VENUS IN RAC -20 MAI -14 IUNIE 2010

venus in rac

Venus in tranzit printr-un semn zodiacl ne vorbeste despre modul nostru de abordare a relatiilor,iubirii,romantismului, valorilor. In mod normal,  Venus ramane intr-un semn zodiacal aproximativ 30 de zile ,in acest timp ,  energia venusiana are o influenta deosebita asupra atitudinii noastre fata de pasiune,frumusete ,valori,conduita amoroasa,profunzimea  iubiri. Venus este energia care pune in lumina creativitatea noastra, pune in scena “ artistul “ din interiorul nostru, ajutandu-ne sa dam viata talentelor noastre creative . Venus este asociata cu cuprul, la fel cum  acest metal frumos  conduce electricitatea ( pe care nu o vedem ) si energia venusiana leaga , atrage,conduce  dar poate si rupe o relatie .

cititi despre Venus in Rac aici

Folositi-va puterea intuitiva ,este un dar special al lui Venus in Rac.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. buna adriana! nu ai mai scris de mult. as dori daca se poate sa-mi spui si mie la ce sa ma astept in perioada urmatoare avand in vedere ca pe data de 28.05 este luna plina in casa a noua si uranus trece in berbec (desi la mine ramane tot in casa a I-a). cum ma ajuta venus in casa a V-a? tot sper sa alung singuratatea din viata mea si sa rasara si soarele pe strada mea. multumesc mult.

  2. luna plina in casa IX iti cam incurca gandirea , te poti revolta impotriva tuturor, chiar si impotriva ta, in acelasi timp poti avea acces la un anumit tip de cunoastere care iti poate readuce echilibrul in viata ta . Luna plina ce activeaza axa III-IX axa gandirii, face un careu in T cu Soarele tau in fecioara pe gradul5 in conjunctie cu venus, asta inseamna ca iti poti irosi energiile prin concentrarea ta doar pe o anumita directie .Daca tinem seama ca Soarele in harta unei femei este ” barbatul” , atunci concentrarea ta este in aceasta directie ,iti doresti un barbat , iti doresti o iubire care sa se poata transforma intr-un parteneriat . Careul in T mutabil induce o energie destul de instabila ,esti foarte schimbatoare dar si influentabila . Ar trebui sa iti gasesti un scop precis de care sa te tii. Comunicarea ta poate fi deficitara si poate da nastere la diferite erori,esecuri in relatii, probleme in orice fel de inceput , dificultati in a-ti face acceptate ideile ,inselari, tradari. Uranus care iti tranziteaza casa I iti poate fi de un real folos in aceasta perioada ,iti da acces la cunostinte inalte care iti pot schimba modul de abordare a vietii,cum te prezinti tu in exterior,iti poate schimba si lumea interioara , iti deschide spiritul fara nici o limita , ai acces la astrologie,psihologie,esoterism, toate acestea iti vor schimba modul de abordare a unui parteneriat, cand vei fi pregatita , fii convinsa ca partenerul” va fi servit pe tava “.

  3. iti multumesc ptr ce mi-ai spus. intr-adevar nici eu nu stiu de ce m-am canalizat doar pe o directie. poate ca am senzatia ca daca sunt realizata pe plan personal ma voi realiza si pe plan profesional si social. si eu imi dau seama uneori ca am facut o fixatie din asta. ce pot sa fac? te rog ajuta-ma sa inteleg unde gresesc!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.