HOROSCOP 2017-GEMENI

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI – ANUL  2017  

TRANZITE MAJORE

In anul 2017, Gemenii continua transfomarea lor majora prin Pluto, Uranus aduce sprijin prin prieteni, astrologie, protectori,  Saturn in Sagetator va invata cateva lucruri importante despre relatii, corectitudine, adevar si lege, Jupiter in Balanta este de mana cu voi in tot ce tine de iubire, creativitate, copii, Neptun va poate da pace mentala sau va ajuta sa inotati in iluzii de toate felurile in domeniul carierei.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Tot ce tine de un plan de afaceri, aspecte financiare, imprumuturi, dormitorul unei relatii, lupta ascunsa pentru putere, jocuri secrete, relatii, casnicie, dusmani, pot cunoaste intarzieri, blocaje. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de familia voastra, puteti face lucruri care socheaza. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,”tot ceea ce lucra in timpul zilei , era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

Pe tot parcursul anului 2017, Uranus in Berbec continua sa  energizeze un domeniu din viata voastra ce vorbeste despre prieteni, sperante, dorinte, protectori. Cu Uranus in acest  domeniu de viata, sperantele si visele voastre  devin prioritare, veti sti peste noapte care obiective pot fi realizate, libertatea voastra este esentiala si veti da deoparte oamenii care va pun restrictii, care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. In acest domeniu din viata voastra, Uranus este destul de puternic cu o influenta semnificatica, este casa lui naturala, in consecinta poate fi un tranzit aducator de prietenii puternice, puteti cunoaste pe cineva care va fi  un adevarat protector dar intr-un mod diferit de ce stiati voi pana acuma. Puteti cunoaste  intr-un mod neasteptat prieteni originali, amici necunoscuti care va favorizeza fara sa va spuna, pot aparea ajutoare intr-un moment neasteptat. Energia lui Uranus in Berbec  in aspect benefic cu soarele vostru ( in special pentru cei nascuti dupa 12 iunie ) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedica sa fiti fericiti, va puteti ameliora situatia finaciara, posibilitate de castiguri financiare neasteptate, protectii prin prieteni, ghizi spirituali.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta activeaza sectorul romantic, iubire, copii. Aceasta energie poate sa va faca mai romantici, poate aduce distractii, oportunitati de a va pune in evidenta creativitatea personala, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii. Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter in casa copiilor poate aduce bucurii de la copii vostri .
In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de iubire, iubit, iubita, creativitate personala.

Saturn ramane in semnul Sagetatorului pana pe 20 decembrie 2017, aceasta energie continua sa se ocupe de relatiile voastre in special pentru cei nascuti intre 12-20 iunie. Daca sunteti deja intr-o relatie, veti continua sa o examinati realist, sa vedeti partenerul asa cum este el in realitate si sa incercati sa rezolvati problemele ce apar intr-un mod responsabil. Aceasta energie poate aduce separarea de un partener de viata, poate fi o perioada dificila dar va trebui sa invatati ca este o parte din evolutia voastra. Gemenii care sunt singuri pot aborda o atitudine serioasa, rabdatoare in drumul construirii unei relatii de lunga durata, piedicile au rolul de a invata ca o constructie solida chiar si a unei relatii se face in timp, da-i timp timpului spune Saturn iar pentru Gemeni,  acest “ slogan astral”  se aplica in relatii. Tonul acestei energii saturniene poate fi destul de grav, nimic nu se grabeste in aceasta perioada in relatiile voastre, ceea ce trebuie pierdut se pierde ceea ce trebuie castigat se castiga in timp si destul de greu.
Casatoria si relatiile vor trece prin stres, blocaje, insecuritate, comportament rigid. Saturn poate crea destule dusmanii in acest an  ( a inceput la sfarsitul anului 2014) deci mare atentie, nu va vindeti pielea dusmanului.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, asupra prietenilor, protectiilor voastre. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare.

In perioada 5 iulie -31 iulie 2017, Venus va tranzita semnul vostru si toata  atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale .

Din 21 aprilie si pana pe 4 iunie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica.

Mercur, ghidul vostru astral este un indicator important in viata voastra iar cele trei perioade de retrogradare vor aduce destule probleme.
In perioada 9 aprilie -3 mai 2017, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnele Taur/Berbec si poate aduce complicatii in prieteniile voastre, pot iesi in lumina secretele voastre.
In perioada 12 august-5 septembrie 2017, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnele Fecioara/Leu  si complica lucrurile in sectorul familiei, camin, parinti, tara, neam, rude.
Mercur retrograd in Sagetator din  perioada 3 -22 decembrie 2017, aduce complicatii in relatii, casnicie, uniuni, horarari judecatoresti.

CARIERA SI BANI

Cariera voastra continua sa treaca pe tot parcursul anului 2017 prin momente iluzorii dar si prin necesitatea asumarii unor sarcini suplimentare. Neptun in Pesti va tranziteaza in continuare casa carierei, aveti de partea voastra atat un ghid cat si o energie amagitoare, deci atentie.
Nu trebuie sa va grabiti sa faceti o schimbare in acest domeniu din viata voastra doar de dragul schimbarii deoarece acest lucru poate conduce mai mult la pierderi decat la realizari, situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat . Pentru Gemenii nascuti intre  28 mai-7 iunie, Neptun in Pesti face un aspect de careu cu Soarele natal, aceasta energie va poate conduce sa faceti erori grave cu privire la cariera voastra, pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile, puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace. Tensiunea permanenta si labilitatea sufletului conduc la  probleme in cariera, familie, puteti avea probleme in a vedea oamenii asa cum sunt ei in realitate, astfel incat, nu este un moment bun sa va implicati in relatii noi, desi puteti intalni oameni fata de care credeti ca aveti o legatura karmica.

Pluto in Capricorn ramane pe tot parcrsul anului 2017 in sectorul
bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul/sotia, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener, pasiune, sex. Aceasta energie poate sa va ajute sa obtineti profituri importante ca rezultat al unei casatorii, al unei asocieri importante. Finantele care vin din alta parte trebuiesc manipulate cu grija  iar finantelor personale trebuiesc cotrolate personal deoarece tot ce tine de bani, valori, sufera transformari drastice. Nu este cea mai buna perioada pentru a va indatora, pentru a face credite , deoarece pot aparea lucruri asupra carora nu veti putea avea nici un control, deci mare atentie. Viata intima poate cunoaste transformari majore. Mare atentie la luptele pentru putere, Pluto va poate arata destul de dur care va este locul adevarat in special pentru gemenii nascuti intre 8-13 iunie.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante  in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie, este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 mai. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Pot aparea unele probleme in cariera voastra, ambitii profesionale, functii inalte, va vede lumea acuma.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este  o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul  28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu.Este o eclipsa ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o un configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Pentru Gemeni, aceasta Eclipsa  de Soare va pune un accent deosebit pe rude, frate, sora, comert, studii, cu o influenta deosebita asupa Gemenilor  nascuti intre 15-20 iunie.

26 aprilie 2017 vine cu o Luna Noua in Gemeni  pe gradul 4:27 ( ora 22:45, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri,  in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. La multi ani , Adriana !!! multumesc mult pentru horoscopul pe 2017 . Pentru gemeni sper sa fie un an mai bun decat 2016 . sper … Un an bun i ti urez !!!!

  2. Adina, a fost 2017 un an mai bun? Eu de prin 2012 sper in fiecare an ca anul viitor sa fie un an mai bun. Mi se pare ca gemenii au fost persecutati in ultimii anii poate ceva mai intens decat celelalte zodii,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.