VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR – ANUL 2013

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR – ANUL  2013   

   TRANZITE MAJORE

    Anul 2013 incepe cu Jupiter ( ghidul, norocul, sansa ,  ) in tranzit prin semnul Gemenilor , un semn asociat in harta voastra solara cu iubirea , crearivitatea personala , copii , speculatiile .
Pana pe 25 iunie 2013 , aceasta energie va  poate face  mai romantici , poate aduce distractii, oportunitati de a investi, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii . Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada , deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent , atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter in casa copiilor poate aduce bucurii de  la copii vostri. Pentru persoanele singure , Jupiter va poate da sansa sa intalniti o flacara noua in iubire , va ajuta sa gasiti modalitati noi de a aprinde pasiunea din voi . Energia lui Jupiter in Gemeni face un aspect benefic  cu Soarele vostru natal , prin urmare , sunteti ajutati sa rezolvati anumite probleme  personale , puteti avea anumite  avantaje financiare .  Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Jupiter in acest domeniu din viata voastra este o energie ce induce destule oportunitati, noroc in iubire, romantism, libertate ,  inteligenta creatoare dar si noroc de la copii , prin copii, chiar puteti avea  un copil.
Luna ianuarie 2013 continua sa va invete lucruri importante legate de iubire ce au legatura cu o iubire din trecut , puteti reface o legatura importanta cu un partener pierdut pe drum .
Incepand cu 25 iunie , Jupiter intra in semnul Racului , un semn asociat in harta voastra solara cu munca , rutina zilnica , sanatatea , colegii.
Jupiter in Rac este in exaltare si aduce oportunitati pentru toata lumea , prin urmare , pana la sfarsitul anului 2013 , aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati prin locul de munca .
Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii,  locul de munca poate solicita mai multe calatorii , poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate,  fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor  zilnice vor fi raspatite din plin. Jupiter in aceasta casa arata destul de clar ca sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii.
 
Cariera si Banii in anul 2013 sunt sustinute de Saturn si Nodul Nord in Scorpion si de Neptun in Pesti .
Saturn si Nodul Nord al Lunii ( Capul Dragonului , destinul ) sunt in Scorpion de-a lungul intregului an 2013 in timp de Nodul Sud al Lunii ( Coada Dragonului , vieti trecute , fapte din trecut, pedeapsa in viata ) este in Taur . Asocierea dintre Saturn si Nodul Nord in Scorpion este destul de contradictorie , in timp ce Saturn restrictioneaza, limiteaza , aduce teste si lectii de invatat , Nodul Nord aduce expansiune , oportunitati pentru viitor .
Calatoria lui Saturn prin casa carierei voastre poate fi un bonus sau o pierdere pentru voi . Pe langa faptul ca Saturn este totusi ghidul vostru traditional , regula lui de baza ramane aceeasi si pentru voi : culegeti ce ati semanat .

Poate fi un an in care sunteti fortati sa va asumati mai multe responsabilitati , frustrarea poate aparea in legatura cu necesitatea de a face fata unor indatoriri neplacute , este cel mai bun moment de a lucra alaturi de Saturn la redefinirea ambitiilor in cariera voastra , poate fi un apogeu in cariera voastra , puteti obtine recunoasterea celor din jur .  In acest domeniu de viata, energia saturniana va poate ajuta sa deveniti realisti cu alegerile si scopurile carierei voastre . Saturn se simte bine in aceasta casa ceea ce arata ca puteti deveni mai structurati, disciplinati , responsabili cu cariera voastra ,va da  un grad de rezistenta foarte mare in drumul de a va  cladi o cariera dar si o capacitate mare de a face fata responsabilitatilor.Totul se invarte in jurul carierei  , puteti deveni constienti de ceea ce ati realizat , construit sau nu pana in prezent . Cariera ,locul in societate , reputatia sunt recompensate sau amendate de energia saturniana , asta in functie de faptele cu care dovediti realizarile voastre in acest domeniu .

Saturn  este pe gradul 20 Scorpion la sfarsitul anului 2013 . Soarele  Varsatorilor  nascuti intre 24 ianuarie si 10 februarie  face un aspect provocator  cu Saturn in Scorpion ,   aceasta energie face ca totul sa devina mult prea greu , viata devine grea , dintr-o data nu mai sunteti siguri de nimic , nici chiar de voi . Tot ce tine de autoritati , parinti, sefi se poate dovedi dificil de abordat si gestionat gasind ca acestia nu sunt receptivi la planurile si sugestiile voastre ,  aveti nevoie de multa rabdare in urmatoarea perioada . Puteti fi pusi fata in fata cu conditii de munca si viata neplacute ,in situatii iritante sau pline de pericole constatand ca nu aveti deplina libertate de actiune . Este o perioada insotita de probleme in cariera ,viata sociala , familie , sacrificii deosebite dar si probleme de sanatate . Indignarea va insoteste in aceasta perioada iar din aceasta cauza puteti lua hotarari inoportune  iar aerul de nemultumire va face sa interveniti in desfasurarea evenimentelor uitand ca trebuie sa aveti rabdare . Este important sa intelegeti ca nu este cel mai  bun moment sa actionati si sa adoptati o atitudine de calm in fata vietii.

 Din 18 februarie si pana in 7 iulie , Saturn intra in mers aparent retrograd in semnul Scorpionului . Influenta majora a acestui tranzit este asupra Varsatorilor  nascuti intre 23-30 ianuarie . Este necesar sa invatati prin lectiile saturniene despre alegerile voastre in domeniul carierei.
Puteti trece prin diverse pierderi, probe sau corectii in cariera voastra , urmeaza o perioada de timp ce va fi resimtita ca o perioada de frustrare sau anxietate in special acolo unde sunteti nevoiti sa faceti fata unor indatoriri neplacute. Scopurile personale si idealurile sociale care produc frustrare sunt accentuate in aceasta perioada cu rolul de a va da seama ca nu ati facut alegerea cea mai buna , fiind necesara o reanalizare a ambitiilor personale , a carierei.

Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa carierei poate aduce stari de nesiguranta, crize ,emotii profunde pentru a invata sa va  asumati  responsabilitatea pentru faptele voastre , sa va rupeti  de atasamentele fata de familie ,sa invatati sa traiti  pe picioarele voastre ,  sa create  o cariera puternica bazata pe meritele voastre  personale . Tranzitul Nodului Nord in Scorpion  este destul de important deoarece tranziteaza o casa unghiulara , o casa de destin, in consecinta , va trebui sa gasiti   un echilibru intre emotiile , sensibilitatea voastra si asumarea unei cariere care sa va  puna in lumina puterea , forta , sa va creati  un viitor confortabil. Prin definirea unor obiective solide  si prin eliminarea atasamentelor fata de trecut,  copilarie , veti putea sa va asumati  tot ce este dificil,misterios in cariera voastra  chiar  daca acest lucru este adesea inconfortabil. Aici ,in aceasta casa astrologica , destinul va  cere sa va puneti  in lumina propria forta emotionala  prin dezvoltarea unei cariere puternice . Nodul Nord este un indicator puternic al lucrurilor sortite , destinate in viarta voastra si sugereaza ca schimbarile in cariera , viata profesionala si oportunitatile care vin in calea voastra in anul 2013 nu sunt catusi de putin intamplatoare . Cariera voastra este un domeniu caruia trebuie sa-i  acordati o mare prioritate  daca vreti sa obtineti succes in acest an. Nodul Sud in Taur in domeniul  familiei va poate tine pe loc , este un domeniu care va tine blocati, indulgenti, lenesi . Asta nu inseamna ca nu trebuie sa aveti grija de familia voastra doar ca trebuie sa organizati  lucrurile astfel incat sa acordati o mai mare prioritate carierei, vietii voastre profesionale .

Banii in anul 2013 au un iz neptunian . In harta voastra solara , casa banilor este in Pesti , un semn care este sustinut de Neptun . In timpul acestui an  puteti invata sa va bazati pe intuitia voastra legata de chestiunile financiare , de modul cum va puteti valorifica mai bine potentialul nativ . Problemele pot aparea atunci cand veti ignora toate detaliile unei probleme , aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice , bani , valori in general . Neptun stimuleaza imaginatia si intuitia voastra , puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani . Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce haos , inselaciuni , deci, mare atentie .
La sfarsitul lui februarie , Neptun in Pesti se uneste cu Venus in Pesti chiar in sectorul  banilor, deci acesta perioada poate sa va aduca bonusuri, cadouri , recompense financiare . Acest lucru se poate repeta si in iunie ( mijlocul lunii ) cand Venus in Rac face un aspect benefic cu Neptun in Pesti , in partea a doua a lunii septembrie cand Venus in Scorpion se conecteaza din nou favorabil pentru voi cu Neptun in Pesti .

 
Uranus , ghidul vostru planetar ramane tot anul 2013 in Berbec , un semn asociat in harta voastra solara cu studiile , fratii, surorile , rudele , calatoriile mici . Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra este propice obtinerii  de cunostinte mai ales tehnice , ultramoderne , deveniti inventivi , originali , puteti descoperi surse neobisnuite de inspiratie. Poate fi o perioada excelenta pentru studii , mintea  voastra  este mai deschisa iar norocul vine prin cunostintele acumulate , viata de zi cu zi se grabeste , intalnirile, planurile , apelurile telefonice sunt activate intr-un mod neobisnuit . Puteti fi atrasi de  astrologie , intalnirile de zi cu zi cu vecinii, rude, prieteni dar si activitatile de rutina pot fi destul de imprevizibile.  Uranus in Berbec  in aspect benefic cu Soarele  natal pentru varsatorii nascuti pana pe 4 februarie , poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti ,va puteti ameliora situatia financiara , posibilitate de castiguri financiare neasteptate .

Eclipsele de pe axa Taur -Scorpion din acest an 2013 au o influenta sortita asupra vietii voastre .

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.
La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

25 aprilie  2013 vine cu o Eclipsa de Luna in Scorpion  pe gradul 5:46 ( ora 23,  ora Romaniei). Aceasta Eclipsa  de Luna poate aduce schimbari importante in familie , cariera , camin , parinti . Luna eclipsata in carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor. Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada.  Influenta acestei Eclipse va fi asupra celor nascuti in jurul datei de 24 ianuarie .

Prima Eclipsa de Soare din anul 2013 este pe data de 10 mai, ora 3:21 , este o o Eclipsa inelara  de Soare  in Taur asociata cu Nodul Sud Lunar in Taur , cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 9 februarie . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar , poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile , oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei . Aceasta Eclipsa  de Soare energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa,tara.  Pentru cei nascuti in jurul datei de 9 februarie ,  aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.

Urmatoarea Eclipsa de Soare  din 2013 este pe data de 3 noiembrie ora 14:50 , este o Eclipsa totala de Soare in Scorpion gradul  11:16 asociata cu Nodul  Nord Lunar in Scorpion , este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor . Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie . Aceasta Eclipsa de Soare energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Pentru cei nascuti in jurul datei de  1 februarie  , aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.
 

Anul 2013 ofera multe oportunitati dar si multe “ repetitii “ , asta in functie de harta natala a fiecarui native Varsator  iar cu Eclipsele de Soare pe axa Taur  –Scorpion , provocarile anului 2013 au o nuanta sortita , sunteti in vizorul astrelor .

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.