12 / 3- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII OCTOMBRIE 2018-PESTE TOT……OGLINZI

“Noi toti privim cu fata descoperita, ca intr-o oglinda, slava Domnului, si suntem schimbati in acelasi chip al Lui, din slava in slava, prin Duhul Domnului.” 2 Corinteni 3-18

Luna: octombrie este luna a 10-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11
Vibratia energetica universala pentru luna octombrie 2018 =10+2018=1+2+1+8=12=1+2=3

O luna universala de vibratie 3 ne cere sa imbratisam bucuria de a trai si sa ii ajutam pe cei din jur sa faca la fel, sa se bucure de viata si de darurile vietii. Este o luna placuta, favorabila creatiei, comunicarii, comertului, calatoriilor, distractiilor. Evenimentele sociale sunt in prim plan, dar este posibil sa apara si neintelegeri in viata de familie. Preponderent, vibratia 3 amplifica comunicarea, adevarul dar si minciuna, sectorul bancar si judiciar. Vibratia 3 crede in rabdare si crede cu tarie ca onestitatea este cea mai buna politica, ca demnitatea si integritatea sunt valori mari ale vietii. Este o luna universala ce ne cere sa ne intrebam” Ce vrem cu adevarat sa se intample in viata noastra? Ce ne face cu adevarat fericiti ?

Dar pentru a fi fericit, echilibrat (3), in pace cu noi insine, trebuie sa detectam si sa vindecam sursele nefericirii ce pot fi legate de societatea in care traim, loc de munca, relatii, situatii personale, amintiri, familie. Este o luna in care trebuie sa invatam ca fericirea vine din interior, ea nu poate fi cumparata, primita din alta parte. Este posibil sa intreprindem actiuni neasteptate, sa dezvoltam curajul, sa rezolvam situatii deosebite, sa credem mai mult in capacitatile noastre creatoare.
In afara de curaj, vibratia 3 ne cere sa credem in pace, adevar, usurinta, nevinovatie, creativitate, optimism, veselie, prietenie sincera. Dar, lumina nu poate fi lumina daca nu exista si intuneric, iar partea intunecata a lui 3 tine de barfa, durere, vinovatie, minciuni, pesimism, cinism, scandaluri, uratenie,frica. Fara comparatii, fara lumina si intuneric, fara bine si rau, viata noastra nu cunoaste evolutie, important este ceea ce alegem.

Vibratia 3 ne cere sa invatam sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem, sa nu ne ingrijoram de ce cred ceilalti, sa fim noi insine. Acuma, viata ne indeamna sa ajungem la altii intr-un mod prietenos, generos, fara sa ne gandim la ceea ce putem obtine din relatiile noastre. Putem invata diferenta dintre dragoste si vina iar unde exista vinovatie, dragostea are un alt nume. Evenimentele acestei luni ne vor arata ca cel mai mare obstacol in calea fericirii noastre este vinovatia. A venit momentul sa invatam sa nu ne invinovatim singuri, uitand ca trebuie sa ne iubim si iertam chiar si atunci cand gresim, daca noi nu ne iubim, cei din jur nici atat nu pot face asta. A venit timpul sa invatam ca trebuie sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne iubim cu bune si rele, doar iubirea neconditionata si iertarea, purifica totul. Cand incepem sa ne iubim asa cum suntem, aceasta atitudine determina o schimbare importanta in imaginea sinelui nostru. Nu suntem perfecti dar asa lucram mai bine pentru evolutia noastra, pentru a deveni perfecti. Iar aceasta dragoste pentru noi insine creeaza magnetismul care ne face mai atragatori si prin urmare, mai iubitori, acceptam mai usor imperfectiunile celorlalti. Numarul trei da forma si substanta tuturor lucrurilor – este raspunsul subconstientului la sugestiile noastre. Trebuie sa fim foarte atenti in aceasta luna la ceea ce ne dorim cu adevarat, trebuie sa iubim ceea ce ne dorim si sa eliminam tot ceea ce nu ne place. Cand un om spune: ‘Faca-se Voia Ta Doamne, nu doresc decat ceea ce vrea Dumnezeu pentru mine‘, dorintele noastre eronate se sterg din constiinta noastra si suntem in stare sa ne conectam la adevaratul plan al sinelui nostru divin, al Dumnezeului din fiinta noastra.

Numarul 12 are o simbolistica puternica, este foarte spiritual si este produsul lui 3-divinul si 4 care semnifica pamantul. Corpurile ceresti sunt legate de numarul 12 deoarece trec prin cele12 semne ale zodiacului in miscarea lor cereasca. Numarul 12 este, de asemenea, asociat cu guvernul cosmosului. Avem 12 luni intr-un an, cei 12 apostoli, Isus avea 12 ani cand a intrat in templu, sunt 12 legiuni de ingeri iar pomul vietii produce 12 tipuri de fructe. Numarul magic 12 asociat cu luna octombrie 2018 arata crestere si succes. Aceasta luna de vibratie 12 poate aduce inceputul unei noi experiente, o situatie dificila poate fi rezolvata, unii pot ajunge la un nivel de iluminare spirituala.

In Tarot, 12 este simbolizat de un om suspendat cu capul in jos, de glezna dreapta, de un esafod, in forma de “T”. Piciorul stang este incrucisat in spatele piciorului drept iar mainile sunt legate la spate. O aura de lumina straluceste in jurul capului sau iar din esafod cresc frunze verzi.

Omul agatat arata ca lucrurile nu sunt asa cum apar ele la suprafata, trebuie sa privim in profunzime pentru a intelege adevarul. Aceasta luna de vibratie 12/3 ne cere sa invatam ca absolut totul este o oglinda si ar trebui sa fim foarte atenti acuma, putem vedea multe, putem vedea lucrurile asa cum sunt ele si nu cum am vrea noi, putem vedea rezultatul final. Lumea in care traim este un fel de oglinda gigantica, oglinda care reflecta mereu aspecte sau parti din noi insine, inseamna ca toti oamenii pe care ii atragem sau de care suntem atrasi sunt oglinzi pentru noi, pentru tot ceea ce negam ca ar fi in noi insine. Aceasta luna ne poate arata cum sunt lucrurile cu adevarat, ne ajuta sa ne examinam  viata, sa fim rabdatori, sa reflectam mai mult la adevarate motive ale problemelor noastre. Un vechi proverb spune: “Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestri tai spirituali”.

Sub vibratia lui 3, lucrurile importante trebuiesc facute in datele de 3, 12, 21, 30, 9, 18, 27, aceste date aduc succes. Trebuie evitate datele 6, 15 si 24, acestea aduc confuzie, rataciri inutile, dificultati si obstacole.
Culorile norocoase sunt galben, auriu, portocaliu, violet, rosu si albastru deschis.
Norocosii acestei luni sunt cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30 sau cei care au destinul 3( se aduna toate cifrele din data de nastere).

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua, ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 12/3 sunt:

Vibratia 1( 7, 16, 25 octombrie 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (8, 17, 26 octombrie 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 9, 18, 27 octombrie 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(1, 10, 19, 28 octombrie 201): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 2, 11, 20, 29 octombrie 2018): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 3, 12, 21, 30 octombrie 2018): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(4, 13, 22, 31 octombrie 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (5, 14, 23 octombrie 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (6, 15, 24 octombrie 2018):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.