LUNA NOUA IN PESTI -2 MARTIE 2022, ORA 19:35, ORA ROMANIEI–“UN MARTISOR MAGIC– “

“Daca nu va veti afla in slujba Domnului, fiti siguri ca altii va vor stapani, si vor sluji apoi cele mai interesate si mai anarhice vointe ce va vor duce la pieire. “ Omraam Mickael Aivanhov

Faza de luna noua este asociata cu noi inceputuri sau cu o noua abordare a unei probleme, a unui domeniu specific vietii noastre. Acuma, nunta  cosmica (Luna Noua) are loc in Pesti pe gradul 12 :07. Lumina ( Soarele) se uneste cu intunericul ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 2 din orice semn zodiacal.

Este o nunta magica nasita de magnificul Jupiter(bunavointa, maretie, miracol, protectie). Uranus in Taur este invitatul de onoare al acestui moment cosmic si ne putem astepta la tulburari care pot fi binecuvantari deghizate ce ne ajuta sa dizolvam atitudinile rigide. . Cand Uranus ne intersecteaza calea, toata lumea stie, fie strigam “ Evrika!”, fie atragem atentia asupra noastra prin comportamente rebele, excentrice sau creative.

Daca tot am prezentat invitatii, sa inceapa nunta cosmica si sa imparta daruri pentru noi pamantenii, beneficiarii directi ai acestui moment astral important.

Astrologic, semnul Pesti este un semn de apa mutabil si este adesea legat de iluzii, vise fara granite reale, credulitate extrema, spiritualitate, sursa, infinit. Este semnul minunilor dar si semnul pacatelor, penitentelor. In marea nesfarsita de posibilitati, sunt posibile minuni, atat timp cat credem in ele. Pestii guverneaza Casa a 12-a … stapaneste inconstientul personal … precum si inconstientul colectiv … latura umbrelor, precum si darurile si abilitatile neexploatate. Desi casa a 12-a(casa naturala a semnului Pesti)  este ascunsa privirii, ea este o sursa bogata de comori. Semnul Pesti este singurul semn fara nici o protectie, este un semn mutabil de apa, feminin, vorbim deci de energii care ne ajuta sa ne acordam usor la schimbarile care apar.

Aceasta Luna Noua pe gradul 12 :02  Pesti ofera o multime de posibilitati. Suntem ajutati sa gasim noi metode de a curata problemele vechi, sa renuntam la acele modele repetitive care dau gres, sa ne conectam cu ghizii nostri spirituali care stiu cel mai bine nevoile noastre. Cum luna noua este intotdeauna un moment al inceputurilor si initierilor, cu luna noua in pesti ne putem striga visele, asa putem primi sprijinul cosmosului pentru a le infaptui in realitate. Acuma, constientul si subconstientul fuzioneaza impreuna, iar aceasta luna noua devine momentul perfect pentru a ne alinia nevoile sufletului cu vointa noastra. Este cel mai bun moment pentru a face un inventar al tuturor tiparelor fizice, mentale, emotionale si spirituale, care ne tin legati, blocati si, in cele din urma neimpliniti. Putem folosi aceasta energie magica pentru a ne vindeca ranile stravechi, pentru a gasi noi modalitati de a rezolva problemele vechi si pentru a ne atinge obiectivele. Trebuie sa permitem fluiditatii acestei lunatii de apa sa ne schimbe directia, sa fim flexibili astfel incat sa alegem actiunile necesare evolutiei noastre.
Este timpul sa ne amintim ca sufletul nostru ne cunoaste destinul iar viata devine mai usoara atunci cand ne lasam ghidati de inteleciunea eterna si divina a sufletului nostru, asa suntem proactivi si nu reactivi. Repetati cat mai des:” Intelepciunea eterna si divina a subconstientului meu ma ghideaza mereu si pot rezolva in bine orice problema”.

Odata cu Semnul Pesti, ceva se finalizeaza, se completeaza(este ultimul semn) iar primul pas cerut de aceasta lunatie este sa ne odihnim mai mult, sa ne incarcam bateriile, sa iertam, sa fim buni cu noi, sa  plantam seminte de recunostinta, credinta, compasiune, iertare. Este timpul sa ne eliberam de trecutul autolimitat, in scopul de a porni din nou la drum dar fara atatea bagaje dupa noi. Pot aparea unele teste in viata noastra, poate nu suntem multumiti de cum merg lucrurile dar va fi mai important sa mentinem o atitudine pozitiva in ciuda oricaror obstacole. Se poate ca unele erori, greseli din trecut sa fie cauza actualelor dificultati. Ar trebui sa le infruntam si corectam, sa avem incredere intr-o putere mai mare care ne ghideaza. Aceasta ghidare este un “ bonus “ pentru noi.
Sa traim zi de zi, ceas de ceas, constienti de prezenta divina din noi, inseamna sa folosim aceasta putere pentru a arunca raul care locuieste in firea noastra si sa alegem sa implinim implinim voia lui Dumnezeu. Si asa cum spune Aivanhov, poate cel mai greu este sa spunem ” Doamne, eu sunt servitorul Tau, dispune de mine dupa Vointa Ta.”.

Fara sprijin divin, o luna noua in Pesti ajunge sa fie o sursa de confuzie iar altii pot abuza de noi prin jocuri si planuri secrete, interese obscure, dusmanii ascunse, esti condus de nas fara sa-ti dai seama, altcineva iti regizeaza viata.

Daca semnul lunatiei ne arata ce posibilitati avem, casa astrologica activata, arata domeniul de viata adus in centrul atentiei. Acuma, Luna Noua in Pesti( mutabila, doua directii, sa alegem pestele superior-credinta in divinitatea din noi) energizeaza casa VI,  o casa naturala a fecioarei. Aici, oportunitatile tin de locul de munca, proiecte de munca, sefi, colegi, sanatate. A sasea casa reprezinta si salariatii, angajatorii, problemele legate de sanatatea publica, siguranta, igiena, fortele de aparare care protejeaza, legile muncii. Luna Noua in Pesti are o mare responsabilitate acuma, sa aduca in atentia noastra cunostintele, indrumarile, ghidarile necesare pentru a face fata crizelor existentiale. Problema spinoasa a acestui moment de Luna Noua este critica, o critica folosita in a-i jigni pe altii, mai ales pe cei apropiati, ducand astfel la dificultati in dragoste, prietenii, munca, chiar casatorii. Dar va trebui sa invatam ca energia negativa ce insoteste critica excesiva se intoarce la cel care ii da viata, afectandu-i astfel starea de sanatate.

Cu Luna Noua in Pesti in casa VI a venit timpul sa invatam ca nimeni nu este perfect si ca nu trebuie sa ne condamnam pentru greselile noastre. Si asa cum este scris in 2Corinteni12:9-10:

 Si El mi-a zis: “Harul Meu iti este de ajuns; caci puterea Mea in slabiciune este facuta desavarsita.” Deci ma voi lauda mult mai bucuros cu slabiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos sa ramana in mine.

De aceea simt placere in slabiciuni, in defaimari, in nevoi, in prigoniri, in stramtorari, pentru Hristos; caci cand sunt slab, atunci sunt tare.” 2Corinteni 12:9-10

Luna Noua in Pesti in fuziune cu Jupiter in Pesti ne trimite fiecaruia dintre noi un martisor magic care ne protejeaza, aduce buna dispozitie, multa energie si un zambet pe fata multor persoane. Ori de cate ori, Jupiter este proeminent intr-o diagrama, el tinde sa extinda, sa creasca oportunitatile. Visele, obiectivele si viziunile pe care le imaginam acuma sunt doar o previzualizare a ceea ce este posibil cu acest aspect special ce promite multe…… Se poate sa fim inspirati sa facem un salt de credinta sau sa ne intindem dincolo de zona noastra de confort. Este o invitatie indrazneata de a creste, de a explora si de a ajunge in necunoscut(Pesti…). Anxietatatea multora dispare pur si simplu cu acest aspect magic, facandu-i sa simta ca totul este frumos. Este vremea proiectelor indraznete(munca, cursuri de perfectionare, sanatate, statut social,  inceperea unei noi relatii, realizarea unei investitii, planificarea unei vacante, casatorie). Acest aspect aduce si un sentiment de bunastare, atragem mai usor ajutorul de care avem nevoie pentru a realiza ceea ce ne dorim. Suntem mai toleranti si nu ne lasam prinsi in conflicte marunte.

Luna Noua pe gradul 12:07 Pesti il atrage in planul ceresc si pe Uranus pe gradul 11:36 Taur ce aduce ineditul, neasteptatul, surpriza, rebeliunea. Uranus revolutioneaza momentul astral. Aceasta aliniere stimuleaza inovatia, creativitatea si originalitatea. Nu numai ca ne va incuraja sa fim excentrici si ciudati, ci ne va sustine si eforturile de a crea ceva tangibil din ideile si inspiratia pe care le primim. Viata cu Uranus nu este niciodata plictisitoare, ci cu multe urcusuri si coborasuri in mijlocul unor mari incertitudini. Aceasta luna noua activeaza mai multe schimbari: schimbari bruste, modificari ale programului, modificari ale planurilor, schimbari in relatii si aliante, proprietati, afaceri, mosteniri imobiliare, relatia cu un copil, iubire, proiecte creative,

Este timpul sa invatam ca atunci cand gasim iertare si compasiune reala pentru noi insine, pentru greselile noastre, regretele noastre, gafele noastre,  putem sa fim iertatori si cu ceilalti. Abia cand ne vindecam cele mai profunde rani, vedem vindecarea care se intampla automat in lumea noastra externa. Cand putem incepe sa vedem fiecare experienta, oricat de dura si dureroasa, cu compasiune si recunostinta pentru noi insine, cand putem sa ne iubim si cand gresim, cand vom renunta la a mai ne bate singuri, cand renuntam la a ne mai victimiza, cand renuntam la a mai considera vinovati pe ceilalti pentru neputinta noastra, cand ne acceptam atat partile intunecate, cat si cele luminoase ale naturii noastre, viata devine mai usoara.

Nu putem schimba “ foia de parcurs a noastra aici pe pamant”, nu putem schimba provocarile inscrise in destinul nostru, dar cand ii incredintam lui Dumnezeu situatia, El o va folosi pentru a face ceva bun in viata noastra.

Sa repetam cat mai des mantra acestei Luni Noi in Pesti (credinta, magie) si in casa VI: “Doamne vreau sa fiu in slujba ( casa VI) Ta, vreau sa fac parte din proiectul Tau, ajuta-ma, invata-ma, da-mi toate detaliile. Invata-ma sa fac Voia Ta ca Tu esti Dumnezeul meu, Indrumatorul meu, Seful meu, Tatal meu, Vindecatorul meu.”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Mul?umim! Te-am descoperit de curând ?i de atunci caut articolele tale atât la Luna Noua cât ?i la Luna Plin?. Cuvintele tale sunt pline de claritate, lumin?, dragoste, credin??. Sunt pur ?i simplu magice. Mantra acestei Luni mi-a f?cut inima sa tresalte de bucurie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.