

Numarul 5 este legat de harul lui Dumnezeu si proclama gloria lui Dumnezeu. Cuvantul “har” nu trebuie inteles ca  “valoare” sau “merit”. Harul lui Dumnezeu nu are nevoie de motive, este pentru toti si fara prejudecati. Numarul 5 este legat de slabiciunile omului care au nevoie de harul lui Dumnezeu pentru mantuire. Dumnezeu este cel care ne salveaza pe masur? ce ne caim, urmam si tinem poruncile Sale.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 5 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 5, 10, 14, 23.  Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 9 sau care sunt nascuti pe 9, 18, 27.

Culorile norocoase ale numarului 5 sunt : gri deschis, alb, argintiu, turcoaz. Diamantul este bijuteria norocoasa a acestei luni universale 5.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 14/5 sunt:
Vibratia 1( 5, 14, 23 octombrie 2020 ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 6, 15, 24 octombrie 2020): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 7, 16, 25 octombrie 2020): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4( 8, 17, 26 octombrie 2020): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 9, 18, 27 octombrie 2020): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.
Vibratia 6( 1, 10, 19, 28 octombrie 2020): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(2, 11, 20 octombrie 2020): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (3, 12, 21 octombrie 2020 ): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 (4, 13, 22,31 octombrie 2020):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Dumnezeu ne cuprinde pe toti in harul Sau. Harul nu trebuie niciodata sa fie confundat cu meritul, pentru ca meritul este numai pentru cei vrednici. Dar, spre deosebire de merit, harul este pentru toti, fara prejudecati, fara preconceptii.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.