1 IUNIE 2023-O INTALNIRE CU DESTINUL–CONJUNCTIA JUPITER –NODUL NORD(DESTINUL) PE GRADUL 3:37 TAUR

Luna iunie incepe cu conjunctia binefacatoare a lui Jupiter cu Nodul Nord al lunii pe gradul 3:37 Taur. Nodurile Lunare sunt ghidurile noastre evolutive. Atunci cand planetele se aliniaza cu Nodurile Lunii, ele pot descrie tendinte, valori si evenimente care pot si vor avea efecte de amploare.  Cum Nodul Nord arata directia in aceasta viata, este karma buna, acest aspect astrologic favorizeaza cunostintele, ideile noi, necesare pentru dezvoltarea si evolutia noastra. Ceea ce putem invata in urmatoarea perioada poate avea ramificatii pe termen lung si care ne pot schimba literalmente viata. Aceasta conjunctie marcheaza o perioada de expansiune accelerata, abundenta, binecuvantari si generozitate divina. Circumstantele vietii se pot schimba permitandu-ne sa ne mutam mai aproape de atingerea obiectivelor noastre. Norocul umbla printre noi acuma, trebuie sa fim mai atenti si dornici de schimbare. Aceasta energie sprijina orice demers financiar, de afaceri sau de abundenta materiala. Este momentul pentru asumarea unor riscuri calculate si pentru a crede in capacitatea noastra de a crea bogatie si prosperitate. Drept urmare, pot aparea oportunitati semnificative in cariera, calatorii profitabile, ghizi si mentori spirituali sau pot aparea castiguri financiare neasteptate. Cu Jupiter impreuna cu Nodul Nord in Taur, faptele bune din trecut aduc oportunitati de bogatie materiala si spirituala. Uneori aspectul ofera mai multe binecuvantari spirituale decat materiale. Generozitatea si optimismul nostru ne vor ajuta si ne vor aduce noroc. Cu acest aspect magic trebuie totusi sa fim atenti la tendinta de a exagera. Trebuie sa pretuim mai mult moderatia in toate aspectele vietii noastre. Nu exagerati, nu fiti prea generosi. Si fara credinta nu vom putea face prea multe.

Simbolul Sabian al gradului 4 Taur energizat de conjunctia Jupiter Nodul Nord este: ”Cupa de aur a curcubeului straluceste in mijlocul ploii scanteietoare”.

In geneza, curcubeul este legamantul lui Dumnezeu cu pamantenii: “Pun curcubeul Meu in nori, ca sa fie semn al legamantului dintre Mine si pamant. Cand voi aduce nori deasupra pamantului, se va arata curcubeul Meu in nori, Si-Mi voi aduce aminte de legamantul Meu, pe care l-am incheiat cu voi si cu tot sufletul viu si cu tot trupul, si nu va mai fi apa potop, spre pierzarea a toata faptura.” Aceasta conjunctie astrala este o promisiune fara margini, Dumnezeu Isi aduce aminte de Legamantul Sau cu pamantenii, o promisiune de a restabili pacea si linistea pe pamant. Un Curcubeu nu apare in fiecare zi  dar acuma, curcubeul apare energetic prin aceasta conjunctie magica in Taur. Dupa multe greutati (ploaie), apare speranta, linistea, cupa plina de bogatii promisa de divinitate. Chiar si in fata unor circumstante care par fara rezolvare,  suntem chemati sa facem un pas inainte, sa credem in noi, sa credem in “aurul nostru interior” si in miracolele vietii. Credinta puternica si increderea in planul divinitatii ne pot ajuta enorm si ne pot ajuta sa trecem prin situatii dificile cu har.  Iar Jupiter este salvatorul nostru, ghidul nostru, binefacatorul nostru, profesorul nostru.

Oricare ar fi circumstantele, viata unora( cei nascuti in primele zile ale fiecarui semn zodiacal sau care au planete in jurul gradului 4 in fiecare semn zodiacal) poate lua o intorsatura sortita in urmatoarea perioada.

Berbec/ Ascendentul in Berbec

Conjunctie magica Jupiter/Nodul Nord in Taur va sustine sa investiti in lucrurile care vor aduce recompense mai mari pe termen lung. Va puteti astepta sa fiti la locul potrivit si la momentul potrivit si sa aveti oportunitati financiare miraculoase. Poate fi o marire de salariu, un nou loc de munca mai bine platit. Chiar daca oportunitatile par mici( cu Jupiter în Taur nu este vorba atat de cantitate, cat de calitate si durabilitate), ele pot avea consecinte mult mai ample decat va imaginati.

Taur/Ascendentul in Taur

Incepeti luna iunie cu o aliniere speciala intre Jupiter si Nodul Nord-destinul  chiar in semnul vostru. Trebuie sa stiti ca acest aspect rar a mai avut loc in urma cu aproape un secol. Acesta este un moment minunat de aliniere spirituala si materiala. Promite sansa de a obtine o crestere personala enorma. Este timpul sa mergeti dupa acel vis pe care il tineti in sertar de prea mult timp. Orice initiativa inceputa, orice angajament luat fata de voi insiva, pot avea niste efecte de mare anvergura. Nu va fie teama sa va extindeti dincolo de zona de confort obisnuita. Chiar si atunci cand pare ca toata speranta s-a pierdut, Universul va ofera cele mai bune oportunitati de a schimba curentul. Fiti mai indrazneti. Si in credinta voastra, exista o promisiune fara margini, exista o recompensa, exista un  „vas de aur”.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Conjunctia magica Jupiter/Nodul Nord in Taur va conduce sa gasiti o intelegere mai profunda a voastra si a scopului vostru. Fizicul nu conteaza, spiritualul conteaza. Este ca si cum ati avea o intalnire cu ghizii vostri spirituali sau ati intelege ce va transmite vocea divina din voi-intuitia voastra. Puteti invata multe lectii despre spiritualitate, mentori, subconstientul vostru care este cea mai importanta carte in aceasta viata, doar trebuie sa invatati ce pagini sa accesati.

Rac/Ascendentul in Rac

Conjunctia magica Jupiter/Nodul Nord in Taur poate aduce oportunitati de aur printr-un proiect de grup, prin cresterea veniturilor carierei voastre. Un vis poate deveni realitate acuma. Magia aici tine de cooperare cu mai multi oameni, de activitati generoase, de prietenul care la nevoie se cunoaste. Proiectele de grup, munca in echipa, ideile originale, esoterismul, contin un potential urias.

Leu/Ascendentul in Leu

Conjunctia magica Jupiter/Nodul Nord in Taur aduce oportunitati de aur in domeniul carierei voastre si sansa de a va urma adevarata vocatie. Obiectivele pe care le stabiliti acuma, contin un potential urias. Poate aduce profesori si vizionari care apar aproape ca printr-o intamplare divina. Daca sunteti dispusi sa ascultati invataturile lor, progresul este practic garantat.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Conjunctia magica Jupiter/Nodul Nord in Tau aduce oportunitati de a atinge imaginea spirituala personala a lumii prin calatorii lungi, studii si pelerinaje spirituale. Si orice are legatura cu educatia, predarea, publicarea, legea, calatoriile sau organizatiile religioase, va ajuta sa prosperati si va servesc  bine. Sunteti sustinuti sa treceti de la adevarurile simple la cunostintele universale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Conjunctia magica Jupiter/Nodul Nord in Tau aduce beneficii potentiale printr-o afacere, banii partenerului de viata, o vanzare mare, o mostenire sau resurse partajate. Noile descoperiri despre adevarata voastra putere pot aduce schimbari de anvergura care ar putea sa nu fie chiar atat de evidente la inceput.De asemenea, puteti experimenta o trezire spirituala si un nou mod de a gandi despre viata voastra prezenta si trecuta. Intuitia si abilitatile psihice inalte devin importante. Sunteti binecuvatati cu o mare intelegere a subiectelor oculte si mistice.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Luna iunie incepe pentru voi intr-o nota inalta, cu o aliniere speciala intre generosul Jupiter si  destinul-Nodul Nord in Taur in domeniul relatiilor voastre. Acest lucru ar putea aduce un moment menit sa fie cu un potential partener sau un impuls important de crestere cu unul actual. Noile acorduri, noi parteneriate, pot aduce ramificatii de anvergura care ar putea sa nu fie chiar atat de evidente la inceput.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Incepeti luna iunie cu o aliniere speciala intre conducatorul vostru planetar Jupiter si destinul-Nodul Nord in Taur. Destinul poate aduce in calea voastra un nou loc de munca, o reteta de vindecare, o calatorie importanta. Chiar si cele mai banale ajustari si schimbari din viata de zi cu zi pot avea consecinte de amploare. Orice initiativa inceputa in aceasta perioada poate fi destul de profunda. Acest lucru este valabil pentru toata lumea intr-o oarecare masura, dar pentru ca Jupiter este planeta voastra conducatoare, este si mai relevant pentru voi.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Cu Jupiter in conjunctie cu Nodul Nord din Taur, destinul poate aduce in calea voastra oportunitati de aur prin iubire, o idee mareata, un hobby, o viziune sau chiar si prin copiii vostri daca ii aveti. Orice initiativa in timpul acestei conjunctii magice poate avea ramificatii si mai ample decat va dati seama. Jupiter face lucrurile sa creasca. Chiar si începuturile mici pot avea un mare potential atunci cand Jupiter si Nodul Nord se unesc.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Cu Jupiter in conjunctie cu Nodul Nord din Taur, destinul poate aduce in calea voastra oportunitati de aur prin familie, parinti, afaceri imobiliare, prieteni, proiecte de grup. Aceasta conjunctie isi propune sa va aduca mai mult in aliniere cu adevaratul vostru scop si destin chiar daca unele lucruri in familia voatra trebuie schimbate. Noile inceputuri initiate acum pot avea consecinte mult mai ample decat va imaginati.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Conjunctia Jupiter / Nodul Nord in Taur vine la voi cu oportunitati de aur prin rudele voastre, prin comunitatea in care traiti. Chiar si conversatiile ocazionale pot duce la realizari remarcabile. Dorinta de a afla mai multe despre un subiect poate avea consecinte mai ample decat ati fi considerat. Ceea ce poate parea un inceput ocazional poate avea ramificatii mult mai mari pentru viitor.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.