VENUS IN MERS DIRECT IN BALANTA–16 NOIEMBRIE 2018, ORA 12:52, ORA ROMANIEI-”ROATA NOROCULUI”

“ Va dau o porunca noua: sa va iubiti unii pe altii; cum v-am iubit Eu, asa sa va iubiti si voi unii pe altii.” Ioan 13:34

Pe 16 noiembrie 2018, ora 12:52, ora Romaniei, Venus isi reia mersul direct ( normal) de pe gradul 25: 16 Balanta de mana cu asteroidul 19 Fortuna pe gradul 25:13 Balanta. Dupa 40 de zile de retrogradare, Venus ne intinde “ iarasi mana ei de mic benefic ”dar de data asta in domeniile in care am fost trimisi la reexaminare ( asta in functie de casa astrologica in care venus a retrogradat in harta natala ), este un moment in care deciziile si alegerile in aceste domenii ne preseaza. Ajustarile, compromisurile pot fi necesare in urmatoarea perioada, o relatie buna se poate dezvolta pe mai departe mai puternica, mai plina de valoare, o relatie plina de fisuri se poate rupe total, nu exista “ inel “ pentru relatiile fisurate prea tare.

Este posibil sa fi intalnit probleme financiare de orice fel( fie in bine, fie in rau ), inclin sa cred ca revenirea micului benefic-Venus in mers direct poate fi ca o revenire la normalitate in chestiunile financiare. Nu trebuie sa uitam ca energia unei planete retrograde nu ne vrea raul ( de multe ori noi intelegem doar acest lucru), putem privi energia incetinita a unei planete retrograde ca o energie cu o puternica influenta asupra vietii noastre cu un rol de reparare a unor erori trecute, cu un rol karmic asupra caruia de cele mai multe ori nu avem nici un control.

Iar Venus in mers direct in Balanta merge de mana cu asteroidul 19 Fortuna in Balanta.

In mitologie, Fortuna este fiica lui Jupiter  iar simbolul ei este de obicei roata indicand faptul ca simpla rotire a rotii poate schimba norocul unei persoane. Deci, Fortuna este cea care roteste roata norocului. Dar ea este destul de duala si instabila, fiind reprezentata de obicei printr-o parte a fetei zambitoare iar alta incruntata, jumatate din fata alba, jumatate neagra, legata la ochi pentru a arata ca ea este complet aleatoare si impartiala. Ar putea fi aducatoare de noroc sau ghinion,  oricum, ea ramane o personificare a norocului predestinat ( bun sau rau ). In astrologie, Fortuna ar putea aduce circumstante favorabile, noroc, prosperitate .

Fortuna in fuziune cu Venus in mers direct in Balanta in casa VIII, poate arara un “noroc muncit”, o rasplata neasteptata prin relatii, bani ce vin din alta parte, de la partener, acorduri semnate, credite, mosteniri, legaturi emotionale, afaceri, regenerarea unei situatii de viata.De cele mai multe ori, Venus cu Fortuna pot fi un limbaj al unei intalniri norocoase care rupe un model de relatii nefericite din trecut.

Simbolul Sabian pentru gradul 26 Balanta, gradul lui Venus in momentul intoarcerii  in mers direct :”Un vultur si un porumbel alb se transforma unul in altul”.

Singura cale de a trece peste situatiile critice este iubirea neconditionata, este interactiunea dintre vointa spirituala si principiul iubirii. Urmati CALEA IUBIRII si toate lucrurile va vor fi date cu surplus, caci DUMNEZEU este IUBIRE, si Dumnezeu este BOGATIA noastra! Sau urmati calea egoismului, a lacomiei si abundenta va dispare, sau veti fi separat de ea.

Trebuie sa incercam sa nu dam prea multa atentie sunetelor lumii, sunt trecatoare, fara valoare. A venit timpul sa ascultam si melodia sufletului nostru.

Cartea lui Venus este “ Iubeste-te pe tine insuti si lasa-i pe cei din jur sa faca ce vrei tu- Lester Levenson”, cititi-o si veti cunoaste o transformare majora in viata voastra. Intonati in permanenta;” Eu sunt Iubire, incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” , este singura cale de a arde ura, durerea, platile karmice.

Eu sunt IUBIRE….IUBIRE….IUBIRE…

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Venus de mana cu Fortuna in Balanta ar trebui sa vina cu relatii bune, sa favorizeze casatoria,  partenerul de viata, sa imbuneze dusmanii vostri. Puteti cheltui mai mult datorita obligatiilor pe care le aveti fata de cei dragi sau pur si simplu deveniti mai indulgenti. Fiti totusi atenti la cheluieli.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Venus de mana cu Fortuna in Balanta atrage favoruri la locul de munca, intalnirea iubirii la locul de munca, vindecare prin iubire. Abordarea muncii voastre poate fi mai creativa, ingaduitoare, puteti deveni un pic mai lenesi.Un proiect personal, un proiect de dezvoltare personala, un talent de-al vostru, pot fi recunoscute, rasplatite.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Venus de mana cu Fortuna in Balanta favorizeaza buna dispozitie, refacerea fortelor psihice, momente de viata agreabile, vacantele, intalnirile romantice. Nu uitati ca mandria merge tot timpul inaintea caderii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Venus de mana cu Fortuna in Balanta aduc oportunitati si beneficii prin familie, o afacere de familie, parinti, afaceri imobiliare. Relatiile cu membrii familiei vor fi bune si s-ar putea sa va ocupati mai mult cu petreceri de familie, excursii sau intalniri de familie.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Venus de mana cu Fortuna in Balanta aduc relatii armonioase cu cei apropiati voua, fie ca vorbim de frati, de surori, fie ca vorbim de vecini, tineri. Puteti obtine o promovare, un premiu, prin utilizarea cuvintelor stiind ce sa spuneti si cand sa spuneti. Daca sunteti in negocieri cu cineva, norocul va surade. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-o calatorie scurta.

FECIOARA/ ASCENDENTUL  IN FECIOARA

Venus de mana cu Fortuna in Balanta vin la voi cu actiuni financiare norocoase, relatii care sa stabilizeze securitatea financiara. Venus este despre atractie, care de obicei vine sub forma de dragoste si frumusete. Acuma, aveti capacitatea de a atrage mai multi bani, aveti o atractie sporita pentru bogatiile extravagante. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-un magazin, o banca, la cumparaturi.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Venus de mana cu Fortuna in Balanta va ofera bunastare afectiva, farmec deosebit, bunatate, sensibilitate, dragalasenie dar si comoditate. Financiar, poate fi o perioada foarte buna, puteti investi bani in imbunatatirea garderobei, in cosmetic, in lucruri care sa imbunatateasca imaginea voastra. Cei care sunt singuri pot gasi o noua iubire, nu neaparat de durata dar poate fi ceva care va scoate din letargie.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Venus de mana cu Fortuna in Balanta arata un moment bun pentru a evolua spiritual prin meditatie si introspectie, linistea poate fi esentiala pentru cresterea voastra. Puteti simti  o nevoie acuta de izolare. Darul pentru voi tine de informatii pretioase legate de un contract, o relatie, bani sau orice decizie pe care ati luat-o in ultimele patruzeci de zile. Credinta, rugaciunea, meditatia, va pot ajuta sa iesiti din impas.

SAGETATOR /ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Venus de mana cu Fortuna in Balanta vine la voi cu surprize, beneficii materiale in mod neasteptat, atragand protectia si prietenii de care aveti nevoie. Aceasta este o destinatie minunata pentru Venus cand vine vorba de prieteni, grupuri, idealuri, afaceri si evenimente sociale. Venitul din cariera poate creste. Puteti intalni iubirea intr-un mediu amical, apar protectii, ajutoare de la anumiti oameni care va sustin.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Venus de mana cu Fortuna in Balanta vin la voi cu oportunitati si bonusuri financiare in cariera. Situatia voastra profesionala va fi foarte favorabila si puteti gasi un sprijin deosebit in superiorii vostri. Cercul vostru social poate creste si puteti atrage relatii influente care va ajuta in profesia voastra.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Venus de mana cu Fortuna in Balanta va poate aduce calatorii fericite, relatii bune cu strainii, intalnirea dragostei in calatorii, posibila casatoria in strainatate si stabilirea in strainatate. Apare o atractie puternica pentru idealurile religioase si spirituale. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a va dezvolta cunostintele, pentru a merge la un curs sau sa va intoarceti intr-un fel la scoala.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Venus de mana cu Fortuna in Balanta vine cu oportunitati in afaceri, vorbeste pentru voi despre bani multi, relatii puternic transformatoare, mosteniri, asigurari, banii partenerului de viata, afaceri. Daca sunteti implicati intr-un anumit litigiu sau o judecata, va puteti astepta la o solutionare favorabila. Puteti experimenta schimbari in viata voastra personala, veti fi pusi in situatia sa va analizati relatia actuala, viata in comun cu partenerul de viata, sa vedeti ce puteti imbunatati aici.

 Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Multumim Adriana pentru noutatile cu Venus in mers normal cat si pentru recomandarea cartii lui Lawrence Crane. Si cum ai spus:” Eu sunt Iubire, incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” Multa sanatate si iubire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.