URANUS IN TAUR IN BRATELE DESTINULUI –NODUL NORD IN TAUR -31 IULIE 2022-CAND DESTINUL NE FACE O SURPRIZA ..

…sa mergem pe ajutorul neconditionat al lui Dumnezeu:“ Doamne, arata-mi calea pe care voi merge, ca la Tine am ridicat sufletul meu .”  Psalmul 142

De la sfarsitul lunii iulie 2022 si pe tot parcursul lunii august 2022, cerul cosmic aduce in atentia intregii lumi o energie tulburatoare datorita conjunctiei lui Uranus (surprize, socuri, schimbari imprevizibile) cu Nodul Nord in Taur-soarta. Si asa soarta este prin definitie ceva imprevizibil, iti schimba traseul intr-o fractiune de secunda. Iar cu soarta –Nodul Nord in Taur de mana cu Uranus, chiar daca schimbarile nu ne plac, energia Nodului Nord ofera unele asigurari ca aduce schimbari pozitive pentru viitorul nostru. Dar aceste schimbari pot fi destul de nelinistitoare la inceput.

Taurul guverneaza tot ce tine de pamant, bani, banci, posesiuni, frumusete, loialitate, autenticitate, valori familiale solide, farmec, armonie si iubire. Cu Uranus in casa de pamant al Taurului, ne putem astepta la surprize atat financiare cat si materiale, atat de natura personala cat si lumeasca. Lui Uranus ii place sa socheze, nu vrea sa fie incadrat in anumite reguli si poate zgudui ideea de stabilitate si siguranta financiara si materiala, poate aduce un suflu nou in sistemele financiare.

Nodul Nord este calea de evolutie, este busola cosmica care ne arata directia buna. Cu busola destinului in Taur, trebuie sa ne straduim sa gasim securitatea interioara pe care o putem obtine doar prin noi insine si nu prin ceilalti. Este timpul sa ne definim obiectivele pe baza propriilor valori  si inarmati cu multa rabdare, sa le punem in practica. Cu cat ne axam pe ceea ce este important pentru noi, cu atat viata noastra devine mai linistita. Trebuie sa ne concentram mai mult pe noi insine, sa ne cunoatem cat mai bine, sa incepem sa citim povestea noastra divina si sa o punem in practica aici pe pamant, sa invatam ca nevoile noastre sunt prioritare, sa nu ne asumam responsabilitatile celorlalti.

Pe masura ce Uranus da buzna peste destin-nodul nord in taur, se poate sa fim impinsi afara din zona noastra de confort si fortati sa gasim noi modalitati de a ne sustine, de a ne gasi propriul sentiment de stabilitate si incredere in sinele nostru, in valorile personale. Cu Nodul Nord in fuziune cu Uranus in Taur, evenimentele care au loc acum ne pot schimba calea, deoarece ne deschid mintea catre noi directii. Schimbarile din lume sau schimbarile in societatea in care traim ne forteaza sa facem unele schimbari in viata noastra. Atragem in viata noastra oameni sau lectii care ne incurajeaza sa ne detasam de traditiile sau conventiile care ne impiedica sa  crestem. Daca am trait intr-o iluzie bine construita sau pur si simplu am trait o viata pe care alti oameni sau societatea ne-au creat-o, atunci trezirea poate fi destul de socanta acuma. Pe de alta parte, daca am stiut intotdeauna care este calea si scopul nostru, dat nu am avut niciodata sansa de a ne apropia de obiectivul nostru, acest aspect cosmic rar aprinde lumina verde a semaforului pentru a pasi pe calea adevarata a sufletului nostru. Acuma, fortele cosmice ne ofera ajutor pentru a face schimbarile necesare, pentru a intelege ca singura constanta(Taur) este schimbarea. Suntem inconjurati de ghizi si profesori spirituali care ne ajuta sa ne indeplinim adevarata misiune in viata,

Ceea ce este interesant de remarcat este ca pe 31 iulie, Marte  in Taur se va alatura acestei aliante cosmice pentru cateva zile, facand acest lucru deosebit de rar. Marte, cea mai mare dintre planetele personale, ne influenteaza in permanenta viata, zi de zi ne intalnim cu aceasta energie prin actiunile noastre, prin modul de a ne indeplini dorintele, de a lupta pentru o cauza. Marte ne motiveaza, ne pune sa facem anumite fapte, sa folosim anumite instrumente si energia noastra pentru a actiona atat in situatiile urgente dar si in cele de pace.

Aportul lui Marte, desi de scurta durata, poate inspira acte revolutionare, schimbari care sunt intampinate cu rezistenta sau chiar proteste.

Simbolul Sabian pentru conjunctia Nodului Nord cu Uranus pe gradul 19 Taur este ‘Un nou continent rasare din ocean” .

Imaginea poate fi apocaliptica intr-un fel. A vedea un nou continent ridicandu-se din ocean evoca tot felul de sentimente, o minune, un mister si entuziasm cu privire la acest nou pamant si ceea ce poate contine. In timp ce exista acest impuls de a explora noul, un continent nu iese din apa fara multe zgomote. Descoperirea unui continent cu totul nou poate, de asemenea, sa ne zguduie propriile convingeri sau sa schimbe modul in care ne gandim la lume. Ne face sa ne gandim la un nou inceput, sau poate la o noua perspectiva puternica care se ridica din interiorul subconstientului nostru. Poate insemna capacitatea de a lasa in urma indoielile, regretele si greselile din trecut si de a ne concentra pe viitor. Puterea de reinnoire este in noi insine, in esenta noastra divina. Putem gasi acea scanteie suplimentara pentru a crea o oportunitate noua, originala cu un potential enorm pentru viitor. Eruptii bruste de talent. Noi tendinte si moduri de a fi. Cum Taurul este un semn de pamant, cum acest simbol face referire la un nou continent, se poate ca acest aspect cosmic sa faca referire si la granitele dintre tari, la disputele si luptele care exista acuma in lume. Oricum, cu Uranus pe acest grad, surprizele sunt pe val. In esenta, acest aspect cosmic rar curata calea pentru ceva mai bun, desi nu poate parea asa in aceasta perioada, in timp, o sa vedemca o sa fie mult mai bine.

Si cred ca este cel mai bun moment pentru a cere ajutor si indrumare de la Arhanghelul Uriel:

“Arhanghel Uriel am nevoie de tine! Inconjoara-ma te rog cu lumina ta si adu pace in Fiinta si in viata mea si multumesc ca faci asta. Iti multumesc ca ma ajuti sa elimin blocajele mentale sau emotionale care imi provoaca temeri de orice fel. Iti multumesc ca ma ajuti sa inteleg cine sunt eu cu adevarat, sa inteleg toate experientele prin care trec, multumesc ca ma ajuti sa evoluez! Multumesc Arhanghel Uriel pentru intelepciunea si indrumarea pe care mi le oferi! Asa sa fie, asa si este, amin!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.