ECLIPSA DE SOARE IN GEMENI -2 IUNIE 2011 ORA 00:02 –“O TORTA DIVINA CARE LUMINEAZA DRUMUL CEL BUN “

O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Sorele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri , uneori aceste inceputuri pot fi radicale , este ca si cum incepi sa scrii un nou capitol in viata ta ,alegi o noua directie, o noua viata .

Eclipsa partiala de  Soare din 2 iunie 2011 are loc in faza de Luna Noua in Gemeni   ( Soarele in Gemeni este in conjunctie cu Luna in Gemeni )  gradul 11:02 in apropierea Nodului Sud Lunar in Gemeni  gradul 23:24. Nodul Sud lunar in Gemeni (pedeapsa in viata ) va sanctiona destul de dur vorbaria goala , minciuna, intriga , nestatornicia , fatarnicia, inducand prin asocierea cu Luna Noua in gemeni conditii karmice ce produc greutati in comunicare ,defecte vizibile in vorbire, nervozitatea , tremurul mainilor, legaturile karmice dificile cu fratii fac parte tot din povestea acestui moment .O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar , poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile ,oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei . Nodul Sud al Lunii oglindeste o zona de vulnerabilitate iar evenimentele legate de Noduri par adesea a fi oarecum sortite , karmice, neputand fi evitate. Luna se disipa la Nodul Sud Lunar, obisnuinta se stabileste la polul sud prin automatism si repetitie , arata munca care a fost facuta , realizarea binecunoscuta, rutina dusa deja prin timp,greselile comise .

Astfel Nodul Sud Lunar care sustine aceasta eclipsa accentueaza locurile in care salasluiesc majoritatea inchistarilor cu care trebuie sa ajungem la compromisuri daca dorim ascensiunea catre spiritualitate, indica intalnirile karmice care trebuiesc rezolvate pentru a ajunge la un mod de viata lipsita de razbunari personale , de furii reprimate , resentimente care blocheaza capacitatea de a privi alte orizonturi si de a trai in seninatate. Eclipsa de Soare  poate fi privita ca o energie dinamica ce corecteaza drumurile gresite ale unora dintre noi , este “ un indicator karmic cu sens unic “ iar cei ce vor respecta acest indicator nu vor fi ‘ amendati”, cei care se vor opune acestei legi divine , schimbarilor karmice necesare , se vor vedea prinsi in obstacole din ce in ce mai mari . Schimbarile radicale fac parte din limbajul karmic al unei Eclipse de Soare , acest lucru depinde foarte mult de harta natala a fiecaruia si de planetele natale energizate ,in timp se va vedea ca aceasta schimbare are “in interiorul ei intelepciune” .  Este bine sa stim ca o eclipsa este un proces dinamic care de multe ori coincide cu  schimbari importante , ea contine o imensa energie ce poate aduce destabilizare, activitatea ei se poate simti la scurt timp dupa producerea ei iar in unele cazuri chiar inainte de eclipsa . Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale , stiri neasteptate, surprize de tot felul.  Aceasta Eclipsa  de Soare in gemeni are o influenta deosebita asupra semnelor mutabile –Gemeni , Sagetatori,Pesti , Fecioare

Ascendentul momentului maxim al Eclipsei de Soare este in Capricorn ,vorbim de o energie cardinala de pamant asociata cu initiativa ,  schimbarea , responsabilitatea ,  disciplina . Guvernatorul ascendentului este Saturn retrograd in Balanta  in casa VIII (casa transformarii ) in aspect de opozitie cu Lilith in Berbec ( partea intunecata a sufletului nostru ) in casa valorilor dar si in careu cu Pluto retrograd in Capricorn in casa XII . Daca Lilith in Berbec afiseaza curaj , impulsivitate dar in interior “ fierbe teama ,lasitatea “ iar in casa valorilor amplifica teama de saracie , daca Saturn retrograd in Balanta iti face nota de plata pentru “corectitudine in relatii “ iar in casa VIII amplifica pierderile banilor prin relatii, parteneriate , asocieri, atunci putem spune ca Saturn in opozitie cu Lilith pe axa II –VIII- axa posesiunilor , relatiilor interesate ,a sexului , aduce conflicte cu persoanele mai in varsta ,pierderi de tot felul ,frustrari ,probleme de sanatate ( oase sau piele ).  Nu trebuie uitat ca atat Lilith cat si Saturn induc temeri profunde, daca Lilith in casa II amplifica teama de saracie , invidia , urmarirea averii celuilalt , cel care-si permite mai mult devine dusman iar Saturn in casa VIII amplifica teama pierderii unui partener cu tot cu bunurile lui , atunci acest  aspect poate desclansa  nelinisti profunde  , inhibitii sexuale . La acestea se aduga si Pluto in aspect de careu cu Lilith , un aspect ce ofera pasiune distructiva ,trairea unor situatii tulburi , periculoase , scandaluri, datorii karmice ,autodistrugere . Ori de cate ori Saturn se intalneste cu Lilith printr-un aspect , poate exista o anumita claritate interioara dar cu obstacole diverse in obtinerea acesteia , cu toate aceste dificultati , combinatia Saturn-Lilith poate oferi un spirit ascutit , o intelepciune profunda cand vom incerca sa ne intelegem limitele si sa ne stapanim instinctele agresive .

Saturn retrograd in Balanta gradul 10 :33 din casa VIII ,  sprijina intr-un mod benefic ( trigon –aspect astrologic de 120 grade ) Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 :02 ,acest aspect ofera luciditate ,alegeri echilibrate ,ne putem debarasa instinctiv de situatiile susceptibile ce dauneaza vietii noastre , este ca un fel de protectie pentru a nu depasi limitele rezonabile .

Eclipsa de Soare in Gemeni in casa IV  energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil  de viata, casa, tara, poate fi  fi un punct final al lucrurilor care treneaza in viata voastra. Nodul Sud in Gemeni care ajuta la formarea acestei Eclipse de Soare este in casa V , asta inseamna ca iubirea “ care minte ,care este egoista ,care este fatarnica  , care are secrete, “ este pedespsita .

Guvernatorul Eclipsei de Soare in Gemeni este Mercur in Taur (mintea practica , rabdatoare, realista , rationeaza concret , accentueaza tot ceea ce trebuie vazut ) in conjunctie stransa cu asteroidul Hekate . In mitologie ,Hekate a fost o Zeita   misterioasa si puternica,  responsabila de toate lucrurile intunecate , inclusiv noaptea dar si lumea spiritelor . Hekate este recunoscuta ca o Zeita destul de puternica ce calatoreste in toate cele trei  lumi: cer, pamant  si lumea interlopa . Astfel , ea a devenit  zeita care vede in toate directiile , in trecut , in prezent si in viitor fiind un ghid important pentru cei care se afla “ la o rascruce de drumuri” . Rolul  lui Hekate in acest moment de Eclipsa de Soare este de a ne ajuta sa facem alegeri intelepte  prin indrumarea noastra de a vedea lucrurile in profunzime . Ea este prezenta in aceste zile cu “o torta in mana “ luminandu-ne drumul pe care trebuie sa mergem, ea este prezenta pentru cei care au nevoie de aceasta ghidare indiferent daca este cerut sau nu ajutorul ei,  darul ei de lumina este neconditionat .Hekate este intotdeauna langa noi in vremuri grele  ajutandu-ne sa ne eliberam de vechile cai familiare si pentru a ne gasi drumul nostru prin noi inceputuri . Ne reaminteste de importanta schimbarilor , ajutandu-ne sa ne eliberam de trecut , mai ales de acele lucruri care sunt o piedica pentru “ cresterea noastra “, de a accepta schimbarile si tranzitiile. Fiecare situatie are o solutie , aici intervine Hekate care ne lumineaza cu  torta ei drumul cel bun . In timpul acestei  Eclipse de Soare ,Hekate este prezenta si ne raspunde la intrebari ,ne pune la indemana “ torta ei sacra “ pentru a ne lumina drumul bun  prin “ intunericul generat de eclipsa “.

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

47 Comments

 1. Profund si complex articolul, il asteptam…
  Dar ce implicatii pot fi, daca Eclipsa de Soare din Gemeni este in conjunctie cu Mijlocul Cerului?!

  Multumim…iar, si iar, si iar…

 2. La ce sa astept avand in vedere ca eclipsa imi lumineaza casa a 11-a in Gemeni si atat Soarele cat si Luna fac trigon cu Soarele natal (gradul 10*23, casa a 3-a, balanta) si Vesta (gradul 11*22, casa a 7-a, varsator) iar Nodul de sud face de asemenea trigon cu Saturn natal (gradul 23*21, casa a 3-a, balanta)? Multumesc

 3. Imi puteti spune si mie in ce fel ma vor influenta eclipsele in vara aceasta. Sunt nascuta pe 17 aug 1967, ora 08.20 dimineata, in Focsani. Va multumesc!

 4. Frumos,captivanta si emotionala expunere!Asteptam cu sufletul expunerea despre aceasta Elipsa ,deoarece,este conjuncta cu Lilith ul meu natal.Ingerii sa ti lumineze calea!Multumesc Adria!

 5. Foarte frumos acest articol si interesant.Imi poti spune si mie cum ma v-a influenta aceasta eclipsa , in ce directie o voi lua.15 mai 1969 ,ora 12:55 ,Cluj-Napoca.
  Multumesc .
  Astept cu nerabdare urmatorul articol.

 6. lauraa
  taur cu ascendentul in fecioara gradul 8.
  Eclipsa de Soare in Gemeni face un aspect de conjunctie cu Mercur natal in Gemeni gradul 11:48 din casa X -casa carierei ,vietii sociale ,asta inseamna ca poti primi o veste importanta pentru cariera ta . Mercur reprezinta modul in care comunici, intelectul tau, fratii ,transportul iar in conjunctie cu Eclipsa de Soare poate evidentia anumite conflicte in aceasta directie .Cariera ta este evidentiata in acest moment ,accentul se pune pe cariera, sef , reputatie ,deoarece casa X este o casa unghiulara ,evenimentele aduse de eclipsa sunt vizibile si pentru ceilalti . Ai putea experimenta o schimbare in cariera ta ,o promovare sau poti decide sa iti schimbi profesia .Deoarece Eclipsa de Soare activeaza aspectul natal Mercur in gemeni in opozitie cu marte in Sagetator pe axa X-IV,axa cariera -familie ,pot spune ca pot aparea capcane si neplaceri ,neatentia si precipitarea ta te pot baga in fel de fel de intrigi,sicane ,calomnii ,relatiile cu familia sunt marcate de neintelegeri ,incordare, certuri cu fratii. Poti fi mai nervoasa si te poti irita usor in aceasta perioada .
  Adriana

 7. tiberia
  Eclipsa de soare in conjunctie cu Lilith poate pune in evidenta anumite secrete ( secretele au legatura cu casa astrologica energizata de eclipsa ),adevarul se vrea unic iar minciuna si barfa sunt penalizate .Pe un ton pozitiv , aceasta eclipsa poate da forta cuvintelor tale ,comunicarea cu ceilalti este o zona care iti poate aduce avantaje .Lilith in Gemeni pune un accent deosebit pe comunicarea cu ceilalti ,aici este locul unde se manifesta ambivalenta personalitatii talei. Dotata cu o puternica curiozitate esti impartita intre opiniile tale si dorinta de a fi de acord cu cele ale apropiatilor. Poti fi autodidact, cercetator, singura cu ideile pe care nu le poti impartasi anturajului tau, motiv care te face sa suferi. Esti impartita intre opiniile tale si dorinta ta de a fi in acord cu cele ale apropiatilor. Ai foarte putina afinitate cu anturajul tau si te simti rupta de ceilalti, te simti izolata intr-un mediu care nu-ti corespunde. Limbajul este impodobit cu expresii proprii, originale, personale, te folosesti de cuvinte ca de arme, te exprimi intr-o maniera transanta, incisiva. Iubesti sa te joci cu cuvintele si dezvolti un simt acut al umorului, al satirei, al umorului caustic. Detii cuvantul care ucide. De fapt acest umor este ca o protectie impotriva gandurilor tale neincetate, nelinistitoare. Te temI de propriile tale ganduri, caci nu le poti controla; adesea poti traversa o suprasolicitare mentala, urmata de vid, de gol. Din cand in cand esti incredibil de intuitiva, dar nu prea apreciezi acest lucru, folosesti pentru altii aceasta capacitate si pentru tine nu. Pentru tine intuitia reprezinta ceva de rang inferior intelectului si rationamentului. Vocabularul bogat si priceperea intelectuala pot deveni un idol, va fi masura valorilor, iar punctual sensibil al acestei luni negre este judecarea, critica ,barfa . Aceasta luna neagra foloseste ca arma vorba si tacerea. Celalat poate fi deconectat printr-o avalansa de cuvinte sau nimicit pur si simplu prin tacere.

  Adriana

 8. dana
  Leu cu ascendentul in Fecioara gradul 28,daca tinem seama de faptul ca ascendentul arata ceea ce trebuie sa dezvolti in aceasta viata ,este o energie cu o puternica influenta asupra personalitatii tale , asupra individualitatrii tale , este energia care te individualizeaza in lumea Leilor prezentand intr-un limbaj astrologic adevarata ta fire care stie de multe ori sa se ascunda in spatele mastii acestui ascendent, dar , atentie ,oamenii din jurul tau te vor vedea prin prisma acestui ascendent in Fecioara . Energia mutabila de pamant a Fecioarei iti da o natura rafinata , diplomata , pui tot timpul foarte multe intrebari , “presupunerile’ nu fac casa buna cu tine , totul in viata ta cere ordine, perfectiune iar aptitudinile organizatorice ,practicismul , solutiile fezabile pe care le gasesti te pot pune in slujba oamenilor care cauta expertize tehnice , consultanta cinstita, opinii corecte .Munca inseamna foarte mult pentru tine PUTAND FI MASCA TA CEA MAI EFICIENTA , de multe ori detaliile marunte pot capata pentru tine o semnificatie mult mai mare decat cea reala. Cu acest ascendent esti inarmata cu o inteligenta muscatoare , inteligenta care de multe ori dezvolta si un simt acut al criticii , poti fi de multe ori negativista chiar si pesimista . Datorita spiritului si obiceiurilor tale pe care nu le abandonezi prea usor poti avea dificultati in comunicarea cu ceilalti , esti foarte atenta la sanatatea ta , la mesajele corpului tau fizic , poti avea predispozitie pentru fel de fel de boli inchipuite . Ai un comportament precis , concret , competent , modest, vanitos , esti practica , iti place foarte mult curatenia , poti schimba destul de des locuinta , cercul de prieteni , poti avea la maturitate proprietati in doua locuri .Problemele reale pot proveni de la faptul ca esti o perfectionista si ca poti cere ca si altii sa traiasca la aceleasi standarde inalte pe care le stabilesti tu si de la care nu vrei sa te abati deloc .Rapiditatea cu care vezi orice defect in oameni iti poate fi de multe ori un “ dusman “ trebuind sa inveti sa fii mai cu tact , mai diplomata ( de multe ori este mai bine sa inveti tu din aceste defecte ale altora decat sa incerci sa le subliniezi ). Nu-ti prea place sa pierzi timpul cu lucruri inutile , totul pentru tine trebuie sa aiba un gust excelent, gratios dar practic , crezi in munca cea de toate zile simtindu-te foarte bine atunci cand esti implicata in fel de fel de proiecte , aceasta atitudine a ta se va intensifica odata cu inaintarea in varsta .
  Eclipsa de Soare in Gemeni activeaza casa IX si favorizeaza calatoriile lungi, “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, “iubirea de departe “poate sa te gaseasca .Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, poti hotara sa incepi anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere te vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Tot eclipsa de soare face un aspect provocator cu Venus retrograd natalin Fecioara din casa XII , asta inseamna ca te poti implica intr-o relatie secreta sau o relatie secreta devine vizibila .
  Adriana

 9. Mercur
  MC este pe gradul 20 deci nu este activat de aceasta eclipsa ,influenta se simte intr-un aspect de doua -trei grade ;in cazul tau Eclipsa face un aspect de careu cu Soarele natal in Fecioara gradul 14 din casa XII ,asta inseamna provocari legate de un barbat ( soare ) ,cu o anumita autoritate ,tot ce este ascuns poate deveni vizibil in aceasta perioada ,poti descoperi anumite secrete legate de un barbat .
  Adriana

 10. Va multumesc mult! Chiar am o relatie secreta cu cineva si sunt curioasa daca va fi asa.

 11. Imi puteti spune si mie cum ma va influenta eclipsa- 14.sep.1967- ora 04.00 dimineata- Constanta. Multumesc!

 12. buna ziua,

  multumesc pentru articol.
  eu sunt nascuta pe 30 mai 1982, orele 15.30. imi puteti sune cum ma va influenta aceasta eclipsa.

  va multumesc,
  toate cele bune

 13. buna ziua,

  multumesc pentru articol.
  eu sunt nascuta pe 30 mai 1982, orele 15.30, in braila. imi puteti sune cum ma va influenta aceasta eclipsa.

  va multumesc,
  toate cele bune

 14. cum as putea sa interpretez aceasta eclipsa de soare in casa a III-a la mine (desi am ascendentul in pesti) in careu cu ascendentul si casa a VII-a si in conjunctie cu saturn natal si fortuna? te rog sa ma luminezi si pe mine draga Adriana!

 15. nineta
  Eclipsa de soare face conjunctie cu PN in gemeni gradul 12 din casa III si in opozitie cu Luna natala in Sagetator gradul 12 din casa IX( saturn este pe gradul 6 iar ascendentul pe gradul 5 ,orbul este prea mare ) asta inseamna ca o femeie poate actiona impotriva ta , iti poate face greutati in urmatoarea perioada . Deoarece luna guverneaza casa iubirii iar soarele guverneaza casa muncii ,in aceste domenii poti fi afectata de o femeie,ai grija .Greutatile pot aparea si datorita faptului ca incerci sa-ti tii in frau sentimentele , Eclipsa de soare in opozitie cu luna cere de la tine sa-ti exprimi sentimentele mai mult , sa exprimi acele lucruri care conteaza cu adevarat pentru tine si care iti pot aduce liniste sufletului .Este o eclipsa de soare in gemeni ,acuma cuvintele sunt adevare ” magii karmice ” ce pot echilibra si repara sufletul tau .Eclipsa in casa III pune un accent deosebit pe folosirea mintii practice ,pe comunicarea cu cei din imediata ta apropiere-rude ,vecini ,tineri.
  Adriana

 16. buna ziua,
  multumesc pentru articol.
  eu sunt nascuta pe 30 mai 1982, orele 15.30, in braila. imi puteti sune cum ma vor influenta eclipsele acestei veri.
  va multumesc,
  toate cele bune

 17. maia
  “LA MULTI ANI ” cu ocazia zilei de nastere.
  Eclipsa de Soare energizeaza casa IX ,asta inseamna ca sunt favorizate calatoriile lungi, “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate, “iubirea de departe “poate sa te gaseasca . Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, poti hotara sa incepeti anumite cursuri, sa mergi din nou la scoala ,toate activitatile legate de invatamant, cunoastere te vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii.
  Eclipsa face un aspect destul de strans cu mercur natal retrograd in gemeni gradul 12:15 ,inclin sa cred ca aceasta eclipsa poate sa-ti deblocheze teama de comunicare ( mercur retrograd stie atat de bine sa faca acest lucru), sa fii mai deschisa catre comunicare cu cei din jur . Mercur retrograd din harta natala aduce pentru tine dificultati in comunicare, in a te face inteleasa , sau pur si simplu ai o atitudine de capitulare in relatiile interumane intrucat simti ca nu gasesti canalul de comunicare care sa-ti aduca multumire.Tocmai acest lucru te va impiedica de la bun inceput in a avea relatii afective firesti , echilibrate, cu tendinta de a-ti domina partenerul , mai ales la nivel psihic. La nivel karmic, dificultatea lui Mercur retrograd se manifesta tocmai prin lipsa de intelegere care are radacini in vietile trecute, dificultate in a-i asculta pe ceilalti, pe partener, acest lucru il faci din teama de a nu fi inselata sau gresit inteleasa .
  Foarte important pentru tine este sa inveti sa asculti oamenii si cu “ inima” nu doar cu mintea, sa cobori de pe piedestalul rigid al propriilor certitudini si al victimizarii care vin din senzatia ca nu esti inteleasa , impresie care de cele mai multe ori este falsa.Pentru tine aceasta eclipsa poate face lumina in ideile tale utopice si nerealiste ,sa intelegi valoarea credintei in viata ta .Tot eclipsa face aspecte benefice cu ascendentul tau natal in balanta gradul 10 dar si cu descendentul -casa partenerului in berbec tot gradul 10 iar cu jupiter in berbec pe gradul 29 in conjunctie cu venus natal pe gradul 29
  ,asta inseamna avantaje atat prin tine cat si printr-un partener ,te poti angaja intr-un parteneriat -o casatorie,ologodna .
  Atentie totusi , atat eclipsa cat si gradul 29 au un caracter karmic ,nu lua hotarari peste noapte .
  Tot in aceasta perioada , Saturn in balanta este in tranzit prin casa I natala, aceasta energie te poate aduce repede cu picioarele pe pamant, te va pune sa-ti analizezi rezultatele si comportamentul din trecut si sa-ti asumi responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele. Saturn in casa I poate fi cel mai bun moment sa devii realista in legatura cu tine, cu propria persoana , sa incerci sa-ti definesti cat mai bine ce vrei sa dezvolti la tine, sa incerci sa-ti definesti o imagine cat mai clara. Aceasta cunoastere de sine poate incepe de multe ori prin diverse crize, toata perioada va fi caracterizata de dorinta ta de a te cunoaste mai bine ,de a incerca sa afli cat mai multe despre capacitatile tale, de fapt de a incerca sa-ti gasesti acea calitate, capacitate de care sa te folosesti pentru a face ceva in urmatorii ani, de a realiza ceva, doar prin calitatile tale. Foarte important in aceasta perioada este sa intelegi imensa putere a lui Saturn prin casa I, PUTERE CARE ITI VA DA POSIBILITATEA SA TE MODELEZI SINGURA SI SA INTELEGI CE FEL DE PERSOANA ITI IMPUNE KARMA SA FII .
  Esential este sa fii atenta la ceea ce dezvolti si in ce activitati te bagi deoarece urmatorii 29 ani din ciclul lui Saturn depind direct de caracterul pe care-l construiesti acum , de angajamentele pe care ti le asumi . Saturn in casa noilor inceputuri aduce mesajul destul de clar ca este timpul ca atentia ta sa fie indreptata spre tine, sa-ti dezvolti o noua personalitate, pe care sa o folosesti pentru ambitii si scopuri noi. Esti tentata sa opui rezistenta in fata schimbarilor dar este bine de stiut ca tot ce alegi si dezvolti in aceasta perioada va juca un rol important in viata ta. Acum Saturn cel care carmuieste destinul intervine direct in viata ta si te ajuta sa-ti definesti destul de bine orientarile viitoare. Parerea mea este sa fii mai atenta la tine pentru a simti acest mesaj al lui Saturn, ajutorul vine de la Saturn tu doar trebuie sa fii deschisa la ceea ce ti se ofera, la schimbarile care apar .
  Este perioada in care noul vrea sa intre in viata tu doar trebuie sa deschizi “ usa ” si sa-l primesti, iar aici noul inseamna ca este esential sa o rupi cu trecutul mai ales daca in trecut este ceva care te tine pe loc.
  Din decembrie 2010 si pana in septembrie 2011, SATURN in Balanta este pe Saturn al tau natal gradul15 ,este denumita “ prima revenire a lui Saturn “. Este o perioada foarte importanta pentru tine,acest tranzit te poate ajuta sa te intelegi mai bine pe tine dar si lumea in care traiesti . Aceasta energie te va provoca sa te gandeasti mai mult la tine ,la ce ai realizat ,vei fi premiata pentru consistenta realizarilor sau la polul opus vor aparea piedicile , blocajele, de fapt prima revenire a lui Saturn este perioada care determina o revizuire completa a ideilor si planurilor de viata. Este o perioada de autoanaliza pe care o vei parcurge de buna voie sau vei fi silita de imprejurari sa o faci. Viata te va obliga la revizuirea trecutului, la abandonarea multor idei , la revederea deciziilor, telurilor. Este o perioada insotita de un stres puternic ce poate proveni de la modificarea temperamentului. Saturn iti deschide usa pentru o noua viata in care vei fi capabila sa traiesti mult mai eficient daca accepti revizuirea ideilor tale. Saturn te va obliga intr-un fel sau altul sa-ti corectezi pozitia sociala, pozitia profesionala, emotionala,este un timp in care vei fi nevoita sa-ti stabileasti limitele mult mai précis . Este un timp ce poate aduce sfarsitul unor experiente si inceputul altora mai trainice ,mai responsabile, daca viata ta a fost construita din activitati inadecvate pentru scopul tau atunci va aparea criza ,daca in anii precedenti ai inceput lucruri benefice scopului tau atunci aceasta perioada poate fi considerata ca o perioada de solidificare a acestora .Daca relatia pe care o ai este nesatisfacatoare, cu siguranta Saturn te va pune sa examinezi aceasta relatie si poti decide sa o rupi ,acest lucru este valabil pentru pentru orice alt aspect din viata ta pe care l-ai tratat cu prea multa toleranta si care nu ti-a adus recompense prea mari . Este un timp al maturizarii ( acest tranzit poate fi denumit ca un majorat astral) prin care vei fi nevoita sa faci alegeri ,schimbari ,sa inceapi de fapt sa lucreze pentru scopul vietii tale . In aceasta perioada de revenire a lui Saturn poti pierde sau castiga, dar ceea ce pare un esec se poate dovedi in viitor ceva esential pentru succesul tau . Efectul acestui tranzit poate fi asemanat de multe ori cu o rasucire a unui comutator ce declanseaza o viata diferita ,cu alte zone de interes fata de ceea ce ai facut tu pana in prezent ,este o treapta catre o noua viata daca vei accepta revizuirea trecutului,ideilor tale .
  Succes

  adriana

 18. vali
  eclipsa de soare in gemeni energizeaza casa X natala si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, poate sa apara modificari in cariera ta ,pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Ceea ce este intersant ,este faptul ca aceasta eclipsa lucreaza pentru tine ca o energie mediatoare a aspectului de opozitie dintre saturn in tranzit in balanta si saturn natal din casa VIII natala . Opozitia Saturn in tranzit cu saturn natal este un aspect astrologic ce este uneori destul de dur dar aici saturn vine sa te intrebe daca ti-ai revolutionat viata si pe tine insati , cerintele acestui tranzit sunt covarsitoare .Pretinde de la tine o retragere din fata agresivitatii mediului ,fixarea unor scopuri pentru progresul tau personal si material, actiuni pentru stabilizarea securitatii ,mergand pana la o modificare totala ca personalitatii tale . Tot in aceasta perioada se poate vorbi despre o analiza pe care o faci pentru a vedea cum ti-ai folosit talentele si ideile din trecut , daca acestea ti-au permis sa obtii ceva sau daca se dovedesc inutile si nepractice , in urma acestei analize tot ce se va dovedi valoros si in accord deplin cu eforturile facute in punerea in evidenta a acestor valori ,vor conduce la consolidarea situatiei tale financiare , este ca si cum talentul tau dezvoltat intr-o anumita directie dar pus si in practica va permite si succesul financiar. Masurile concrete si rabdatoare luate in aceasta perioada pentru a-ti pune la punct afacerile materiale vor da cu siguranta mai devreme sau mai tarziu rezultatele scontate si vor aduce beneficii considerabile , ceea ce este important sa stiti este ca “ graba strica treaba” , energia lui Saturn actioneaza lent dar sigur.
  adriana

 19. Sunt nascuta la 24 mai 1963 in jurul orei 4 am. Imi puteti spune cum ma va influenta eclipsa de soare? Va multumesc!

 20. Sunt nascuta pe 5 august 1962 …..nu stiu ora!
  Imi puteti spune cum ma va influenta eclipsa de soare? Va multumesc!

 21. sun rac cu ascendent in leu, nascuta pe 05.07.1983 in Vrancea, va rog sa-mi spuneti ceva legat de cariera, cum influenteaza eclipsa din 2 iunie acest aspect , multumesc din suflet, multumim pentru aceste articole minunate.

 22. va rog, sa-mi spune-ti si mie cum ma va influienta aceste eclipse din iunie
  sunt nascuta 7.o3.1954 targoviste ora 7,50
  multumesc, o seara minunata

 23. Sunt Valentina din Botosani. 22 .06.1967 data nasterii mele ora cu aproximatie 10-11 am .Va rog sa ma lamuriti in toate aspectele cum sunt influientata de eclipsa.Va multumesc si va doresc o seara placuta.

 24. Buna ziua,

  Va rog sa-mi spuneti si mie care vor fi influentele si efectele acestor eclipse din iunie 2011 asupra mea. Eu sunt nascuta pe 17 octombrie 1981, ora 18.00 in Drobeta Turnu-Severin.
  Va multumesc

 25. Buna seara,

  Multumesc pentru toate postarile de pana acum, mi-au hranit sufletul pur si simplu atunci cand credeam ca totul este pierdut.
  As vrea totusi sa-mi spui si mie, draga Adriana, cum ma vor influenta aceste eclipse. Sunt inca la rascruce de drum in viata si nu stiu daca sa ma uit inapoi sau nu.
  Sunt nascuta pe 1 ianuarie 1978, ora 06.10, Tg. Carbunesti, Gorj.
  Multumesc.

 26. Sunt nascuta la ora 07.05, va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns in ultimii doi ani am avut o perioada mai proroasta, cu depresii, acum simt ca sunt putin mai bine, ceva imi da forta, poate ma puteti ajuta mai mult sa inteleg aceste lucruri, multumesc din suflet

 27. miriam
  eclipsa de soare in gemeni gradul 11 energizeaza casa VI o casa a muncii , sanatatii ,rutinei ,in consecinta pot aparea fluctuatii la locul de munca, o schimbare a locului de munca, o modificare a programului de munca, alt sef,un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea ta ”, transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta. Mai importanta mi se pare conjunctia eclipsei cu casa VII casa partenerului ,aceasta energia poate fi un test major al scopurilor unui parteneriat , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata ta . Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate sa te ajute sa rupi o relatie cu probleme ,sa-ti arate adevarata fata a partenerului .Tot eclipsa de soare face un aspect benefic cu nodul nord lunar in balanta gradul 11 din casa carierei , asta inseamna ca esti ajutata sa vezi adevaratul scop al vietii tale .
  despre nodul nord in balanta poti citi aici :http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-balanta-si-ns-in-berbec/
  adriana

 28. mirela
  rac cu ascendentul in leu.Ai luna neagra -lilith in varsator in casa VII casa partenerului,deci relatiile tale se pot dovedi karmice cu rolul de a aduce la suprafata temerile tale ,punctele tale secrete de care de multe ori si tie iti este frica sa le recunosti .Luna negra in casa VII poate crea o puternica dependenta fata de celalalt, de multe ori apar experiente dureroase, apar perturbari sau relatii care de multe ori se sfarsesc brusc si dureros. O alta dorinta data de aceasta pozitie a lui Lilith este fuga dupa o relatie imposibila( un fruct interzis ).Aceasta Eclipsa de Soare activeaza casa XI in harta ta natala si poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care poti fi fortata sa rupi anumite legaturi de prietenie care nu iti mai sunt de folos, deasemenea iti poti da seama de valoarea unei prietenii, aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata ta .Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu cu atitudinea ta fata de realizari, succes social ,dorintele si sperantele tale .
  Adriana

 29. multumesc din suflet Adriana, multa sanatate si sa ai parte de tot ce ti doresti, multumim pentru tot ce scrii, ai un suflet frumos, o seara buna… cu mult drag, mirela

 30. mirela
  in aceasta perioada Nodul Nord in Sagetator in tranzit trece peste Nodul Sud natal in Sagetator ,poate fi o perioada mai grea in care esti fortata sa renunti la oameni ,lucruri,obiceiuri din trecut ,rebuie sa stii ca NS ESTE O CHEIE A TRECUTULUI, un bilant , un rezumat al vietilor trecute care au condus la o noua reincarnare , in spatele Nodului Sud sunt ani de evolutie , acumulari pozitive sau negative , este trecutul familiar tie , este de multe ori o baza sigura asupra careia ai control dar poate fi si o sursa de erori dureroase de care trebuie sa te eliberezi . NS este “ autostrada “ pe care sufletul tau s-a deplasat in vietile anterioare iar in aceasta viata trebuie sa instalezi semnul “interzis ‘ in dreptul acestei autostrazi , Nodul Nord este autostrada cu ‘sens unic”, daca vei respecta aceste indicatoare viata ta va deveni mult mai buna .Eclipsa totala de luna in sagetator gradul 24 din 15 iunie 2011 este in conjunctie cu nodul sud lunar natal in sagetator gradul24 ,nu trebuie uitat ca eclipsa de luna este o LUNA PLINA SPECIALA ,poti constientiza ca ceva din trecut te tine pe loc si poti decide sa iti schimbi viata .Eclipsa de luna in casa iubirii ,copiilor poate sa te ajute in aceste directii ,de obicei eclipsele de luna pot fi mai emotionale ,mai plangacioase ,emotiile ies in lumina intr-un fel karmic ,de necontrolat .Cu Nodul Nord in casa XI si Nodul Sud in casa V ai putut trai in vietile trecute numeroase istorii de dragoste pentru a-ti satisface egoul .Ai fost orgolioasa si dura cu ceilalti , ai fost un creator original si dotat , pastrandu-ti latura romantica . Este posibil sa fi avut anumite probleme cu copiii. In aceasta viata trebuie sa inveti sa pretuiesti valorile prieteniei , sa inveti sa dai , sa incerci sa pastrezi o relatie durabila . Iti vei percepe viata prin visele si romantismul tau , de aceea poti cunoaste unele deziluzii .Este important ca in aceasta viata sa accepti realitatea asa cum este ea .
  Despre Nodul Nord in Gemeni destinul tau poti citi aici :http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-gemeni-ns-in-sagetator/

  adriana

 31. ce chestie.. si eu sunt nascut tot pe 5 iulie 1983.. la 7:30 seara 🙂 As putea sa-mi dau demisia de la lucru cu ocazia eclipsei. Cool !

 32. Buna Adriana,
  Imi poti zice si mie care va fi influenta eclipselor asupra mea si a viitorului apropiat.
  Chiar pe 15 iunie :)) incep un nou capitol in viata mea si calatoresc spre alta tara(sa speram ca nu se prabuseste avionul :))))
  Precizez ca sunt nascuta pe 03 iunie 1985 in Craiova la ora aproximativa 5.30 AM poate cu o marja de 15 min mai tarziu dar nu mai devreme
  Multumiri anticipate!

 33. Multumesc mult.
  Intradevar, am o vointa imensa de a renunta la 15 ani de suferinta. Renunt la aceasta casnicie si nu am nici o parere de rau. Tot ce nu am putut face 15 ani acum imi este foarte usor. Ma mir si eu cateodata.:)
  Multumesc inca o data.

 34. 12.09.1978 , ora 5,35 AM , Bucuresti.
  m-am trezit cu o surpriza negativa pe care nici macar nu o pot intelege, pentru ca nu ma blocheaza pe mine, ci blocheaza un proiect vital al companiei in care lucrez. blocajul a fost provocat de cineva din interiorul comp., nu din afara (deci nu din partea concurentei), dar acest proiect este coordonat de mine. am semnalat preblema, si totusi nimeni nu se streseaza sa remedieze ceva, parca nimeni nu aude ca acest proiect este blocat. nu stiu ce sa mai cred , nici nu stiu cum sa reactionez, initial m-am enervat foarte tare, dar pe urma am avut sentimentul ca e o capcana la mijloc. cum va evolua? se pare ca altcineva trebuie sa preia proiectul (inclusiv munca mea de pana acum) – ceea ce sincer, nu ma prea deranjeaza, ma intereseaza sa se finalizeze cu bine pt firma pt ca este extrem de important, iar eu nu am nimic in plus de castigat din acest proiect (decat eventual laudele…); sau ca eu sa-l fac in continuare dar cu “meritetele” acordate la final celeilalte persoane (iar asta nu am de gand sa accept). cum va evolua, ce se va intampla mai departe? si mai ales – ce se intampla acum si nu stiu eu ?
  presupun ca are legatura cu eclipsa, explicatii logice eu nu gasesc pentru aceasta situatie.
  daca ma puteti ajuta sa inteleg ce se intampla, multumesc mult!

 35. 04.03.1970braila.am trecut acum 2 luni printr,o perioada destul de dificila la serviciu.as vrea sa stiu ce se va mai intampla in urmatoarea perioada deoarece stiu ca eclipsele au o mare influenta in vietile noastre.sunt la o rascruce si nu stiu ce sa fac.am nevoie de ajutor pt a lua o hotarare.va multumesc

 36. Am revenit. Adriana, ai putea sa-mi spui si mie cate ceva? sunt nascut pe 5iulie83 ora 19:30, in Slatina. multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.