SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION – ANUL 2014

SCORPION  / ASCENDENTUL IN SCORPION – ANUL  2014   
       TRANZITE MAJORE

scorpion 2014

“Dragostea nu are alta dorinta decat sa se implineasca.
Dar daca iubiti si aveti dorinte, atunci acestea sa fie:
Sa va transformati in izvor ce-si canta melodia-n noapte;
Sa cunoasteti durerea prea marii duiosii;
Sa fiti raniti de propria perceptie a iubirii;
Sa va lasati raniti de bunavoie si cu bucurie;
”Kahlil Ggibran

In anul 2014, Saturn in tranzit prin Scorpion continua sa va maturizeze prin experiente destul de dure, Uranus aduce schimbari imprevizibile la locul de munca si sanatate, Neptun va  poate crea destule iluzii in iubire si relatia cu copii, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al mediului apropiat, frati, surori, rude, Jupiter  va aduce oportunitati prin studii inalte, strainatate, credinta.
In anul 2014, Jupiter in Rac continua sa va tranziteze casa  studiilor inalte, calatorii mari, strainatate, credinta.
Aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati prin studii, idei, opinii,  calatorii, strainatate, activitati cu strainii, publicistica. Este o perioada din acest an 2014 favorabila planurilor cu bataie lunga, in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sunt favorizate calatoriile mari , studiile superioare, spiritualitatea, ajutorul  prin credinta in Dumnezeu,  casatoria in strainatate,  puteti profita de ajutorul important al unor oameni din strainatate, puteti intalni pe cel ce va deveni pentru voi un adevarat profesor spiritual.
Anul 2014 incepe totusi cu Jupiter retrograd in Rac, asta inseamna ca pana pe 6 martie, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de studiile voastre, relatia cu strainii, respectarea legilor, calatorii indepartate.
Din 17 iulie 2014, Jupiter intra in semnul Leului, un semn asociat in harta voastra cu cariera, statutul social.
Aveti de partea voastra o energie ce va aduce multe oportunitati in cariera , in viata sociala. Realizarile pot proveni prin oportunitati favorabile, prin entuziasm si ambitie .
Energia lui Jupiter in Leu face totusi un aspect provocator cu Soarele Scorpionilor nascuti intre 23 octombrie si 12 noiembrie, deci in  a doua parte a anului 2014 va exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare, puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate. Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada.

Cu Saturn in tranzit prin semnul vostru, pe tot parcursul anului 2014 sunteti pusi sa va redefiniti identitatea si modul in care priviti viata, sa fiti responsabili si maturi, sa puneti bazele unui nou capitol din viata voastra.. Poate fi un proces destul de dificil  mai ales daca nu stiti sa renuntati de buna voie la elementele inutile  din viata voastra. Saturn este planeta karmei  si are un mod unic de a va invata umilinta , rabdarea , va pune  sa va  analizati  rezultatele si comportamentul din trecut si sa va  asumati  responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele. Cum Saturn in Scorpion se afla deja la jumatatea drumului prin acest semn, majoritatea Scorpionilor au invatat ca realitatea si limitele unei situatii de viata  sunt cerintele acestei energii.
Din 2 martie si pana pe 20 iulie, Saturn va fi in mers aparent retrograd in semnul Scorpionului. In aceasta perioada, pot aparea dificultati in exprimarea personalitatii voastre, emotiile in relatiile cu ceilalti oameni devin de nestapanit, orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o plata sau o redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Atentie la problemele de sanatate dar si la modul cum ati obtinut o anumita functie, aici Saturn va va prezenta o nota de plata.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Relatiile voastre in acest an 2014 sunt importante. Daca Saturn va pune la treaba in domeniul personalitatii , individualitatii voastre, prin urmare, si relatiile voastre au nevoie de o reinventare, regenerare.
Iubirea are pentru voi un iz neptunian, spun asta, deoarece semnul pestilor este asociat in harta voastra solara cu casa iubirii, romantism, creativitate personala, copii..
Neptun in Pesti poate sa va faca sa fiti mai creativi, imaginativi,  inspirati , simtandu-va parca obligati sa va exprimati mai dramatic. Viata romantica , iubirile pot implica multa fantezie  iar din cauza nevoii voastre de ” teatru “ puteti adesea sa vedeti lucrurile, iubirea, iubitul,  doar asa cum vreti voi sa le vedeti ( cam in ceata de multe ori, intr-un mod destul de ireal ). Perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage  persoane neobisnuite, secretoase, misterioase in viata voastra de iubire, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea . Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste . Atentie totusi la speculatii , puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar.

Mercur este retrograd in perioada 6 -16 februarie 2014 in domeniul iubirii , puteti deveni nerabdatori cu iubirea, pot aparea lupte si neintelegeri cu personele iubite, unii pot termna o relatie de dragoste, pentru altii o flacara veche, stinsa poate fi reaprinsa intr-un mod ciudat.
Mercur este retrograd in perioada 17 iunie si 1 iulie in semnul Gemeni si cum acest semn este asociat in harta voastra solara cu casa intimitatii, pasiunii, pot aparea destule blocaje in modul de manifestare a energiei voastre intime, emotionale. Se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, poate aparea un iubit/ iubita din trecut.
Intre  4 octombrie si 10 octombrie, Mercur este retrograd in semnul Scorpionului si poate pune in evidenta greseli legate de modul de abordare a unei relatii sau poate acutiza aceste greseli.Pot aparea destule neintelegeri cu partenerul de viata si asta din dorinta de a fi singuri, de a va pune in evidenta propria individualitate

Anul 2014 incepe cu Venus retrograd in Capricorn, cum Venus guverneaza casa partenerului, asociatului, pot aparea destule probleme aici.Venus guverneaza  iubirea, frumusetea,valoarea proprie, valorile materiale, relatiile, aceste domenii din viata noastra vor  cunoaste un ritm incetinit. Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda , afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Capricorn –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare . Tot ce tine de casnicie, partener, asociat , iubire vor cunoaste destule incercari, deci atentie. O relatie trecuta poate fi reinviata . Pluto , ghidul vostru planetar sustine domeniul mintii practice, a rudelor ,  fratilor, calatoriilor scurte, studii medii .
Este o perioada in care relatiile cu fratii, surorile, vecinii, sunt supuse unor mari transformari, de fapt se cere o noua abordare a modului de comunicare cu cei apropiati voua, cu cei din mediul apropiat in care traiti. Pluto in aceasta casa va poate ajuta in descoperirea unui anumit talent de scriitor sau castiguri financiare prin folosirea acestui talent.

CARIERA SI BANI  

In domeniul muncii , sanatatii, Uranus in Berbec va face revolutionari, inovatori . Aceasta energie  va indeamna catre independenta in munca si in modul de abordare a unui loc de munca, va puteti revolta destul de usor la orice piedica pusa in calea independentei voastre, puteti usor ajunge la certuri cu sefii, colegii, deci mare atentie. In domeniul sanatatii, nervii va pot cauza mari probleme , incercati sa fiti mai linistiti, asa va puteti proteja cel mai bine sanatatea. Uranus in tranzit prin acest domeniu din viata voastra aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in domeniul muncii, aceasta energie proaspata poate sa va aduca schimbarea locului de munca sau un loc de munca in care sa va puneti in evidenta individualitatea voastra . Este o energie ce permite mai multa independenta in munca pe care o faceti, puteti gasi un loc de munca original si in afara normelor, puteti pierde peste noapte un loc de munca.

In perioada 1 martie -19 mai, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnul Balantei activand pentru voi  un domeniu al secretelor, faimei voastre sau caderii voastre. Pot aparea probleme de natura psihilogica, lipsa vitalitatii, izolare de oameni evitand astfel orice fel de actiune directa. Este un timp al reactivarii dusmanilor, puteti risca sa cunoasteti rataciri involuntare, adeversitate, dusmanii ascunse chiar periculoase . Aceasta energie martiana poate fi folosita cu success in proiectele care necesita o concentratie profunda si lucru in singuratate, puteti descoperi  anumite secrete legate de cei din jur,  sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii. Cum Marte va guverneaza si casa muncii, sanatatii, pot aparea destule probleme, lupte in munca voastra, in relatia cu sefii. Ar fi bine sa va controlati energia, nervii in aceasta perioada.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,  stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

Eclipsa de Soare in Taur din 29 aprilie 2014 este asociata cu Nodul Sud in Taur si activeaza casa partenerului, casnicie, dusmani, asociati  cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 29 octombrie. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Taur poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul asocierilor, partener de viata, casnicie sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor apropiate, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.
Eclipsa de Soare in Scorpion din 24 octombrie poate aduce oportunitati imense pentru viitor in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.  Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in propria persoana , dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Aceasta Eclipsa de Soare este sustinuta de Mercur si de Marte, puteti primi o veste importanta legata de  dezvoltarea voastra.

Eclipsa de Luna in Berbec din 8 octombrie 2014 va aduce schimbari si beneficii personale in tot ce tine de locul de munca, sanatate in special pentru Scorpionii nascuti  in jurul  datei de 8 noiembrie. Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, pot aparea destule schimbari imprevizibile legate de un loc de munca sau de sanatate.
Eclipsa de Luna in Balanta din 15 aprilie 2014 actualizeaza pentru voi faptele trecutului in bine sau in rau.Este o eclipsa dura ce va face sa culegeti ce ati semanat, Eclipsa are o infuenta puternica asupra Scorpionilor nascuti  intre 12-18 noiembrie.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 23 octombrie-16 noiembrie, cand venus tranziteaza casa partenerului intre 28 mai-23 iunie, in casa iubirii intre 5 aprilie-2 mai.  In perioada 12 august-5 septembrie , Venus  tranziteaza casa carierei , asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materialize prin fel de fel de bonusuri , prime, recompense , puteti gasi iubirea la locul de munca. Cu Venus retrograd in Capricorn , veti incepe anul 2014 intr-un ton repetitiv in relatiile voastre, ceva din trecut prinde iarasi  viata.

Adriana Tudosa 

You may also like

2 Comments

  1. ce daruri frumoase de la Mosul! Frumos sa ne postezi horoscopul 2014 in ziua de Craciun. Pestii cand “sosesc”?

    Zile frumoase si senine!

  2. Adriana draga, iti multumesc cu tot sufletul pentru acest dar minunat, iti multumesc de asemenea pentru toate postarile de peste an, apreciez tot ce postezi, ma inspir de fiecare data din postarile tale pentru deciziile pe care le am de luat
    Craciun Fericit si multe bucurii iti doresc alaturi de cei dragi
    Te imbratisez cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.