SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR – ANUL 2013

SAGETATOR  / ASCENDENTUL IN SAGETATOR  – ANUL  2013   

    TRANZITE MAJORE

    
Anul 2013 incepe cu Jupiter, ghidul vostru planetar  ( ghidul, norocul, sansa ,  ) in tranzit prin semnul Gemenilor , un semn asociat in harta voastra solara cu partenerul, asociatul , procese , dusmani.
Pana pe 25 iunie 2013 , aceasta energie va  aduce binefaceri prin asocieri , reusite in afacerile publice. Optimismul excesiv , exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale , cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea partenerilor. Casatoria poate fi privita in aceasta perioada ca o asociere care sa aduca profit , pot aparea tulburari in relatiile de dragoste , pot aparea tendinte catre fel de fel de excese . Datorita aspectului de opozitie dintre Jupiter in Gemeni  si  Soarele vostru in Sagetator ( pentru cei nascuti intre 7 si 21 decembrie ), se poate vorbi de o perioada  in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezate unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradati, inselati sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in acest an, poate sa fie rupta o alianta, o casnicie , acest lucru se intampla doar daca v-ati abatut de la drumul drept  prin  propria vointa , orbire sau zapaceala . Cei  blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi , cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii, aceasta perioada este ideala pentru a face un plan pentru casatorie

Incepand cu 25 iunie , Jupiter intra in semnul Racului ,  un semn  asociat in harta voastra solara cu bunurile in comun sau primite din alta parte , intimitate, fidelitate , finante comune cu sotul, veniturile partenerului , comisioane , credite , increderea in partener . Jupiter  aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, , favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup , autotransformare, stapanire de sine , un nivel mai mare de intelegere , intuitie, compasiune, intelepciune. Una dintre cele mai bune perioade pentru voi  este cea din jurul datei de 17 iulie 2013 cand Jupiter in Rac se leaga intr-un mod armonios cu Saturn in Scorpion si Neptun in Pesti. Prin urmare , visele voastre ce au legatura cu familia , banii din alta parte se pot indeplini .

Familia , caminul vostru, relatia cu parintii sunt sub influenta lui Neptun in acest an 2013 .
Puteti idealiza viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta , confuzie sau haos . Pot aparea mutari frecvente ,  puteti fi  mai secretosi in raport cu familia, parintii , sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba . Nebuloasa ceata indusa de Neptun in casa familiei , caminului nu poate oferi o baza prea solida . Neptun in tranzit prin domeniul familiei reprezinta de fapt cautarea originii voastre spirituale si a caminului perfect . Este bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti la “apa din casa “ deoarece pot aparea unele probleme cu  aceasta. Acuma trebuie sa invatati ca mediul vostru din camin trebuie sa fie un loc odihnitor ,spiritual, un loc in care sa va simtiti in deplina siguranta spirituala interioara , domiciuliul trebuie sa reflecte frumusetea si linistea voastra interioara .

Banii si Cariera in anul 2013
Pluto in Capricorn va ajuta sa va eliberati de obiceiurile proaste legate de bani  iar Uranus din casa speculatiilor va poate face sa va asumati anumite riscuri pe care nu prea le puteti controla . Pluto este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul , schimbarile profunde au loc prin intermediul modului in care invatati despre bani, valoarea proprie , valori in general. Este cel mai bun timp  pentru a avea grija de valorile voastre interioare , propriile valori vor  va trece printr-o transformare acuma si veti descoperi ce este cu adevarat valoros in viata voastra . Veti lupta pentru supravietuire financiara incercand sa va descurcati singuri , veti detesta orice fel de dependenta de ceilalti . Este o perioada in care transformarea are legatura directa cu modul de abordare a banilor, a felului in care faceti acesti bani, ce talente proprii folositi in castigarea banilor de toate zilele. Orice metoda “ discutabila” de a face bani poate aduce riscuri de pierdere a norocului si dificultati financiare severe . Atitudinea interioara fata de posesiuni trebuie schimbata in totalitate , risipa inutila si lipsa unui control in domeniul financiar pot fi sursa unor dificultati, este necesar sa va cultivati autodisciplina in acest domeniu din viata voastra.
Perioada de timp in care Uranus face un aspect provocator cu Pluto ( intre 20 mai si 1 noiembrie 2013 ) va poate pune fata in fata cu alegeri dificile dar si cu situatii imprevizible legate de bani, valori , iubire .

Cu Marte in casa carierei din 15 octombrie si 7 decembrie ,  sunteti ajutati sa va atingeti obiectivele in acest domeniu, puteti culege anumite recompense in cariera . Noiembrie este o luna in care Marte se combina armonios cu Jupiter , in special la mijlocul lunii, deci actiunea si norocul sunt in cariera voastra .
De-a lungul intregului an 2013 , Uranus continua sa calatoreasca prin casa iubirii , asa cum a facut in ultimii doi ani . Aceasta energie poate trezi “gusturile bizare, neobisnuite “ din voi, viata devine mai interesanta , puteti  experimenta lucruri noi in iubire , poteti  atrage parteneri neobisnuiti ( diferenta de varsta, de cultura, de pozitie sociala ) , relatiile  pot capata un aer nonconformist, neobisnuit  care sa va ofere un alt fel de libertate . Daca sunteti implicati  intr-o relatie , aceasta se poate modifica sau se poate rupe daca nu raspunde cerintelor lui Uranus . Casa V este si casa copiilor , deci poate aparea un copil in aceasta perioada . Creativitatea voastra  devine mai inovatoare, veti tinde sa faceti lucrurile in aceasta directie intr-un mod diferit.  Uranus in Berbec  in aspect benefic cu Soarele vostru ( in special pentru cei nascuti in primele 10 zile ale zodiei ) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti , va puteti ameliora situatia finaciara , posibilitate de castiguri financiare neasteptate .
 
Saturn si Nodul Nord al Lunii ( Capul Dragonului , destinul ) sunt in Scorpion de-a lungul intregului an 2013 in timp de Nodul Sud al Lunii ( Coada Dragonului , vieti trecute , fapte din trecut, pedeapsa in viata ) este in Taur . Asocierea dintre Saturn si Nodul Nord in Scorpion este destul de contradictorie , in timp ce Saturn restrictioneaza, limiteaza , aduce teste si lectii de invatat , Nodul Nord aduce expansiune , oportunitati pentru viitor . Atat Saturn cat si Nodul Nord al Lunii in Scorpion strabat un domeniu destul de complex in harta voastra solara . Prezenta lui Saturn in casa secretelor , karmei  arata ca este necesar sa incepeti  “ o adevarata curatenie de primavara “ in blocajele inconstiente , in inhibitiile si temerile voastre .Trebuie sa infruntati  aceste temeri ale voastre  inainte de a merge mai departe cu procesul de maturizare , in prezent , aceste temeri va  pot impiedica sa va asumati  anumite riscuri .  Exista tendinta sa va simtiti  responsabili (ulterior vinovati) pentru tot ce nu merge bine , veti avea tendinta de a incerca sa faceti  totul singuri. Saturn guverneaza regulile , realitatea practica si imediata dar cu plasarea lui in casa secretelor si izolarii , realitatea practica  poate sa-si piarda din claritate , adevarul poate fi mai evaziv, temerile , vina si inhibitiile inconstiente pot fi cauzate de incapacitatea  de a discerne ceea ce este real de ceea ce este fantezie . Aici , nu exista nici o realitate obiectiva sau subiectiva , doar impresii vagi a ceea ce se presupune a fi real . Scopul principal  al acestui tranzit , este confruntarea cu temerile voastre , cu vinovatiile voastre si incercarea de a le controla in asa fel incat acestea sa nu va tina pe loc. Doar prin intelegerea acestora veti cauta in mod activ modalitati de a depasi orice fel de blocaj care poate aparea . Saturn in acest domeniu va  poate ajuta sa scapati de poverile inutile dar asta nu imediat , tot ce este vechi se dizolva in  pentru a face loc noilor orientari si noilor structuri ale vietii voastre . Ar fi bine sa aveti  mai multa rabdare , noul nu poate veni pana nu faceti  ordine in tot cei vechi si inutil in viata voastra , este cea mai buna perioada de a scapa de poverile inutile , de prietenii falsi , puteti fi atrasi de subiecte spirituale , mistice si oculte care va pot raspunde la intrebarile voastre .Mare atentie la “ prietenii falsi”, nu spuneti oricui ce planuri aveti, aveti grija ce vorbiti si cui vorbiti .
Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa XII  – o casa karmica , nu este un drum prea usor , accentueaza si mai mult plata karmica dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate ,credinta , ajutor neconditionat. Puteti  deveni  mai retrasi , interiorizati intelegand astfel ca petrecerea timpului singuri va  revitalizeaza si reinnoieste .Puteti  deveni pasionati de lumea voastra interioara , puteti  transforma temerile voastre ,puteti  fi extrem de interesati de spiritualitate.Nodul Sud ( obisnuinta ) poate sa va tina legati de tot ce este tangibil ,  material, bani , rutina zilnica , loc de munca . Cu Nodul Sud aici , anul 2013 va cere sa stati mai depaete de preocuparile materiale si senzuale zilnice si sa va deschideti lumii de dincolo de granitile trasate de voi , sa dezvoltati ajutorul neconditionat, compasiunea ,  credinta .

 
Din 18 februarie si pana in 7 iulie , Saturn intra in mers aparent retrograd in semnul Scorpionului . Saturn accentueaza destul de mult valoarea legaturilor cu afacerile neterminate ale trecutului, daca ati facut rau celor din jur intr-un mod voit sau nu, puteti plati prin diferite moduri pentru raul facut. Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificsative pana acum. Pozitiv, aceasta perioada este ideala pentru studiul subiectelor spirituale , mistice si oculte.

Anul 2013 ofera atat suisuri cat si coborasuri in relatiile voastre . Este un an care cere de la voi intelegerea trecutului , a blocajelor emotionale care va tin pe loc . Daca veti face acest lucru , veti putea sa va concentrate pe lucruri noi si pe relatiile care va asteapta . Trebuie sa sortati toate lucrurile din viata voastra si sa le pastrati doar pe acelea de care aveti cu adevarat nevoie . 

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. buna ziua,
    in limita timpului dvs.liber si numai in cazul in care binevoiti va rog din suflet imi puteti spune daca anul acesta voi cunoaste pe cineva cu care sa leg o relatie de durata ? mentionez ca din anumite calcule in anumite programe astro – jupiter imi cade peste MC natal….si casa 12 a anuala , dar nu inteleg ce reprezinta si lilith-ul care e si ea prezenta tot acolo….
    sunt nascuta : 2/12/1981Bacau-(in prezent loc.in Bz_)ora nasterii este 02:35dim.
    MULTUMESC mult !
    si tot respectul pentru tot ceea ce faceti aici . pace si lumina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.