PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI-ANUL 2019

“ Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos.”  1 Timotei 2: 5

La Multi Ani!

Anul 2019 aduce noutati prin Jupiter in Sagetator ce va sprijina in domeniul carierei, Neptun continua sa faca fel de fel de magii in viata voastra.
Pluto si Saturn in Capricorn se ocupa de relatiile voastre de prietenie, relatii sociale, protectii, idealuri. Uranus, predicatorul lucrurilor viitoare, aduce schimbari imprevizibile in modul vostru de gandire, comunicare, relatia cu fratii si rudele voastre.

CARIERA, MUNCA SI FINANTE

Vestea buna a anului 2019 este adusa de Jupiter in Sagetator ce aduce multe oportunitati in cariera, in viata sociala, proiecte si ambitii profesionale. Jupiter este asociat cu norocul, sansa, bunavointa, generozitatea, toleranta iar Jupiter in Sagetator, in propriul domiciliu, favorizeaza toate trasaturile acestei energii in mod pozitiv. Pot aparea posibilitati de extindere profesionala si evolutii pozitive in cariera voastra. Aceasta energie poate sa va  puna in lumina reflectoarelor, sa primiti  anumite bonusuri pentru recunoasterea muncii voastre, puteti participa la evenimente care va extind viata intr-o directie pozitiva. Accentul se pune pe profesie, cariera, statut social reputatie, creste increderea in voi, puteti calatori mai mult iar aceste calatorii tin de cariera. Puteti primi ajutor din partea unor persoane influente, acesta va  fi un an de crestere cu succes si onoare in profesia voastra. Totusi, trebuie sa fiti realisti si moderati in procesul de luare a deciziilor voastre. De asemenea, ar trebui sa nu va lasati condusi de mandrie si aroganta deoarece veti invata pe propria piele ca mandria merge inaintea caderii. Perioada 10 aprilie -11 august 2019 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Sagetator poate fi mai grea pentru Pestii nascuti intre 1-14 martie. Aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor ambitii profesionale.

13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie 2019 sunt date cheie pentru tranzitul lui Jupiter in Sagetator deoarece este provocat de Neptun in Pesti.  Evitati schemele de “imbogatire rapida”. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal.

In perioada 2 iulie-18 august, Marte va tranziteaza domeniul muncii. Este o perioada destul de energica, aveti mai multa forta de a va gasi un loc de munca sau de a duce la indeplinire proiectele la locul de munca. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume abundenta de energie. In acelasi timp, ar putea aparea unele dispute cu cei de la munca, cu colegii.

In perioada 28 iulie-21 august, Venus va tranziteaza domeniul muncii. Activitatile romantice si sociale se pot invarti in jurul mediului vostru de lucru. Se poate sa socializati mai mult decat de obicei la locul de munca. Ati putea gasi ca talentele sau abilitatile voastre sunt mai apreciate acuma.

In perioada 1-25 noiembrie, Venus tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

In perioada 1 ianuarie -14 februarie, Marte, planeta voastra financiara este chiar in casa banilor si ar trebui sa fiti mai atenti la achizitiile impulsive si inutile facute pentru a va satisface ego-ul. Aveti mai multa energie pentru a face bani, pentru proiecte noi,pentru a intensifica cele existente dar si pentru a va apara valorile. Poate fi o perioada ingenioasa cand profitati la maximum de ceea ce aveti. Vei utiliza o mare cantitate de energie pentru dezvoltarea obiectivelor personale.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Planeta familiei dar si a relatiilor voastre este Mercur,  o planeta care se misca rapid si care va trece prin toate semnele si casele astrologice, facand si tot felul de aspecte cu celelalte planete. Uneori, Mercur se misca repede, cateodata incetineste iar acestea descriu foarte bine situatia familiei si relatiilor voastre, in continua miscare. Mercur va fi in miscare aparent retrograda, deci va incetini, se va misca incet, ca si cum ar adormi, in trei perioade in anul 2019. Aceste momente pot fi  pentru voi destul de nefavorabile in familie, relatii, si ar trebui sa fiti mai atenti. Evitati schimbarile in familie si relatii.

In perioada 5 -28 martie 2019, Mercur va fi in miscare aparent retrograda chiar in semnul vostru Pesti, deci tot ce tine de imagine personala, modul vostru de manifestare, relatiile voastre, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Luati in considerare o schimbare a imaginii pe care o aratati celor din jur, asteptati sa treaca aceasta perioada de trei saptamani si daca nu sunteti multumiti de voi, schimbati-va look-ul, tunsoarea, modul de a va imbraca, modul de a relationa.

In perioada 7 iulie-1 august  2019,  Mercur  va fi retrograd in semnele Leu/Rac . Aceasta perioada de trei sapatamani aduce regandirea modului de abordare a unui loc de munca, a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii, nu este un timp bun pentru a lua hotarari decisive in aceste directii. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu colegii, cu sefii, cu iubirea, cu copii, pot aparea  “ probleme din trecut “ in aceste domenii, probleme pe care trebuie sa le reexaminati, catalogati, etichetati.  Dupa 1 august, lucrurile incep sa se limpezeasca, problemele legate de munca si sanatate incep sa se rezolve, o sa fie bine.

In perioada 31 octombrie -20 noiembrie, Mercur va fi retrograd in semnul Scorpion, deci tot ce tine de relatia cu strainatatea, studii superioare, crezurile voastre, calatorii, aspectele juridice, relatii, aspecte financiaree, imprumuturi, dormitorul unei relatii, pot cunoaste intarzieri, blocaje. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, pot fi destule  obstacole sau calatorii anulate.

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn. Aceasta Eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste pentru voi in domeniul aliantelor sociale, prieteni, grupuri sociale, banii carierei. Aceasta Eclipsa este aici pentru voi si va poate recompensa toate eforturile trecute din cariera si tot ccea ce ati facut in scopul de a evolua si a deveni o persoana mai buna. Vantul schimbarii va da deoparte toate dorintele care nu sunt in acord cu dezvoltarea voastra viitoare. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 2-10 martie vor fi in centrul atentiei si vor fi sustinuti sa faca schimbarile sortite de care au nevoie. Dar aceasta Eclipsa este asociata cu Nodul Sud lunar in Capricorn si poate arata o recompesa a eforturilor trecutului sau o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care va tin pe loc.

Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Si in anul 2019, Saturn in Capricorn va poate ajuta sa scapati de lucrurile, oamenii, de care nu mai aveti nevoie, unii prieteni isi pot arata adevarata fata, deci, lasati-i sa plece. Acelasi lucru este valabil si pentru sperantele si dorintele voastre. Unele dintre acestea pot fi depasite si trebuiesc schimbate. Pot aparea probleme, dificultati sau responsabilitati suplimentare daca apartineti unui grup, unui club, unei echipe. De asemenea, puteti obtine o promovare la locul de munca care implica mai multa munca si responsabilitate. Dar asta doar daca meritati.

Si in 2019, Pluto in Capricorn continua transformarea si regenerarea voastra prin prieteni, anturaj, studii esoterice, astrologie. Prieteniile voastre vor fi supuse transformarii, pot fi eliminati oamenii negativi din viata voastra, din anturajul vostru, sunteti ajutati sa dati o definitie profunda sperantelor si idealurilor voastre.

Atat Saturn cat si Pluto in Capricorn se vor opune Nodului Nord in Rac-calea de evolutie si multe relatii dificile vor fi date deoparte ca parte a unui proces necesar de crestere personala. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, cultivate iertarea si o abordare mai umila fara de ceilalti.

Uranus, predicatorul lucrurilor viitoare, se va instala pe 6 martie in semnul Taur iar timp de sapte ani va face un fel de revolutie in gandirea voastra, in relatiile cu rudele voastre, in relatia cu cei din comunitatea in care traiti. Poate fi o perioada excelenta pentru studii , mintea voastra  este mai deschisa iar norocul vine prin cunostintele acumulate, viata de zi cu zi se grabeste. Puteti fi atrasi de  astrologie , intalnirile de zi cu zi cu vecinii, rude, prieteni dar si activitatile de rutina, pot fi destul de imprevizibile.Cei nascuti in primele cinci zile ale semnului vor simti mult mai intens influenta lui Uranus in Taur care va face un aspect pozitiv cu soarele lor natal. Aceasta energie aduce surprize, evenimente neasteptate, noi interese, idei progresiste si oportunitati interesante in viata voastra.

In perioada 8 iunie-3 iulie, Venus calatoreste prin zona familiei voastre si poate aduce mici beneficii legate de casa, parinti, puteti cumpara o casa, puteti cumpara ceva deosebit pentru casa voastra.

Luna Noua in Gemeni din 3 iunie  2019 aduce momente benefice in  familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate aduce ceva nou in familia voastra iar roadele acestor actiuni noi le puteti culege in jurul datei de 12 decembrie cand este Luna Plina in Gemeni.

Perioada voastra de putere

Si in anul 2019, identitatea voastra este colorata de Neptun , ghidul vostru planetar ce continua sa strabata intr-un ritm destul de lent semnul vostru unde el se simte cel mai bine. Aceasta  energie are influente puternice asupra personalitatii voastre, va sporeste sensibilitatea, deveniti extrem de intuitivi, mistici, chiar puteti sa descoperiti ca aveti capacitati de clarvedere, ca sunteti una cu lumea zeilor. Negativ, aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti,  folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa va traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti. Fiti mai atenti in perioada 21 iunie-27 noiembrie cand Neptun este in mers aparent retrograd si poate fi un mare ajutor in intelegerea iluziilor voastre.

6 martie 2019 vine cu o Luna Noua in Pesti favorabila unor noi inceputuri,  in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semintelor noi plantate acuma se vor vedea in preajma zilei de 14 septembrie cand este Luna Plina in Pesti.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 26 martie-20 aprilie. Toata  atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale, puteti calatori, iubirea va prinde de mana in strainatate. In perioada 3-28 iulie, Venus va tranziteaza casa iubirii. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. In perioada 21 august-14 septembrie, Venus tranziteaza casa partenerului si ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in Semnul Capricorn. Pentru voi, oportunitatile tin de de prieteni, munca in echipa, esoterism, relatii sociale. Fiti generosi, tot ceea de dati va fi returnat inzecit.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Pentru voi, Eclipsa partiala de Soare face lumina in “partile intunecate “ din prietenii, organizatii non-profit, diferite grupuri, cluburi, activitati umanitare .Jupiter este un asistent important al acestei Eclipse si ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Aho, aho, prieten bun, care stai pe sait acum, ia opreste-te din scris si asculta ce-am de zis. N-am venit sa te stresez, am intrat sa iti urez: La Multi Ani si fericire, casa plina de iubire, punga plina de multi bani, sa traiesti intru multi ani.
    Multumesc pentru tot ce ai impartit cu noi timp de un an!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.