FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA – ANUL 2013

           

 FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA  – ANUL  2013   

                   TRANZITE MAJORE

 

Anul 2013 incepe cu Jupiter ( ghidul, norocul, sansa ,  ) in tranzit prin semnul Gemenilor , un semn asociat in harta voastra solara cu cariera , reputatia ,  pozitia sociala .

Pana pe 25 iunie 2013 , Jupiter exprimat constructiv aduce un inalt grad de integritate, onestitate, intelepciune , rezultate foarte practice prin cultivarea idealurilor, folosirea talentelor creatoare, se poate realiza aproape orice scop imaginabil dar combinat cu autodisciplina. Nu exista nici un substituient pentru munca grea necesara obtinerii succesului in cariera.

Energia lui Jupiter in Gemeni face totusi un aspect provocator cu Soarele natal in Fecioara , in consecinta se poate vorbi de o perioada in care in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,   puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada . Folosita conctructiv, aceasta energie poate sa va ajute , sa va dea sansa sa jucati “ rolul “ cel mare , un rol in care puterea sociala trebuie sa fie in mod transparent demonstrata si aclamata , daca ati depus eforturi mari in cariera in ultimii ani, acum Jupiter va da sansa sa va bucurati de recunoasterea acestui efort.

Incepand cu 25 iunie , Jupiter intra in semnul Racului , un semn asociat in harta voastra solara cu prietenii , protectorii, sperantele voastre .  Jupiter in Rac este in exaltare si aduce oportunitati pentru toata lumea , prin urmare , pana la sfarsitul anului 2013 , aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati prin  intermediul prietenilor , prietenia este speranta ce genereaza protectie. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute din plin prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, astrolog, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Indiferent de grup, Jupiter in aceasta casa va cere sa promovati cresterea si expansiunea pentru tot grupul , pentru toti cei implicati. Energia lui Jupiter in Rac face un  aspect benefic cu Soarele vostru natal si poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace .

Iubirea si parteneriatele  in anul 2013 sunt sub controlul lui Pluto in Capricorn si a lui Neptun in Pesti .

Pluto devine judecatorul modului in care iubiti , este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul , schimbarile profunde au loc prin intermediul iubirii, copiilor . Puteti  intra intr-o relatie de iubire foarte emotionala , intensa care va va transforma complet . Orice problema existenta intr-o relatie de iubire actuala se poate intensifica conducand la despartire , de fapt , rolul acestei energii este de a da deoparte din viata voastra iubirea care nu va face bine , care va tine pe loc .

Perioada de timp in care Uranus face un aspect provocator cu Pluto ( intre 20 mai si 1 noiembrie 2013 ) va pregateste pentru o adevarata revolutie in relatiile voastre de iubire , la locul de munca , cu banii care vin de la ceilalti .  Uranus in Berbec activeaza in harta voastra solara un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte , intimitatii, fidelitatii , finante comune cu sotul, veniturile partenerului , comisioane , credite , increderea in partener . Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii iar in acest domeniu din viata voastra  poate aduce bani din surse neasteptate , prin casatorii, asociatii sau mosteniri, puteti dezvolta un interes deosebit fata de  metafizica , ocultism, mistere . Este o perioada in care tot felul de intuitii neasteptate si adesea tulburatoare va  inunda viata , este un timp bun in care va puteti familiariza cu domeniul ocult , asta nu prin studii ci prin revelatii sau viziune . La un nivel mai lumesc , Uranus in tranzit prin aceasta casa poade aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, disfunctii sexuale adesea inexplicabile , schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica . Puteti  primi deasemenea o mostenire , poate veni de unde nu va asteptati ,relatiile voastre pot trece printr-o transformare profunda.

Neptun este emotia, iubirea, spiritualitatea si magia in tot ceea ce atinge , aduce in acelasi timp iluzia, ceata , pacaleala , auto-amagirea , auto-distrugerea. Neptun in Pesti  este asociat in harta voastra solara cu parteneriatele , casniciile . Aceasta energie poate tulbura destul de mult atat casniciile cat si asocierile , relatiile pot capata caractere vagi , dificultati neasteptate , situatii confuze , dezamagiri , deceptii . Pentru Fecioarele  nascute in primele cinci zile din  semn , Neptun in Pesti face un aspect de opozitie cu Soarele natal, provocarile definesc aceasta energie . Este un tranzit propice erorilor de”manevrare a macazului” iar acestea pot fi provocate de cei din mediul vostru apropiat . Aceasta energie va poate conduce sa faceti erori grave  cu privire la casnicia voastra , pot aparea dificultati domestice , dispute in planul social , in cariera , puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile , puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace . Tensiunea permanenta si labilitatea sufletului conduc la  probleme in cariera ,familie , spiritualitatea poate fi “ un adevarat drog “ ce va realiza un scut de protectie impotriva problemelor vietii .

Neptun in Pesti face totusi aspecte armonioase atat cu Saturn in Scorpion cat si cu Jupiter in Rac in partea doua a anului 2013 . Acest triunghi favorabil si armonios poate induce beneficii in aceasta parte a anului pentru toata lumea iar pentru voi , beneficiile vor fi simtite mai mult la nivel emotional , familial. Puteti deveni mai intelegatori fata de ceilalti , puteti deveni mai constienti de dimensiunea mistica a vietii voastre .

Saturn si Nodul Nord al Lunii ( Capul Dragonului , destinul ) sunt in Scorpion de-a lungul intregului an 2013 in timp de Nodul Sud al Lunii ( Coada Dragonului , vieti trecute , fapte din trecut, pedeapsa in viata ) este in Taur . Asocierea dintre Saturn si Nodul Nord in Scorpion este destul de contradictorie , in timp ce Saturn restrictioneaza, limiteaza , aduce teste si lectii de invatat , Nodul Nord aduce expansiune , oportunitati pentru viitor . Este un timp in care energia saturniana lucreaza pentru voi  in directia disciplinarii gandirii  practice ,  exprimarea clara si concisa a ideilor practice . Puteti calatori mai mult fie datorita profesiei fie datorita indatoririlor familiale sau alte responsabilitati ,este deasemenea o perioada propice reinnodarii vechilor legaturi , nu doar in domeniul intelectual ci si relational.

Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa III  va cere o transformare profunda , radicala a intelegerilor voastre , a relatiei voastre cu fratii , rudele voastre .Trebuie sa invatati sa impartasiti ceea ce stiti si cu ceilalti, sa nu va ascundeti cunostintele , sa fiti profunzi in comunicare , sa imbratisati comunicarea intima . Trebuie sa invatati sa comunicati profund , sa dezvoltati relatii cat mai bune cu ceilalti, sa va folositi mintea practica ,sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile. lasand problemele nerezolvate .

Mercur , conducatorul semnului vostru va intra in miscare aparent retrograde in perioadele 23 februarie -17 martie ( in semnul Pesti), 26 iunie -20 iulie ( in semnul Rac ) , 21 octombrie -10 noiembrie( in semnul  Scorpion )  . Aceste trei perioade ale anului 2013 pot fi mai grele pentru voi , puteti avea destule probleme in comunicare , in casnicii, in asocieri , in relatia cu prietenii . In aceste domenii din viata voastra sunteti pusi sa reevaluati intr-un alt mod  anumite probleme iar intuitia va poate ajuta foarte mult .

 

Anul 2013 poate aduce schimbari profunde in relatiile voastre , in casnicie , in relatia cu partenerul de viata . Mare atentie in ce relatii va bagati deoarece Nepun va poate face sa credeti ca raiul este peste tot . Tot acest an va poate obliga sa priviti intr-un mod cat mai corect relatia cu rudele iar cu Nodul Nord ( destinul ) in acest domeniu din viata voastra , oportunitatile voastre in acest an pot veni prin rude , mintea practica , calatorii , scris .

 

Adriana Tudosa         

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.