RUGACIUNEA DE MULTUMIRE

Aceasta rugaciune de multumire este o datorie esentiala pentru fiecare dintre noi, cei mai multi oameni uita chiar sa-si aminteasca de cei care au adus “un bine “ in viata lor iar acest lucru poate crea o karma grea de-a lungul tuturor vietilor. Rugaciunea de multumire poate debloca si elimina karma acumulata in vietile trecute, fiecare dintre noi este un  univers in miniatura, existenta noastra nu este posibila fara ajutorul naturii, suntem interconectati intr-o forma sau alta cu natura, cu oamenii din jurul nostru, cu Zeii astrali.  Dumnezeu ne spune ca omul nu poate atinge divinitatea fara a incerca sa realizeze sacrificiul si suferintele omenirii, naturii colective. Rugaciunea de multumire este o cale buna de a oferi recunostinta tuturor celor care au avut un rol important in viata noastra, aceasta trebuie facuta dimineata, ar trebui facuta cu ochii inchisi si fara a deschide gura. In aceasta rugaciune de multumire, cuvintele simple sunt temelia catre divinitate .

“Ma rog cu sinceritate si recunostinta vesnica pentru:
-mama
-tata
-profesorilor, invatatorilor, celor care m-au ajutat sa imi dezvolt intelectul, intelepciunea
-celor cinci elemente –pamant, apa, aer, foc si spatiu
-constiintei si aurei din corpul meu care ma protejeaza de fiecare data
-tuturor fiintelor vii si celor fara viata din acest univers
-fiintei supreme care traieste in mine
Ofer binecuvantarea mea pentru ei si le multumesc din toata inima “

Devotamentul, sinceritatea  sunt esentiale in aceasta ruga pentru parintii nostri spirituali.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

10 Comments

 1. ma bucur ca ai pus un astfel de articol
  e esential sa intelegem ca universul nu se rezuma doar la ceea ce percepem noi si ca este foarte important sa multumim pentru tot ce se intampla in viata noastra, fiindca totul are un sens
  multumesc ca te-am cunoscut, Adriana
  te binecuvantez
  Corina

 2. Adriana,super frumos! Felicitari! Daca 10% dintre noi am multumi o data pe zi in acest mod,sunt sigur ca lucrurile ar sta cu totul altfel.

 3. draga mea tot ce scrii e minunat.multumirea si recunostiinta sint esentiale in existenta noastra.cu toata dragostea tie Adriana si tuturor celor ce citesc(si nu sint putini)va ofer aceasta rugaciune;DOAMNE va multumesc pentru VIATA,pentru darurile primite si pentru ocrotirea mea.DUMNEZEU ma ajuta ,ma inspira si ma ocroteste cauza pentru care sint mereu sanatos mental si fizic si reusesc in tot ce intreprind.DOAMNE AJUTA!

 4. Multumesc,pentru lumina si iubirea ce o daruiesti!
  Iubire si recunostinta,tuturor!>:D<

 5. AZI, 12 MAI, e ziua de nastere a ADRIANEI-ADRIA -ASTRO.Noi,cititorii blogului tau,iti uram in cor”LA MULTI ANI!”,sanatate si fericire alaturi de cei dragi,si,din zborul tau printre stele sa ne aduci 100 de ani balsamul necesar inimilor noastre.D-ZEUsa te binecuvanteze!TE IUBIM.[toti]

 6. va multumesc pentru urari.
  daca mesajul astrelor ajunge la sufletul vostru prin ceea ce scriu ,nu pot decat sa fiu multumita si sa-i multumesc in fiecare minut lui Dumnezeu ca este alaturi de mine in tot ceea ce fac .
  Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.