VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR-ANUL 2024

La Multi Ani!

Anul 2024 aduce noutati prin Jupiter in Gemeni ce va sprijina in domeniul iubirii, copiilor, creativitatii personale, hobby-uri. Pana pe 26 mai, Jupiter in Taur va binecuvanteaza casa, familia. Saturn in Pesti vrea sa invatati sa fiti mai responsabili cu banii, cu ceea ce puteti crea prin voi insiva. Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, continua sa faca revolutie in familia voastra, in caminul vostru. Neptun va poate crea destule iluzii in sectorul banilor, aduce lectii de viata prin bani si valoare personala. Cu Pluto in Varsator, “ naste un om nou din tine” are un parcurs pe termen lung de 20 de ani, pana in anul 2044.

Anul 2024  incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn/Sagetator care a inceput in decembrie 2023. Pentru unii dintre voi aceasta perioada poate amplifica nevoia de a fi singuri, retrasi, ceea ce poate ingreuna comunicarea cu cei din jurul vostru dar in schimb s-ar putea sa deveniti mai constienti de vibratiile subtile, de prezenta divina din voi. Puteti primi informatii pretioase de la ghizii spirituali. Sunteti sustinuti sa eliminati conexiunile care nu va mai servesc sau care va tin blocati prin fel de fel de idei invechite. Vestea buna este ca lucrurile incep sa se aseze in bine incepand cu 2 ianuarie 2024 cand Mercur iese din aceasta adormire cosmica si va fi si mai bine dupa ce Mercur iese din perioada umbrei sale post retrograde in jurul datei de 20 ianuarie 2024.

CARIERA SI MUNCA 2024

Pluto este planeta carierei voastre si pe masura ce incepe sa tranziteze semnul vostru si prima casa a voastra din 21 ianuarie pana la 2 septembrie 2024, aveti o oportunitate unica de autodescoperire, crestere si dezvoltare a unor noi perspective asupra carierei voastre, asupra ambitiilor voastre profesionale, asupra drumului vostru in viata. Va puteti astepta la unele schimbari radicale in modul in care gestionati treburile carierei voastre. Drumul catre schimbare poate sa nu fie prea usor. Acest tranzit este dificil, dar transformarile pe care le aduce au ca rezultat o schimbare calitativa in viata voastra, personalitatea voastra, cariera voastra. Nu este vorba de munca de zi cu zi; este vorba despre misiunea voastra, chemarea voastra iar Pluto va poate ajuta sa o descoperiti. Poate ca orice tipare nesanatoase legate de credinta, increderea in sinele vostru divin, filozofia vietii voastre,  ar trebui ajustate in ultimele momente ale lui Pluto in tranzit prin casa a 12-a a voastra de la 2 septembrie pana la 19 noiembrie. Ultima dorinta a lui Pluto este sa-i transmiteti ca ati inteles ca trebuie sa va apropiati de viata spirituala cu aceeasi dedicatie si disciplina (poate mai mult) pe care o dedicati carierei voastre lumesti, finantelor. Doar practica spirituala va poate conduce sa faceti ceva special in lume. Dupa aceea, Pluto, care face schimbari masive, se intoarce in prima casa a voastra pentru o perioada de 20 de ani, pana in 2044.
Date cheie: 21 ianuarie, 2 septembrie, 19 noiembrie

In anul 2024, casa muncii voastre nu este prea puternica. Luna, cea mai rapida si mai schimbatoare dintre toate planetele (chiar mai mult decat Mercur) este planeta muncii voastre. In cazul in care Mercur trece prin toate semnele si casele din horoscopul vostru intr-un an, Luna o face in fiecare luna. Mai mult decat atat, ea este destul de schimbatoare,  uneori creste, uneori scade, uneori este aproape de pamant si cateodata departe. Astfel, exista tot felul de tendinte pe termen scurt in munca voastra si rutinele voastre zilnice, sanatate. Este important sa stiti ca Luna este planeta muncii si sanatatii voastre iar orice zona plasata sub influenta Lunii tinde sa fluctueze.

In perioada 17 iunie-11 iulie, Venus tranziteaza casa muncii voastre, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de oferte de munca, relatii bune la locul de munca,  bonusuri. Puteti gasi iubirea la locul de munca.

6 iulie 2024 vine cu o Luna Noua in Rac in casa muncii voastre si pot fi initiate cu succes noi regimuri de dieta, rutine sanatoase si programe de munca satisfacatoare. Saturn sustine aceasta lunatie iar oportunitatile de munca pot fi de lunga durata.

Din 4 septembrie si pana pe 3 noiembrie 2024, Marte tranziteaza domeniul muncii. Este o perioada destul de energica, aveti mai multa forta de a va gasi un loc de munca sau de a duce la indeplinire proiectele la locul de munca. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume energia abundenta.

In perioada 22 septembrie-17 octombrie, Venus in Scorpion vine cu oportunitati si bonusuri financiare in cariera. Situatia voastra profesionala va fi foarte favorabila si puteti gasi un sprijin deosebit in superiorii vostri. Un proiect profesioonal va poate aduce beneficii neasteptate.

FINANTE 2024

Si in anul 2024, banii continua sa aiba un iz neptunian, aici magia merge mana in mana cu iluzia, iar acest lucru poate conduce atat la castiguri cat si pierderi, amagiri. Idealismul financiar este puternic. Neptun in casa voastra financiara este, de asemenea, mai puternic decat de obicei deoarece este in propriul semn. Astfel, puteti descoperi dimensiunile spirituale ale bogatiei. Asta se intampla de multi ani, iar tendinta continua. Este important sa pastrati acest lucru in minte. Partea buna este ca Neptun va stimuleaza imaginatia si intuitia voastra, doar asa, puteti descoperi  fel de fel de  mijloace creative prin care sa faceti bani. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare pot conduce la haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Indrumarea voastra in aspectele financiare poate veni prin practici spirituale, astrologie, tarot, viziuni.

Tot anul 2024, Saturn in Pesti tranziteaza casa finantelor si valorilor voastre si va trebui sa munciti din greu pentru a atinge stabilitatea financiara. Succesul financiar poate sa nu fie remarcabil, dar este, in general, constant, chiar daca incetineste. S-ar putea sa fiti ingrijorati de situatia voastra financiara, dar grijile va pot conduce la performante mai mari. S-ar putea sa va simtiti frustrati ca rezultatele voastre nu sunt imediate, dar ar trebui sa credeti ca veti fi rasplatiti. Fii atenti la cheltuirea banilor. Economisiti in loc sa-i cheltuiti rapid, creati un plan financiar pe termen lung si evitati riscurile daca doriti sa faceti investitii. Asa, veti fi rasplatiti cu stabilitate pe termen lung si forta interna care rezulta din capacitatea de a va proteja din punct de vedere material. Aveti nevoie de rabdare deoarece pot aparea intarzieri si probleme, dar profitati de ocazie pentru a va restructura valorile si pentru a preveni frica sa va controleze viata.

Cea mai buna perioada in finantele voastre este sfarsitul lunii februarie  si aproape toata luna martie, aveti de partea voastra energia solara in Pesti  ce va lumineaza si mai bine valoarea voastra. Acesta este momentul in care finantele si posesiunile personale primesc atentia maxima. Fiti atenti totusi la cheltuielile si achizitiile inutile.

Luna Noua in Pesti din 10 martie 2024 va indreapta atentia catre finante. Este un moment bun pentru noi oportunitati si practici financiare. Cu Luna Noua in aspect armonios cu Uranus, va puteti astepta la surprize placute.

In perioada 11 martie-5 aprilie, Venus in Pesti  va tranziteaza domeniul financiar. Cum Venus este denumita si micul benefic financiar, lucrurile bune va pot veni in cale sub forma unui loc de munca mai bine platit, bonusuri si alte binecuvantari.

RELATII, FAMILIE, PRIETENI 2024 

Soarele este planeta relatiilor voastre, si in fiecate an, se misca prin fiecare casa din horoscopul vostru. Astfel, oportunitatile romantice se pot intampla intr-o varietate de moduri si cu o varietate de oameni, in functie de locul unde este Soarele si de aspectele pe care le primeste. Aceste tendinte pe termen scurt sunt cel mai bine tratate in previziunile lunare.

Luna Plina in Leu din 25 ianuarie 2024  poate aduce finaluri relationale sau ar putea duce lucrurile la urmatorul nivel in relatiile voastre, cum ar fi casatoria sau asumarea mai multor responsabilitati comune. Sau ati putea atinge un obiectiv comun cu un partener de afaceri.

4 august 2024 vine cu o Luna Noua in Leu. Sunt favorizate noutatile legate de parteneriatele voastre, proiecte comune, afaceri. Sunt posibile noi inceputuri legate de obiectivele si nevoile unei relatii apropiate, a unui contract de munca.

Mercur este planeta relatiilor voastre romantice( fara contract, fara act de casatorie) si are o miscare rapida si destul de neregulata si descrie foarte bine oportunitatile voastre cand vine vorba de romantism, copii, creativitate, placeri. Mercur va fi in miscare aparent retrograda, deci va incetini, se va misca incet, ca si cum ar adormi, in trei perioade in anul 2024. Aceste momente pot fi  pentru voi destul de  nefavorabile in relatiile voastre romantice, relatia cu copii, afaceri, finante comune, imprumuturi bancare, Marcati aceste date in calendarul vostru ca fiind potentiale puncte fierbinti pentru fel de fel de intarzieri in cariera, pentru fel de fel de comunicari gresite in relatiile voastre: 1-25 aprilie, Mercur retrograd in Berbec; 5–28 august,  Mercur retrograd in Fecioara si Leu ; 25 noiembrie–15 decembrie, Mercur retrograd in Sagetator.

Mercur retrograd din perioada 1-25 aprilie poate aduce complicatii in relatiile romantice, in relatia cu copii vostri, in relatia cu rudele voastre. Mare atentie la cuvintele voastre, la ce spuneti si cum spuneti deoarece potentialul de neintelegere este intensificat. Fiti pregatiti pentru intarzieri sau obsstacole in calatoriile zilnice.
Urmatorul Mercur retrograd din 5-28  august va afecteaza relatiile, contractele, afacerile, relatia cu copii si rudele voastre. Relatiile voastre pot necesita multa rabdare.
In cele din urma, Mercur este retrograd din 25 noiembrie pana pe 15 decembrie,  si va poate incurca dar si descurca anumite proiecte de grup, prietenii.

Pana pe 26 mai, Jupiter in Taur continua sa va sustina sa prosperati prin familia voastra. Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce avantaje imobiliare, renovarea casei, cumpararea unei case. Puteti mosteni o casa, puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul. Relatia cu parintii se poate imbunatati, pot aparea oportunitati de a vinde sau de a cumpara un imobil, puteti sa va mutati intr-o locuinta mai mare. Conjunctia lui Jupiter in Taur cu Uranus in Taur din 20 aprilie 2024 este remarcabila pentru toata lumea. Pentru voi poate aduce o casa noua, castiguri extraordinare prin familie, afaceri de familie, afaceri imobiliare.

Odata cu intrarea lui Jupiter in Gemeni pe 26 mai 2024( si dureaza pana in mai 2025), oportunitatile acestui tranzit prietenos tin de iubire, copii, creativitate personala, calatorii, strainatate, afaceri. Relatiile de dragoste merg fara probleme sau ar putea aparea o noua dragoste in viata voastra. Este de asemenea, un an fericit pentru copiii vostri. Sansele speculative sunt prezente in acest an, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. In acest an puteti fi destul de originali in exprimarea voastra, este foarte posibil ca proiectele creative sa functioneze mai bine, si pot aduce, eventual, aprecieri sau recompense intr-o forma sau alta. Puteti pleca intr-o vacanta exotica. Jupiter in Gemeni intr-un semn de aer prieten cu semnul Soarelui vostru, va ofera o abundenta de experiente pozitive. Veti simti o mai mare protectie si indrumare divina, veti fi la locul potrivit si in momentul potrivit. Calatoriile sunt foarte benefice, va pot ajuta sa va extindeti bucuria dar si cunostintele intr-un mod important. Pe masura ce planeta norocului Jupiter se aliniaza cu transformatorul si bancherul  Pluto pe 3 iunie 2024, problemele pot fi rezolvate si imbunatatite, chiar si cele care par sa nu mai aiba nici o solutie. Cu Pluto magnetic in zodia voastra, probabil ca veti fi remarcati indiferent de ceea ce faceti, asa ca ar trebui sa faceti tot posibilul pentru a cultiva doar binele. Atunci cand Jupiter intra in conflict cu Saturn in Pesti pe 20 august si 24 decembrie, pot fi unele blocaje in relatii, finante, planuri personale, proiecte de grup.
Date cheie: 26 mai, 3 iunie, 20 august, 24 decembrie

Tot anul 2024, Uranus, ghidul vostru astral si predicatorul lucrurilor viitoare, continua revolutia in  familia voastra. Deci, asteptati-va la schimbari pe termen lung in familie, in modul cum priviti proprietatile, bunurile materiale, legaturile de familie. Parteneriatele de afaceri, casatoriile, pot avea de suferit acuma(de fapt, aceste probleme tot se rostogolesc intr-un mod unic si neasteptat din 2018), nu va lasati ademeniti de Uranus, nu rupeti o relatie doar ca vreti altceva. Uranus in casa a patra va incurajeaza, de asemenea, sa va ascultati inuitia( vocea divina din voi) care va poate conduce sigur spre locuri si perspective noi.

In perioada 7 decembrie 2024- 23 februarie 2025, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnele Leu / Rac.. Veti simti destul de puternic aceasta adormire cosmica a lui Marte deoareece incepe in casa a saptea a voastra, o casa a relatiilor, partener, asociat, concurent, rival. Unele probleme vechi, dezacordurile trecutului, relatiile care nu au avut un sfarsit prea bun, pot reveni acuma si poate fi cea mai buna perioada pentru a le privi dintr-o perspectiva noua, poate cu mai putina furie.

Perioada voastra de putere si auto-imbunatatire

In perioada 20 ianuarie-19 februarie, Soarele in Varsator va tine de mana, lumina este pe voi si pe ceea ce faceti voi. Este perioada din an care deschide un nou ciclu personal, sunteti in pozitia de a-i impresiona pe ceilalti si de a va afirma influenta personala dincolo de limitele normale, punand in prim plan problemele legate de identitatea personala, aspectul vostru, auto-exprimare, modul de a va comporta in relatii. Aceasta energie va da un sentiment reinnoit de incredere in voi, este un moment pentru a incepe ceva nou, mai ales pentru a merge pe o cale noua.

Luna Noua in Varsator din 10 februarie 2024 este favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Este un timp pentru a va face o lista cu dorinte unice. Concentrati-va pe dorintele voastre. Intuitia este puternica; puteti manifesta ceea ce simtiti. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semintelor noi plantate acuma se vor vedea in preajma zilei de 19 august cand este Luna Plina in Varsator.

Din 13 februarie pana pe 23 martie, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre. Deveniti mai energici si inovatori  cu modul de a va pune planurile in practica.. Viata romantica se poate intensifica.

In perioada 16 februarie-11 martie dar si din 7 decembrie si pana la sfarsitul anului, Venus tranziteaza semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale. Venus se intalneste cu magnificul Pluto mai intai pe 17 februarie si apoi pe 7 decembrie. Venus este iubire indiferent cine sta langa ea. Iar Pluto in preajma lui Venus poate aduce acea iubire vindecatoare, transformatoare, inaltatoare. Nu este usor acuma, de fapt nimic nu este usor cu Pluto. Poate fi si o oportunitate financiara, o oportunitate de investitie sau un proiect financiar comun cu partenerul de viata.

Eclipsa totala de Soare din 8 aprilie 2024 va afecteaza a treia casa a comunicarii. Gata cu vorbaria goala, cu pierderea energiei mentale pe lucruri inutile, a venit timpul sa va imbunatatiti stilul de comunicare, sa intelegeti ca un cuvant este de fapt o energie ce poate face bine sau rau si care se intoarce inapoi la cel care ii da viata. Opiniile voastre trebuie sa detina date reale, sa fiti bine informati. Universul va sustine pe masura ce intelegeti ca abilitatile voastre de comunicare trebuiesc schimbate, imbunatatite. In urmatoarele sase luni, eforturile voastre facute pentru o comunicare mai sanatoasa vor fi recomepensate indiferent daca lucrati in domeniul relatiilor sociale, mass-media, comert, agentii guvernamentale, invatamant.

Sa aveti un an 2024 binecuvantat!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.