ANUL 2022 SI JUPITER IN PESTI-HOROSCOPUL LUI JUPITER IN PESTI

Toate lucrurile din jurul nostru sunt temporare: banii, faima, succesul. Chiar si viata este temporara. Isus, El este etern… “Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.” Spune Isus in Luca 21:33

Pe 29 decembrie 2021, Jupiter incepe sa tranziteze semnul Pesti ( a mai fost o scurta perioada in acest semn:14 mai-29 iulie 2021) si va ramane in acest semn aproape tot anul 2022. Scurta vizita a lui Jupiter in Pesti din mai pana in iulie 2021 a fost o avampremiera pentru lucrurile care se vor dezvolta de-a lungul anului 2022.

In astrologie, Jupiter stapaneste potentialul nostru de crestere si expansiune pe mai multe niveluri: fizic, intelectual, spiritual si cultural, impreuna cu acumularea de bogatii, putere si statut social. Jupiter adora sa fie in casa Pestilor. Ca vechi conducator al Pestilor, Jupiter este capabil sa-si exprime puterea maxima, dar ne leaga si de intelepciunea uitata din trecut.

Jupiter in Pesti ne ajuta sa ne incredem mai mult in divinitate. Putem intelege in sfarsit ca nu putem schimba ceea ce s-a intamplat, dar daca ii  incredintam lui Dumnezeu situatia, El o va folosi pentru a face ceva bun in viata noastra noastra. Mai putem intelege ca razbunarea nu apartine oamenilor iar a le intoarce oamenilor inapoi faptele nu este ceea ce Dumnezeu asteapta de la noi. Sa renuntam la maniile noastre, la razbunari, la atacurile din umbra, asa Dumnezeu are grija de noi, asa atragem oportunitatile de crestere spirituala.

In pesti, Jupiter anunta o perioada de vindecare, de cautare a adevarului prin conexiunea divina. Vocea sacrului vorbeste diferit fiecaruia dintre noi, si trebuie sa avem incredere in intuitia noastra-vocea sfanta din noi.Urmeaza o perioada de reinnoire spirituala si bunavointa umana.

Ca ultim semn al zodiacului, semnul Pesti guverneaza si tot ceea ce trebuie finalizat. Jupiter in tranzit prin semnul Pesti, arata implinirea a ceva ce ne dorim de mult timp si asta in functie de harta fiecaruia.

Jupiter in Pesti va aduce o mare bogatie si expansiune a norocului si o ploaie de beneficii karmice. Este un botez cosmic si un timp de purificare, vindecare.

Cei mai favorizati de aceasta energie a lui Jupiter in Pesti sunt  cei nascuti in semnele de apa: Rac, Scorpion,  Pesti. Taurii si Capricornii (semne de pamant) vor simti si ele din plin aceasta energie binefacatoare.  Fecioarele  ( Jupiter in tranzit in opozitie cu Soarele natal), Gemenii si Sagetatorii ( Jupiter in tranzit in careu cu Soarele natal) vor avea parte de unele provocari.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Jupiter in Pesti este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Cuvinte cheie – Casa problemelor, constiinta superioara, secrete, protectie nevazuta

In anul 2022, Jupiter in Pesti va tine de mana in casa XII, o casa a secretelor, durerilor si motivatiilor subconstiente. Dar norocosul Jupiter, aduce un anumit avantaj oriunde navigheaza, chiar si prin casa a XII-a, o casa naturala pentru el. Beneficiile vin in viata voastra prin sprijinul institutiilor caritabile, marile corporatii, spitale, universitati, inchisori si altele asemenea zone izolate intr-un fel. Aceasta perioada este propice activitatilor de culise sau intr-un fel solitare, chiar si studiilor mistice sau astrologice. Orice beneficii sau castiguri pot fi ascunse, sau cel putin nu la fel de evidente pentru altii, asa cum ar putea fi in mod normal, dar trebuie cu siguranta sa acordati atentie dezvoltarii voastre spirituale, sanatatii voastre. Aveti incredere in intuitia voastra, presimtirile nu va mint. Puteti deveni interesati de problemele spirituale iar imaginatia si fantezia pot fi folosite cu succes in dezvoltarea voastra creativa, artistica. Nu va implicati in afaceri ilegale sau care va transmit ganduri negre. In aceasta perioada, o persoana poate deveni ghidul vostru spiritual, poate fi cineva necunoscut sau poate sa fie cineva care intr-un fel va provoaca sa vedeti intr-un mod nou ocultismul, astrologia, credinta. Evitati jocurile de noroc si extravaganta. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

TAUR / ASCENDENTUL  IN TAUR

Cuvinte cheie –Securitate sociala si intelectuala, prieteni, oportunitati pentru viitor

In anul 2022, Jupiter in Pesti va tine de mana in casa XI si poate aduce oportunitati multiple prin intermediul prietenilor, proiecte de grup, legaturi in societate, scopuri elevate, politica, astrologie. Visatori, optimisti, cu Jupiter orientat catre viitor, aceasta energie expansiva va ajuta sa dati viata “ dorintelor” voastre. Puteti intalni si forma prietenii importante cu oameni din alte tari, din culturi foarte diferite. Ideile, dorintele si obiectivele pentru viitor, vor fi o parte importanta din viata voastra in acest an. Ati putea deveni mai activi intr-un cerc de prieteni sau in comunitatea in care locuiti. Activitatile si asociatiile de grup ar putea fi cai pentru indeplinirea propriilor obiective. Mai toleranti decat de obicei, puteti sa aveti un interes deosebit fata de astrologie, spiritualitate, tot ceea ce va poate oferi o noua viziune asupra vietii voastre.Veti aprecia mai mult originalitatea, individualitatea si nonconformismul, incercand sa rupeti lanturile unor idei traditionale. Un vis poate deveni realitate acuma. Deveniti plini de speranta, umanitari, va puteti implica intr-o cauza umanitara. Mai toleranti decat de obicei, puteti sa aveti un interes deosebit fata de astrologie, spiritualitate, tot ceea ce va poate oferi o noua viziune asupra vietii voastre. Este important acuma sa aveti obiective marete. Va puteti intalni sufletul pereche prin intermediul retelelor sociale. Casatoria sprijinita de Jupiter in Pesti va aduce noroc si prosperitate. Cum Jupiter inseamna expansiune, in casa XI, aceasta energie inseamna bogatie, cresterea veniturilor, castiguri uriase. Sunteti binecuvantati cu tot ceea ce da confort vietii-proprietati, mijloace de transport, lux, respect si onoare din partea societatii. Cu Jupiter in Pesti in aspect de sextil benefic cu Soarele vostru in Taur, succesul poate veni mai usor in aceasta perioada deoarece veti avea mai multa incredere in voi. Este un an minunat si pentru planuri noi deoarece va asumati mai usor un risc. Puteti fi mai toleranti in relatiile voastre.Este si o perioada buna  pentru negocieri financiare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cuvinte cheie –Cariera, statut, reputatie, imagine profesionala

In anul 2022, Jupiter in Pesti va tine de mana in casa X, o casa ce vorbeste despre cariera, reputatie, pozitie sociala, ambitii profesionale, politica, viata sociala. Pot aparea posibilitati de extindere profesionala si evolutii pozitive in cariera voastra. Aceasta energie poate sa va puna in lumina reflectoarelor, sa primiti anumite bonusuri pentru recunoasterea muncii voastre. Puteti face o calatorie importanta, puteti participa la evenimente care va extind viata  intr-o directie pozitiva. Accentul se pune pe profesie, cariera, statut, reputatie, creste increderea in voi, puteti calatori mai mult iar aceste calatorii tin de cariera voastra. Puteti primi ajutor din partea unor persoane influente, puteti primi un premiu important. Cu Jupiter in Pesti in aspect de careu provocator cu Soarele natal in Gemeni, trebuie sa incercati sa fiti corecti si drepti, deoarece orice comportament gresit din partea voastra va fi taxat. Erorile, neglijentele din cariera, sunt sanctionate. Practic, aceasta influenta  este un test al disciplinei si autostapanirii voastre. Daca Jupiter se supara, o face fiindca v-ati abatut de la drumul drept. Atentie la afacerile pe care le faceti ( puteti intra in asocieri cu oameni prin care de fapt veti pierde)  deoarece puteti foarte usor sa pierdeti bani. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca. Trebuie sa va straduiti sa respectati regulile si legile superioare ale vietii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cuvinte cheie –Studii superioare, credinta, Voia lui Dumnezeu, calatorii, strainatate, munca in strainatate

In anul 2022,  Jupiter in Pesti va tine de mana in casa IX, o casa ce vorbeste despre cunoastere inalta, studii superioare, strainatatea, relatia cu strainii. Jupiter in aceasta casa va stimuleaza intelectul, va da vitalitate, entuziasm, intuitie, vise care se realizeaza, reusita prin calitati morale si credinta. Expansiunea sociala sau profitul pot proveni din calatorii, strainatate, internet, credinta, studii superioare. Jupiter favorizeaza calatoriile in alte tari, puteti gasi un loc de munca in strainatate, va puteti spori cunostintele. Veti da deoparte prejudecatile si veti explora mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu. Acest an va fi deasemenea foarte bun pentru rezolvarea unor probleme juridice. Mintea voastra este mai expansiva si mai toleranta si sunteti mai putin stresati decat de obicei. Din aceasta cauza, perspectiva asupra vietii voastre devine mai clara. Jupiter in Pesti intr-un semn de apa prieten cu semnul Soarelui vostru, va ofera o abundenta de experiente pozitive. Veti simti o mai mare protectie si indrumare divina, veti fi la locul potrivit si in momentul potrivit. Calatoriile sunt foarte benefice, va pot ajuta sa va extindeti bucuria dar si cunostintele intr-un mod important.Veti invata mult mai usor acuma si veti avea un interes deosebit pentru subiecte filozofice sau metafizice. Relatiile se pot imbunatati.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Cuvinte cheie –Securitate emotionala, cunoastere profunda, castiguri prin parteneriate, lupte ascunse pentru putere

In anul 2022, Jupiter in Pesti va tine de mana in casa VIII, un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul/sotia, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener, taxe pamantesti, taxe spirituale. Aceasta energie binefacatoare favorizeaza castigurile financiare prin casatorii, parteneriate, avantaje prin diverse credite, ipoteci, posibilitatea unor mosteniri; de fapt puteti obtine avantaje prin banii altora. Dispuneti de  o abilitate deosebita de a iesi din diverse impasuri financiare. Jupiter aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja. Creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup. Favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup, autotransformarea, stapanirea de sine, un nivel mai mare de intelegere, intuitie, compasiune, intelepciune. Jupiter in Pesti in aspect de inconjunctie (aspect karmic de 150 grade) cu Soarele in Leu, stimuleaza o agitatie permanenta si o dorinta de a va depasi limitele, problema este sa stiti mai intai pana unde puteti merge. Inconjunctia este ca un drum in rampa ce va cere sa respectati regulile si legile. Sunt necesare multe ajustari, trebuie sa fiti flexibili.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cuvinte cheie –Oportunitati prin parteneriate, partener de viata, concurent, avocat

In anul 2022, Jupiter in Pesti va tine de mana in casa VII, un domeniu al casniciei, partener de viata, asociat, lege si aplicarea legii, dusmanii stiute. Cum Jupiter extinde tot ce atinge, ar fi bine sa fiti foarte atenti in legatura cu oamenii care va dusmanesc, care au ceva impotriva voastra, binecuvantati-i, nu va luptati cu ei. Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce bani, noroc, fericire, ocazii de ascensiune sociala, si aceste lucruri le puteti obtine prin anumite relatii, asocieri. Este posibil sa apara fel de fel de avantaje prin relatiile voastre. Daca sunteti singuri, Jupiter are grija de voi, va poate conduce catre cei de care aveti nevoie. Multi oameni pot veni in viata voastra pentru a va sprijini, indruma, ocroti. Jupiter nu vorbeste doar de binefaceri ci si de credinta, optimism. A venit timpul sa fiti mai increzatori in voi, mai siguri pe voi, asa puteti atrage partenerul de care aveti nevoie. Dar Jupiter in Pesti face un aspect de opozitie cu Soarele vostru in Fecioara, si poate amplifica discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare. Probabilitatea de a exagera realitatea unei prime impresii este puternica acum. Opiniile diferite intre voi si ceilalti pot provoca stres dar daca veti accepta ca intr-o discutie fiecare vine cu ideile lui, atunci relatiile voastre se pot imbunatati. Poate fi o perioada dificila pentru negocieri deoarece puteti exagera importanta eforturilor voastre sau puteti promite mai mult decat puteti oferi. Nu veti raspunde prea bine la restrictii in acest an si ar trebui sa va temperati singuri.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Cuvinte cheie –Oportunitati la locul de munca, vindecari, crize existentiale

In anul 2022,  Jupiter in Pesti va tine de mana in casa VI, un domeniu al muncii, rutine zilnice, colegi, proiecte profesionale, sanatate. Jupiter favorizeza activitatile la locul de munca, productivitatea personala, eficienta, rutina. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Locul de munca poate solicita mai multe calatorii, poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate. Toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor zilnice, vor fi rasplatite din plin. Jupiter este o veste buna si pe frontul sanatatii iar daca au existat probleme in acest domeniu, energia si atitudinea voastra se vor imbunatati. Resusita si succesul sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Veti avea destula intuitie si chiar veti da viata unei abordari spirituale a vindecarii fiind destul de procupati de propria sanatate si de a intelege toate mesajele primite de la corpul vostru. Daca nu aveti un loc de munca sau daca vreti sa va gasiti un loc de munca mai bun, anul 2022 va ajuta in aceasta directie. Jupiter in Pesti in aspect de inconjunctie (aspect karmic de 150 grade) cu Soarele vostru in Balanta, stimuleaza o agitatie permanenta si o dorinta de a va depasi limitele, problema este sa stiti mai intai pana unde puteti merge. Traseul vostru poate suferi multe schimbari in acest an. Inconjunctia apare de fiecare data cand puteti realiza ceva, obtineti ceva, dar cu o pierdere, renuntati la ceva. Sunt necesare multe ajustari, trebuie sa fiti flexibili, sunteti pe un drum in rampa ce va cere sa respectati regulile si legile. Sunt necesare multe ajustari, trebuie sa fiti flexibili.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Cuvinte cheie –Creativitate, iubire, copii, speculatii, vacanta

In anul 2022, Jupiter in Pesti va tine de mana in casa V, un domeniu ce vorbeste despre iubire, copii, romantism, placeri si proiecte creative,  investitii, speculatii diverse. Oportunitatile acestui tranzit prietenos tin de iubire, copii, creativitate personala, calatorii, strainatate, afaceri. Relatiile de dragoste merg fara probleme sau ar putea aparea o noua dragoste in viata voastra. Este de asemenea, un an fericit pentru copiii vostri. Sansele speculative sunt prezente in acest an, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. In acest an puteti fi destul de originali in exprimarea voastra, este foarte posibil ca proiectele creative sa functioneze mai bine, si pot aduce, eventual, aprecieri sau recompense intr-o forma sau alta. Aceasta perioada poate fi buna si pentru consolidarea invataturii, puteti sta mai mult cu copiii vostri, ii puteti sustine, puteti sa va bucurati de realizarile copiilor vostri. Jupiter in Pesti intr-un semn de apa, prieten cu semnul de apa al Soarelui vostru, va ofera o multime de experiente pozitive. Este un an minunat pentru a lucra la extinderea proiectelor si la promovarea propriilor obiective. Veti simti o mai mare protectie si indrumare divina, veti fi la locul potrivit si in momentul potrivit. Nu uitati sa repetati continu: Faca-se Voia ta Doamne si nu voia mea.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cuvinte cheie –Familie, traditii, parinti, casa, afaceri imobiliare

In anul 2022, Jupiter in Pesti va tine de mana in casa IV si aduce oportunitati dar si destule provocari legate de familie, relatii de familie, orizonturile profesionale si intelectuale. Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce avantaje imobiliare, renovarea casei, cumpararea unei case. Puteti mosteni o casa, puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul. Relatia cu parintii se poate imbunatati, pot aparea oportunitati de a vinde sau de a cumpara un imobil, puteti sa va mutati intr-o locuinta mai mare. Cu Jupiter in Pesti in aspect de careu provocator cu Soarele vostru in Sagetator, ar trebui sa fiti atenti la unele capcane care ar putea anula toate beneficiile. Practic, aceasta influenta este un test al disciplinei, corectitudinii, moralitatii. Uneori, puteti simti ca viata va ofera tot ce aveti nevoie, fara nici un efort din partea voastra, dar acest lucru, este, de asemenea, o notiune falsa.  Uneori acest aspect incurajeaza egoul, mandria excesiva, aroganta, deci si in acest caz trebuie sa invatati ca mandria merge inaintea caderii. In anumite conditii, aceasta influenta aduce conflicte cu legea. Folosita negativ, aceasta energie poate aduce dificultati materiale, sociale, puteti avea probleme cu o casa, cu parintii, cu un membru al familiei voastre. Practic, aceasta influenta  este un test al disciplinei si autostapanirii voastre. Nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca. Trebuie sa va straduiti sa respectati regulile si legile superioare ale vietii.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cuvinte cheie – comunicare, anturaj, calatorii, rude, scoala, calatorii

In anul 2022, Jupiter in Pesti va tine de mana in casa III si aduce noi oportunitati pentru educatie, pentru fel de fel de cursuri de dezvoltare a voastra. Este o energie benefica studiilor, comertului, veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Puteti sa va extindeti orizonturile prin educatie sau prin formarea unor noi abilitati. Castigurile financiare pot veni prin comunicare si prin abilitatile voastre intelectuale. Daca ati simtit un blocaj in ultima vreme, Jupiter in Pesti va ajuta sa intelegeti ca blocajul se datoreaza de fapt voua, ideilor voastre, mintii voastre. Daca veti propaga doar binele, optimismul, voia buna, veti reusi sa iesiti din aceste blocaje mentale. Daca veti continua sa pastrati in mintea voastra doar frica, teama, nemultumirea, critica celorlati, va veti pune piedica singuri. Deci marele rol al lui Jupiter in Pesti in viata voastra este sa intelegeti puterea mintii voastre. Aceasta energie va sustine sa deveniti mai optimisti si mai pozitivi, asa veti putea obtine tot ceea ce va doriti. Este posibil sa calatoriti mai mult, sa va extindeti perceptia despre lume si sa invatati ca puterea mintii este imensa. Cu Jupiter in Pesti in aspect de sextil benefic cu Soarele vostru in Capricorn, succesul poate veni mai usor in aceasta perioada deoarece veti avea mai multa incredere in voi. Este un moment minunat si pentru planuri noi deoarece va asumati mai usor un risc. Puteti fi mai toleranti in relatiile voastre, asa ca este un moment bun pentru a rezolva problemele pe care le-ati fi putut avea in trecut. Este de asemenea, un moment bun pentru negocieri financiare.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cuvinte cheie – Bani, capacitate de castig, respectul de sine, resurse personale

In anul 2022, Jupiter in Pesti va tine de mana in casa II si va poate ajuta sa va cumparati un portofel mai mare, sa gasiti modalitati de a aduce stabilitate financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit. O folosire negativa a acestei energii generoase indusa de Jupiter poate sa va dea o nevoie de a cheltui banii cu usurinta pe diferite obiecte de lux, sa cautati succesul prin trafic de influenta, prin abilitatea de a-i exploata pe altii sau expansiunea materiala prin neglijarea totala a afectivitatii. Jupiter in casa II inseamna de obicei extinderea si cresterea veniturilor banesti, fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi si un castig prin transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Poate fi un noroc in buzunarele voastre , nu trebuie sa va asteptati la sume fabuloase dar cu siguranta, pentru cei cu probleme, Jupiter va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare. Prioritatile si valorile voastre personale sunt redefinite, dar amintiti-va ca sub aceasta influenta jupiteriana, puteti face excese financiare.  Priviti dincolo de material, aveti nevoie si de valori spirituale in viata voastra, sunt principii importante ale lui Jupiter pe care trebuie sa le respectati.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI . 

Cuvinte cheie – Personalitate, imagine de sine, comportament, planuri personale

In anul 2022, Jupiter in Pesti este o energie ce va pune in centrul atentie. Este un an in care puteti sa urcati destul de sus, sa va impliniti  ambitiile. Este cea mai buna perioada in care puteti sa avansati pe scara sociala, sa beneficiati de diverse premii. Sanatatea si aspectul fizic se imbunatatesc foarte mult. Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse in acest an, sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri. Puteti castiga in greutate in acest an, asadar mare atentie la dieta. Este un an in care oportunitatile vi le puteti crea chiar voi iar o atitudine pozitiva, increderea in potentialul vostru, va pot aduce doar lucruri bune. Starea de bine ar putea totusi sa va faca mai lenesi, sa va bucurati de ceea ce aveti uitand ca viata este o vesnica evolutie si ca Jupiter nu o sa alerge dupa voi sa va puna ceva in traista. Cu Jupiter de mana cu Soarele in Pesti( asta se intampla o data la 12 ani, puteti sa va uitati in trecut pentru a vedea ce v-a adus Jupiter atunci), “ un dram de noroc “ va fi in permanenta cu voi ajutandu-va sa rezolvati orice problema. Este posibil sa dezvoltati un sentiment mai filozofic asupra vietii si puteti deveni interesati de credinta, esoterism, de intelegerea locului vostru in univers si de cum va influenteaza acesta. Fiti foarte atenti la alegerile pe care le faceti in acest an deoarece efectele lor se pot extinde in viitor. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.