PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI – ANUL 2013

PESTI  / ASCENDENTUL IN PESTI  – ANUL  2013  

                           TRANZITE MAJORE

 Anul 2013 incepe cu Jupiter ( ghidul, norocul, sansa  ) in tranzit prin semnul Gemenilor , un semn asociat in harta voastra solara cu familia , caminul, parintii, afacerile imobiliare .

Pana pe 25 iunie 2013 , Jupiter poate aduce avantaje imobiliare , renovarea casei, cumpararea unei case, puteti  mosteni o casa , puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul . Relatiile cu parintii se pot imbunatati , pot aparea oportunitati de a vinde sau cumpara un imobil , puteti sa va mutati  intr-o locuinta mai mare .
O folosire pozitiva a acestei energii binefacatoare a lui Jupiter  poate asigura protectia familiei, cresterea simtului familial, sporirea parimoniului, achizitionarea de bunuri , sanse prin afaceri imobiliare, ajutor financiar din partea parintilor, sunt posibile si mosteniri. Pana pe 30 ianuarie , Jupiter ramane retrograd totusi in  semnul Gemenilor, in consecinta , aceasta energie va poate ajuta sa rezolvati anumite probleme din trecut legate de casa , parinti , sufletul vostru . Pot aparea unele dificultati  materiale , sociale ,  puteti avea probleme cu o casa  , cu parintii ,  cu modul  in care va dezvoltati puterea personala .
Atentie la afacerile pe care le faceti ( puteti intra in asocieri cu oameni prin care de fapt veti pierde)  deoarece puteti foarte usor sa pierdeti bani.

Incepand cu 25 iunie , Jupiter intra in semnul Racului , un semn asociat in harta voastra solara cu iubirea, copii, romantismul, distractia , speculatiile . Aceasta energie poate sa va faca mai romantici , poate aduce distractii, oportunitati de a investi, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii . Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada , deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent , atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter in casa copiilor poate aduce bucurii de  la copii vostri. Energia lui Jupiter in Rac face un aspect benefic cu Soarele Pestilor  nascuti intre 19 februarie si 5 martie ,  aceasta energie  poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , apar  avantaje financiare , puteti rezolva benefic anumite probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor  , in casnicie ,viata sentimentala . Jupiter in acest domeniu din viata voastra este o energie ce induce destule oportunitati, noroc in iubire, romantism, libertate ,  inteligenta creatoare dar si noroc de la copii , prin copii, chiar puteti avea  un copil.
 
BANII au un ton uranian in acest an 2013 . Uranus in Berbec  este vazut ca un indicator al schimbarii.  Uranus in acest domeniu din viata voastra sustine castiguri de neinteles sau norocoase . Spiritul aventurist sau dezordonat poate sa conduca la  pierderi surprinzatoare.  Este un an in care trebuie sa va asteptati la “ neasteptat “ in problemele financiare , tot ce tine de bani, valori , securitate financiara pot cunoaste modificari . Nesiguranta financiara este cuvantul cheie in acest an , nu va faceti planuri prea mari legate de resursele financiare deoarece ele  pot cunoaste schimbari care nu pot fi controlate de voi . Un om prevenit face cat doi intr-o oarecare masura , prin urmare , ar trebui sa fiti atenti in legatura cu banii vostri, valorile voastre .Totusi , Uranus in Berbec continua  sa revolutioneze modul vostru de abordare a finantelor , este important sa fiti inovatori , deschisi acestei energii care de fapt va cere sa va folositi abilitatile naturale intr-un mod nou, unic.
In vara,   aspectul provocator a lui Uranus in Berbec cu Pluto in Capricorn poate sa va puna fata in fata cu alegeri dificile in domeniul banilor . Perioada cuprinsa intre 15 august si 10 septembrie vine cu  Venus in tranzit prin Balanta , un semn asociat in harta voastra solara cu banii veniti prin fel de fel de asocieri, contracte . Puteti rezolva multe probleme legate de bani, credite .

Identitatea voastra este colorata de Neptun , ghidul vostru planetar care se gaseste chiar in semnul vostru . Aceasta  energie are influente puternice asupra personalitatii voastre , aspectului fizic, modului in care vedeti lumea dar si a modului in care lumea va vede , aceasta energie  va sta destul de mult timp la ‘voi in casa “ .
Neptun in Pesti va sporeste sensibilitatea  , deveniti extrem de intuitivi, mistici chiar puteti sa descoperiti ca aveti capacitati de  clarvedere . Neptun poate aduce si unele  probleme asupra carora domneste o oarecare confuzie ,  iluzie , chiar mister . Acestea pot  aparea prin cineva cunoscut  sau chiar voi va puteti  insela cu privire la fel de fel de probleme si ar trebui ca deciziile importante sa nu le luati fara a analiza foarte bine “ ansamblul deciziei “ cu exceptia cazurilor cand sunteti foarte siguri ca detineti toate datele problemei .
Neptun este foarte “ subtil”, de multe ori va veti da seama de  ceea ce “ coace “ aceasta energie neptuniana daca veti tine cont de intuitia voastra ,de presentimentele voastre si slava domnului, sunteti echipati  corespunzator pentru aceste lucruri datorita pozitiei lui Neptun chiar in casa corpului ,personalitatii voastre  . Pe parte negativa , aceasta energie poate determina confuzie , dorinta de a scapa sau fugi de probleme , frica si anxietate interioara , barfa  , invidie , critica , situatiii incurcate , haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti ,  folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ , acestea va pot ajuta sa va traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti .
Atata timp cat credinta voastra va conduce catre iubire neconditionata , compasiune , sunteti pe drumul cel bun. Neptun in tranzit prin semnul Pestilor este fericit ca se intoarce acasa, important este sa invatati sa traiti in armonie cu “ prietenul voastru”. Neptun  este pe gradul 1 Pesti la inceputul anului 2013 si termina anul pe gradul 2:44 Pesti, in consecinta , aceasta energie influenteaza Pestii nascuti intre 18 si 25 februarie .

In perioada 25 februarie -20 martie , Venus va tranziteaza semnul , asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica care va da intuitie , magnetism , puteti atrage  astfel lucrurile bune in viata voastra . In jurul datei de 16 octombrie 2013, Marte intra in semnul Fecioarei , deci in opozitie cu Neptun dar si cu Soarele vostru natal, atentie deci la partenerul de viata , la conflictele care pot aparea. Pana pe 7 decembrie , va recomand prudenta in relatiile voastre parteneriale .

 
Saturn si Nodul Nord al Lunii ( Capul Dragonului , destinul ) sunt in Scorpion de-a lungul intregului an 2013 in timp de Nodul Sud al Lunii ( Coada Dragonului , vieti trecute , fapte din trecut, pedeapsa in viata ) este in Taur . Asocierea dintre Saturn si Nodul Nord in Scorpion este destul de contradictorie , in timp ce Saturn restrictioneaza, limiteaza , aduce teste si lectii de invatat , Nodul Nord aduce expansiune , oportunitati pentru viitor .
Calatoria lui Saturn in anul 2013 prin casa studiilor inalte , strainate , afaceri  cu strainatatea , calatorii mari este o perioada in care veti simti nevoia sa va transformati , sa va  adaptati la un ideal superior,  sa calatoriti prin lume , sa studiati diverse subiecte care sa va ajute sa dobanditi  o perspectiva superioara asupra vietii . Este un an in care se pot materializa eforturile facute pentru implinirea ambitiilor personale , poate fi o perioada agitata si plina de insatisfactii intelegand ca este necesar  un efort mai intens pentru exprimarea cunoasterii acumulate in trecut. Va puteti  intalni in aceasta perioada cu anumite frustrari legate de blocajele in cariera voastra din cauza ca nu v-ati continuat sau terminat  anumite studii. Acuma , cu Saturn in aceast domeniu , va puteti continua studiile , daca nu veti face nimic in aceasta directie veti fi deprimati , tot ceea ce faceti acuma poate avea o influenta puternica in cariera si imaginea voastra . In acest an, calatoriile mari sunt in stransa legatura cu invatamantul, cu afacerile (calatorii serioase ), continuarea studiilor sau inceperea unor studii noi au nevoie de mari eforturi si de rabdare din partea voastra . Afacerile ,implicarea in afaceri cer o mare corectitudine, cei care incalca legea , cei care fac ilegalitati vor simti din plin vocea legii in viata lor . Banii vor oferi emotii stabile in acest an dar datorita increderii prea mari puteti avea pierderi uriase , orice act care trebuie semnat, aprobat verificati-l cu mare atentie , puteti fi inselati de proprii asociati  . Fara munca si responsabilitate , tot ce tine de invatamant va cunoaste serioase piedici. Fiti atenti la dusmani  si angajati , acestia va pot insela , feriti-va de tot ceea ce poate defaima locul de munca sau in societate , finantele au si ele nevoie de o manipulare corecta  deoarece veti avea tendinta sa-i risipiti .  Mental puteti fi mai agitati , evitati argumentele contradictorii cu cei apropiati voua deoarece va puteti crea noi dusmani chiar in cadrul familiei . Saturn termina anul  2013 pe gradul 20 Scorpion , in consecinta , aspectul benefic dintre Saturn si Soarele natal  in Pesti are influenta asupra Pestilor nascuti intre 22 februarie si 12 martie . Aceasta energie  va da multa vointa, perseverenta , evenimentele vor permite reconsiderarea din punct de vedere intelectual a  anturajului , este necesar sa aveti un scop spre care sa va indreptati , cariera poate cunoaste o evolutie pozitiva  anuntand promovari pe scare sociala sau aprecieri onorifice care ofera stabilitate existentei voastre. Saturn va ajuta  mai ales in munca voastra , in finantele voastre , puteti face mai multi bani , inteligenta in combinatie cu efortul va ajuta sa urcati pe scara sociala . Sanatatea se poate imbunatati , orice afectiune anterioara poate disparea  , puteti simti o adevarata primavara in sanatatea voastra . Progresul poate fi lent dar cu rabdare puteti sa va vedeti visele implinite, in special acele vise practice , echitabile si realizabile
Din 18 februarie si pana in 7 iulie , Saturn intra in mers aparent retrograd in semnul Scorpionului . Este un timp in care este necesar sa va schimbati conceptiile , sa incercati sa intelegeti intr-un mod cat mai corect informatiile spirituale dar si stiintifice, sa acceptati o abordare normala a fenomenului religios. Sunt posibile greutati in calatorii, in strainatate, in relatiile cu strainii, in afacerile cu strainii.
 Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa IX va indeamna sa va dezvoltati credinta , intuitia , sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra , beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti  tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara , sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru.  

Mercur este retrograd in semnul vostru in perioada  23 februarie -17 martie. Atentie la modul de comunicare cu partenerul , cu asociatul , aici pot aparea destule neclaritati , se pot intelege gresit anumite vorbe , atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru , atentie la sanatate. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie , de a gasi o cale de impacare .

 
Anul 2013 ofera multe oportunitati dar si repetitii asta in functie de harta natala a fiecarui nativ Pesti . Relatiile de familiile nu sunt prea confortabile dar in acest an unele pot fi reparate , redefinite .  Din iunie , sunteti ajutati sa gasiti o iubire benefica , un partener sensibil si romantic .

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. Buna, Adriana! Sunt nascuta pe 1 martie 1982, Roman, Neamt, ora 4:45 dimineata. Imi poti spune ceva despre 2013? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.