TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR–ASTROLOGIE ANUL 2024

La Multi Ani!

Anul 2024 aduce noutati prin Jupiter in Gemeni ce va binecuvanteaza viata financiara. Pana in mai, Jupiter in Taur va tine de mana si va  influenteaza pozitiv obiectivele si aspiratiile. Probabil ca veti fi observati mai mult decat de obicei. Saturn in Pesti vine cu regulile lui rigide si teste dificile in prieteniile voastre, proiecte de grup, idealurile voastre. Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, continua sa va invete ca “schimbarea “ este singura constanta in univers. Neptun in Pesti vine cu fel de fel de iluzii si lectii de viata prin prieteni, stiinte esoterice. Cu Pluto in Varsator, transformarea profunda in cariera voastra, ambitiile profesionale, statutul social, vocatia sufletului vostru, are un parcurs lung de 20 de ani, pana in anul 2044.

Anul 2024 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn/Sagetator si care a inceput in decembrie 2023. Tot ce tine de studii inalte, calatorii mari, straini, afaceri, finante, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Perioadele de retrogradare nu sunt menite sa fie infricosatoare sau intimidante, ci mai degraba, sunt aici pentru a va redirectiona catre o cale mai buna. Noroc! Vestea buna este ca lucrurile incep sa se aseze in bine incepand cu 2 ianuarie 2024 cand Mercur iese din aceasta adormire cosmica si va fi si mai bine dupa ce Mercur iese din perioada umbrei sale post retrograde in jurul datei de 20 ianuarie 2024.

CARIERA SI MUNCA 2024

In diagrama voastra, cariera voastra este condusa de Uranus si de  Saturn-Cronometrul cerului. Planeta inelara este mare in ceea ce priveste disciplina, plata corecta pentru o munca echitabila si asumarea responsabilitatilor. Realizarile vor veni pentru cei care le merita.

Tot anul 2024, Saturn tranziteaza semnul Pesti si  veti fi sustinuti sa obtineti o perspectiva mai realista a aspiratiilor voastre. Parintele cosmic este aici pentru voi si va poate recompensa toate eforturile trecute din cariera si tot ccea ce ati facut in scopul de a evolua si a deveni o persoana mai buna. Pot aparea si probleme, dificultati sau responsabilitati suplimentare daca apartineti unui grup, unui club, unei echipe. De asemenea, puteti obtine o promovare la locul de munca care implica mai multa munca si responsabilitate. Dar asta doar daca meritati.

Dar chiar mai important decat asta este ca planeta  carierei voastre Uranus tranziteaza semnul vostru. Acest lucru semnaleaza ca aveti  favoarea si sprijinul oamenilor cu putere in viata voastra. Aceasta miscare este favorabila pentru cariera. Aceasta arata ca oportunitatile de cariera vor incepe sa va caute, ofertele vor veni. Cu Uranus in tranzit prin semnul vostru, aspectul personal si comportamentul general vor fi factori importanti in succesul carierei voastre. Multe schimbari se intampla in viata voastra, o mare parte fiind bruste si neasteptate. Unii dintre voi  se pot elibera din carierele care ii tin legati ca intr-o inchisoare. A venit timpul pentru ceva nou in cariera voastra si ar fi bine sa actionati in consecinta.  Exista o lectie cosmica aici. Una importanta. Taurii sunt oameni conservatori, iubesc rutina si predictibilitatea. Si nu se simt bine cu prea multa schimbare. Dar acum, cosmosul impinge schimbarea asupra voastra, si nu face nici o greseala, este pentru binele vostru. Orice se poate intampla in cariera voastra, cu ambitiile voastre profesionale si lumesti, statut social. Rutinele – confortabile, sunt susceptibile de a nu rezista energiei uraniene. Este important acum sa fiti flexibili si sa lasati lucrurile sa mearga, imbratisati schimbarea.

O alta forta cosmica care va impinge catre viitor este Pluto, care isi petrece cea mai mare parte a anului 2024 in Varsatorul inovator si stiintific. Pe masura ce transformatorul cosmic Pluto se instaleaza in a 10-a casa a carierei voastre din  21 ianuarie pana la 2 septembrie, transformarea si regenerarea carierei voastre devine o cerinta de care nu mai puteti fugi. Sub aceasta influenta cosmica, va puteti astepta la o intensificare a problemelor de cariera. Va puteti astepta la unele situatii  dificile si stres la locul de munca. Daca ati respectat standardelor morale, s-ar putea sa fiti promovati la locul de munca, sa castigati recunoastere pentru munca voastra. Acest tranzit este in primul rand despre karma – recompense sau pedepse pentru faptele voastre trecute. In unele cazuri, acest tranzit poate insemna parasirea unei cariere stabile si lansarea uneia radical diferita. Este posibil sa va confruntati cu concedieri fortate sau sa fiti martori la prabusirea unei afaceri. Chiar si in cazul unor scenarii nefavorabile, aveti capacitatea de a va regenera cariera si vocatia, de a incepe totul de la capat. Poate ca orice tipare nesanatoate ar trebui ajustate in ultimele momente ale lui Pluto in sectorulul credintelor voastre, cunoastere, strainatate, straini, de la 2 septembrie pana la 19 noiembrie. Dupa aceea, Pluto, care face schimbari, se intoarce in a 10-a casa a voatra a carierei pentru o perioada de 20 de ani, pana in 2044.
Date cheie: 21 ianuarie, 2 septembrie, 19 noiembrie

Incepand cu 13 februarie 2024, motivatia profesionala este ridicata cu Marte care va viziteaza casa carierei pana pe 23 martie. Aveti mai multa energie pentru indeplinirea ambitiilor profesionale, pentru fel de fel de intalniri sociale, va vede lumea mult mai bine acuma.

In perioada  16 februarie-11 martie 2024, Venus  tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de oportunitati in cariera, recompense. Puteti gasi iubirea la locul de munca.

Venus, o planeta in miscare rapida, este si planeta muncii voastre. Ea este micul benefic oriunde apare. In orice an, ea va trece prin toate semnele si casele din horoscopul vostru. Astfel, oportunitatile de munca se pot intampla in multe feluri si prin multi oameni – depinde totul de locul unde este Venus si de aspectele pe care le primeste.

In perioada 29 august-22 septembrie, Venus in Balanta va tine de mana la locul de munca si ar trebui sa aveti fel de fel de beneficii prin munca voastra, prin sefii si colegii vostri.

FINANTE 2024

Banii si bunastarea financiara sunt intotdeauna importante pentru Tauri. Din 26 mai,  credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza pentru voi prin trecerea lui Jupiter in semnul Gemeni. Casa banilor devine o putere prin Jupiter in Gemeni pana la sfarsitul anului (de fapt pana in mai 2025), Acesta este un semnal astrologic clasic de prosperitate si noroc. Afiseaza castiguri extinse prin comunicare si interese intelectuale. Pentru investitori, aceasta pozitie favorizeaza companiile din domeniul informatiilor, media,  transporturi, institutii educationale. Foarte des, nu este vorba doar de banii de care aveti nevoie, ci de o idee care face bani. Si acestea vor fi din abundenta. Poate aduce mai multi bani – puteti obtine o crestere a salariului sau puteti obtine o oportunitate de a castiga bani in plus.   Singurul efect negativ al acestui tranzit este ca s-ar putea sa tindeti sa cheltuiti prea multi bani.
Pe masura ce planeta norocului Jupiter se aliniaza cu profundul Pluto pe 3 iunie 2024, exista posibilitatea sa schimbati ceva fundamental in cariera voastra, relatii, in afacerile voastre. Succesul profesional si imbogatirea personala pot veni cu usurinta.
Atunci cand Jupiter intra in conflict cu Saturn in Pesti pe 20 august si 24 decembrie, ar trebui sa fiti mai atenti si responsabili in tot ce tine de proiecte de grup, finante, afaceri, calatorii, studii, resurse comune.
Date cheie: 26 mai, 3 iunie, 20 august, 24 decembrie

Mercur este planeta voastra financiara si este o planeta care se misca rapid si, adesea, miscarea este neregulata. Uneori se misca foarte repede, uneori merge incet, uneori merge inapoi. Calitatile de flexibilitate si variabilitate sunt atribuite lui Mercur iar veniturile voastre financiare ar trebui sa incorporeze acest tip de flexibilitate.

In anul 2024, Mercur va mai fi in miscare aparent retrograda de trei  ori, deci va incetini, se va misca incet, ca si cum ar adormi. Aceste momente pot fi  pentru voi destul de nefavorabile finaciar daca fortati lucrurile, daca nu sunteti atenti la cumparaturi, daca nu incetiniti ritmul. Aceste perioade sunt oportune pentru cercetare si studiu, dar nu atat de bune pentru a face achizitii importante sau miscari financiare. Evitati cheltuielile impulsive in perioadele: : 1-25 aprilie, Mercur retrograd in Berbec; 5–28 august, Mercur retrograd in Fecioara si Leu ; 25 noiembrie–15 decembrie, Mercur retrograd in Sagetator.

In perioada 23 mai- 17 iunie 2024,  Venus, ghidul vostru planetar calatoreste prin zona banilor si poate aduce anumite beneficii, avansari, promovari.

RELATII, FAMILIE, PRIETENI 2024

Tot anul 2024, in viata relationala, pentru unii Tauri pot exista atat complicatii cat si surprize din cauza lui Uranus care va tranziteaza semnul. Uranus in semnul vostru nu este cel mai bun indicator pentru relatii serioase. Exista o tendinta de a avea nevoie de libertate personala absoluta si este dificil de a compromite acest lucru. Vreti sa faceti ce vreti si cand vreti.  O relatie angajata, prin definitie, implica  o limitare a libertatii personale. Chiar si in cele mai bune relatii angajate, aveti nevoie de cat mai mult spatiu – cat mai multa libertate – posibil.

Pluto este planeta relatiilor voastre iar in anul 2024, continua sa se miste intre primele doua grade din semnul Varsator si ultimul grad din semnul Capricorn. Deoarece Pluto este, fara indoiala cea mai lenta si transformatoare dintre planete, va  puteti astepta la schimbari semnificative in relatiile voastre, statut social. Credinta, calatoriile, educatia, va transforma profund viata, veti ajunge la concluzia ca o gandire extinsa va ajuta sa treceti peste atasamentele de orice fel. Spiritualitatea va poate ajuta sa va intelegi relatiile.

Cand Venus va tranziteaza casa iubirii intre 5 -29 august, ofera oportunitati pentru iubire, impacari in relatii.

In perioada 22 septembrie-17 octombrie, Venus in Scorpion aduce mari binecuvantari in relatiile voastre. Ea devine o forta  in viata voastra impingandu-va in toate directiile spre iubire si relatii necesare dezvoltarii voastre. Bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

In perioada 7 decembrie 2024- 23 februarie 2025, Marte, va fi in miscare aparent retrograda in semnele Leu / Rac. Cum Marte este una din planetele voastre relationale, este posibil ca lucrurile sa fie destul de provocatoare in relatiile voastre. Deoarece aceasta miscare retrograda are loc in casa a 4-a a familiei si in casa a 3-a a comunicarii, rudelor, se poate ca  majoritatea problemelor romantice sa aiba legatura cu cineva din familia voatra extinsa, o ruda, un frate sau o sora, modul vostru de comunicare. Cel mai bun lucru de facut este sa va folositi rabdarea naturala pentru a trece incet dar constant peste aceste greutati.

Tot anul 2024, Saturn in Pesti tranziteaza casa XI si trebuie sa invatati cum sa va faceti in continuare treaba fara tot ajutorul si sprijinul pe care l-ati avut anterior. Acest tranzit nu simbolizeaza întotdeauna pierderea prietenilor si a parteneriatelor, dar poate aduce blocaje, limitari, provocari in toate asociatiile si prieteniile de care nu mai aveti nevoie. Saturn este un geniu in reorganizarea lucrurilor. El va trece prieteniile existente, asociatiile profesionale, printr-un “test de stres” si va ramane in picioare doar ce este bun pentru voi. S-ar putea sa nu fie placut acest lucru, dar in cele din urma este bun.

Si in anul 2024, Neptun in Pesti continua sa sporeasca prieteniile voastre. Veti atrage mai multi prieteni spirituali si probabil ca va veti implica in organizatiile spirituale. Aceasta energie mareste idealismul vostru fata de ceea ce inseamna o prietenie cautand acei oameni care vad lumea din acelasi punct de vedere, care impartasesc idealuri comune cu voi. Puteti sa va alaturati unor organizatii cu scopuri idealiste, mistice, secrete, spirituale sau vizionare deoarece deveniti extrem de sensibili la nevoile oamenilor/

Casa a 4-a a familiei nu este o casa de putere voi in anul 2024. Deci cosmosul nu va impinge sa faceti  schimbari dramatice in viata voastra de familie, intr-un fel sau altul. Aveti mai multa libertate in treburile familiei si acasa, dar nu aveti interesul de a schimba lucrurile. De vreme ce Soarele este planeta familiei voastre, va puteti baza pe sprijinul acestei energii solare din 22 iulie pana pe 22 august.

Cu Luna Plina in Leu din 25 ianuarie 2024, o problema de casa, de familie sau de proprietate, va poate atrage atentia complet in acest moment.Vatra si casa au prioritate si s-ar putea sa finalizati  o decizie de mutare sau sa primiti stiri pline de emotie de la o ruda. Pregatiti-va pentru cateva schimbari in viata voastra casnica.

Venus va tranziteaza casa familiei in perioada 11 iulie-4 august si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie

Perioada voastra de putere si auto-imbunatatire

Pana pe 25 mai, Jupiter in Taur va tine de mana si extinde tot ce atinge asa ca fiecare zona a vietii voastre de la cariera, familie, finante,  la relatii,  atitudine, sanatate, cunoastere, credinta, pot fi imbunatatite. Asigurati-va ca faceti ceva pentru a atrage atentia lui Jupiter, asumati-va anumite riscuri, initiati proiecte, cereti ceea ce va doriti dar fiti atenti sa nu cereti prea putin. Jupiter aduce mari oportunitati in viata voastra care pot fi foarte importante in urmatorii 12 ani. Puteti primi mai multa atentie, lumina lui Jupiter va conduce catre lucrurile noi si benefice evolutie voastre. Cum Jupiter vorbeste si despre credinta ar trebui sa aveti mai multa credinta in voi , in ceea ce vreti cu adevarat sa se intample in viata voastra, visele trebuie sa fie marete. Cei care au afaceri pot gasi anul benefic pentru extindere, sa faca niste investitii pe termen lung.
Conjunctia lui Jupiter in Taur cu Uranus in Taur din 20 aprilie 2024 este remarcabila pentru toata lumea. La fiecare paisprezece ani, Jupiter il ajunge din urma pe Uranus si formeaza o conjunctie..
Taurul este asociat cu posesiunile materiale si stabilitatea financiara. Ca rezultat, conjunctia Jupiter-Uranus in Taur va aduce evolutii in finante, investirii, bogatie  materiala. Acesta poate fi momentul unor castiguri extraordinare, al unei promovari, al unei oportunitati sau al unei schimbari de atitudine care duce la progres, crestere si dezvoltare.

Cand Soarele se afla in Taur (20 aprilie-20 mai) , este perioada din an care deschide un nou ciclu personal, sunteti in pozitia de a-i impresiona pe ceilalti si de a va afirma influenta personala dincolo de limitele normale, punand in prim plan problemele legate de identitatea personala, aspectul vostru, auto-exprimarea.

8 mai 2024, ora 6:22, ora Romaniei vine cu o Luna Noua in Taur favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Este o Luna Noua sustinuta benefic de Saturn iar oportunitatile tin de cariera, finante, prieteni, proiecte de grup, familie. Este o Luna Noua foarte pozitiva, multi dintre voi veti avea o perspectiva spirituala profunda asupra schimbarilor pe care trebuie sa le initiati.

Soarele in Taur isi va uni fortele cu Jupiter in Taur pe 19 mai si aceasta este una dintre cele mai bune zile ale anului! Oportunitatile vin in galop spre voi. Acest aspect poate fi destul de norocos pentru voi.

In perioada 29 aprilie – 23 mai, Venus in Taur va tine de mana si toata  atentia se indreapta catre voi. Este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale. In data de 18 mai 2024, vocea lui Uranus in Taur devine mai accesibila pentru voi prin Venus in Taur ce va invata  despre iubirea neconditionata, iubirea care vindeca totul. Puteti renunta mai usor acuma la un model relational toxic

Venus isi va uni fortele cu Jupiter în Taur pe 23 mai, sporind abundenta. Acesta este de departe unul dintre cele mai norocoase tranzite pe care le veti experimenta in 2024.

In perioada 9 iunie -20 iulie, Marte( planeta relatiilor voastre dar si planeta spiritualitatii voastre), va tine de mana. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume abundenta de energie. Deveniti mult mai impulsivi, competitivi si ar trebui sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna. Este cea mai buna perioada pentru a va revizui aspectul, modul cum priviti viata, cum actionati, cum rezolvati probleme majore ale vietii.

Sa aveti un an 2024 binecuvantat!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.