MERCUR IN MERS DIRECT IN TAUR -12 MAI 2010 ORA 01:27-ORA ROMANIEI

Mercury

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 2:50 Taur , dar , pana pe 29 mai cand ajunge pe gradul 12 :38 Taur ( gradul de pe care a inceput miscarea aparent retrograda).   inca mai suntem sub influenta puternica a lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 2-12 Taur pentru a treia oara . Este o perioada in care deciziile legate de unele probleme intalnite sub influenta energiei lui Mercur pot deveni mai clare , putem asemana urmatoarea perioada ca o trezire dupa un somn mai lung , “ lenea “ dispare, devenim mai activi, mai plini de viata , dar totusi nu este prea bine sa ne grabim , trebuie mers incet pentru a vedea mai clar cum putem trai cu “ ceea ce am vazut la microscopul lui mercur”.  Putem profita in urmatorea perioada de analizele facute , de detaliile gasite in domenii importante din viata noastra ( asta in functie de casa astrologica  pe care Mercur a strabatut-o) , suntem ajutati sa facem ordine  in afacerile noastra,in tot ceea ce ofera siguranta si stabilitate ,   in munca noastra de zi cu zi, iubirile analizate la microscop au fost deja etichetate in” utile sau bune de aruncat “, de fapt , putem vorbi de “ o digerare a trecutului , a faptelor din trecut “ ramanand cu adevaruri crude dar care in timp se vor dovedi benefice pentru noi, sa nu uitam ca Mercur retrograd  se poate dovedi cel mai bun prieten al nostru atunci cand ne straduim sa-i ascultam mesajele  si sa-i urmam sfaturile .

Stresul adunat in timpul miscarii retrograde poate fi eliberat in urmatoarea perioada prin punerea in practica a ceea ce am descoperit sau chiar invatat la ‘Scoala lui Mercur Retrograd”.  Cu Mercur in mers direct in Taur , vom fi nevoiti sa simplificam lucrurile , totul are nevoie de claritate,simplitate ,urmeaza o perioada in care putem accepta intr-un mod deschis tot ce este util in viata noastra iar pentru a face acest lucru,  energia mercuriana “trezita iarasi la viata “ ne inarmeaza cu destul bun simt dar si cu  o minte care “ vede totul” . Acuma putem vedea mai clar planurile de afaceri,valoarea noastra personala si tot ceea ce ne poate oferi siguranta mult dorita .

Iesind din miscarea aparent retrograda, energia lui Mercur in Taur  energizeaza casa III ,o casa guvernata chiar de Mercur , putem vorbi de o casa naturala care vorbeste acelasi limbaj cu Mercur  facilitand astfel inteligenta si adaptarea la mediu , relatiile cu fratii,surorile dar si cu cei din imediata vecinatate devin mai bune . Incepe o perioada in care capacitatea deosebita de asimilare este facilitata de curiozitate, comunicarea  cu cei din jur se deblocheaza ,  Energia mercuriana se amesteca intr-un mod favorabil cu Pluto in Capricorn,asta inseamna ca realitatea poate fi explorata si inteleasa ,   devenim cercetatori,curiosi si nelinistiti , este un prim pas catre fondul oricarei probleme, luciditatea si simtul  psihologic ne permit sa facem descoperiri atat in noi dar si in cei din jurul nostru , nu ne scapa nimic. Este un aspect ce poate sa ne transforme “ mintea intr-un laser “ ce stie sa  mearga dincolo de aparente pentru a gasi ceva essential vietii noastre . Nu trebuie sa uitam ca Taurul are tot timpul “ un ochi” care recunoaste frumusetea oricarui lucru, stie sa creze valori durabile  dar in acelasi timp stie  sa se bucure de tot ce ofera placere . Urmeaza o perioada in care Mercur in mers direct in Taur ne poate conduce  spre acele lucruri care ne pot imfrumuseta si securiza viata , acestea trebuiesc simtite si invitate sa faca parte din viata noastra .

Succes

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.