SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR IN ANUL 2011 –ROMANTISM , RECOMPENSE , PRIETENII BENEFICE

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI

In anul 2011, Saturn in Balanta  va tranziteaza casa prietenilor, sperantelor, dorintelor , , este o o perioada in care accentul cade pe dezvoltarea voastra viitoare , pe functionarea voastra in societate. Saturn este in astrologie planeta PROFESOR , poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic cu rabdare , neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia ,strictetea, efortul ,disciplina , responsabilitatea , restrictia , profesorul , tatal , seriozitatrea , stabilitatea , prudenta. Saturn in tranzit prin acest domeniu de viata va poate pune fata in fata cu ceea ce ati facut sau nu ati facut dar mai ales cu ceea ce trebuie sa faceti pentru viitorul vostru  in relatia cu alti oameni dar si cu locul in care traiti.  Este o perioada in care va veti  gandi mai mult la obiectivele voastre personale , ce anume va doriti, ce rol vreti sa jucati in comunitate , va  puteti  defini intr-un mod destul de realist sperantele  si dorintele cele mai intime , va puteti  asuma responsabilitati mai mari fata de cei din jurul tau  iar acest lucru va  va ajuta sa deveniti mai lucid fata de prietenile voastre si relatiile individuale , puteti  renunta la anumite prietenii , la anumite grupuri sociale, puteti  cladi noi prietenii care sa va fie  de folos pentru viitorul vostru. Saturn prin acest domeniu din viata voastra face un aspect benefic cu Soarele vostru natal, asta inseamna un fel de protectie care va ajuta sa judecati inteligent si sa nu depasiti limitele rezonabile , luciditatea voastra va ajuta sa aveti realizari durabile , angajamente intelepte , va puteti debarasa de orice situatie care poate dauna lucrurilor pe care le puteti construi cu multa rabdare . Acest tranzit va da multa vointa, perseverenta ,evenimentele vor permite reconsiderarea din punct de vedere intelectual a  anturajului ,este necesar sa aveti un scop spre care sa va indreptati ,cariera poate cunoaste o evolutie pozitiva  anuntand promovari pe scare sociala sau aprecieri onorifice ,care ofera stabilitate existentei. Saturn va ajuta in acest an mai ales in munca voastra ,in finantele voastre ,puteti face mai multi bani ,inteligenta in combinatie cu efortul va ajuta sa urcati pe scara sociala . Sanatatea se poate imbunatati ,orice afectiune anterioara poate disparea  , puteti simti o adevarata primavara in sanatatea voastra . Progresul poate fi lent dar cu rabdare puteti sa va vedeti visele implinite, in special acele vise practice si realizabile .

Incepand cu 22 ianuarie , Jupiter –Marele benefic intra in semnul Berbecului , pentru voi dragi Sagetatori , Jupiter in casa iubirii ,creativitatii,copiilor  va daruieste o perioada de  romantism, placere si creatie, distractii, oportunitati de a investi, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii . Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada , deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent , atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter favorizeaza domeniile  filantropice, arta, muzica, spiritualitatea ,  domeniul copiilor in care puteti avea profituri sau bucurii ce pot proveni de la copii vostri. Energia lui Jupiter in aceasta casa in aspect benefic cu Soarele vostru natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Jupiter in acest domeniu din viata voastra este o energie ce induce destule oportunitati, noroc in iubire, romantism, libertate ,  inteligenta creatoare dar si noroc de la copii , prin copii, chiar puteti avea  un copil.

In martie 2011 , Uranus –rebelul, intra si el in semnul Berbecului , pentru voi Sagetatorii, aceasta energie lucreaza tot in domeniul iubirii , copiilor , creativitatii personale .  Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre placeri neobisnuite  ce pot cauza multe neplaceri in viata voastra amoroasa ,se dezvolta originalitatea creativa ,pasiuni speculative  sau artistice .Pentru femei poate aparea riscul unei sarcini in afara casatoriei. Uranus in Berbec  in aspect benefic cu Soarele vostru ( in special pentru cei nascuti in primele 5 zile ale zodiei ) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti ,va puteti ameliora situatia finaciara , posibilitate de castiguri financiare neasteptate .

Din iunie 2011 , Jupiter intra in semnul Taurului pentru restul anului 2011 , pentru voi aceasta energie binefacatoare  este  in tranzit  prin casa  casa muncii, rutinei zilnice, sanatatii . Jupiter favorizeza activitatile la locul de munca, productivitatea personala, eficienta, rutina. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii,  locul de munca poate solicita mai multe calatorii , poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate,  fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor  zilnice vor fi raspatite din plin. Jupiter in aceasta casa arata destul de clar ca sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Jupiter asociat cu bunavointa si generozitatea  arata necesitatea de a invata sa acceptati unele greseli in activitatile voastre, sa invatati sa va indulciti un pic spiritul critic, sa deveniti o sursa de inspiratie pentru cei cu care lucrati. Urmeaza o perioada  in care veti dispune de o capacitate enorma de a munci dar si capacitate de a va indeplini sarcinile zilnice la locul de munca, veti avea destula intuitie si chiar veti da viata unei abordari spirituale a vindecarii fiind destul de procupati de propria sanatate si de a intelege toate mesajele primite de la corpul vostru. Daca nu aveti un loc de munca sau daca vreti sa va gasiti un loc de munca mai bun,  din iunie 2011 veti  puteti gasi unul, important este sa fiti atenti la sansele ce pot aparea in acest domeniu din viata voastra.

Pluto in sectorul banilor in combinatie benefica cu Jupiter in Taur poate face din a doua parte a anului 2011 o perioada plina de recompense , puteti castiga mai multi bani in aceasta perioada , puteti obtine castiguri importante prin mijloace speculative, prin modalitati senzationale , prin combinatii secrete .

15 iunie 2011 vine cu o Eclipsa de luna in Sagetator ,este o eclipsa asociata cu Nodul Nord in Sagetator ce poate aduce schinbari benefice in viata voastra . Aceasta energie poate lucra in mod miraculos pentru urmatoarele 6 luni , poate semnala inceperea unei perioade mai bune in viata voastra . Nu trebuie uitat ca puteti culege  roadele muncii voastre , poate fi o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din Sagetator din decembrie  2010, o  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

25 noiembrie 2011 vine cu o  Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator ( o Luna Noua in Sagetator speciala ), este o energie cu influente deosebite asupra Sagetatorilor nascuti  in jurul datei de 25 noiembrie ( plus, minus trei  ) . Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai eficient.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru ,pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 4 decembrie  ( plus ,minus 4 zile ) , Aceasta Eclipsa de Soare in Capricorn   energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala . Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale.

Urmatoarea Eclipsa de Soare este pe 1 iunie 2011 ,este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 decembrie ( plus ,minus patru zile  ) . Eclipsa de Soare in casa partenerului ,asociatului  poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege.  Pentru cei nascuti in jurul datei de 1 decembrie ( plus ,minus patru zile ), opozitia dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal   poate aduce schimbari in  parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

1 iulie  2011 vine cu o Eclipsa de Soare in Rac  gradul 9 , este o Eclipsa de Soare in Rac asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 decembrie ( plus ,minus patru zile  ) . Eclipsa  de Soare  poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.

In mare , cam asa danseaza STELELE in jurul vostru dragi Sagetatori , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. Multumesc Adriana!!!

    Cu ascendentul in Sagetator si soarele in berbec cred ca voi avea un an plin :))…sper sa fie cu lucruri cat mai bune pt mine. Inca o data multumesc :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.