RAC / ASCENDENTUL IN RAC IN ANUL 2011 –PROVOCARI ,TENSIUNI , SPERANTE IMPLINITE

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI

Din august 2009 , Nodul Nord al Lunii –destinul s-a mutat in Capricorn  iar Nodul Sud al Lunii–pedeapsa in viata in Rac ,la voi “ acasa “, aceasta axa a destinului v-a adus  destule blocaje in viata de cuplu , in viata de toate zilele, ati platit sau ati cules roadele trecutului voastru . Din martie 2011, Nodul Nord –destinul se muta in Sagetator iar Nodul Sud –pedeapsa in viata in Gemeni ,asta poate insemna o usurare pentru voi .Totusi ,anul 2011 continua sa fie un an al provocarilor pentru voi dragi Raci, sunteti in vizorul planetelor Saturn , Jupiter , Uranus ,Pluto. Toate aceste planete sunt in semne cardinale trimitand raze provocatoare asupra Soarelui  vostru ,putem vedea in anul 2011 un an tensionat dar care va ajuta sa deveniti constienti de energiile si dorintele voastre ,veti fi pusi in situatia de a actiona pentru a schimba conditiile care nu va mai satisfac , va trebui sa construiti noi structuri prin actiuni concrete ,cu rabdare ,diplomatie si eforturi pe masura .

In anul 2011,Saturn va tranziteaza casa familiei , radacinilor familiei , aceasta energie este pe capul vostru inca de la inceputul anului 2010 .Saturn este in astrologie planeta PROFESOR , poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic,cu rabdare ,neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia ,strictetea, efortul ,disciplina , responsabilitatea ,restrictia ,profesorul , tatal ,seriozitatrea ,stabilitatea ,prudenta ,maturitatea ,rezistenta,persistenta. Saturn in tranzit prin aceasta casa astrologica , o casa guvernata  in mod natural de Luna si in opozitie  cu casa naturala a Capricornului –casa X guvernata de Saturn , poate fi considerat un tranzit critic  in care veti fi nevoiti sa “incepeti o adevarata curatenie de primavara “ in interiorul vostru “,  in atasamentele  fata de trecut care va  pot tine pe loc, este un timp in care veti fi pusi la treaba pentru a va  defini si solidifica identitatea voastra , siguranta voastra emotionala . Pozitia lui Saturn in tranzit intr-o casa astrologica –un domeniu de viata arata unde va intalniti cu cele mai mari provocari dar si cu limitari de tot felul, in cazul vostru vorbim de familie, siguranta emotionala, cariera , parinti, sanatate . Saturn aduce putere prin auto-limitare ,disciplina ,planificare . Deseori , Saturn este descris ca o planeta ale carei energii limiteaza, restrictioneaza , va duce  acolo unde va este  locul si asta nu prin alegerile voastre  ci mai degraba prin rezultatele karmice proprii . Este un adevarat profesor care stie sa va  invete rabdarea , necesitatea efortului, rezistenta , disciplina , umilinta ,concentrarea ,harnicia , toate acestea invatate pot conduce la succes..

In casa familiei , Saturn va  testeaza increderea in propria persoana ,rabdarea , poate crea destule probleme interne astfel incat fericirea devine o marfa rara. Este un timp al conflictelor la domiciuliu dar si la locul de munca , rudele pot deveni adevarati dusmani ceea ce ar putea crea destule tensiuni interioare .Circumstantele se pot dezvolta in asa fel incat pot sa va  perturbe interesele voastre  provocand o schimbare in comportamentul vostru , pedepsele si amenzile lui Saturn au o legatura directa cu lucrurile pe care le-ati  neglijat in trecut . Un aspect important al acestui tranzit se refera la faptul ca puteti experimenta  in acest an  efectele directe ale karmei generate de eforturile voastre  creatoare , de relatiile de cuplu pe care le-ai avut in trecut . Saturn in casa IV este in opozitie cu casa X-casa carierei,in acest timp, cariera voastra , imaginea publica , relatia cu sefii, cu figurile autoritate pot fi afectate sau pot fi solidificate .

Este cea mai buna perioada in care puteti pune fundamente pentru ambitiile pe termen lung  si puteti  stabili toate operatiile necesare progresului vostru  in cariera personala .

Saturn in tranzit prin acest domeniu de viata , marcheaza un moment considerabil de “ imbogatire interioara”, este un tranzit ce va pune un accent deosebit pe cresterea puterii voastre personale. Toate limitarile impuse de familia voastra  le veti simti mai acut in aceasta perioada , puteti deveni  constienti de cat de bune sau rele sunt aceste limitari impuse,  reorganizarea sufletului vostru intruchipeaza adevarata natura a acestui tranzit. In acest an ,Saturn  pune un accent deosebit pe restructurarea tuturor elementelor din viata voastra care va pot oferi securitate, stabilitate, putere personala , caminul , imbunatatirea conditiilor din camin sunt in prim plan . Saturn este in esenta o planeta a justitiei ,a dreptatii ,va spune ca a venit timpul sa fiti corecti si sinceri , sa lucrati cu sarguinta si rabdare ,sa respectati persoanele in varsta , sa fiti  prudenti . Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensat mai mult decat ganditi . Un stil de viata imoral,  neglijarea obligatiilor, responsabilitatilor invita mania lui Saturn in viata voastra .

Incepand cu 22 ianuarie , Jupiter –Marele benefic intra in semnul Berbecului ,pentru voi ,dragi Raci ,  energia jupiteriana  este  in tranzit prin casa X  o casa ce ne vorbeste de cariera , reputatie, pozitie sociala , este un excelent indicator pentru succes in cariera , afaceri, profesie, politica, viata sociala. Deoarece casa X este o casa naturala a lui Saturn, plasarea lui Jupiter in aceasta casa va pune mai mult accentul pe reputatie decat pe efemera faima. Un Jupiter in casa X exprimat constructiv aduce un inalt grad de integritate, onestitate, intelepciune , rezultate foarte practice prin cultivarea idealurilor, folosirea talentelor creatoare, se poate realiza aproape orice scop imaginabil dar combinat cu autodisciplina. Nu exista nici un substituient pentru munca grea necesara obtinerii succesului in cariera. Provocarile in acest an 2011  apar in domeniul carierei, vietii sociale , puterii, si este bine sa se stie ca aceste energii imense folosite constructiv reprezinta un indicator excelent de succes in munca, cariera, nume, renume. Cu Jupiter in Berbec  in careu cu Soarele natal  se poate vorbi de o perioada in care in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate .Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada . Folosita conctructiv, aceasta energie poate sa va ajute , sa va dea sansa sa jucati “ rolul “ cel mare , un rol in care puterea sociala trebuie sa fie in mod transparent demonstrata si aclamata , daca ati depus eforturi mari in cariera in ultimii ani, acum Jupiter va da sansa sa va bucurati de recunoasterea acestui efort. Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii.

In martie 2011 , Uranus –rebelul, intra si el in semnul Berbecului , pentru voi racii, aceasta energie lucreaza tot in domeniu  carierei , faimei, reputatiei,vietii sociale .  Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in casa X   poate arata ca pe parcursul acestui an 2011, cariera voastra se poate schimba in mod neasteptat , pot aparea rasturnari spectaculoase chiar socante de situatie, puteti incepe ceva nou, deosebit care sa va puna in evidenta propria individualitate . Cu Uranus in careu cu Soarele natal, in special pentru Racii nascuti in primele zile ale zodiei , excesul de intoleranta ,de iritatie,  de nerabdare  va fi simtit fata de tot ce apare ca o piedica in calea libertatii voastre .Sunteti gata sa va asumati orice risc pentru a decide asupra alegerilor pe care le aveti de facut .Poate fi o schimbare neasteptata de existenta, personalitate , destin, poate fi vorba de un viraj de 180 grade ,legat de decizia unei alte persoane sau la fel de bine , de o alegere a voastra cu consecinte greu de asumat .

Din iunie 2011 , Jupiter intra in semnul Taurului pentru restul anului 2011 , pentru voi aceasta energie binefacatoare  este  in tranzit prin casa prietenilor, sperantelor , dorintelor voastre. In acest domeniu din viata voastra , Jupiter   favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor , prietenia este speranta ce genereaza protectie. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute din plin prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, astrolog, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Indiferent de grup, Jupiter in aceasta casa va cere sa promovati cresterea si expansiunea pentru tot grupul , pentru toti cei implicati. Energia lui Jupiter in Taur  in  aspect benefic cu Soarele vostru natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila  planurilor cu bataie lunga  in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sperantele ,dorintele si visele voastre pot deveni realitate in urmatoarele 6 luni .

In domeniul parteneriatelor ,Pluto este energia de baza  care va pune la treaba in acest domeniu ,schimbarile profunde au legatura cu casnicia , relatiile de cuplu, asociatiile . Pluto in acest domeniu de viata va sta destul  de mult ,aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca probleme emotionale dureroase ,despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu .

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri, stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou , cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea , pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente ( de durata ) asupra celor nascuti in jurul datei de 4 iulie  ( plus ,minus 3 zile ) . Eclipsa de Soare in casa  parteneriatelor  poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat.

Urmatoarea Eclipsa de Soare este pe 1 iunie 2011 , este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 iulie  ( plus ,minus trei zile ) . Eclipsa  de Soare in casa XII –o casa a secretelor poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala.

1 iulie  2011 vine cu o Eclipsa de Soare in Rac  gradul 9 ( o luna noua speciala in semnul vostru ) favorabila unor noi inceputuri ,in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Este o Eclipsa de Soare in Rac asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 iulie  ( plus ,minus trei zile ) .Aceasta eclipsa aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate. Energia acestei eclipse pune un accent deosenbit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai eficient.

25 noiembrie 2011 vine cu o  Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator ,este o energie cu influente deosebite asupra racilor nascuti  in jurul datei de 25 iunie  ( plus,minus trei zile ) . Aceasta Eclipsa de Soare in casa muncii energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi , un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in acest domeniu al muncii si sanatatii are o legatura directa cu “transformarea voastra” , transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta.

In mare , cam asa danseaza STELELE  in jurul vostru dragi Raci  , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

9 Comments

 1. draga mea,pe nerasuflate am citit predictiile pt raci.de aprx.7 ani sint pe rind rac fiert,rac prajit,rac copt si toate felurile posibile de raci.am o viata trepidanta cu ff multe suisuri si ff multe coborisuri fara scara.de unde sa mi se traga toate?sint plina de viata,optimista,iubitoare,credincioasa(asa ma vede lumea)dar sufletul meu e varza.sint sprijin pt toti si cind am nevoie de ajutor nu am decit pe doamne doamne.familia mea parintii si frati parca imi sint dusmani iar eu ii iubesc ca sint ai mei.sint nascuta in 22 iunie 1966 ora 05:30 dragasani jud valcea.66 e vinovatul?mult spor in tot ce faci

 2. camylarion
  esti rac cu ascendentul in rac,ti-am verificat harta natala ,in afata de pluto care iti tranziteaza casa muncii , Saturn este in tranzit in casa familiei,jupiter si uranus in berbec in casa carierei.
  In aceasta viata chiar daca treci prin multe situatii iesite din comun , esti totusi protejata ,ai Jupiter in casa XII ,metaforic vorbind ,pot spune ca ai un ” inger pe umar ” in aceasta viata .
  Ai Soarele in rac gradul 0:17 dar plasat in casa XII -o casa a secretelpr,incercarilor. Soarele in casa XII tinde sa arunce lumina asupra afacerilor neterminate ale trecutului. Curatarea karmei poate deveni pentru tine ceva essential in aceasta viata. Ai nevoie de o mare energie solara pentru a executa ceea ce ti-ai propus pentru aceasta viata, iluminarea putand veni din crize fiziologice , sociale, psihologice. In caracterul tau se dezvolta o necessitate psihologica de izolare sau piedici morale , iti place sa traiesti destul de retrasa , destul de secretoasa , nu-ti prea place sa faci din viata ta o carte deschisa , dimpotriva, viata ta poate fi asemanata cu o carte pe care doar tu ai dreptul sa o deschizi si sa o inchizi. Caracterul tau este puternic interiorizat , pessimist , framantat de crize de constiinta ,in cursul vietii poti traversa dificultati psihice majore sau o lipsa acuta de incredere in personalitatea ta . Iti place sa traiesti departe de orice agitatie , poti rupe orice relatie cu cei din preajma ta , cu familia ta . In casa familiei , radacinilor familiei ai atat pe uranus cat si pluto ,acest lucru arata ca imprevizibilul face parte din familia ta ,o viata de familie caracterizata cu fel de fel de conflicte care pot fi cauzate de tine prin nevoia de a te impune cu orice pret .Ai casa partenerului in Capricorn,asta arata o casatorie ce poate fi facuta mai tarziu ,nu prea te grabesti in aceasta directie ,guvernatorul acestei case este Saturn in casa carierei in conjunctie cu Chiron ,poti atrage un partener care sa te ajute in cariera ,poate fi unul mai in varsta cu o anumita autoritate.Saturn in conjunctie cu Chiron poate arata ca partenerul te poate face mai putin rigida , iti poate vindeca ranile sufletului. Chiron este asteroidul vindecarii ,simbolul acestui asteroid este o cheie ,cu alte cuvinte ,partenerul tau are cheita ce poate debloca si vindeca ranile sufletului tau . Chiron ne spune ca in fiecare rana a sufletului este un cadou ascuns care odata descoperit aduce vindecarea .
  Adriana

 3. viitorul suna bine.are Doamne Doamne cu toti un plan.poate trebuia sa invatam lectia rabdarii ca daca stau sa MA GINDESC am numai cucuie in cap de cite lovituri am luat (metaforic vorbind)sa numai ma vaicaresc ca tot nu rezolv ceva.ma regasesc in tot ce imi spui,uit ca am 44 de ani un copil de 20 si divortata de 19.poate v-a gasi cineva cheia de la sufletul meu.”draga mea sa ai o viata frumoasa ca tine,imbelsugata si multa liniste si pace”am si eu o sora taur,si toate prietenele tauroaice.iti multumesc frumos si cine stie cindva ne v-om cunoaste

 4. Buna am citit si eu previziunile scrise de tine si te rog daca ai placerea sa imi spui si mie mai pe larg ce arata astrele in legatura cu o eventuala mutare a mea cu familia in alta tara in cursul acestui an .Sunt nascuta pe 14 iulie 1974 la ora 12 am si ma regasesc cu totul in aceasta zodie insa nu am o trcere lina prin viata un an asa altul altfel insa anul acesta vreau sa plec din tara si as vrea sa stiu ce sanse spun astrele ca am.Multumesc foarte mult si o zi buna.

 5. Si te mai rog daca se poate si pentru sotul meu 02.02.1972 miercuri in jur de ora 5 dimineata ,multumesc mult.

 6. Buna , am dat din intmplare peste acest site , cautand in disperare predictii pentru anul 2011. Sunt nascuta pe data de 08.iulie. 1972 ora nu o stiu in localitatea Buzau. Intodeauna am fost un rac norocos chiar daca am avut suisuri si coborasuri, aparea mereu scaparea in ultimul moment insa anul 2010 mi-a pus capac , am avut numai probleme si incurcaturi si mari probleme financiare . Seara ma rugam la Dumnezeu sa ma ajute sa mai trec peste o zi si asa incet a trecut anul , acum ma gandesc ca si daca 2011 va fi asa greu nu stiu ce voi face ca nu mai am putere ca sa lupt. La fel ca si Camelia m-au parasit toti , familia, prietenii cu toate ca eu i-am ajutat pe toti, acum nu ma mai cunoaste nimeni , e foarte trist si dureros.

 7. cred ca timpul nu este de ajuns si aveti multe solicitari dar macar un raspuns de da sau nu sa fiu cu inima impacata ca macar ati citit ce am scris

 8. nascuta pe 05.07.1983, in Focsani, ora 7.00 dimineata, se pare ca majoritatea racilor au cam avut probleme in 2010 din pacate. Va rog daca se poate sa-mi spuneti ceva in legaura cu cariera mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.