TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR – ANUL 2013

TAUR  / ASCENDENTUL IN  TAUR – ANUL  2013   

        TRANZITE MAJORE

Anul 2013 incepe cu Jupiter ( ghidul, norocul, sansa ,  ) in tranzit prin semnul Gemenilor , un semn asociat in harta voastra solara cu banii , averea, posesiunile , talentele naturale . Pana pe 25 iunie 2013 , tot ce tine de finante  si aspectele generale ale valorilor personale sunt de bun augur . Riscul apare  prin neatentie  dar atata timp cat veti putea mentine un control atent al banilor , aceasta perioada ar trebui sa fie favorabila pentru voi .

Incepand cu 25 iunie , Jupiter intra in semnul Racului in casa mintii practice , frati, surori, vecini, calatorii, studii,  comunicatii de toate felurile .  Jupiter in Rac este in exaltare si aduce oportunitati pentru toata lumea , prin urmare , pana la sfarsitul anului 2013 , aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati prin studii , idei , opinii,  calatorii .

Va puteti bucura in aceasta perioada de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite. Veseli, sociabili, altii vor aprecia mai mult compania voastra, apar sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor, surorilor,  vecinilor. Pentru Taurii nascuti in primele 15 zile ale zodiei, Jupiter in Rac face un aspect benefic cu Soarele natal, in consecinta , va puteti bucura de anumite avantaje financiare , puteti rezolva unele probleme personale. Acest aspect este benefic si vietii de familie, vietii sociale dar si starii de sanatate  amplificand starea de confort , reduce toxinele din organism ,faciliteaza resorbtia unor inflamatii .

Cariera voastra poate trece prin perioade neclare , incercari grele . Spun asta din cauza faptului ca Uranus ,  guvernatorul casei carierei este in tranzit in casa XII ,o casa ca are legatura cu secrete , lucruri ascunse, dusmani . Succesul in cariera se poate datora unor eforturi mari si capacitatii voastre de a trece peste anumite praguri si dificultati cu sefii . Uranus in Berbec in viata voastra poate fi mai subtil (casa XII –o casa a lucrurilor secrete ) ,poate sa aduca in atentie anumite lucruri tinute secrete, ascunse , poate sa nu va placa ceea ce vedeti ,  dar ele sunt evidentiate si trebuiesc rezolvate intr-un mod nou. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului , sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat ,puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra , uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune .

In relatii , sunteti sub influenta lui Saturn in Scorpion , a lui Pluto in Capricorn si a Nodului Nord in Scorpion .   
Saturn si Nodul Nord al Lunii ( Capul Dragonului , destinul ) sunt in Scorpion de-a lungul intregului an 2013 in timp de Nodul Sud al Lunii ( Coada Dragonului , vieti trecute , fapte din trecut, pedeapsa in viata ) este in Taur . Semnul Scorpionului este asociat in diagrama voastra solara cu casa VII,  un domeniu al parteneriatelor , asocierilor de toate felurile .Cu Saturn in Scorpion aveti de partea voastra atat un prieten cat si un dusman in acest an .
Saturn in Scorpion chiar iubeste corectitudinea , profunzimea in relatii , forta morala , autocontrolul, rigoarea , responsabilitatea iar pentru a atrage de partea voastra aceasta energie trebuie sa invatati sa va cunoasteti mai bine , sa va intelegeti valoarea si sa permiteti si partenerului sa va cunoasca cu adevarat .
Menirea lui Saturn prin aceasta casa este aceea de a va invata sa construiti stabilitate in domeniul parteneriatelor , sa dati viata unei relatii stabile ,sa deveniti responsabili atat fata de relatie  cat si fata de partener, asociat .

Asocierea dintre Saturn si Nodul Nord in Scorpion este destul de contradictorie , in timp ce Saturn restrictioneaza, limiteaza , aduce teste si lectii de invatat , Nodul Nord aduce expansiune , oportunitati pentru viitor . Este un timp in care energia saturniana lucreaza pentru voi  in directia disciplinarii relatiilor voastre .
Cu Nodul Sud in Taur in semnul Soarelui vostru natal trebuie sa aveti grija sa nu deveniti dusmanul vostru prin obiceiurile si slabiciunile personale la care nu vreti sa renuntati . Este un aspect ce va poate indemna sa stati atasati mai mult de tot ceea ce va ofera confort , obisnuinta refuzand sa vedeti si alte posibilitati pentru viata voastra . Calea de urmat este data de Nodul Nord in Scorpion , trebuie sa iesiti din zona de confort si sa  invatati despre cooperare , sa  va  detasati  de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma . Urmeaza un an in care relatiile sunt in centrul atentiei , experientele cele mai semnificative , profunde chiar dureroase vor fi traite ca un schimb cu ceilalti  , sunteti ajutati sa formati relatii semnificative , sa cunoasteti  altfel de oameni care  sa va   ajute sa va  transformati  profund , sa riscati , sa traiti  altfel viata in comun cu un partener . Toate crizele , evenimentele dure prin care puteti trece in timpul acestui an  va forteaza sa va schimbati  comportamentul  si manifestarile  in legatura cu un partener , o casnicie . Veti obtine beneficii doar prin prin asociere cu altii .

Intre 1 februarie si 25 februarie , Venus , ghidul vostru planetar calatoreste prin zona carierei si poate aduce anumite beneficii , avansari , promovari . In jurul datei de 6 februarie , Venus face un aspect armonios cu Jupiter din casa banilor , in consecinta puteti avea beneficia de anumite bonusuri in cariera .

La sfarsitul lunii aprilie , Venus calatoreste prin semnul vostru , aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism , puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale .

Pluto in Capricorn continua sa va sprijine , spun asta din cauza faptului ca asocierea dintre cele doua semne de pamant Taur si Capricorn este una favorabila , cele doua energii vorbesc un limbaj cunoscut . Ambele semne sunt asociate cu lucruri tangibile , practice , bani, munca , prosperitate in lumea materiala .

Pluto energizeaza casa IX , o casa a calatoriilor lungi, a studiilor inalte , colegiului , religiei , mass-media , limbi straine , strainatate , alte culturi , iubirea de departe . Daca doriti sa va mutati in alta tara , sa urmati studii universitare, sa va publicati ideile voastre , sa intelegeti alte culturi , atunci Pluto va este un aliat de nadejde , puteti beneficia din plin de aceasta energie ce va poate ajuta sa va transformati visele in realitate. Deoarece  Pluto guverneaza casa asocierilor , puteti face o casatorie cu cineva de departe , cu un strain, succesul este strans legat de invatamant , strainatate , alte culturi . Tot ce tine de imaginea mare a universului , strainatate, invatamant ofera pentru voi experiente intense de transformare .

Anul 2013 este un an mare pentru relatii , dar pentru acele relatii care ofera stabilitate, profunzime , transformare .

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

25 aprilie  2013 vine cu o Eclipsa de Luna in Scorpion  pe gradul 5:46 ( ora 23,  ora Romaniei). Aceasta Eclipsa  de luna poate aduce schimbari importante in relatii, fiti convinsi ca universul nu are in plan sa va lase singuri, aveti pregatit ceva mai bun pentru viitorul vostru.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2013 este pe data de 10 mai, ora 3:21 , este o o Eclipsa inelara  de Soare  in Taur asociata cu Nodul Sud Lunar in Taur ,cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 10 mai .  O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar , poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile , oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei . Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pentru cei nascuti in jurl datei de 10 mai , conjunctia dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.

Urmatoarea Eclipsa de Soare  din 2013 este pe data de 3 noiembrie ora 14:50 , este o Eclipsa totala de Soare in Scorpion gradul  11:16 asociata cu Nodul  Nord Lunar in Scorpion , este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor . Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie . Eclipsa  de Soare in casa VII este  un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicii, de afaceri, sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in  implinirea unei relatii prin casatorie,  in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege .
 

Anul 2013 ofera multe oportunitati dar si multe “ repetitii “ , asta in functie de harta natala a fiecarui nativ Taur iar cu Eclipsele de Soare pe aca Taur-Scorpion ,  exista un sentiment de soarta in tot ceea ce se intampla in acest an .

Adriana Tudosa 

You may also like

7 Comments

  1. Multumesc din suflet draga Adriana! Sotul meu a trecut printr-un an f greu cu multe probleme de sanatate ( in 2012 Uranus fiind in casa 12 la el…), sper din toata inima ca anul 2013 va fi un an mai bun din acest punct de vedere! Iti doresc sa ai parte numai de momente frumoase anul acesta alaturi de puiul tau de tauras!

  2. Sunteti suparata pe berbeci? Va apreciez sincer dar sunt foarte dezamagita ca poate nu ati publicat prevuziunile pentru berbeci sau structura site-ului nu permite vizionarea acestora.

  3. buna ziua as dori daca este posibil sa imi spuneti si mie daca puteti efectua un horoscop (destin,etc) personalizat datele de nastere fiind 11.mai.1975 nascut in jurul orei 20.00 cu multumiri si deosebita stima

  4. Buna seara!

    face ti interpretari personale? daca da unde va putem contacta ?

    va multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.