BALANTA SI ANUL 2018

    BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA-ANUL  2018   
 TRANZITE MAJORE

23 septembrie – 22 octombrie

Anul 2018 anunta schimbari astrale majore pentru Balante. Cele mai reprezentative evenimente ale anului 2018 vizeaza familia prin Pluto si Saturn in Capricorn. Din mai 2018, Uranus paraseste domeniul relatiilor voastre(  lucruri socante au fost aici!) si incepe sa va dea un aer de libertate in privinta afacerilor, viata intima, bani.  Neptun continua sa fie regizorul muncii voastre. Jupiter in Scorpion este o promisiune mareata pentru voi in tot ce tine de finante, portofel.

Balantele iubesc oamenii, dar urasc multimile. Ca niste porumbei ai pacii, umbla sa medieze si sa impace persoanele certate, dar lor le place la nebunie o cearta strasnica in care sa fie implicati. Blanzi si placuti, pot fi si posomorati,  nesuportand ordinele. Conduse de zeita Venus, sunt incredibil de creative, apreciaza mult arta si tot ceea ce este frumos.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Din 2011, Uranus in Berbec a facut din relatiile voastre tot ceea ce a vrut. Fara indoiala, viata relationala a fost intensa, interesanta, imprevizibila si pe alocuri socanta. Schimbarile au fost incitante si eliberatoare, rapide si neateptate, uneori dramatice. Pe 15 mai 2018, Uranus paraseste semnul Berbec si sectorul relatiilor voastre si intra in semnul Taur si in misterioasa voastra casa VIII ce se ocupa de dormitorul relatiei, resurse partajate, ocultism, jocurile puterii. Se poate sa gasiti in sfarsit acea relatie care sa reziste testului timpului, puteti sa va conectati mai profund cu partenerul vostru. Puteti incepe o afacere sau puteti inchide o afacere. Apare un interes mai profund pentru subiectele oculte, de cercetare, astrologie si psihologie. Exista o nevoie urgenta de a descoperi adevarul cu privire la tot ce este ascuns, mistere, secrete. Puteti obtine o intelegere mai clara a emotiilor, cum ar fi razbunarea, gelozia si ura pe care le-ati reprimat de mult timp. Puteti primi o mostenire.

In perioada 26 iunie -27 august 2018, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnele Varsator/Capricorn. Marte retrograd poate fi asemanat cu un “ cod rosu” de avertizare in iubire, relatia cu copiii vostri, familie si ar fi bine sa ascultati de el. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiei cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, o cale de impacare.  Casa, familia, parintii pot fi o prioritate, orice problema aici poate cunoaste o transformare neasteptata.

Eclipsa de Soare in Varsator din 15 februarie 2018 aduce oportunitati pentru proiecte creative, copii, un nou interes romantic.Uranus sustine benefic aceasta Eclipsa ce poate sa va surprinda placut in iubire, relatii.

Echipa astrala de rang inalt Saturn si Pluto va tranziteaza casa familiei , caminul vostru,  radacinile voastre ajutandu-va sa integeti mai bine locul in care traiti dar si de unde veniti. Pluto este in vizita in viata familiei voastre inca din 2008 indemnandu-va sa redescoperiti cine sunteti, ce nevoi aveti in clanul vostru. Superficialitatea nu este acceptabila pentru Pluto care insista sa intrati in legatura cu scopul vostru  fundamental si cu adevarata voastra putere.

Din 20 decembrie 2017, Saturn se alatura lui Pluto pentru aproximativ trei ani si va cere sa faceti o adevarata curatenie de primavara in locuinta voastra, in relatia cu cei din familia voastra. Problemele vechi legate da familie pot aparea  din nou iar Saturn va ajuta sa dati deoparte conditionarile care va impiedica sa fiti persoana care doriti sa fiti. Unii pot experimenta un sentiment de deznadejde sau de singuratate. Deseori, Saturn este descrisa ca o planeta ale carei energii limiteaza, restrictioneaza, va duce acolo unde va este  locul si asta nu prin alegerile voastre ci mai degraba prin rezultatele karmice proprii. Acuma Saturn pune un accent deosebit pe restructurarea tuturor elementelor din viata voastra care pot oferi securitate, stabilitate, putere personala. Puteti redefini nu doar hotarele caminului vostru ci si ambitiile de viata, puteti schimba conditiile de locuit, puteti schimba complet resedinta, tara, cariera.

CARIERA SI BANI

Din 8 octombrie 2017, Jupiter, marele benefic a intrat in Scorpion si in casa banilor si valorilor personale. Pana pe 8 noiembrie 2018, aveti de partea voastra cel mai bun ghid in valorificarea talentelor voastre. Nu trebuie uitat ca scorpionul guverneaza bogatia iar Jupiter in Scorpion va poate face bogati dar prin voi insiva, prin tot ceea ce aveti mai bun in voi, prin talentele si abilitatile voastre. Aveti sansa sa va dezvoltati nu numai darurile native dar sa le si promovati, valorificati. Nu uitati ca Jupiter recompenseaza miscarile indraznete, va spune fiecaruia dintre voi “ te voi face bogat, in baza propriei tale definitii” .

Eclipsa de Soare in Rac din 13 iulie 2018 (ora 5:48)  activeaza casa carierei voastre si poate aduce o schimbare sortita in cariera voastra, o schimbare majora in destin, statut social, ceva va aduce in atentia celorlalti.

Venus tranziteaza casa carierei in perioada 19 mai-13 iunie si poate fi un mic benefic in proiectele profesionale , puteti primi diverse recompense , puteti gasi iubirea la locul de munca.

In perioada 5 octombrie -16 noiembrie 2018, Venus, ghidul vostru astral va avea o miscare aparent retrograda in semnele Scorpion /Balanta cu  o influenta deosebita asupra voastra, asupra relatiilor voastre, asupra finantelor voastre. Profitati de aceasta perioada pentru a examina aceste zone. Examinati-va relatiile, finantele, revizuiti proiectele creative, incercati sa aveti mai multa incredere in voi, lucrati in aceasta directie. Aceasta perioada poate fi extrem de valoroasa pentru voi deoarece puteti rezolva mai usor conditionarile trecutului.
Fiti foarte atenti acuma, o relatie de iubire care va ademeneste are un ton karmic, si in general, nu este de durata. “N-a dansat decat o toamna ” este romanul lui Venus retrograd, deci atentie. Nu este cel mai bun timp pentru logodne, casnicii, nu fixati o data pentru cununie acuma deoarece in timp aceasta relatie se poate destrama.
Fiti atenti la bani, asteptati sa treaca aceasta perioada si va fi totul bine. Din 2 decembrie 2018, Venus reintra in semnul Scorpion si actioneaza ca un mic benefic in tot ce tine de bani, daruri, imagine personala, sanatate.

Si in anul 2018, munca voastra continua sa aiba un iz Neptunian. Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica, relatia cu colegii, cu sefii, acest lucru poate crea de multe ori confuzie, haos dar si un sentiment de vinovatie, deci mare atentie. In legatura cu sanatatea, este posibil sa apara fel de fel de boli misterioase greu de diagnosticat, puteti fi mai sensibili la medicamente. Din acest motiv, poate aparea  un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate iar unii dintre voi puteti deveni extrem de sensibili fata de animalele de companie.

Luna Noua in Scorpion din 7 noiembrie 2018 (ora 18:01) poate aduce  oportunitati pentru bani, puteti primi o oferta pentru un loc de munca mai bine platit.

9 octombrie 2018 vine cu o Luna Noua in Balanta  pe gradul 15:48 ( ora 6:47, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.Aceasta Luna Noua poate stabili tonul pentru urmatoarele douasprezece luni.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 6 august si 9 septembrie, cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 6-31 martie.

 Sa fiti binecuvantati!

 Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.