VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR-ANUL 2019

“Isus i-a raspuns: “Adevarat, adevarat iti spun ca, daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu.
Ce este nascut din carne este carne, si ce este nascut din Duh este duh.
Nu te mira ca ti-am zis: “Trebuie sa va nasteti din nou.”Ioan 3:5-7

La Multi Ani!

Anul 2019 este anul modificarilor bruste in familie si cariera si asta din 6 martie cand Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, incepe sa se instaleze in casa voastra. Neptun va poate crea destule iluzii in sectorul banilor, aduce lectii de viata prin bani si valoare personala. Saturn si Pluto in Capricorn  lucreaza impreuna la transformarea voastra. Jupiter in Sagetator, noutatea anului 2019,lucreaza pentru voi prin prieteni, grupuri si activitati de grup.

CARIERA, MUNCA SI FINANTE

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn.  Cum Pluto este planeta carierei voastre, aceasta eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste despre necesitatea unor schimbari in modul de abordare a carierei voastre, aveti nevoie de ceva care sa va sprijine in dezvoltarea voastra spirituala. Doar o cariera pentru bani si succes nu este suficienta pentru voi acuma, aveti nevoie de ceva pentru sufletul si spiritul vostru. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit si pe dezvoltarea spirituala.”Nu judecati ca sa nu fii judecati” reprezinta unul dintre postulatele biblice de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. A sosit timpul sa faceti pace cu trecutul vostru, cu tot ceea ce este adunat acolo de la oameni la fapte si sa credeti in inceputurile indraznete, sa dati drumul la tot ceea ce este demodat in scopul unui nou inceput. Aceasta eclipsa poate aduce un mesaj important, o revelatie, anumite semne de care trebuie sa tineti seama, o indrumare printr-un vis ( fiti atenti la vise, dormiti cu un creion si un caiet langa voi), un sfat intelept care se poate dovedi a fi un adevarat colac de salvare, ingerii pot fi deghizati civil acuma pentru voi.

Dar aceasta Eclipsa este asociata cu Nodul Sud lunar in Capricorn si poate arata o recompesa a eforturilor trecutului in cariera sau o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care va tin pe loc. Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Tot anul 2019, Saturn ramane in Capricorn si va poate ajuta sa scapati de poverile inutile dar asta nu imediat, tot ce este vechi se dizolva pentru a face loc noilor orientari si noilor structuri ale vietii voastre. Cum Saturn este si  planeta voastra spirituala, asta inseamna ca spiritualitatea este importanta pentru voi. Daca vreti sa progresati, trebuie sa fiti foarte disciplinati si ordonati. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata, trebuie sa devina o parte din viata voastra.

Pluto, planeta carierei voastre, continua sa tranziteze  casa secretelor, karmei dar si dezvoltarea voastra spirituala. Trebuie sa va apropiati de viata spirituala cu aceeasi dedicatie si disciplina pe care le dedicati carierei voastre lumesti. Doar practica spirituala va poate conduce sa faceti ceva special in lume. Invatati sa ascultati de intuitia voastra, cereti indrumare spirituala, repetati cat de des puteti:” Intelepciunea infinita a subconstientului meu ma ghideaza in tot ce fac in aceasta lume, doar legea armoniei divine lucreaza in corpul meu, in sufletul si spiritul meu”.
Cultivati compasiunea si iertarea atat fata de cei din jur cat si fata de voi, este singura metoda de a face fata mai usor lectiilor plutoniene.

Atat Saturn cat si Pluto in Capricorn se vor opune Nodului Nord in Rac-calea de evolutie si multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, cultivati iertarea si o abordare mai umila fara de ceilalti.

In perioada 16 mai-2 iulie, Marte va tranziteaza domeniul muncii. Este o perioada destul de energica, aveti mai multa forta de a va gasi un loc de munca sau de a duce la indeplinire proiectele la locul de munca.  Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume abundenta de energie.

Din 19 noiembrie si pana la sfarsitul anului, Marte va tine de mana in domeniul carierei. Acuma, aveti suficienta energie pentru indeplinirea ambitiilor profesionale, pentru fel de fel de intalniri sociale, va vede lumea mult mai bine acuma. Incercati sa nu-i provocati pe ceilalti, incercati sa va aveti “bine” cu autoritatile.

In perioada 8 octombrie-1 noiembrie, Venus tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

2 iulie 2019( ora 20:16) vine cu o Eclipsa totala de Soare in Rac iar schimbarile promise de aceasta energie imensa tin de munca,proiecte de munca, rutine, colegi, sefi. Acuma, sunteti impinsi sa renuntati la rutinele obisnuite, obiceiurile vechi confortabile, si sa imbratisati altele in acord cu interesele evolutiei, cresterii voastre. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, aceasta eclipsa poate aduce o oportunitate promitatoare. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 2 februarie sunt inscrisi in tema acestui moment deosebit.

Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnul Scorpion  in perioada 31 octombrie- 20 noiembrie si ar trebui sa fiti atenti in toate deciziile legate de cariera.

Si in anul 2019, banii continua sa aiba un iz neptunian, aici magia merge mana in mana cu viclenia, iar acest lucru poate conduce atat la castiguri cat si pierderi, amagiri. Idealismul financiar devine din ce in ce mai puternic.
Neptun va poate induce atat de usor magia imbogatirii peste noapte dar trebuie sa stiti ca este doar o magie care va pune la incercare. Partea buna este ca Neptun va stimuleaza imaginatia si intuitia voastra , doar asa, puteti descoperi  fel de fel de  mijloace creative prin care sa faceti bani. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare pot conduce la haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Indrumarea voastra in aspectele financiare poate veni prin practici spirituale, astrologie, tarot, viziuni.

In perioada 5 -28 martie 2019, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnul Pesti activand pentru voi sectorul banilor, valoare personala, bunuri materiale. Aceasta calatorie mercuriana poate fi o oportunitate pentru voi pentru a redefini anumite investitii, un plan de afaceri, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor  pentru a face bani. Ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Evitati achizitiile majore, examinati cu atentie conturile bancare, chitantele la orice fel de cumparaturi.

In perioada 7 iulie-1 august  2019,  Mercur va fi retrograd in semnele Leu/Rac activand pentru voi sectorul relatiilor, munca, sanatate. Este o perioada buna pentru regandirea unui angajament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie parteneriala. Nu este un timp bun de a lua hotarari decisive in relatii, munca.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Uranus, ghidul vostru astral si predicatorul lucrurilor viitoare, se va instala pe 6 martie in semnul Taur iar timp de sapte ani va face un fel de revolutie in familia voastra. Deci, asteptati-va la schimbari pe termen lung in familie, in modul cum priviti proprietatile, bunurile materiale, legaturile de familie. An de an si poate chiar luna de luna, casa fizica se poate schimba. Pot exista mai multe renovari sau schimbari in urmatorii ani. Influenta lui Uranus in Taur va fi simtita mai mult de cei nascuti la inceputul semnului Varsator( Uranus face un aspect provocator cu Soarele natal in Varsator) si asta inseamna un exces de nerabdare, de intoleranta, de iritare fata de tot ce va constrange sau este resimtit ca o  piedica in calea libertatii. Sunteti gata sa va asumati orice risc, perturbarile, schimbarile neasteptate de existenta, personalitate, destin, fac parte din limbajul acestei energii. Acest tranzit reprezinta o perioada in care veti culege fructele muncii creative din trecut, daca ideile au fost bune acuma culegeti realizari, daca ideile au fost nereusite, atunci situatiile din viata voastra devin de necontrolat. Este important sa deveniti constienti de dificultati, sa renuntati la orgoliu si lacomie pentru a depasi aceasta perioada. Parteneriatele de afaceri, casatoriile, pot avea de suferit acuma, nu va lasati ademeniti de Uranus, nu rupeti o relatie doar ca vreti altceva.

Pana in decembrie 2019, Jupiter in Sagetator va sustine in tot ce tine de prieteni, grupuri, beneficii  prin asocierea cu altii. Va puteti descurca mult mai bine acuma in organizatiile mari, puteti avea succes in proiecte foarte mari care implica asocierea cu eforturi umanitare, religioase, politice, educationale sau de caritate. Succesul vine prin cooperare, un vis mult asteptat poate deveni realitate. O relatie de prietenie se poate transforma intr-o iubire neasteptata. Aceasta energie generoasa promite participarea la evenimente care reunesc persoane cu interese sau pasiuni comune, mai multa socializare, multe distractii. Cum Jupiter in Sagetator face un aspect benefic cu Soarele vostru in Varsator, anul 2019 este mult mai generos pentru voi. Oportunitatile vin prin investitii, prieteni, grupuri mari, sporirea increderii in voi, rezolvarea conflictelor cu ceilalti.

In perioada 15 mai-8 iunie, Venus calatoreste prin zona familiei voastre si poate aduce mici beneficii legate de casa, parinti, puteti cumpara o casa, puteti cumpara ceva deosebit pentru casa voastra.

Luna Noua in Taur din 5 mai 2019 aduce momente benefice in  familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate aduce ceva nou in familia voastra iar roadele acestor actiuni noi le puteti culege in jurul datei de 12 noiembrie cand este Luna Plina in Taur .

Perioada voastra de putere

4 februarie 2019 vine cu o Luna Noua in Varsator favorabila unor noi inceputuri,  in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semintelor noi plantate acuma se vor vedea in preajma zilei de 15 august cand este Luna Plina in Varsator.

21 ianuarie 2019 vine cu o Eclipsa totala de Luna in Leu ce vorbestete  pentru voi tot in domeniul relatiilor, casnicie, partener de viata.
Eclipsa are o infuenta puternica asupra  Varsatorilor nascuti in jurul datei de 21 ianuarie. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de  cealalta . Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 1-26 martie. Toata  atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale, puteti calatori, iubirea va prinde de mana in strainatate.
In perioada 8 iunie-3 iulie, Venus va tranziteaza casa iubirii. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. In perioada 28 iulie-21 august, Venus tranziteaza casa partenerului si ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in semnul Capricorn, iar rugaciunea, meditatia, studiile spirituale, practicarea compasiunii, aduc mari beneficii in viata voastra.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Aceasta eclipsa poate aduce un mesaj important, o revelatie, anumite semne de care trebuie sa tineti seama. Jupiter ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Am asteptat cu viu interes acest horoscop, pentru ca recitind cel pentru anul 2018, am regasit multe din aspectele mentionate. Cuvintele Adrianei ma motiveaza, ma incurajeaza si imi limpezesc gandurile, trairile si senzatiile. Mul?umesc, bunul Dumnezeu sa va aiba in grija lui!

  2. Aho, aho, prieten bun, care stai pe sait acum, ia opre?te-te din scris ?i ascult? ce-am de zis. N-am venit s? te stresez, am intrat s? î?i urez: La Mul?i Ani ?i fericire, casa plin? de iubire, punga plin? de mul?i bani, s? tr?ie?ti intru mul?i ani.
    Multumesc pentru tot ce ai impartit cu noi timp de un an.

  3. Aho, aho, prieten bun, care stai pe sait acum, ia opreste-te din scris ?i asculta ce-am de zis. N-am venit sa te stresez, am intrat s? iti urez: La Multi Ani ?i fericire, casa plina de iubire, punga plina de multi bani, sa traiesti intru multi ani.
    Multumesc pentru tot ce ai impartit cu noi timp de un an!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.