ECLIPSA DE SOARE IN SCORPION -24 OCTOMBRIE 2014, ORA 00:57, ORA ROMANIEI –“MEMENTO MORI”

astro_2gw_424_eclipsa_de_soare_in_scorpion_2014.24000.7382

“Si el spuse:
Ati vrea sa cunoasteti secretul mortii.
Dar cum sa il gasiti altfel decat cautandu-l in inima vietii?
Bufnita ai carei ochi nocturni sunt orbi in lumina zilei nu poate revela misterul luminii. Daca vreti intr-adevar sa priviti spiritul mortii, deschideti-va larg inima asupra corpului vietii. Pentru ca viata si moartea sunt una, la fel cum raul si marea sunt una.

In adancul sperantelor si dorintelor voastre se afla in tacere cunoasterea lui dincolo; Si asemeni semintelor visand sub zapada, inima voastra viseaza la primavara.
Incredeti-va-n vise, caci ele ascund poarta spre vesnicie.
Teama voastra de moarte e doar tremurul pastorului stand in fata regelui care isi ridica mana asupra lui pentru a-l onora.
Oare nu e bucuros pastorul, sub tremurul sau, ca va fi insemnat de rege ?
Si totusi, nu e el si mai constient de tremur ?
Caci oare ce inseamna a muri, decat a sta gol in vant si a te topi in soare ?Si ce înseamna a inceta sa respiri decat a libera respiratia din nelinistitele-i maree, ca sa se ridice si sa se extinda si sa il caute pe Dumnezeu neimpiedecata ?
Abia atunci cand veti bea din raul tacerii veti canta cu adevarat.
Si abia atunci cand veti atinge varful muntelui veti incepe sa urcati.
Si abia atunci cand pamantul va cere membrele, veti dansa cu adevarat.”Kahlil Gibran

In astrologie, Eclipsele de Soare sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri sortite atat la nivel personal cat si la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbare dar o schimbare in acord cu destinul fiecaruia .
O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri radicale.

Eclipsa de Soare din 24 octombrie 2014 are loc in faza de Luna Noua in Scorpion ( Soarele in Scorpion in  conjunctie cu Luna in Scorpion )  gradul 0: 25 in apropierea Nodului Nord Lunar in Balanta  gradul 19:21, este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor. Nodul Nord care sustine aceasta eclipsa de Soare ofera putere pentru scopurile necesare vietii noastre, destinului nostru, nu este o cale usoara dar este singura care ne ajuta sa crestem, sa evoluam. Cu Nodul Nord in Balanta, viitorul merge parcurs “ in doi”, in echipa. Aici, lectia karmica cere sa invatam ca nu suntem singuri, ca jocul vietii trebuie jucat in doi, este un “ sport karmic de echipa” in care fiecare isi aduce un mic aport pentru a castiga. O Eclipsa de Soare zguduie, destabilizeaza vechea ordine si actioneaza ca un portal intre vechi si nou. Cu Eclipsa de Soare in Scorpion sustinuta de Nodul Nord in Balanta, relatiile vechi ( Balanta) vor trece prin intuneric( Scorpion) pentru a iesi in lumina, tot ce nu mai este folositor “ va muri”, tot ce trebuie reinventat devine o pasare Phoenix.
O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Nord in Balanta va aduce acele relatii, acei oameni care  pot sa ne ajute, sa ne elibereze de ceea ce stagneaza in viata noastra. Scorpionul este subtil, investigator, perspicace, inteligent si are capacitatea de a atrage si concentra atentia celorlalti spre ceea ce este considerat important si spre misterele ascunse ale vietii. Cu Nodul Nord in Balanta, trebuie sa fim sensibili la nevoile celuilalt, sa invatam despre cooperare si tact, sa invatam sa ne punem in locul celuilalt, sa eliminam egoismul si dorinta de a actiona in viata asemeni unui berbec hoinar, combatant si razboinic. Cu  cat vom renunta mai repede la “lucrurile vechi “ din viata noastra cu atat situatiile noi, persoanele noi ne vor deschide usa. Eclipsele se repeta pe acelasi grad zodiacal la fiecare 19 ani, daca una dintre planetele din harta natala este “ lovita, energizata ‘ de catre aceasta eclipsa de soare, puteti merge in trecut pentru a vedea ce schimbari profunde au fost in viata voastra. Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale, stiri neasteptate, surprize de tot felul.

eclipsa de soare

Eclipsa de Soare in Scorpion in casa IV  energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, parinti, confort, pace mentala, puritate interioara, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare, acestea pot cunoaste  tranformari profunde. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari legate de stil de viata, casa, tara, poate fi  fi un punct final al lucrurilor care treneaza in viata noastra. Nodul Nord in Balanta  care ajuta la formarea acestei Eclipse de Soare este in casa III, o casa care aduna toate  tipurile de zvonuri, mesaje, rapoarte, discursuri, dezbateri iar provocarea acestei Eclipse este de a  deveni constienti de motivatiile noastre mentale, fiecare gand, cuvant, actiune si fapta activeaza legea atractiei magnetice. Cum casa III este  o casa a prejudecatilor, a unui model de gandire inchistat,  aceasta Eclipsa ne cere sa iesim din acest mod de exprimare rudimentar, sa intelegem ca evolutia inseamna cunoastere si nu stagnare.

In harta Eclipsei, Venus este un limbaj important, este o forta magnetica ce aduce sufletul de care avem nevoie pentru a crea o mai mare frumusete si armonie in viata noastra. In Scorpion, energia venusiana nu are nevoie de prea multe cuvinte, limbajul acestei energii este dincolo de cuvinte, leaga doua suflete profund, complex, este o fuziune completa: minte, suflet, trup. Venus in Scorpion incanteaza in permanenta “ Memento mori” , amintindu-ne ca iubirea, sexualitatea, banii, puterea, negarea dragostei, modurile nesanatoase de a relationa ne transforma profund.

venus in scorpion
Cu Venus in Scorpion, dorintele sunt puternice, urmatoarea perioada poate fi marcata de o nevoie intensa de a ne indeplini dorintele ( iubire, valoare personala, relatii, frumusete, arta, posesiuni materile ) cu orice pret, egoismul acestei energii poate fi extrem de neplacut. Venus in Scorpion ne reaminteste ca ceea ce este ascuns este adesea mult mai puternic decat ceea ce se vede, ne incurajeaza sa ne folosim magia sufletului in relatiile noastre, in valorile noastre. In Scorpion, Venus este suspinul sufletului, este rugaciunea sufletului care ne conduce de la intuneric la lumina, de la ireal la real, de la moarte la nemurire, de la haos la frumusete.  Scorpionul reprezinta intunericul, moartea, haosul, taxele sufletului, magnetismul feroce, manipularea iar Venus este lumina, realitatea, nemurirea si frumusetea sufletului. Dintr-un anumit punct de vedere, Venus in Scorpion reprezinta “lumina de la capatul tunelului”. Aceasta nu este o pozitie deosebit de fericita pentru viata relationala deoarece nemultumirea sufletului devine o otrava care face rau tuturor. Aici Venus este “totul sau nimic”, dragostea este dificila, obsesiva, manipulatoare, creditoare, aici sufletul isi creeaza multe plati viitoare printr-o atitudine conflictuala, prin abandon, obsesii, gelozii profunde. In mod ideal, o relatie se bazeaza pe reciprocitate, nici un partener nu incearca sa-l  domine pe celalalt. Acest lucru nu este valabil si pentru Scorpionul care isi utilizeaza puterea intr-un mod distructiv in relatii. “Jocul Puterii” este filmul favorit al acestui moment astral, aici, Scorpionul devine actorul perfect ce nu-si uita nici o replica. Aceasta Eclipsa de Soare in fuziune cu “ fata noastra misterioasa –Venus”  poate aduce acea iubire iesita din comun care sa umple” colturile goale ale inimii “, vorbim de un limbaj sortit al unei iubiri intense, disperate, misterioase, secretoase ce trebuie tratata cu respect. Urmeaza o perioada plina de pasiune, magnetism puternic in forma lui cea mai primitiva, atractiile devin fatale, predestinate oferind de fapt posibilitatea sufletului sa-si plateasca datoriile karmice si sa vada “lumina de la capatul tunelului”.
Asteroizii Pallas, Scylla(155), Caribda(388) dau acestei Eclipse de Soare tonuri inedite, speciale .
Scyla a fost initial o nimfa foarte frumoasa care a dispretuit rand pe rand orice pretendent pana intr-o zi cand de ea se indragosteste Glaucus, un pescar transformat intr-un peste. Glaucus s-a indragostit instantaneu de Scylla dar aceasta l-a refuzat spunandu-i ca este un monstru. Nefericit, Glaucus totusi spera ca Scylla il va iubi, din acest motiv, el merge la Circe – vrajitoarea, pentru a-i face o potiune de iubire din ierburi pentru ca Scylla sa-l iubeasca. Circe i-a oferit dragostea ei lui Glaucus dar acesta a refuzat-o iar din gelozie, Circe s-a razbunat pe Scylla, otravind apa in care aceasta inota. Jumatate scufundata in apa, Scylla a fost transformata intr-o combinatie de peste cu sase capete de caini, aceasta “opera “ creata de Circe a facut mult rau la randul ei, as putea spune ca dorinta de razbunare a lui Circe s-a transmis si la Scylla .

In strologie, asteroid 155 Scylla reprezinta un “ punct “ al violentei, al unei situatii grele de trecut, este o fata a unui rau napraznic si vizibil de care ne putem apara lovind  la randul nostru, acest rau este provocat din exterior. Ceea ce este foarte special in legatura cu Scylla este accea ca ignorarea celorlalti conduce la situatii ce depasesc propriile puteri, ganditi-va ca ea l-a ignorat pe Glaucus si a fost transformata intr-un monstru cu chip de femeie inghetata de propria groaza, pietrificata de ceea ce se intampla cu ea, incercand sa goneasca departe acest lucru teribil dar care se apropia de ea. Ceea ce a ignorat a dat nastere la un rau mult mai mare  iar disperarea si groaza ei a cazut asupra celorlalti , distrugand tot ceea ce ii vine la indemana.

In mitologie, Charybdis a fost o nimfa foarte frumoasa si extrem de loiala tatalui ei Neptun. Ea a luptat alaturi Neptun impotriva lui  Zeus. Furios, Zeus a transformat-o intr-un monstru marin. Credinta ne spune ca orice rau poate fi invins, orice monstru trebuie infrant cu propriile arme; de Scylla , Odiseu scapa miscandu-se mai repede decat ea iar de Caribda , el ramane nemiscat pana cand actul malefic se incheie .

Asteroidul 388 Charybdis  formeaza cu Scylla ( asteroidul 155 ) un cuplu aproape inseparabil , ambele reprezinta impasul, violenta. In timp de Scylla isi poate infrana violenta, Charybdis este de o violenta oarba , este o forta a naturii, este simbolul maleficului din adancuri  care loveste fara sa te poti apara cumva. Imposibil de lovit, nu poate decat cel mult fi evitata. Cuplul Scylla –Caribda intruchipeaza ambele fete ale raului, unul napraznic si vizibil de care ne putem apara lovindu-l la randul nostru , altul fix  si imprevizibil de care nu prea poti sa te feresti. Eclipsa de Soare ( noi inceputuri sortite ) in conjunctie cu Nodul Nord in Balanta ( viitorul merge in doi, in armonie, pace, diplomatie) in conjunctie cu Scylla si Charibdys si in opozitie cu Nodul Sud in Berbec( lupte, violente, egoism, trecut, fapte din trecut, actiuni din trecut , obisnuinta)  arata un blocaj intre doua situatii grele, intre  o piatra ( nodul sud -trecutul) si un loc greu ( Nodul Nord –viitorul).
Deoarece Charybdis este in casa III iar Scylla este in casa IV, aceste blocaje, transformari profunde au legatura cu fratii, surorile, vecinii, calatoriile scurte, rudele apropiate, comunicarile, distractiile , curajul si fermitatea in viata de zi cu zi, relatia cu parintii, caminul, tara. Poate aparea sentimentul ca nu exista nici un indiciu in nici o directie dar indiferent de situatiiile de viata, Pallas Athena ramane strategul acestui moment astral.

Pallas-Athene

Conform mitologiei, Athena este fiica lui Zeus si al lui Metis-un titan a carui nume inseamna intelepciune sau cunoastere. Zeus a fost indragostit de Metis dar una dintre profetii spunea ca Metis va purta un copil care il va rasturna  de pe tron. Pentru a face ca aceasta profetie sa nu se indeplineasca, Zeus a inghitit-o pe Metis in timp ce era insarcinata. Dupa o perioada de timp, Zeus a acuzat dureri groaznice de cap si l-a rugat pe Hefaistos sa-i sparga capul cu un topor iar din capul lui a iesit Athena care va deveni favorita lui Zeus. In astrologie, Pallas promoveaza egalitatea si cooperarea, este un avocat ferm al femeii moderne, al corectitudinii, democratiei, ofera dexteritate intelectuala, manuala, suplete mentala si fizica, capacitate de a a fi buni strategi. Pallas ramane unul din simbolurile importante referitoare la inteligenta, super-inteligenta. Ea ne ajuta sa ne canalizam energia creatoare, ne da intelepciune creativa, gandire clara. In Scorpion. inteligenta lui Pallas este profunda, ea are capacitatea de a intelege complexitatea limbajului, ea este asemeni unei raze X ce vede dincolo de randuri, dincolo de lumina. In acest moment al Eclipsei de Soare in Scorpion, Pallas ne ajuta sa gasim cele mai bune strategii pentru viitorul nostru, ne ajuta sa navigam cu abilitate printre obstacole. Pallas nu este un fan prea mare al experientelor emotionale, de aceea, prin sprijinul ei, conexiunea inima –minte mai distanta si controlata ajuta sa ne eliberam de experientele toxice. Mare atentie totusi,  Pallas poate fi adesea razbunatoare, oferind un mar otravit , o cale contaminata.

Marte, guvernatorul traditional al Eclipsei de Soare in Scorpion, este in Sagetator in fuziune cu asteroidul 3811 Karma tot in Sagetator. Karma nu este o pedeapsa divina, nu este o pedeapsa de dragul pedepsei, nu este neaparat “ ochi pentru ochi” ci aduce situatii care vor sa ne ajute sa invatam din greselile noastre. Karma exista pentru a ne proteja si a ne ghida inapoi pe drumul cel bun atunci cand gresim. Karma in Sagetator si in casa V este o memorie karmica ce are inregistrari legate de studii, religie, justitie, filosofie, libertate, calatorii, alte culturi, adevar, iubire, copii, creativitate personala. Marte in fuziune cu Karma in Sagetator fac un aspect de sextil cu Eclipsa de Soare iar experientele karmice de echilibrare aduc adevarul in unele hotarari juridice, aduc avocatul capabil sa corecteze un  verdict negativ, aduc o iubire benefica, bucurii prin copii, castiguri financiare prin fel de fel de speculatii. Adesea, legea lui Dumnezeu este simtita ca jugul lui Dumnezeu dar aceasta Eclipsa poate corecta tot ceea ce altii au facut ca acest jug sa fie si mai greu.

Schimbarile radicale fac parte din limbajul karmic al unei Eclipse de Soare, acest lucru depinde foarte mult de harta natala a fiecaruia si de planetele natale energizate, in timp se va vedea ca aceasta schimbare are  “in interiorul ei intelepciune”. A venit timpul pentru ceva nou, daca Eclipsa deschide o “cale noua “pentru voi , este bine sa aveti curajul sa mergeti pe aceasta cale, cu siguranta este o cale pentru iluminare, auto-descoperire. Alegerea este a voastra dar daca  va opuneti acestei schimbari ramanand in situatiile obisnuite dar de care sunteti nemultumiti, puteti avea probleme de sanatate si  asta din cauza frustrarilor  existente. In harta natala, casa astrologica energizata de eclipsa corespunde de multe ori cu ceva care se termina in partea aceasta a vietii, este un Memento Mori  catre ceva nou.
Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru sunt evidentiate si suntem ajutati sa le dam deoparte, se le eliminam, eu zic ca este de bine, o eclipsa chiar nu ne vrea raul noi suntem cei care ne facem rau insistand asupra unor lucruri , oameni care ne frustreza, obosesc,  uitand astfel de rolul nostru aici.

Adriana Tudosa

You may also like

33 Comments

 1. Interesant articol,Adria.Pur si simplu m-a fascinat prin multimea de informatii pe care ni le-ai oferit.
  Sunt nascut? in apropierea bucurestiului ,pe data de 28.02.1967,ora 10.08am.Se pare ca eclipsa de soare ma fecteaza din plin, tinand cont de faptul ca am luna la gradul 29 in balanta.Luna este conjuncta cu marte aflat la gradul 2 in scorpion.Te rog respectos sa-mi spui,daca vrei,in ce domeniu ma va afecta aceasta eclipsa si cum.
  Nu pot decat sa-ti spun ca domeniul sentimental al vietii mele a fost pur si simplu blocat.In schimb, am crezut in iubire,din toata inima si am asteptat-o fara sa-mi pierd speranta.Sper ca lucrurile bune vin la cei care au rabdare sa le astepte.Nu? Multumesc ca existi.

 2. Foarte frumos si optimist. Multumim pentru incurajari. Sper ca lucrurile sa se schimbe in bine, este cazul cam de multa vreme. Trebuie sa se deblocheze odata situatia asta. Cred ca multa lume se simte ” in capcana”, nu numai eu.
  Felicitari Adriana pentru articol.

 3. Fascinant, foarte profund si inaltator!! Multumim. Adriana, te rog sa ma ajuti daca poti, sunt nascuta in 26.09.1973, ora 13:30, soare, luna in balanta; ma poti ajuta sa-mi spui in ce fel ma poate influenta aceasta eclipsa; momentan, e o revolutie dureroasa in sufletul meu…

 4. Multumesc Adriana pentru articol .Eu sincer nu mai stiu incotro . Sunt balanta pe 7.10.1970, am Venus in scorpion, ascendentul in sagetator si citind articolul, am ramas stupefiata , caci descrii cam ce se intampla in viata si in sufletul meu , profund acolo unde ….eu si Dumnezeu avem acces !Daca mai poti sa imi dai un sfat , ar fi minunat ! ora 11si 30 dimineata , Vaslui !
  Multumesc !

 5. Flor
  Eclipsa de Soare iti activeaza casa muncii, activitatile zilnice, sanatatea, rutina iar in fuziune cu Luna natala,aceasta Eclipsa iti spune ca trebuie sa te pregatesti pentru modificari importante ,lucrurile sunt susceptibile de a fi instabile, femeile, mama pot juca un rol activ in viata ta.De fapt ti-as spune sa fii foarte atenta la o femeie de la locul de munca sau mama ta trebuie sa fie atenta la sanatate. Daca in vocea eclipsei, incepe sa cante si Marte natal, atunci, aceasta Eclipsa iti poate aduce o noua relatie de dragoste( face parte din evolutia ta, aici soarta vorbeste), te poti implica in activitati care sa iti satisfaca placerile, interesul
  personal.
  Mare atentie in preajma eclipsei,poti deveni ” o apa care fierbe” si care te poate arde si pe tine.
  Cultiva armonia, linistea sufleteasca.Intoneaza mantra AUM cu glas tare sau in gand pentru a te linisti.
  Adriana astro

 6. Corina

  Ai Venus in Scorpion dar in opozitie cu Marte in Taur, este ca si cum tot timpul actionezi impotriva dorintelor tale.Dragostea si ura sunt tonurile relatiilor tale , esti predispusa la acest gen de relatii .Tot timpul apare competitivitatea, furia, frustrarea in relatia cu barbatii iar cu Saturn in casa partenerului,lectia karmica importanta in viata ta este casnicia.
  Eclipsa de Soare activeaza casa X si face un aspect de trigon cu Saturn din casa partenerului, poti primi o recunoastere a muncii tale iar daca ai experimentat anumite incertitudini, aceasta eclipsa poate aduce o anumita stabilitate in viata ta, poti cunoaste un barbat mai matur care aduce de fapt stabilitate in viata ta.
  Adriana astro

 7. Buna dimineata, Adriana

  Multumesc tare mult!! As vrea sa stiu si sa inteleg mai multe..

  Ai putea sa ma ajuti? Poti sa-mi scrii pe e-mailul meu adresa ta si sa-mi faci o analiza mai detaliata, bineinteles contra cost. Ma intereseaza sa discutam in privat.

 8. BUNA DRAGA ADRIANA ! MULTUMESC DIVINULUI , CA EXISTI ! MEREU CITESC TOATE ARTICOLELE TALE, CARE IMI MERG, LA SUFLET ! Te rog scrie-mi, pe scurt ( pt bani, dragoste,familie)in ce mod ma poate afecta aceasta Eclipsa,din 24.10.2014; eu, fiind RAC ( 15.07.1970) cu ascend.Gemeni ( 0ra 2:55, dimineata,zi:miercuri,BV);eu sunt intr-un an chinezesc : Caine,Metal,Pozitiv…
  DIN SUFLET ITI MULTUMESC ! FII BINECUVANTATA !
  Te imbratisez, cu toata fiinta– prof, IULIA, Brasov

 9. PS/….si despre sanatatea baiatului meu, Marian , nascut : 8.09.2000, la ora 5:40, zi de Vineri, BRASOV…..
  DACA SE POATE SI …IARTA-MA, CA AM INDRAZNIT SA TE INTREB! Din inima….MULTUMESC, prof. IULIA, Bv.

 10. Iulia
  Cu Eclipsa de Soare in careu cu Mercur in Leu din harta natala care este si in casa banilor, pot aparea dificultati financiare, cu rudele, cu vecinii, poti primi anumite vesti care nu-ti fac prea bine dar eclipsa iti aduce si ceva de care sa te bucuri, ea face un aspect bun cu Venus in Fecioara din casa familiei. Poti primi un sprijin important de la parinti, poti sa te bucuri de copilul tau( Venus guverneaza casa copiilor). Este o Eclipsa ce poate aduce o relatie de iubire, un proiect creativ care sunt sortite sa faca parte din destinul tau. Totusi , Venus in harta natala este critica datorita semnului Fecioara dar si datorita aspectelor, la tine dragostea poate durea ca sa ai ce critica.
  Cu Venus in Fecioara in aspect provocator cu Luna in Sagetator in hara ta natala , in tine apare tot timpul un conflict intre valoarea iubirii si sentimentele tale, este un indice de inconstanta, instabilitate afectiva, capricii iar trairile, faptele , evenimentele le poti trata cu o usurinta dezarmanta, poti rata experiente pe care viata le aseaza in calea ta prin tratarea gresita a lor , poti investi sentimente acolo unde nu merita sau nu observi conjuncturile favorabile . Tensiunile emotionale sau afinitatile reduse conduc la necazuri familiale , separari. Acest aspect cere de la tine sa ai mai multa incredere in tine ,in valoarea ta , eforturile in dezvoltarea caracterului tau interior vor fi rasplatite , oamenii te vor iubi pentru ceea ce esti tu cu adevarat si nu pentru masca sub care iti ascunzi adevarata valoare . Ar trebui sa dezvolti auto-disciplina in toate dorintele tale legate de “ placere “. De multe ori vei intra intr-o afacere sau intr-o relatie care sa va dovedi in timp incompatibila cu tine , cu ceea ce-ti doresti tu de aceea cel mai bine ar fi sa te asculti pe tine , sa-ti asculti intuitia, sa-ti asculti vocea sufletului care te poate ghida in aceasta viata, si nu uita , in aceasta viata trebuie sa te descoperi pe tine, sa te iubesti pe tine mai intai si apoi pe altii.

  Adriana astro

 11. N-o sa mai scriu horoscopul Eclipsei de Soare; cine are nevoie de un raspuns explicit, poate face o donatie si va primi pe mail raspunsul.
  Adriana astro

 12. Buna ziua, foarte interesant articolul, bine documentat, care iti merge la suflet. Sunt nascuta in data de 03.07.1975 , ora 3:00, la Zalau ( Salaj). In urma cu un an viata mea s-a schimbat, in urma unui divort. M-ar interesa ce schimbari aduce aceasta eclipsa in viata mea afectiva, relationala? Multumesc!

 13. Buna, Adriana! Eclipsa conjuncta cu Pluto natal(situat in casa 3), Pluto guvernator de casa 4, ce poate insemna?

 14. Fiecare articol, pe lâng? informa?ia în sine, transmite o energie aparte care m? încarc? spiritual – mental ?i emo?ional.
  Ceea ce scrie?i ?i transmite?i produce schimb?ri profunde individuale ?i colective…

 15. Fiecare articol, pe langa informatia in sine, transmite o energie aparte care ma incarca spiritual – mental si emo?ional.
  Ceea ce scrieti si transmiteti produce schimb?ri profunde individuale si colective..t

 16. Fiecare articol, pe langa informatia in sine, transmite o energie aparte care ma incarca spiritual – mental si emo?ional.
  Ceea ce scrieti si transmiteti produce schimbari profunde individuale si colective…

 17. Buna seara Adriana,
  Interesant articol, multe informatii interesante. Trec si eu printr-o perioda de mari incercari. La ce ma pot astepta in perioada urmatoare? Sunt nascuta la20.9.1963, ora 15:00 tarnaveni.
  Multumesc din suflet pentru raspuns.

 18. buna adriana

  citesc cu mare interes fiecare postare a ta , si multumesc PROVIDENTEI ca existi .
  te rog sa ma ajuti cu un sfat pentru perioada urmatoare ,am probleme in casnicie si nu stiu ce decizie sa iau . Sunt nascuta la 25.04.1978 stei -jud bihor 0ra 14.30
  multumesc din suflet.Fii binecuvantata

 19. Buna seara Adriana,

  Sunt nascuta in Sibiu, 23.10.1978, 9.15 a.m. Eclipsa asta e f0arte aproape de ziua mea, oare aduce soarele si pe strada mea? …caci de cinci ani traiesc un zbucium continuu …Multumesc din suflet!

 20. Buna dimineata Adria,

  Minunat articol!Felicitari!
  Ai putea sa-mi spui in ce domenii ma afecteaza si cum,eclipsa de soare si cea de luna,eu fiind nascuta la Turda in 02.11.53,aproximativ 07.30 am.Schimbarile din viata mea le simt de ceva vreme iar in aceasta perioada am senzatia ca se incheie o epoca si incepe o alta.Mi-e greu sa aleg drumul pe care sa merg pentru ca sunt multe cai in fata mea…
  Pace si lumina!

 21. foarte frumos articol.multumim pentru informatii!as putea daca nu deranjez prea mult sa aflu de la tine cum ma onfluienteaza direct?29,04,1974 ora4’30 nascuta.vreau sa apuc o alta cale decat cea de pana acum si ma tot intreb daca sa apuc sau nu.multumesc

 22. Buna seara,va rog din suflet daca puteti sa-mi spuneti in ce fel ma va afecta eclipsa de soare, sunt nascuta pe 07-03-1972 Constanta ora 20.Viata mea a fost afectata in general,acum si sanatatea.va multumesc si scuzati-mi deranjul.

 23. Buna Adriana!
  Articolul tau este superb , plin de informatii si intr-adevar complex. Citind articolul tau ma gandesc oare cat de mult ma poate influenta si in ce sens tinand cont ca sunt nascuta chiar in ziua eclipsei , pe 24/10/1987, in Rm-Valcea la ora 14:10 (parca si 10:D).
  Te rog frumos daca ma poti ajuta cu cateva informatii si de asemenea daca imi poti spune ce planete sunt importante sau cum arata astrograma mea, deoarece nu stiu nici macar ce ascendent am.
  Multumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.