SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION IN ANUL 2011 –MUNCA SI IAR MUNCA, BENEFICII PRIN MUNCA , TENSIUNI

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI


In anul 2011, Saturn in Balanta  va tranziteaza casa secretelor , izolarii, karmei , este  o perioada in care accentul cade pe afacerile neterminate ale trecutului , pe crearea ordinii si stabilitatii in viata voastra interioara . Saturn este in astrologie planeta PROFESOR ,poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic,cu rabdare ,neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia ,strictetea, efortul ,disciplina , responsabilitatea ,restrictia ,profesorul , tatal ,seriozitatrea ,stabilitatea , prudenta. Energia saturniana arata ca este necesar sa incepeti “ o adevarata curatenie de primavara “ in blocajele inconstiente , in inhibitiile si temerile voastre .Trebuie sa infruntati  aceste temeri ale voastre  inainte de a merge mai departe cu procesul de maturizare , in prezent , aceste temeri va  pot impiedica sa va asumati  anumite riscuri .  Saturn in acest domeniu din viata voastra  este echivalentul astrologic al unui aspirator de responsabilitati, exista tendinta sa va simtiti  responsabili (ulterior vinovati) pentru tot ce nu merge bine , veti avea tendinta de a incerca sa faceti  totul singuri.  Saturn guverneaza regulile , realitatea practica si imediata dar cu plasarea lui in casa secretelor siizolarii , realitatea practica  poate sa-si piarda din claritate , adevarul poate fi mai evaziv, temerile , vina si inhibitiile inconstiente pot fi cauzate de incapacitatea  de a discerne ceea ce este real de ceea ce este fantezie . Aici  nu exista nici o realitate obiectiva sau subiectiva , doar impresii vagi a ceea ce se presupune a fi real . Scopul principal  al acestei plasari a lui Saturn este confruntarea cu temerile voastre , cu vinovatiile voastre si incercarea de a le controla in asa fel incat acestea sa nu va tina pe loc. Doar prin intelegerea acestora veti cauta in mod activ modalitati de a depasi orice fel de blocaj care poate aparea . Saturn in acest domeniu va  poate ajuta sa scapati de poverile inutile dar asta nu imediat , tot ce este vechi se dizolva in acest an pentru a face loc noilor orientari si noilor structuri ale vietii voastre .  Acest an poate fi privit ca un an de asteptare , de visare si de explorare interioara in care frontierele ferme dispar . Ar fi bine sa aveti  mai multa rabdare , noul nu poate veni pana nu faceti  ordine in tot cei vechi si inutil in viata voastra , este cea mai buna perioada de a scapa de poverile inutile , de prietenii falsi , puteti fi atrasi de subiecte spirituale , mistice si oculte care va pot raspunde la intrebarile voastre . Mare atentie la “ prietenii falsi”, nu spuneti oricui ce planuri aveti, aveti grija ce vorbiti si cui vorbiti in acest an .

Incepand cu 22 ianuarie , Jupiter –Marele benefic intra in semnul Berbecului , pentru voi dragi Scorpioni , energia jupiteriana  este  in tranzit prin casa muncii, rutinei zilnice, sanatatii . Jupiter favorizeza activitatile la locul de munca, productivitatea personala, eficienta, rutina,. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbubnatatirea relatiilor cu colegii,  locul de munca poate solicita mai multe calatorii , poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate,  fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor  zilnice vor fi raspatite din plin. Jupiter in aceasta casa arata destul de clar ca sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Jupiter asociat cu bunavointa si generozitatea  arata necesitatea de a invata sa acceptati unele greseli in activitatile voastre, sa invatati sa va indulciti un pic spiritul critic, sa deveniti o sursa de inspiratie pentru cei cu care lucrati. Urmeaza o perioada  in care veti dispune de o capacitate enorma de a munci dar si capacitate de a va indeplini sarcinile zilnice la locul de munca, veti avea destula intuitie si chiar veti da viata unei abordari spirituale a vindecarii fiind destul de procupati de propria sanatate si de a intelege toate mesajele primite de la corpul vostru. Daca nu aveti un loc de munca sau daca vreti sa va gasiti un loc de munca mai bun,  pana in iunie 2011 veti  puteti gasi unul, important este sa fiti atenti la sansele ce pot aparea in acest domeniu din viata voastra. Jupiter va deschide usa, voi decideti daca veti trece pragul si daca veti fi atenti la aceste oportunitati.

In martie 2011 , Uranus –rebelul, intra si el in semnul Berbecului , pentru voi Scorpionii , aceasta energie lucreaza tot in casa muncii, colegilor, sanatatii.  Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre independenta in munca si in modul de abordare a unui loc de munca,va puteti revolta destul de usor la orice piedica pusa in calea independentei voastre , puteti usor ajunge la certuri cu sefii,colegii , deci mare atentie. In domeniul sanatatii, nervii va pot cauza mari probleme , incercati sa fiti mai linistiti, asa va puteti proteja cel mai bine sanatatea.

Din iunie 2011 , Jupiter intra in semnul Taurului pentru restul anului 2011 , pentru voi aceasta energie binefacatoare  este  in tranzit  prin casa parteneriatelor , partenerului, asociatului , proceselor . Este o energie ce aduce binefaceri prin asocieri , reusite in afacerile publice. Optimismul excesiv , exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale , cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea partenerilor. Casatoria poate fi privita in aceasta perioada ca o asociere care sa aduca profit , pot aparea tulburari in relatiile de dragoste , pot aparea tendinte catre fel de fel de extreme . Aceasta energie a lui Jupiter folosita in mod pozitiv poate fi un indiciu al increderii , generozitatii si cresterii spirituale prin parteneriate . Jupiter fiind si o planeta a libertatii si expansiunii , chiar va  trebuie sa invatati  ca libertatea nu se refera numai la voi , trebuie sa intelegeti ca intr-o relatie ,  ambele persoane au nevoie de libertate. Datorita aspectului de opozitie dintre Jupiter in Taur cu Soarele vostru natal , se poate vorbi de o perioada  in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezate unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradat,inselat sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in acest an, poate sa fie rupta o alianta, o casnicie , acest lucru se intampla doar daca v-ati abatut de la drumul drept  din propria vointa , orbire sau zapaceala . Scorpionii blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi ,cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii,aceasta perioada este ideala pentru a face un plan pentru casatorie . Tot aceasta parte a anului 2011 este excelenta pentru asocieri de succes , pentru semnarea unor contracte de afaceri  profitabile .

17 mai  2011 vine cu o Luna Plina in Scorpion , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre. Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din Scorpion  din noiembrie 2010, o  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

26 octombrie  2011  vine cu o Luna Noua in Scorpion favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Aceasta energie favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii ce  creatoare . Este o perioada buna aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale , sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusiv probleme de sanatate .

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 4 noiembrie ( plus ,minus 4 zile ) . Aceasta Eclipsa de Soare in Capricorn  energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra. Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina .

Urmatoarea Eclipsa de Soare este pe 1 iunie 2011 , este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 noiembrie ( plus ,minus patru zile  ) .  Aceasta Eclipsa de Soare    poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un accord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriate indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de energizate .  Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.

1 iulie  2011 vine cu o Eclipsa de Soare in Rac  gradul 9 , este o Eclipsa de Soare in Rac asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 octombrie  ( plus ,minus patru zile  ) . Aceasta Eclipsa  de Soare  energizeaza si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi. “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii.

25 noiembrie 2011 vine cu o  Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator , este o energie cu influente deosebite asupra Balantelor  nascute  in jurul datei de 25 octombrie ( plus,minus trei  ) . Aceasta Eclipsa  de Soare energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala . Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experientele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale

In mare , cam asa danseaza STELELE in jurul vostru dragi Scorpioni, pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

 1. Buna Adriana,

  Imi pare rau dar nu functioneaza tag-ul “contact”. Tte rog, cum putem sa stam de vorba? Imi doresc o corectie a orei de nastere si previziunile pt acest an.
  adresa mea este [email protected].
  Mi-ar placea sa ne intalnim in cadrul unei consultatii, dar cum crezi tu ca-i mai bine pentru tine.

  multumesc
  Stefania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.