VENUS IN RAC-O INVITATIE LA ROMANTISM SI SECURITATE EMOTIONALA 1-26 AUGUST 2009

venus-in-rac

Planeta Venus ne vorbeste de atractie si dragoste dar in limbajul energiei ei pot sta la fel de bine si comod ura si repulsia putand inscrie aceasta energie intr-un dictionar plin de antonime .Limbajul energiei astrale a lui Venus se exprima prin armonizare, infrumusetare, imblanzire, afectiune, genereaza lucrurile si dorintele de care suntem atrasi instinctiv. Venus se ocupa de sfera afectiva tocmai pentru ca se alege ceea ce place , ceea ce inspira simpatie in adevaratul sens al cuvantului, inspira mai bine spus asocierea prin intelegerea aceluiasi sentiment. Venus dezvaluie formele prin care asocierea de oameni este perceputa ca productiva si satisfacatoare. Venus aduce oamenilor stiinta cerului, spiritul de justitie, masura si obsesia perfectiunii, arata calea spre inaltimi prin cunoastere sau prin inima si dragoste.

Venus in semnul cardinal al racului poate fi caracterizata destul de bine ca o energie ce “invita la romantism”, sensibilitate, intuitie , protectie , sentimente profunde , viata privata ,traditie,  securitate in relatii dar si prioritate pentru familie si tot ce tine o familie in echilibru.  Dominanta in aceasta perioada poate fi nevoia de securitate emotionala , romantismul , sensibilitatea , gratia si farmecul au nevoie in aceasta perioada de gasirea “ sufletului” geaman accentuand astfel posesivitatea , atentia. Emotia in aceasta perioada aduce reactii extreme de personale , dragostea si tot ce se naste din ea are nevoie de securitate si familie fiind destul de accentuata si teama de “ a fi ranit din dragoste “o teama ce va fi destul de persistenta . La prima vedere, influenta lui Venus in Rac nu pare a aduce prea multa emotie, sensibilitate , de multe ori aceste emotii pot fi acoperite destul de bine de un invelis protector , dar trebuie sa stim ca aceasta armura protectoare dispare cand apare emotia impletita destul de bine cu securitatea, am putea compara aici energia lui Venus in Rac cu un boboc de floare care treptat , treptat , sub mangaierile dulci ale razelor solare se deschide , asa si cu aceasta energie venusiana in semnul de apa al racului, inima se va deschide doar in fata celui care va sti sa ofere iubire, echilibru, raze de speranta . De multe ori aceasta energie poate induce nevoia de a afisa o insensibilitate fata de iubire ce conduce la ideea ca in acest semn , venus priveste dragostea ca pe o afacere, dar ce greseala, singurul mod in care se manifesta materialismul lui venus in acest semn este de fapt dragostea , romantismul, nevoia de tandrete si de siguranta.

Energia lui Venus in semnul Racului se poate manifesta de multe ori destul de schimbatoare, sa nu uitam ca semnul racului este guvernat de luna care se misca destul de repede prin zodiac, se poate vorbi de raspunsuri pline de ardoare dar si de un tratament plin de indiferenta , comportament posesiv si nelinistit fata de partener , imbratisarile infocate si sarutarile in forta nu fac parte din prioritatile acestei energii, in schimb , gesturile tandre si sincere sunt axiomele acestei energii . Putem vorbi de o perioada in care energia lui venus in rac induce tandrete , blandete , dragoste fata de familie si natura, tot ce-i mai bun pentru familie si copii capata importanta. Venus in Rac nu este o energie ce sa ajute in abordari directe legate de dragoste si sex, mai degraba, aceasta energie accentueaza timiditatea si atragerea unui partener prin vocea inimii si sufletului.

In acest semn de apa , energia venusiana mareste intuitia, da forta “ acelui simt” care sa citeasca partenerul exact ca pe o carte ;partenerul , de multe ori poate fi flatat de excelenta memorie a celui cu venus in rac pentru tot ce a spus dar de cele mai multe ori poate fi intimidat, chiar poate fi un motiv de ingrijorare. Energia venusiana in rac cultiva sinceritatea fiind atrasa de persoanele autentice si naturale. Putem vorbi de o perioada in care sensibilitatea si securitatea sunt foarte importante in materie de inima , farmecul personal poate fi subestimsat fiind bine de stiut ca aceasta energie venusiana amplifica irezistibilitatea, atractivitatea, jocul nevinovat, grija fata de partener .Sa ne bucuram de aceasta energie care ne invita la romantism, sensibilitate, securitate, gesturi tandre si pline de iubire, profunzime dar si vulnerabilitate emotionala.Venus in Rac aduce o energie in care dragostea si relatiile se pot dezvolta dincolo de cuvinte , semnalele subtile conteaza mult mai mult decat cuvintele , tot ce este nespus merita atentie in aceasta perioada, cuvintele de mult ori pot fi imbracate in fals, simtul pe care ni-l da aceasta energie venusiana nu  ne poate insela , deci folositi-va de aceasta energie in descoperirea nevoilor voatre intr-o relatie,intr-un parteneriat.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.