MERCUR IN MERS DIRECT IN TAUR-15 MAI 2023, ORA 6:17, ORA ROMANIEI

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd( Mercur a intrat in miscare aparent retrogada pe data de 21 aprilie 2023), Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 5:51 Taur,  dar pana pe 1 iunie cand ajunge pe gradul 15:37 Taur este recomandat sa fim atenti deoarece strabate gradele zodiacale 6-16 Taur  pentru a treia oara.

Ce se intampla cu adevarat cand Mercur trece de la miscarea retrograda( vinteza mica) la miscarea directa?

Este asemanator cu trezirea dupa un somn profund, cand Mercur vrea sa-si bea cafeaua cosmica pentru a-si recastiga complet constiinta. Ziua de 15 mai 2023 in care Mercur stationeaza direct poate fi extrem de importanta in viata noastra. Avem nevoie de rabdare, iar cu Mercur in mers direct, in zilele urmatoare suntem liberi sa planificam activitati si intalniri vitale, sa semnam contracte, sa luam decizii sau sa facem achizitii importante.

Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 5:51 Taur si in casa XII, o casa naturala a pestilor si stapanita de Neptun si Jupter. Cu Mercur in mers direct in Taur in casa XII, continuam sa comunicam, sa percepem ideile celorlalti dar si ideile noastre, cam in ceata. Capacitatea de a comunica in mod clar devine confuza, denatureaza faptele, induce neintelegeri. Odata cu trecerea lui Mercur in mers direct nu inseamna ca vom vedea prea clar realitatea daca vom refuza ajutorul intuitiei. Putem fi la locul potrivit si in momentul potrivit sau putem primi intr-un mod magic informatiile de care avem nevoie. In mod normal, subiectele incomode/tabu pot fi accesate cu usurinta. Influenta lui Neptun ne aminteste ca ceea ce pare intunecat poate fi depasit prin intuitie, credinta, prin “ Voia Ta Doamne si nu voia mea”.

Mercur isi reia mersul direct pe gradul 5:51 Taur de mana cu asteroidul 258 Tyche gradul 5:16 Taur. In mitologie, Tyche este legata de soarta, sansa, prosperitate, abundenta, neasteptat. Acuma, Mercur in Taur in fuziune cu Tyche in casa XII devine un mesager important pentru “ oportunitatile “ de care avem nevoie in continuare. Poate fi un eveniment neasteptat care ne schimba traseul.

Tot Mercur in mers direct in Taur este intr-o conjunctie cu Nodul Nord Lunar in Taur-destinul, calea de evolutie. Aceasta este o veste mare pentru cei care se simt nealiniati cu adevarata lor cale. Mesajele pe care le primim în aceasta perioada si oamenii pe care ii intalnim acum ar putea avea un impact imens si pozitiv asupra noastra. Se poate sa intalnim pe  cineva care spune ceva si care rezoneaza cu noi, indiferent daca a fost sau nu pentru urechile noastre

Iar simbolul Sabian pentru gradul 6 Taur, gradul intoarcerii in mers direct a lui Mercur: “ Un pod in consola in constructie peste o prapastie adanca “. Prin acest simbol, Mercur direct in Taur devine un ‘ pod, cale “ de trecere peste anumite obstacole. Acest grad activat de Mercur ofera o dubla protectie sugerata de “podul” care odata construit si consolidat ne ajuta sa trecem peste obstacole si ne ofera stabilitate, dar si de “ consola “ care sustine podul. Consola reprezinta un punct de reazem ce poate suporta, sustine o sarcina pe latura orizontala superioara dar reprezinta in acelasi timp si un element de constructie cu un capat iesit in afara constructiei pentru sustinerea altor elemente, asadar, putem vorbi de consolidarea unor lucruri incepute si de posibilitatea continuarii acestora dar pe un nivel mai inalt. Putem vorbi de evolutie, dar, o evolutie reala.

Influenta lui Mercur in mers direct in Taur asupra fiecarui semn zodiacal

Berbec/Ascendentul in Berbec

Dupa trei saptamani de agitatie, intarzieri si incurcaturi, Mercur in mers direct in Taur clarifica chestiunile legate de bani, venituri, proprietati, bunuri lumesti, portifel, cont bancar. Desi intarzierile au fost deranjante, ele pot fi benefice imediat si pe termen lung. Orice progres pe care l-ati pierdut poate fi compensat acuma prin oportunitati reale financiare, un loc de munca mai bine platit. Veti fi mai practici si rationali în abordarea finantelor voastre. Unele situatii incurcate de la locul de munca se pot finaliza acuma. Comunicarea cu cei apropiati voua se poate imbunatati. Puteti calatori mai usor.

Taur/Ascendentul in Taur

Dupa trei saptamani de reajustare, Mercur in mers direct in Taur ridica steagul alb al pacii. Vine cu revelatii ce tin de propria persoana, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, planurile personale, egou pronuntat. Constientizarea unor greseli in comunicarea voastra deschide un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri, un nou mod de a da viata planurilor personale. Ati avut ocazia de a renunta la idei, valori, oameni, care va tin pe loc. Unele schimbari vor fi de moment, dar unele vor dura. Lucrurile se pot imbunatati si in tot ce tine de finante, siguranta materiala si emotionala. Cand ceata dispare, aveti posibilitatea sa va faceti vazuti si auziti. Puteti comunica mai bine si cu copiii vostri, cu persoana iubita sau prin proiectele voastre creative. Adesea, cu aceasta influenta veti dori sa calatoriti dar nu neaparat pe distante lungi. Puteti avea experiente destul de profitabile si interesante.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Dupa trei saptamani agitate, Mercur in mers direct in Taur vine cu revelatii ce tin de chestiunile private, planuri secrete, problemele trecutului, sanatate, datorii karmice. Puteti primi cateva raspunsuri la adevarurile incomode care va afecteaza de o vreme. Acesta este timpul vostru sa va vindecati, rugati, iertati. Aveti oportunitatea de a va conecta cu subconstientul vostru si de a fi in pace cu voi insiva. Lucrurile se pot imbunatati si in familia voastra, in comunicarile si ideile voastre.

Rac/ Ascendentul in Rac

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur vine cu revelatii legate de prieteni, organizatii si grupuri, sperante, altruism, copiii altora, veniturile carierei. Intuitia si un rationament original pot rezolva mult mai usor probleme ce pareau de nerezolvat. A venit timpul sa va axati pe aceele relatii care va impartasesc interesele, care va pot ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Comunicarea cu rudele voastre se poate imbunatati.

Leu/Ascendentul in Leu

Dupa trei saptamani ce au incurcat multe lucruri, Mercur in mers direct in Taur va poate arata in sfarsit unele perspective legate de cariera, ambitii profesionale, imagine publica. Vantul se schimba si puteti vedea mai bine ce oportunitati aveti, pe cine va puteti baza pe mai departe in proiectele voastre profesionale. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, statut social. Si in domeniul finantelor si bunurilor lumesti, va exista mai multa claritate.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur vine cu claritate si realism in tot ce tine de invatamant superior, credinta, strainatate, munca in strainatate. Va puteti folosi pe deplin creativitatea atunci cand scrieti, invatati si comunicati cu oameni, in special cu cei din mediul universitar si din alte culturi. Puteti fi mai toleranti si rabdatori  cu opiniile si  ideile celorlalti. De asemenea, puteti fi rasplatiti de divinitate cu o idee noua grozava care va aduce succes. Si in cariera voastra poate urma o perioada mai buna si propice dezvoltarii unor noi stategii profesionale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Dupa trei saptamani pline de contradictii si intarzieri, Mercur in mers direct in Taur vine cu claritate si realism in afaceri, investitii, fel de fel de acorduri semnate, relatii. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii de afaceri, pentru deblocarea comunicarii in relatiile voastre importante sau care privesc viata mai multor oameni, pentru obtinerea unui imprumut financiar sau pentru realizarea unui proiect prin banii celorlalti. Intuitia voastra va ghideaza foarte bine si va arata in cine puteti avea incredere si cu cine ar trebui sa fiti atenti. Aceasta intuitie va ajuta si in planificarea financiara. Veti putea invata mai usor. Comunicarea devine mai usoara si mai clara cu persoanele aflate in strainatate sau la mare distanta de voi.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Dupa trei saptamani de agitatie si incurcaturi in relatiile voastre, Mercur in mers direct in Taur ridica steagul alb si va ajuta sa analizati mai atenti problemele, sa luati in considerare pe langa nevoile voastre si nevoile partenerului. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale. Trebuie sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma, sa cultivati compasiunea si dialogul. O problema legata de unele credite sau banii unei afaceri, banii care vin de la ceilalti, mosteniri, se poate rezolva mai usor acuma. Lucrurile devin mai clare si in relatiile care va impartasesc interesele, care va pot ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct va ajuta sa va eliberati de presiunile ce tin de locul de munca, un proiect la locul de munca, colegi, sefi, sanatate, rutine zilnice. Este timpul pentru a face modificarile necesare imbunatatirii vietii de zi cu zi. Este timpul pentru a dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti(in special cu partenerul de viata) pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de cariera, ambitii profesionale, pot deveni mai clare.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur va poate ajuta sa intelegeti ca trebuie sa va concentrati mai mult pe propria creativitate, sa actionati acuma si in felul vostru propriu, sa nu va mai bazati pe altiii pentru ghidare, orientare.Trebuie sa dati deoparte idealurile, fanteziile personale si sa va angajati intr-un proces de concretizare a creativitatii voastre. Lucrurile devin mai clare si la locul de munca. Blocajele(certurile) aparute in comunicarea cu persoana iubita, cu copii, cu colegii si sefii vostri, pot disparea. Veti sti ca “vorba dulce, mult aduce”.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur va elibereaza de anumite presiuni ce tin de problemele personale, de familie, camin, siguranta emotionala, tara, patriotism. A venit timpul sa va dezvoltati  un sentiment interior de incredere in voi, de fapt provocarea este de a obtine un sentiment reinnoit de stabilitate si securitate interioara bazat pe o mai buna intelegere a propriilor voastre motivatii ascunse. Deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur va ofera o curiozitate naturala, facilitate in conversatii, succes prin tot ce tine de comunicarea cu vecinii si fratii, vizitarea prietenilor si rudelor. Interesele voastre sunt variate acuma si probabil si imprastiate.  Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Puteti comunica mai clar, puteti sa fiti mai atenti la mesajele pe care le dati si pe care le primiti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de familie, casa, pot deveni mai clare. Pot aparea  unele noutati sau schimbari in familie.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.