PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI-ASTROLOGIE ANUL 2024

La Multi Ani!

Anul 2024 aduce noutati prin Jupiter in Gemeni ce va sprijina in domeniul familiei. Pana in mai, Jupiter in Taur va spune ca mintea si cuvintele voastre pot crea bogatii. Uranus, predicatorul lucrurilor viitoare, aduce schimbari imprevizibile in modul vostru de gandire, comunicare, relatia cu fratii si rudele voastre. Saturn in Pesti continua sa provoace o mare crestere personala prin presiune si responsabilitate. Poate aduce o noua intelegere a ceea ce inseamna sa va gestionati  timpul cu intelepciune. Neptun continua sa faca fel de fel de magii in viata voastra. Cu Pluto in Varsator, invatati ca lampa lui Aladin este reala daca intelegeti ca doar practica spirituala va poate conduce sa faceti ceva special in lume. Aveti sansa de a gasi aceasta lampa deoarece Pluto are un parcurs pe termen lung de 20 de ani, pana in anul 2044.

Anul 2024  incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn/Sagetator si care a inceput in decembrie 2023. Tot ce tine de prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei, ambitii profesiionale, viata sociala,  pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Perioadele de retrogradare nu sunt  menite sa fie infricosatoare sau intimidante, ci mai degraba, sunt aici pentru a va redirectiona catre o cale mai buna. Noroc! Vestea buna este ca lucrurile incep sa se aseze in bine incepand cu 2 ianuarie 2024 cand Mercur iese din aceasta adormire cosmica si va fi si mai bine dupa ce Mercur iese din perioada umbrei sale post retrograde in jurul datei de 20 ianuarie 2024.

CARIERA SI MUNCA 2024

Casa carierei voastre este condusa de Jupiter, cel de-al doilea ghid astral al vostru dar si marele benefic asa cum este numit in astrologie.
Pana pe 26 mai, Jupiter in Taur continua sa tranziteze casa a treia a voasrta si  comunica cu voi prin toate caile posibile, Aceasta energie va sustine sa gasiti cuvintele potrivite, sa comunicati mai bine atat cu rudele voastre cat si in orice zona de interes. Anturajul din imediata apropiere va ofera sprijin si reusita. Este o energie benefica studiilor, afacerilor in comunitatea in care traiti, calatoriilor. Castigurile mari pot veni prin comunicarea si abilitatile voastre intelectuale. Oamenii din jurul vostru pot fi mesagerii vestilor bune si aduc o oportunitate unica. Este, de asemenea, momentul perfect pentru a dobandi noi abilitati pe care le puteti aplica in viata de zi cu zi. Mintea voastra va fi foarte stralucitoare, asa ca daca aveti nevoie sa studiati ceva, Jupiter va sustine. Exista adesea o deschidere sporita catre idei si stiluri de viata culturale pe care nu le intalniti in mod normal. Aceasta este o perioada buna pentru investitii si succes in chestiuni financiare.

Conjunctia lui Jupiter in Taur cu Uranus in Taur din 20 aprilie 2024 este remarcabila pentru toata lumea. La fiecare paisprezece ani, Jupiter il ajunge din urma pe Uranus si formeaza o conjunctie.
Taurul este asociat cu posesiunile materiale si stabilitatea financiara. Ca rezultat, conjunctia Jupiter-Uranus în Taur va aduce evolutii in cariera, finante, investitii, bogatie materiala. Asteptati-va la surprize.

Soarele este planeta muncii voastre, a rutinelor zilnice si sanatate. In fiecare an, se misca prin fiecare casa din horoscopul vostru. Astfel, oportunitatile de munca se pot intampla intr-o varietate de moduri si cu o varietate de oameni, in functie de locul unde este Soarele si de aspectele pe care le primeste. Aceste tendinte pe termen scurt sunt cel mai bine tratate in previziunile lunare.

Luna Plina in Leu din 25 ianuarie 2024 va poate oferi indrumari, perspective si cei mai buni pasi urmatori in munca voastra, in gestionarea rutinelor zilnice, sanatate. Este momentul perfect pentru a cauta solutii la orice probleme de sanatate, de munca, de relatii la locul de munca. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi  apogeul unui proiect profesional, schimbarea locului de munca.

4 august 2024 vine cu o Luna Noua in Leu si poate aduce o oferta interesanta de munca, o promovare la locul de munca. Este si un moment bun pentru a scapa de obiceiurile proaste si pentru a descoperi ceea ce va face cu adevarat fericiti. Aceste energii cosmice sunt foarte utile si pentru a va imbunatati sanatatea.

In perioada 11 iulie-5 august, Venus va tranziteaza domeniul muncii. Activitatile romantice si sociale se pot invarti in jurul mediului vostru de lucru. Se poate sa socializati mai mult decat de obicei la locul de munca. Ati putea gasi ca talentele sau abilitatile voastre sunt mai apreciate acuma.

In perioada 17 octombrie-11 noiembrie, Venus tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

In perioada 7 decembrie 2024- 23 februarie 2025, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnele Leu / Rac. Veti simti destul de puternic aceasta adormire cosmica a lui Marte deoareece incepe in casa a sasea a voastra, o casa a muncii si sanatatii voastre. Unele probleme vechi, dezacordurile trecutului, proiectele de munca nefinalizate, pot reveni acuma si poate fi cea mai buna perioada pentru a le privi dintr-o perspectiva noua, poate cu mai putina furie.  Cum Marte este si  planeta voastra financiara, acesta va fi un moment ce va aduce in atentia voastra si finantele, valorile voastre. Este un timp pentru a vedea unde pot fi facute imbunatatiri. Un timp pentru a obtine claritate mentala asupra vietii financiare. Nu este momentul pentru achizitii majore sau investitii.

FINANTE 2024

Planeta voastra financiara este Marte care este o planeta relativ rapida. Nu se misca prin toate casele voastre din horoscopul 2024, dar va trece prin opt dintre ele. Deci exista multe tendinte financiare pe termen scurt care sunt cel mai bine discutate in previziunile lunare.

8 aprilie 2024(ora 21:21) vine cu o Eclipsa totala de Soare pe gradul 19:24 Berbec. Eclipsele aduc schimbari importante,  maturizeaza, invata, finalizeaza in bine sau rau situatiile care treneaza. Pentru voi, experientele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Fie ca este vorba de banii unei afaceri personale, de banii care vin prin munca, prin valorificarea unui talent personal, fie prin fel de fel de speculatii, trebuie sa faceti schimbari indraznete, sa credeti in simturile voastre care va pot conduce catre oferte de munca mai bine platite. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti.
Cu Mercur  retrograd in Berbec in preajma acestei eclipse, fiti foarte atenti cum comunicati deoarece va puteti impiedica singuri.

In perioada 5-29 aprilie, Venus in Berbec va tranziteaza domeniul financiar. Cum Venus este denumita si micul benefic financiar, lucrurile bune va pot veni in cale sub forma de promotii, bonusuri si alte binecuvantari.

In perioada 30 aprilie -9 iunie, Marte, planeta voastra financiara este chiar in casa banilor si ar trebui sa fiti mai atenti la achizitiile impulsive si inutile facute pentru a va satisface ego-ul. Aveti mai multa energie pentru a face bani, pentru proiecte noi, pentru a intensifica cele existente dar si pentru a va apara valorile. Poate fi o perioada ingenioasa cand profitati la maximum de ceea ce aveti. Vei utiliza o mare cantitate de energie pentru dezvoltarea obiectivelor personale.

RELATII, FAMILIE, PRIETENI 2024

Mercur este planeta relatiilor voastre cu acte dar si planeta familie. Aceasta planeta are o miscare rapida si destul de neregulata si descrie foarte bine oportunitatile voastre cand vine vorba de relatii de suflet si familie.
Mercur va fi in miscare aparent retrograda, deci va incetini, se va misca incet, ca si cum ar adormi, in trei perioade in anul 2024. Aceste momente pot fi  pentru voi destul de  nefavorabile in relatiile voastre, in familie.
Marcati aceste date in calendarul vostru ca fiind potentiale puncte fierbinti pentru fel de fel de intarzieri si  comunicari gresite in relatiile voastre, in familia voastra: 1-25 aprilie, Mercur retrograd in Berbec; 5–28 august,  Mercur retrograd in Fecioara si Leu ; 25 noiembrie–15 decembrie, Mercur retrograd in Sagetator.  Aceste momente pot fi  pentru voi destul de nefavorabile in familie, relatii, si ar trebui sa fiti mai atenti. Evitati schimbarile in familie si relatii.
Mercur retrograd din perioada 1-25 aprilie poate aduce complicatii finaciare, in relatiile voastre, in familia voastra. Fiti pregatiti pentru intarzieri in finantele voastre.
Urmatorul Mercur retrograd din 5-28 august va afecteaza relatiile, munca, relatia cu sefii si colegii vostri, sanatatea. Munca si relatiile voastre pot necesita multa rabdare.
In cele din urma, Mercur este retrograd casa carierei voastre din 25 noiembrie pana pe 15 decembrie, si va poate incurca dar si descurca anumite ambitii profesionale.

Aceste perioade pot aduce confuzie in parteneriate, asocieri, afaceri, familie, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica.
Problemele nerezolvate in trecut legate de familie, de partener, pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, o cale de impacare. Puteti fi pusi in situatia de a regandi detaliile unui parteneriat esuat, puteti sa va ganditi la refacerea unei relatii rupte, pot iesi in lumina secrete ale unui partener, asociat.

Odata cu intrarea lui Jupiter in Gemeni pe 26 mai 2024( si dureaza pana in mai 2025), sunteti sustinuti sa prosperati prin familia voastra, o munca la domiciliu, afaceri de familie, imobiliare. Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce avantaje imobiliare, renovarea casei, cumpararea unei case. Puteti mosteni o casa, puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul. Relatia cu parintii se poate imbunatati, pot aparea oportunitati de a vinde sau de a cumpara un imobil, puteti sa va mutati intr-o locuinta mai mare.
Pe masura ce planeta norocului Jupiter se aliniaza cu transformatorul si bancherul  Pluto pe 3 iunie 2024, s-ar putea sa rezolvati o problema de lunga durata sau sa valorificati o resursa pe care nu ati recunoscut-o in trecut. Poate fi un bonus special in cariera voastra, in familia voastra.
Atunci cand Jupiter intra in conflict cu Saturn in Pesti pe 20 august si 24 decembrie, pot fi unele blocaje in familie, cariera, proiecte de grup, planuri personale.
Date cheie: 26 mai, 3 iunie, 20 august, 24 decembrie

Tot anul 2024, Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, continua sa faca revolutie in gandirea voastra, in relatiile cu rudele voastre, in relatia cu cei din comunitatea in care traiti. Poate fi o perioada excelenta pentru studii , mintea voastra  este mai deschisa iar norocul vine prin cunostintele acumulate. Viata de zi cu zi se grabeste. Intalnirile de zi cu zi cu vecinii, rude, prieteni dar si activitatile de rutina, pot fi destul de imprevizibile. Aceasta energie aduce surprize, evenimente neasteptate, noi interese, idei progresiste si oportunitati interesante in viata voastra.

Perioada voastra de putere si auto-imbunatatire

Tot anul 2024, Saturn in Pesti continua sa provoace o mare crestere personala prin presiune si responsabilitate. Poate aduce o noua intelegere a ceea ce inseamna sa va gestionati  timpul cu intelepciune. Acest prieten cosmic este aici pentru a va da o mana de ajutor, pentru a invata cum sa stabiliti limite sanatoase pentru voi. Problemele de sanatate pot aparea din cauza stresului.Totul este sa va sporiti increderea in voi. Daca ati actionat corect in trecut, karma lui Saturn va va rasplati acum. Este un moment ideal pentru a va schimba obiceiurile alimentare, deoarece acest tranzit schimba accentul pe corpul vostru fizic. Proiectele pe care le incepeti acum pot pune bazele succesului viitor la locul de munca. Aceasta perioada poate aduce atat înfrangeri, cat si triumfuri, dar duce intotdeauna la o dezvoltare interioara imensa. Confruntarile si compromisurile sunt inevitabile. Este important sa terminati proiectele vechi inainte de a incepe altele noi. Aveti grija de sanatatea voastra si aveti rabdare cu voi insiva. Poate fi un moment in care renuntati la proiecte sau relatii care nu mai functioneaza sau care au fost construite pe baze slabe.

In perioada 19 februarie-19 martie, Soarele in Pesti va tine de mana, lumina este pe voi si pe ceea ce faceti voi. Este perioada din an care deschide un nou ciclu personal, sunteti in pozitia de a-i impresiona pe ceilalti si de a va afirma influenta personala dincolo de limitele normale, punand in prim plan problemele legate de identitatea personala, aspectul vostru, auto-exprimare, modul de a va comporta in relatii. Aceasta energie va da un sentiment reinnoit de incredere in voi, este un moment pentru a incepe ceva nou, mai ales pentru a merge pe o cale noua.

Luna Noua in Pesti din 10 martie  2024 este  favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Este un timp pentru a va face o lista de dorinte. Intuitia este puternica; puteti manifesta ceea ce simtiti. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semintelor noi plantate acuma se vor vedea in preajma zilei de 18 septembrie cand este Luna Plina in Pesti(Eclipsa de luna).

In perioada 11 martie-5 aprilie, Venus tranziteaza semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

Din 23 martie pana pe 30 aprilie, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre. Deveniti mai energici si inovatori  cu modul de a va pune planurile in practica.. Viata romantica se poate intensifica.

Pe masura ce Pluto in Varsator incepe sa tranziteze casa  a 12-a din  21 ianuarie pana la 2 septembrie 2024, aveti o oportunitate unica de va conecta cu latura spirituala a vietii. Multe schimbari se vor produce in sistemele de credinta si cunoastere de-a lungul anilor. Cultivati compasiunea si iertarea atat fata de cei din jur cat si fata de voi, este singura metoda de a face fata mai usor lectiilor plutoniene. Timp de 20 de ani, Pluto va detoxifica sistemele de credinta – filozofia vietii voastre. Trebuie sa va apropiati de viata spirituala cu aceeasi dedicatie si disciplina (poate mai mult) pe care o dedicati vietii lumesti. Doar practica spirituala va poate conduce la adevar, cunoastere inalta, Dumnezeu.
Poate ca orice tipare nesanatoase legate de prieteni, grupuri, proiecte de grup, venituri financiare neasteptate, ar trebui ajustate in ultimele momente ale lui Pluto in tranzit prin casa a 11-a a voastra de la 2 septembrie pana la 19 noiembrie.
Dupa aceea, Pluto, care face schimbari masive, se intoarce in casa a 12 –a  pentru o perioada de 20 de ani, pana in 2044.
Date cheie: 21 ianuarie, 2 septembrie, 19 noiembrie

Sa aveti un an 2024 binecuvantat!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.