BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA IN ANUL 2011 –MATURIZARE ,RESPONSABILITATI , RELATII SOCANTE

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI

In anul 2011, Saturn in Balanta  “este la voi acasa” ,este o energie cu puternice influente asupra personalitatii voastre , aspectului fizic, modului in care vedeti lumea dar si a modului in care lumea va vede , aceasta energie este pe capul vostru inca din anul 2010.   Saturn este in astrologie planeta PROFESOR ,poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic cu rabdare , neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia , strictetea, efortul , disciplina , responsabilitatea , restrictia ,profesorul , tatal ,seriozitatrea , stabilitatea , prudenta. Saturn este planeta karmei  si are un mod unic de a va invata umilinta , rabdarea , va pune  sa va  analizati  rezultatele si comportamentul din trecut si sa va  asumati  responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele.  Este cea mai buna perioada in care puteti deveni realisti in legatura cu voi , cu propria voastra persoana , sa incercati sa definiti  ce vreti sa dezvoltati  la voi . Aceasta cunoastere a voastra ,a realitatii vietii voastre poate incepe de multe ori prin diverse crize, toata perioada va fi  caracterizata de dorinta voastra de a va  cunoaste mai bine ,  de a incerca sa aflati  cat mai multe despre capacitatile voastre pe care sa le folositi in a  face ceva in urmatorii ani, de a realiza ceva. Foarte important in aceasta perioada este sa intelegeti  imensa putere a lui Saturn in viata voastra , aceasta putere va da posibilitatea de a va modela singuri .Acest an poate fi unul  plin de probleme, tensiuni ,cu Saturn in semnul vostru ,starile emotionale si mentale pot fi destul de tensionate ,vitalitatea voastra poate fi destul de scazuta .Este un an in care sunteti chemati sa faceti schimbari aproape in fiecare domeniu din viata voastra care are nevoie de “ reparatii “ , pot aparea obstacole la locul de munca, in relatia cu partenerul, Este un an in care Saturn va cere sa fiti realisti cu voi insiva , sa va invatati limitele  ,sa va maturizati , trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca puteti face orice ,va veti confrunta cu probleme si obstacole care va vor  solicita sa fiti mai realisti si practici in rezolvarea lor . Toate aceste experiente vor fi necesare pentru a va cunoaste mai bine . Ceea ce este iarasi important in urmatoarea perioada  este aceea ca Saturn in Balanta  face un aspect de conjunctie cu Soarele vostru  natal , este o energie ce va pune un accent deosebit pe asumarea unor responsabilitati , maturizare, gestionarea rezonabila a realitatii . Acest lucru nu va fi usor, puteti trece prin perioade de asteptare , de constructie lenta ,  amanari , intarzieri , constrangeri  care nu vor decat sa structureze mai bine situatia , sa va faca mai lucizi .
Saturn este in esenta o planeta a justitiei ,a dreptatii ,va spune ca a venit timpul sa fiti maturi ,realisti in legatura cu voi insiva .  Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensati mai mult decat ganditi . Un stil de viata imoral,  neglijarea obligatiilor, responsabilitatilor invita mania lui Saturn in viata voastra .

Incepand cu 22 ianuarie , Jupiter –Marele benefic intra in semnul Berbecului ,pentru voi dragi Balante ,  energia jupiteriana  este  in tranzit prin casa parteneriatelor , partenerului, asociatului , proceselor . Este o energie ce aduce binefaceri prin asocieri , reusite in afacerile publice. Optimismul excesiv , exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale , cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea partenerilor. Casatoria poate fi privita in aceasta perioada ca o asociere care sa aduca profit , pot aparea tulburari in relatiile de dragoste , pot aparea tendinte catre fel de fel de extreme . Aceasta energie a lui Jupiter folosita in mod pozitiv poate fi un indiciu al increderii , generozitatii si cresterii spirituale prin parteneriate . Jupiter fiind si o planeta a libertatii si expansiunii , chiar va  trebuie sa invatati  ca libertatea nu se refera numai la voi , trebuie sa intelegeti ca intr-o relatie ,  ambele persoane au nevoie de libertate. Acest an poate fi unul destul de dificil din punct de vedere emotional, cu Saturn in casa personalitatii, Jupiter in casa parteneriatelor, Pluto in casa familiei ,parintilor ,aceste planete provocand energia soarelui vostru natal, puteti avea destule dezacorduri in familie, in relatii, chiar si cu voi  insiva , o  persoana autoritara va poate crea destul stres, trebuie sa invatati sa impartiti responsabilitatile , sa invatati sa cooperati  , sa ascultati si alte puncte de vedere , in special pe cele care vin din partea familiei voastre  sau de la o persoana iubita . Jupiter in Berbec poate sa va faca sa actionati destul de direct , sa va angajati intr-o casnicie ,sa incepeti o noua etapa importanta in viata voastra .

.Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradati, inselati sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada , poate sa se rupa o relatie, o casnicie, o asociatie , acest lucru se intampla doar daca v-ati abatut de la drumul drept din proprie vointa , orbire sau zapaceala .

In martie 2011 , Uranus –rebelul, intra si el in semnul Berbecului , pentru voi Balantele , aceasta energie lucreaza tot in domeniu parteneriatelor , casatoriilor, asocierilor .  Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre relatii ce pot soca , imprevizibilul este in viata voastra , puteti realiza brusc si rapid un mariaj cu un partener original, pot aparea complicatii in asociatii.
Cu Uranus in opozitie cu Soarele natal, in special pentru Balantele  nascute in primele zile ale zodiei , excesul de intoleranta ,de iritatie,  de nerabdare  va fi simtit fata de tot ce apare ca o piedica in calea libertatii voastre .Sunteti gata sa va asumati orice risc pentru a decide asupra alegerilor pe care le aveti de facut .Poate fi o schimbare neasteptata de existenta, personalitate , destin, poate fi vorba de un viraj de 180 grade ,legat de decizia unei alte persoane sau la fel de bine , de o alegere a voastra cu consecinte greu de asumat .

Din iunie 2011 , Jupiter intra in semnul Taurului pentru restul anului 2011 , pentru voi aceasta energie binefacatoare  este  in tranzit prin casa  castigurilor prin parteneriate , securitatii emotionale , transformarii .Energia jupiteriana favorizeaza castigurile financiare prin casatorii, parteneriate, avantaje prin diverse credite, ipoteci. , posibilitatea unor mosteniri; de fapt puteti obtine avantaje prin  banii altora . Sexualitatea capata o forma de exprimare mai profunda , veti fi atrasi de ocultism, de tot ce este ascuns, de mister. Veniturile comune , investitiile comune sunt favorizate din  iunie 2011, dispuneti de  o abilitate deosibita de a iesi din diverse impasuri financiare. Puteti deveni in acest an un operator fin ce poate lucra destul de bine cu energiile fine , subtile, cu alte cuvinte, aveti incredere in marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit. Jupiter  aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, , favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup , autotransformare, stapanire de sine , un nivel mai mare de intelegere , intuitie, compasiune, intelepciune.

18 aprilie 2011 vine cu o Luna Plina in Balanta , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din Balanta din octombrie 2010,  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

27 septembrie  2011  vine cu o Luna Noua in Balanta favorabila unor noi inceputuri ,in special pentru cei nascuti in jurul acestei date .Aceasta energie favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii ce  creatoare . . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru ,pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 4 octombrie ( plus ,minus 4 zile ) , Aceasta Eclipsa de Soare in Capricorn  energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara.. Pentru cei nascuti intre 1-8 octombrie , aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.

Urmatoarea Eclipsa de Soare este pe 1 iunie 2011 ,este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 octombrie ( plus ,minus patru zile  ) . Aceasta Eclipsa de Soare   favorizeaza  calatoriile lungi. “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca .  Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii.

1 iulie  2011 vine cu o Eclipsa de Soare in Rac  gradul 9 , este o Eclipsa de Soare in Rac asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 octombrie  ( plus ,minus patru zile  ) . Aceasta Eclipsa  de Soare  energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii.

25 noiembrie 2011 vine cu o  Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator ,este o energie cu influente deosebite asupra Balantelor  nascute  in jurul datei de 25 septembrie  ( plus,minus patru zile  ) . Aceasta Eclipsa  de Soare energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina.

In mare , cam asa danseaza STELELE in jurul vostru dragi Balante ,pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

 1. Adriana multumesc mult de tot! Sa ai parte de tot ce iti doresti tu anul acesta!
  Mai am o intrebare …intr-un alt horoscop la balante se vorbea despre luna plina din 19 ianuarie si influentelei ei care se vor simti in 4 zile de atunci. Imi poti spune ceva despre asta?

 2. Raluca
  sa ai parte de tot cei mai bun in acest an.
  pe 19 ianuarie 2011 la ora 23:21 este o luna plina in rac pe gradul 29,o sa scriu despre aceasta luna plina pe blogul meu .
  Adriana

 3. un horoscop mult mai practic si mai la obiect – comparativ cu alte site-uri unde unii scriu ca sa umple pagina si alatura cuvina doar ca sa sune spectaculos.
  bine realizat si la obiect. profesionist
  Multumim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.