HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN SCORPION DIN 17 MAI 2011


Luna Plina  din 17  mai 2011 are loc cu Luna pe gradul 26 :13  Scorpion  in opozitie cu  Soarele pe gradul 26:13  Taur  cu un maxim in jurul orei 14:09 ora Romaniei . Este o Luna Plina cu un puternic mesaj karmic , culegem ce am semanat . Semnul Scorpionului activat prin aceasta Luna Plina dar si prin energizarea casei VIII  se refera in mod evident la o perioada de criza cu implicatii karmice , de data asta “ facem ce vrea soarta pentru noi “. Acest lucru este accentuat si de Pluto in Capricorn in conjunctie cu asteroidul 273 –Atropos ,un asteroid legat de soarta. In astrologie , Atropos este un asteroid ce pune in functie destinul,  soarta ,ne spune ca “ este imposibil sa anulam sau sa ne sustragem “ de la ceea ce vrea destinul pentru noi , chiar pune un accent deosebit pe imposibilitatea de a ne da deoparte de la plata karmica . Atropos este un agent karmic care reglementeaza echilibrul universal  punand un accent deosebit de fianaluri ,  ceva se termina cand acest asteroid devine proeminent intr-o harta.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Scorpion din 6 noiembrie 2010.

Cu Luna Plina in  Scorpion pe gradul 26  , cei nascuti in jurul datei de 17 ( plus,minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 26.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII  destul de slabita , poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.  Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos anunta finaluri legate de cariera , ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri.  Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata terminatii  legate de manifestarea incorecta a vointei in domeniul comunicarii cu planurile spirituale,cu strainatatea ,  ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI, o Luna destul de tensionata poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentae la locul de munca. Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata finaluri legate de o afacere , de banii proveniti dintr-un parteneriat , ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si  poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii Pline in casa V  , o Luna destul de stresata poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata finaluri in parteneriate ,asocieri , nascute din manifestarea incorecta a vointei voastre in relatia cu un partener dar si din ceea ce va este destinat in domeniul parteneriatelor , ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala si poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata finaluri legate de un loc de munca , de o boala , ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata finaluri legate de o relatie de iubire, de o creatie personala   care nu face parte din ceea ce este destinat pentru voi , justitia divina isi spune cuvantul in acest moment de Luna Plina iar acestea  sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata finaluri legate de familie ,camin, parinti , afaceri imobiliare , ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii si  increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata finaluri legate de studii , frati, surori, rude ,comert ,ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. . Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata finaluri legate de capacitatea de castig, resurse personale ,venituri proprii , modul in care va castigati existenta , ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata finaluri legate de folosirea excesiva ,capricioasa a propriei vointe , ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare a puterii personale. Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera . Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata terminatii  nascute din folosirea si manifestarea gresita a vointei asupra celorlalti  , ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii ,poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Pluto retrograd in Capricorn in conjunctie cu asteroidul Atropos arata terminatii  legate de  folosirea abuziva a unei relatii de prietenie , ceva se termina in aceste zile  iar acestea sunt “incheieri karmice “ impotriva carora nu puteti face nimic.

Adriana Tudosa


You may also like

6 Comments

  1. In harta personala am luna in taur in gradul 28, casa XI, in opozitie cu neptun in casa V in scorpion. Cum vezi suprapunerea opozitiei soare – luna peste opozitia luna – neptun natala?
    Multumesc pentru tot ce faci! Te citesc cu drag!

  2. interesant articol dar trebuie sa recunosc ca ma si sperie. spune-mi te rog draga Adriana ca este de bine conjunctia pe care o face luna plina din scorpion cu jupiter din harta natala tot din scorpion dar in casa a IX-a. multumesc mult.

  3. Draga Adriana,imi oferi atata comfort prin mesajele articolelor tale,ma ajuti sa ma pregatesc si sa inteleg cum se leaga aspectele astrelor cu drumul meu,este minunat si surprinzator cum reusesti asta!!!!!
    Iti multumesc si astept in continuare sa impartasesti cu mine,cu noi, lumina cunoasterii tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.