14/5-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII AUGUST 2022 – HARUL LUI DUMNEZEU

 

“Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.” Efeseni 2:8

Luna: august este luna a 8-a
Anul: 2022 ( numerologie =2+0+2+2=6 )
Vibratia energetica universala pentru luna august 2022=8+6=14=1+4=5

O luna universala 5 aduce schimbari dinamice, surprize, noi oportunitati, calatorii. Este timpul sa uitam de greselile trecutului si sa incercam sa facem lucrurile intr-un mod diferit si mai eficient. Este timpul sa exploram noi directii, sa fim deschisi schimbarii. Aceasta vibratie energetica 5 poate aduce schimbari neprevazute, chiar si cele mai bune planuri se pot schimba fara nici un avertisment. Este nevoie de atentie, de o gandire treaza si deschisa pentru a stapani vibratia nelinistita a acestei luni. Schimbarea este singura constanta din univers – un adevar pe care tindem sa il ignoram, agatandu-ne de rutinele duse la extrem. Iar o luna 5 poate aduce aduce surprize, rasturnari neasteptate, transformari, netezeste intr-un fel drumul inainte.
Atentie la sensibilitatea si starea irascibila, la reactiile bruste si agresive, care pot sa apara. Este o luna in care Dumnezeu ne incearca prin fel de fel de tentatii, cei care rezista, sunt binecuvantati. Aceasta vibratie 5 este un punct de cotitura, un punct de mijloc, un timp pentru a cauta indrumari interioare prin intuitie. Pentru a nu gresi in alegerile noastre, trebuie sa ne dezvoltam puterea interioara prin tacere. In galagie, intuitia devine un fel de amintire.
Egoul si mandria par a fi cauza tuturor problemelor noastre in aceasta luna. Obsesia pentru a gasi raspunsuri logice si pentru a analiza orice, poate strica relatiile personale. Chiar si iubirea se poate uza sub un asemenea control continuu (si de obicei inutil).  Dragostea nu are nicio legatura cu logica. Deci mare atentie…..
Vointa noastra trebuie sa o aliniem cu vointa divina, sa recunoastem dreptatea divina in toate situatiile din viata noastra. Acuma, este timpul pentru reconciliere, sa recunoastem aspectele personale care ne-au adus probleme. Este cel mai bun moment pentru a scapa de obiceiurile si modelele rostogolite de personalitatea noastra si care blocheaza viata noastra.
Repetati continuu:” Ma incredintez armoniei divine si o chem sa vina in sufleul meu. Vocea divina a subconstientului meu ma ghideaza mereu si toate actiunile mele sunt pline de succes”.

14/5 este cunoscut si ca un numar de proba, un numar karmic ce aduce plati pentru tot ceea ce a fost exagerat prin cele cinci simturi (vedere, miros, gust, auz, pipait). Tot 14/5 vorbeste despre abuzul libertatii in detrimentul altora, evitarea oricarui sentiment de responsabilitate, comportamente excesive.
Din punct de vedere spiritual, 5 are semnificatia harului si bunatatii lui Dumnezeu. Harul si bunatatea lui Dumnezeu sunt un dar pentru noi. Harul si bunatatea lui Dumnezeu sunt din belsug. Harul si bunatatea lui Dumnezeu sunt disponibile tuturor. Harul si bunatatea lui Dumnezeu sunt neconditionate.

Aceasta luna universala poate indica o recompensa, o rasplata atat pentru lucrurile bune cat si pentru cele rele: “Daca un om fura un bou sau o oaie, si-l taie sau il vinde, sa dea cinci boi pentru boul furat si patru oi pentru oaia furata. “ Exodul 22: 1

” Apoi fiecaruia din ei i-a mai dat schimburi de haine, iar lui Veniamin i-a dat si trei sute de arginti, precum si cinci randuri de haine.”Geneza 45:22

Observati forma numarului 5, seamana cu o secera folosita pentru a taia atat buruienile cat si cerealele.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 5 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 5, 10, 14, 23.  Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 9 sau care sunt nascuti pe 9, 18, 27.
Culorile norocoase ale numarului 5 sunt : gri deschis, alb, argintiu, turcoaz. Diamantul este bijuteria norocoasa a acestei luni universale 5.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 14/5 sunt:

Vibratia 1( 5, 14, 23 august 2022 ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 6, 15, 24 august 2022): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 7, 16, 25 august 2022): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4( 8, 17, 26 august 2022): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 9, 18, 27 august 2022): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.
Vibratia 6( 1, 10, 19, 28 august 2022): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7(2, 11, 20, 29 august 2022): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (3, 12, 21, 30 august 2022): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 (4, 13, 22,31 august 2022 ):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

 

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.