VARA ANULUI 2011 INCEPE CU TREI ECLIPSE

In fiecare luna avem o faza de Luna Noua si una de Luna Plina dar nu si o eclipsa lunara sau solara.  Eclipsa de Soare se formeaza doar in faza de Luna Noua ( Soarele si Luna in conjunctie) iar Eclipsa de Luna se formeaza doar in faza de Luna Plina ( Soarele in opozitie cu Luna ) iar o conditie comuna de formare a acestor eclipse este prezenta Nodurilor lunare in apropierea lor ( aproximativ 18 grade poate fi distanta pana la aceste noduri lunare ).

O Eclipsa Solara este o Luna Noua deosebit de puternica ce este asociata cu noi inceputuri , poate aduce evenimente neasteptate uneori dramatice a caror importanta se intinde pe o perioada mai mare de timp,este o energie ce capata un putermic caracter KARMIC datorita aspectului facut cu Nodurile lunare

Eclipsa de Luna are loc atunci cand Luna in miscarea ei in jurul Pamantului intra in umbra acestuia , Pamantul se interpune intre Luna si Soare, astfel lumina Soarelui care in mod normal este reflectata de Luna pe Pamant este blocata de Pamant.. Razele Soarelui sunt astfel impiedicate sa ajunga pe Luna, in acest moment Luna se afla in faza ei de Luna Plina adica Soarele se afla in opozitie cu Luna , iar Luna se afle in apropierea unui Nod Lunar.

Pe 2 iunie 2011 ,ora 00:02 ,avem o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11:02  asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni gradul 23:24 cu influente puternice asupra semnelor mutabile Gemeni, Sagetator ,Pesti ,Fecioara ( cei nascuti in jurul datei de 1 ) dar si pentru cei care au planete personale in jurul gradului eclipsei . O Eclipsa de Soare  in Gemeni pune un accent deosebit pe comunicare ,transport ( pot aparea probleme ) ,invatamant , presa , comert ,mintea practica ,aceasta energie ne spune  intr-un limbaj karmic  ca a venit timpul sa luam in serios puterea creatoare a limbajului ,sa alegem cu grija cuvintele , sa intelegem forta cuvantului ca o energie ce ne poate face bine sau rau ,ne poate aduce intelepciune sau ne poate arunca in fel de fel de situatii penibile care ne fac rau sufletului . Eclipsa de Soare in Gemeni asociata cu Nodul Sud Lunar in Gemeni –plata karmica si sprijinita in mod benefic de Saturn retrograd in Balanta poate lucra ca o  energie necesara regandirii, revizuirii , reexaminarii vietii noastre, poate lucra ca un factor de  corectie care pus in fata anumitor evenimente din viata noastra poate limita si preveni o serie de erori grave. Este important sa intelegem puterea magica si creative a cuvintelor ,sa ne aducem aminte despre Evanghelia lui Ioan : “ La inceput a fost Cuvantul  si Cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul”.

Pe 15 iunie 2011 ora 23:15 avem o Eclipsa totala de Luna in Sagetator pe gradul 24:24 asociata cu Nodul Nord lunar in Sagetator gradul 23:26 cu influente puternice asupra semnelor mutabile Gemeni, Sagetator ,Pesti ,Fecioara ( cei nascuti in jurul datei de 15) dar si pentru cei care au planete personale in jurul gradului eclipsei . Eclipsele de Luna sunt puternic orientate spre relatii , crize in relatii dar nu neaparat  in rau, de multe ori energia eclipsei poate actiona ca o informatie importanta , o inuitie , un gand ce ne pot ajuta sa intelegem de ce ne este rau alaturi de o persoana si  atunci plecam fara prea multe suferinte sau putem realiza brusc cat de importanta  este o persoana in viata noastra si atunci suntem deschisi spre transformare tocmai de dragul persoanei respective. Traditional, eclipsele de luna nu au fost privite ca energii prea binevoitoare sau ajutatoare;  tinand cont ca Luna simbolizeaza problemele interne , emotiile , sufletul,  sentimentele , visele , amintirile , eclipsa de luna tinde sa aiba mai mult efecte personale . In timpul unei eclipse , Luna poate juca rolul unui ac de ceas care ticaie   ritmul evenimentelor karmice si al situatiilor cu care trebuie sa ne confruntam , putem vorbi aici de intalniri providentiale, decizii importante, calatorii , noi puncte de interes, noi activitati, tristeti, bucurii, succese,  infrangeri. O Eclipsa de Luna este o Luna plina speciala in care culegem ,vrem nu vrem ,roadele semintelor karmice ,energia aceasta poate fi privita ca un premiu ,daca am semanat “ spini “ chiar nu avem cum sa culegem trandafiri .

 

Pe 1 iulie 2011 avem o Eclipsa partiala de Soare in Rac gradul 9:12 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni gradul 23:28 cu influente puternice asupra semnelor cardinale Rac ,Capricorn ,Berbec ,Balanta ( cei nascuti in jurul datei de 1 ) dar si pentru cei care au planete personale in jurul gradului eclipsei. Eclipsa de Soare in Rac asociata cu Nodul Sud lunar –plata karmica poate conduce la actiuni spontane ( cardinalitatea energiei ) ,  este timpul in care trebuie sa incercam sa lasam deoparte trecutul ce inca ne mai bantuie , sa modificam si sa regeneram sistemele noastre de convingeri , sa profitam de aceasta lumina  stralucitoare ce ne dezvaluie anumite conditii tinute in intuneric, poate  actiona ca si un catalizator in deciziile majore, poate  aduce intelegerea adevaratului caracter al  persoanelor din jurul nostru, din apropierea noastra, poate ajuta in renuntarea pur si simplu la alegerile din trecut , alegeri care nu fac parte din destinul nostru .

 

Voi reveni cu mai multe amanunte .

Adriana Tudosa 

 

You may also like

12 Comments

 1. Poate nu intamplator INALTAREA LA CER a DOMNULUI,anul acesta eclipseaza soarele!?Cu darma,cariera ,NN,mantuirea,toate in RAC dar situate in casa XI-gemeni unde are loc eclipsa,ceva se va intampla.Sa dea D-ZEU sa fie bine.Sa culegem roadele gandurilor si faptelor intelepte.Intelepciunea,rezulta din raportarea la normal,la firesc.Multumesc pentru hrana spirituala ce -o imparti cu noi,draga noastra ADRIA.,SA NE TRAIESTI!Vicky

 2. daca am facut eu socoteala bine cam din 2 in 2 saptamani vom fi bombardati cu eclipse. interesant!
  la eclipsa din 2 iunie eu am in apropierea gradului eclipsei pe saturn (gradul 6 gemeni) si fortuna (gradul 12 gemeni) si de asemenea sunt semn mutabil (fecioara cu ascendent in pesti) si cireasa de pe tort: sunt nascuta in jurul datei de 1 (29 august). la ce as putea sa ma astept de la aceasta eclipsa? la celelalte nu ma prea regasesc.
  te rog Adriana sa ma luminezi si pe mine, asa cum ai facut-o de atatea ori. si iti multumesc mult ptr aceasta.

 3. Buna seara.
  Pe 15 iunie sustin examenul de disertatie. Adevarul este ca am emotii mari, ma intreb daca eclipsa ma va afecta in vre-un fel.

 4. Ptiu…vai de ‘fundul nostru’ ce ne asteapta…:).
  Multumim ptr informatii, asteptam si celelalte amanunte…

 5. Adriana,e incredibil ca in luna iunie sunt 2 eclipse :)…as vrea sa stiu ce imi aduce eclipsa de Luna din 15 iunie avand in vedere ca a doua zi este ziua mea de nastere 🙂 …datele mele sunt -16 iunie 1981,ora 09.15,bucuresti….
  O zi frumoasa!

 6. Adriana,te rog, daca ai timp si pentru mine…2 iunie1964, ora 17.20,Sighetul Marmatiei, multumesc.

 7. iti multumesc din suflet ca existi si ca ai grija sa ne informezi de fiecare data, k ai grija de sufletele noastre…
  te citesc in fiecare zi cu nerabdare!
  Eu sunt capricorn cu ascendent in gemeni…deci, vai de cornitzele mele!Multi pupici din partea mea!

 8. Buna Adriana,
  As dori sa stiu cum ma vor afecta eclipsele din 2 si 15, mai ales ca prima se formeaza pe cuspida casei a2-a natala si in apropiere de marte natal ( am marte in gemeni la 20 grade), iar cea de pe 15 se formeaza in apropierea soarelui natal , 29 grade sagetator.Mutumesc mult. Datele mele sunt: 22.12.1975, ora 13:30, Suceava.

 9. Bulversanta luna Iunie, mai ales pentru cei grade apropiate de Eclipse! cum ar fi Sun – Gemeni 24° 4’58”
  – cu Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11:02 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni gradul 23:24
  – Eclipsa totala de Luna in Sagetator pe gradul 24:24 asociata cu Nodul Nord lunar in Sagetator gradul 23:26
  – Eclipsa partiala de Soare in Rac gradul 9:12 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni gradul 23:28
  Poti sa mai stai in picioare dupa toate acestea?! Harmony

 10. Cu toate ca o asteptam,ma surprinde.Nici nu mi-am imaginat sa fie atat de plurivalenta.Eu sarbatoresc pentru a doua oara majoratul,adica 18+18=36,este eclipsa de soare,este Inaltarea Domnului,este Ziua Eroilor.Soarele meu este in casa profesiei si vine si pedeapsa in viata.Clar nu am nici un control asupra a ce se va intampla.Trebuie sa las totul in mainile lui Dumnezeu si daca pe ici pe colo voi intelege cate ceva ii multumesc anticipat!

 11. astep cu multa nerabdare mai multe amanunte in privinta ecpsei de soare din 1 iulie.multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.