SCORPIONUL SI ANUL 2018

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION – ANUL 2018   
TRANZITE MAJORE

In anul 2018, Jupiter in Scorpion va pune sa jucati in filmul “ Invincibilii”, aveti o protectie deosebita in acest an, Ingerii lupta in tabara voastra. Uranus aduce schimbari imprevizibile la locul de munca dar si in relatii, Neptun va  poate ademeni in fel de fel de iubiri iluzorii. Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al mediului apropiat, frati, surori, rude. Seriosul Saturn vine cu regulile lui rigide si constructive in comunicare. 

Scorpionul este un semn de apa condus de zeul lumii interlope Pluto. Simtul dreptatii e la fel de puternic la Scorpioni ca si simtul razbunarii. Calmul si stapnirea de sine de suprafata ale plutonienilor sunt create si mentinute cu grija pentru a ascunde natura lor clocotitoare. Simbolul lui Pluto e pasarea Phoenix, care se inalta triumfatoare din propria cenusa, iar Scorpionul simbolizeaza reinvierea.

Una din temele principale ale anului 2018 este cantata de Jupiter in Scorpion. In fiecare an, magnificul Jupiter viziteaza un semn iar din octombrie 2017 si pana pe 8 noiembrie 2018, sunteti in rolul principal din “ Invincibilii” regizat de Jupiter in Scorpion. Acum este momentul sa va eliberati potentialul si sa va revendicati puterea. Veti simti adesea de-a lungul acestei perioade ca Ingerii lupta in tabara voastra, aveti o protectie deosebita de care ar trebui sa profitati. Jupiter extinde tot ce atinge asa ca fiecare zona a vietii voastre de la cariera, familie la relatii, atitudine, pot fi imbunatatite. Asigurati-va ca faceti ceva pentru a atrage atentia lui Jupiter, asumati-va anumite riscuri, initiati proiecte, cereti ceea ce va doriti dar fiti atenti sa nu cereti prea putin. Jupiter guverneaza calatoriile si invatamantul superior asa ca nu trebuie sa va mirati daca calatoriti mai mult in strainatate, daca mergeti la scoala din nou, daca va extindeti viziunea asupra lumii sau va apucati de scris. Jupiter aduce mari oportunitati in viata voastra care pot fi foarte importante in urmatorii 12 ani. Este cel mai bun moment pentru a incepe ceva care in urmatorii 12 ani va deveni un far de fericire si bucurie pentru voi. Ar trebui sa aveti mai multa incredere in voi , in ceea ce vreti cu adevarat sa se intample in viata voastra, visele trebuie sa fie marete. Provocarile acestui an tin de incapatanarea voastra, nu trebuie uitat ca scorpionul este un semn fix. Magia vine prin flexibilitate, fiti mai deschisi noului.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Uranus, planeta surprizelor, rasturnarilor de situatie, paraseste semnul Berbec si casa muncii voastre si intra in Taur pe 15 mai 2018, invatandu-va ca nici o relatie nu este pe vecie. Veti intelege in timp ca juramantul profund “pana cand  moartea ne va desparti” nu face parte si din predicile uraniene.
Perioada 15 mai -6 noiembrie 2018 aduce primele adieri revolutionare in viata voastra relationala, este ca o avanpremiera, va spune cu ce trebuie sa lucrati pana pe 26 aprilie 2026. Dar felul in care functioneaza aceasta planeta poate soca prin schimbarile pe care le genereaza. Uranus in zona relatiilor voastre aduce schimbari, daca sunteti intr-o relatie care nu functioneaza, inelul se poate rupe sau la polul opus, puteti sa va casatoriti brusc. Orice se poate intampla in acest an in relatiile voastre.

Intrarea lui Uranus in Taur vine la pachet cu Luna Noua in Taur din 15 mai 2018  si trag clopotele pentru nunta. Puteti intalni intr-un mod neasteptat persoana mult visata, puteti intra intr-o afacere, puteti sa va schimbati casa, puteti intemeia o familie, puteti sa parasiti tara de origine sau va puteti intoarce acasa.

In perioada 26 iunie -27 august 2018, Marte, unul din ghizii vostri  planetari va fi in miscare aparent retrograda in semnele Varsator/Capricorn. Aceasta  energie poate amplifica neintelegerile cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, cale de impacare. Casa, familia, parintii pot fi o prioritate, orice problema aici poate cunoaste o transformare neasteptata.

In perioada 5 octombrie -16 noiembrie 2018, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Scorpion /Balanta. Venus retrograd in semnul vostru are puternice influente asupra voastra si asupra relatiilor voastre. Venus guverneaza iubirea, frumusetea,valoarea proprie, valorile materiale, relatiile, aceste domenii din viata noastra vor cunoaste un ritm incetinit. Urmeaza un timp in care o relatie din trecut se poate reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Scorpion  –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. O relatie de iubire inceputa acuma are un ton karmic, si in general, nu este de durata. “N-a dansat decat o toamna ” este romanul lui Venus retrograd, deci atentie.

Din 2 decembrie 2018, odata cu reintoarcerea lui Venus in Scorpion, iubirea si romantismul vorbesc depre prezent si viitor, gata cu trecutul. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale .

In perioada 15 noiembrie-31 decembrie, Marte tranziteaza casa iubirii si puteti deveni mai romantici si dornici de iubire, distractii in doi.

Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnul vostru in perioada 16 noiembrie -6 decembrie 2018 si ar trebui sa fiti atenti in modul cum comunicati, cum vorbiti, ce vorbiti deoarece posibilitatea de a fi gresit intelesi este imensa. Aveti de partea voastra un mesager divin, ascultati-i mesajele si puteti rezolva multe probleme spinoase ale trecutului vostru.

CARIERA, COMUNICARE SI FINANTE.

O Eclipsa de Soare in Leu se formeaza in data de 11 august 2018 favorabila unor noi inceputuri, schimbari de destin, in special pentru cei nascuti in jurul datei de 11 noiembrie. Aceasta Eclipsa de Soare va aduce oportunitati legate de cariera, proiecte profesionale, statut social, imagine publica. In privinta schimbarilor, ar fi  bine sa  asteptati sa se termine retrogradarea lui Mercur in Leu in jurul datei de 18 august.

Luna Noua in Berbec din 16 aprilie 2018 ( ora 4: 57) aduce oportunitati deosebite la locul de munca, schimbarea locului de munca, imbunatatirea sanatatii voastre.

In perioada 13 iunie -9 iulie, Venus va tranzita casa carierei si  puteti primi diverse recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter intra in semnul Sagetator si in domeniul banilor, valorilor voastre iar pana in decembrie 2019, castigurile voastre ar trebui sa creasca semnificativ. Banii pot proveni din proiecte media, publicatii, investitii si contracte cu strainii.

26 noiembrie 2018 poate fi una dintre cele mai benefice zile pentru voi deoarece Soarele merge de mana cu Jupiter in Sagetator chiar in domeniul financiar. Asteptati-va la ceva deosebit in privinta banilor dar si in modul in care talentele voastre sunt valorificate.

Seriosul Saturn a intrat in Capricorn si in casa comunicarii din 20 decembrie 2017 iar timp de aproximativ trei ani va face echipa cu Pluto prezent aici din 2008. Acuma , totul se reduce la “cine si ce influenteaza mintea voastra ” iar Saturn va da un ton realist informatiilor primite.Acuma puteti vedea unde ati fost prea increzatori, neglijenti, si cum acestea au adus de fapt frustrare, stagnare sau dezamagiri in viata voastra. A venit timpul sa va maturizati in gandire, sa dezvoltati obiceiuri mentale pozitive care va imbunatatesc viata.

Ghidul vostru astral Pluto este in casa comunicarii inca din 2008 si rolul lui este de a va intari mintea si abilitatea de a comunica. Stilul vostru de comunicare ar putea deveni mai profund, vorbele voastre pot capata forta, comunicarea cu  rudele, vecinii va suferi o transformare ce  va permite sa  construiti relatii mai bune. Ca este vorba de scris, de vorbit, comunicarea devine ceva provocator si transformator pentru voi.

7 noiembrie  2018(ora 18:01) vine cu o Luna Noua in Scorpion favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Aceasta Luna Noua poate stabili tonul pentru urmatoarele douasprezece luni. Pluto sustine aceasta Luna Noua si favorizeaza toate proiectele de comunicare, proiecte in cariera, calatorii, strainatate.

13 iulie 2018 (ora 5:48)  vine cu o Eclipsa de Soare in Rac pe gradul 20:41 cu o influenta deosebita asupra Scorpionilor nascuti in jurul datei de 13 noiembrie. Aceasta Eclipsa poate aduce schimbari sortite legate de strainatate, credinta, studii superioare.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.