LUNA NOUA IN LEU SI ZODIILE– 28 IULIE 2022

O Luna Noua este asociata tot timpul cu un pas nou, o idee noua, un cuvant nou, ambitii si obiective noi, o haina noua pentru un proiect mai vechi. Iar in semnul de foc al Leului, noutatea se propaga prin iubire, copii, divertisment, vacante, proiecte creative, vointa divina.

Cu Luna Noua in Leu  pe gradul 6, cei nascuti in semnele fixe Leu,Varsator, Taur, Scorpion ( in jurul datei de 28 iulie, ianuarie, aprilie, octombrie) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII, casa X, casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 6.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale, pentru inceputuri pline de speranta pentru copiii vostrii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma. O stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Domeniul creativ este favorizat. Este un moment favorabil pentru copii, romantism si socializare. Fiti atenti la cheltuielile excesive. Jupiter in Berbec, deci in semnul vostru, sustine aceasta lunatie si ofera oportunitati norocoase de a va urmari visele, planurile personale. Atrageti cu usurinta sprijin financiar si puteti face investitii bune. Se poate sa fiti mai interesati de religie sau educatie ca o modalitate de a va imbunatati intelegerea lumii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau va poate deschide o usa importanta. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Puteti sa va sustineti parintii,  puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre, puteti sa cumparati o  casa. Daca sunteti in cautarea unei case sau daca vreti o schimbare benefica in casa in care locuiti, aceasta luna noua deschide un nou capitol de sase luni. Chestiunile de familie sunt cele mai importante, in special cele care implica mama, copiii sau o ruda de sex feminin. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, oportunitatile vin prin activitati  “in spatele scenei”. Deveniti plini de compasiune, empatie. Aveti de partea voastra o protectie spirituala, puteti scapa de temerile profunde, de sentimentele de vinovatie, actionand mai mult ca un inger pazitor pentru cei din jur. Aceasta lunatie va permite sa redescoperiti un sentiment de calm in spatiul vostru de locuit sau cu familia voastra.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua vine cu oportunitati legate de comunicare, activitati mentale, calatorii scurte, studii, comunitatea in care traiti, rude Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Este un moment minunat pentru a va sorta ideile si sa va ocupati doar de cele importante. Notati fiecare idee stralucita care va trece prin minte. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in relatia voastra cu o ruda, un frate, un vecin. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin activitati pe termen lung, prieteni, cluburi, organizatii. Va puteti baza pe prietenii vostri pentru ajutorul si sprijinul lor, obiectivele voastre  pot fi realizate mai usor acuma. Activitatile in grup sunt cai pentru indeplinirea propriilor obiective.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, de modul de a va valorifica talentele personale. Cum Luna este ghidul vostru astral, puteti defini mai bine obiectivele voastre personale. Meritati tot ce este mai bun, asa ca rasfatati-va cu ceva special care va da mai multa incredere in valoarea voastra. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin cariera. Poate fi o promovare, apar noi oportunitati  de locuri de munca, puteti primi un premiu, o diploma de excelenta, puteti sa va casatoriti. Noile oportunitati pot necesita un anumit curaj si risc din partea voastra. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma. Sunteti pregatiti pentru asta ?

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in semnul vostru vine cu  “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre, pe proiecte personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre.Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Cum Luna este stapana casei XII, ar fi bine sa incetiniti ritmul vietii de zi cu zi, sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti si la nevoile sufletului vostru. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin studii superioare, credinta, strainatate, calatorii indepartate. Credinta in scopul vostru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre va ajuta sa deschideti usi pentru dezvoltarea voastra. Puteti explora mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” pentru  reincarcarea bateriilor voastre spirituale si fizice. Este o pozitie mai sensibila a Lunii Noi si ar fi bine sa depuneti eforturile necesare instalarii pacii in suflet.” Sunt calma si perfect echilibrata” este mantra acestei luni noi. Aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Noutatile sunt conditionate de trecutul vostru, de ceea ce este adunat acolo si care de multe ori va tine intr-o vraja greu de descris. Puteti incepe un proces de detoxifiere fizica, mentala, este un moment minunat pentru a va analiza trecutul si pentru a ierta totul. Cum Luna este stapana casei XI, acesta este un moment magic pentru a cauta pe cei care va pot ajuta sa dati viata unui ideal de-al vostru. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin banii celuilalt.Puteti primi o mostenire, castigurile financiare pot veni printr-un parteneriat sau poate exista o crestere a veniturilor sotului.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua vine cu “noutati divine” in prieteniile voastre, grupuri sociale, idealuri, sperante, veniturile carierei. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Sunteti ajutati sa va sortati prietenii, sperantele, ideile de viitor. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, se afla in mesajul acestei lunatii.  Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin sot, partener de afaceri, avocati. Indica faptul ca aveti ocazia sa intalniti oameni puternici care va pot influenta viata in bine. Evenimentele de zi cu zi par sa va arate un sens mai profund al vietii. Sunteti mai optimisti si mai plini de speranta in viitor.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum casa X este o casa cardinala, aceasta lunatie este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra, in relatia cu familia voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna este stapana casei IX, oportunitatile tin si de strainatate, calatorii, credinta. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin locul de munca. Sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Indica si  un moment de imbunatatire a sanatatii daca ati avut probleme.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, munca in strainatate. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Poate fi si un moment pentru depasirea unor probleme ce tin de intelegerea rolului spiritualitatii in viata voastra. Cum Luna este stapana casei VIII, oportunitatile tin si de afaceri, de descoperierea unui secret, a unui plan ascuns impotriva voastra. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, proiectele creative aduc recunoastere, rasplata. Dragostea, angajamentele sociale sunt prezente in viata voastra, puteti intalni o   persoana speciala, puteti avea realizari frumoase prin copii vostri. Este un moment favorabil pentru romantism si socializare. Fiti atenti la  cheltuielile excesive. Visele voastre pot fi profetice. Este important sa le acordati o atentie deosebita acuma. Vestile bune pot veni de departe.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a unor planuri de afaceri, a problemelor relationale. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Aspectele, obligatiile si taxele financiare vin in centrul atentiei. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin prin familie, proprietati, parinti. Este un timp de pace si seninatate in casa. Familia voastra poate fi mai sustinatoare decat de obicei. Poate indica si unele cheltuieli pentru casa si asta pentru a face o atmosfera mai confortabila.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, pentru lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna este stapana casei VI, acest moment astral va poate ajuta sa incepeti un nou proiect la locul de munca sau o munca bazata pe vindecari netraditionale. Este posibil sa faceti unele schimbari in spatiul in care va desfasurati munca sau poate fi ceva nou legat de munca voastra. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin prin educatie, mintea voastra, rude. Sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor, surorilor, vecinilor.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Este cel mai bun moment pentru a analiza tot ceea ce va nemultumeste in relatia cu colegii, cu sefii, cu locul de munca, cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra.  Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin prin valorile voastre native. Este un  timp  benefic extinderii si dezvoltarii, fiti atenti la oportunitatile care apar. Poate fi un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.