SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR – ANUL 2014

SAGETATOR  / ASCENDENTUL IN SAGETATOR  – ANUL  2014   
  TRANZITE MAJORE 

sagetator 2014

 “Urmeaza-ti inima. Inima sa-ti fie calauza in orice lucru insemnat pe care vrei sa il implinesti!”Kahlil Gibran

In anul 2014, Sagetatorii  au suportul planetei Jupiter in calatorii, educatie, bani prin acorduri semnate, Uranus aduce schimbari imprevizibile in relatiile de iubire, cu copiii vostri, Neptun va  poate crea destule iluzii in viata de familie, camin, radacini,  Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al modului in care faceti bani, valori, Saturn va invata despre rabdare, limite, iertare.

In anul 2014, Jupiter, ghidul vostru astral continua sa tranziteze semnul  Rac, un semn asociat in harta voastra solara cu bunurile in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener . Castigurile prin diverse adorduri semnate ar trebui sa creasca, partenerul poate castiga mai multi bani, litigiile legate de posesiuni  pot fi rezolvate.
Anul 2014 incepe totusi cu Jupiter retrograd in Rac , asta inseamna ca pana pe 6 martie, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de bani, partener, credite, cheltuieli, intimidate. Din 17 iulie 2014, Jupiter intra in semnul Leului,pentru voi, aceasta energie aduce succes prin calatorii, studii inalte, strainatate. Tot ce tine de cercetare, legi, invatamant superior sunt favorizate pentru voi.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Familia, caminul vostru, relatia cu parintii continua sa fie si in anul 2014 sub influenta lui Neptun in Pesti.
Puteti idealiza viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Pot aparea mutari frecvente, puteti fi  mai secretosi in raport cu familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Nebuloasa ceata indusa de Neptun in casa familiei, caminului nu poate oferi o baza prea solida. Neptun in tranzit prin domeniul familiei reprezinta de fapt cautarea originii voastre spirituale si a caminului perfect. Este bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti la “apa din casa “ deoarece pot aparea unele probleme cu  aceasta. Este posibil sa apara o dizolvare a familiei, pierderea unui membru al familiei, posibil sa trebuiasca sa sacrificati timpul si energia voastra pentru ingrijirea unui membru al familiei. Cu toate acestea, Neptun va invata si in acest an lectia non-atasamentului in legatura cu casa, familia voastra.
De-a lungul intregului an 2014, Uranus continua sa calatoreasca prin casa iubirii Aceasta energie poate trezi “gusturile bizare, neobisnuite “ din voi, viata devine mai interesanta, puteti  experimenta lucruri noi in iubire, puteti  atrage parteneri neobisnuiti ( diferenta de varsta, de cultura, de pozitie sociala ), relatiile  pot capata un aer nonconformist, neobisnuit  care sa va ofere un alt fel de libertate. Daca sunteti implicati  intr-o relatie, aceasta se poate modifica sau se poate rupe daca nu raspunde cerintelor lui Uranus. Casa V este si casa copiilor, deci poate aparea un copil in aceasta perioada sau puteti experimenta fel de fel de socuri de la copiii vostri.

In perioada 1 martie -19 mai, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnul Balantei activand pentru voi  un domeniu al relatiilor, prieteni, sperante dar care guverneaza si casa iubirii.In aceasta perioada pot aparea perturbari, furii, accese de manie in relatiile de prietenie dar si in relatia cu un iubit, un copil. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale. Atentie la speculatii, la distractii.

CARIERA  SI BANI

Pluto in Capricorn continua sa va  ajute sa va eliberati de obiceiurile proaste legate de bani  iar Uranus din casa speculatiilor va poate face sa va asumati anumite riscuri pe care nu prea le puteti controla. Si in acest an, banii constituie pentru voi o chestiune de viata si de moarte iar Pluto va va oferi tot ce poate el in domeniul banilor. Pluto inseamna bogatie asta nu inseamna neaparat ca va face bogati fara a oferi nimic in schimb.Toate darurile oferite de aceasta energie cer o taxa  de la voi, o valorificare a unui talent de-al vostru si fara sa faceti acest lucru, frica de saracie va inunda viata voastra. Drumul de la zdrente la bogatie si invers face parte din definitia acestei energii in viata voastra si are rolul de a re-evalua atitudinea fata de finante, posesiuni. Orice metoda “ discutabila” de a face bani poate aduce riscuri de pierdere a norocului si dificultati financiare severe .

Anul 2014 incepe pentru Sagetatori cu Venus retrograd in Capricorn iar pana pe 31 ianuarie, chiar daca vreti chiar daca nu vreti, veti dansa in ritmul acestei energii ce aduce trecutul peste voi in sectorul banilor, valorilor, munca, prieteni. Cum  Venus guverneaza  iubirea, frumusetea,valoarea proprie, valorile materiale, relatiile,  aceste domenii din viata noastra vor  cunoaste un ritm incetinit. Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda , afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul,sentimentele,emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns,  misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Capricorn –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare . Tot ce tine de bani, valori, loc de munca, prieteni vor cunoaste destule incercari, inversari. Puteti simti ca “ banii” au multe intrebari karmice pentru voi in acest an.

Saturn isi continua tranzitul prin Scorpion si in acest an 2014 iar pentru voi, aceasta energie activeaza casa karmei , secrete, compasiune. Ochiul critic al lui Saturn vede tot ce se afla dincolo de suprafata si veti fi nevoiti sa faceti o adevarata curatenie de primavara in psihicul vostru, in trecutul vostru, in platile sufletului vostru.Veti fi nevoiti sa sortati, sa aruncati si sa pastrati doar acele lucruri de care veti avea nevoie cu adevarat in viitor. Pot aparea probleme de sanatate care intr-un fel va forteaza sa va izolati sau pur si simplu sa stati mai retrasi. Cum Saturn in Scorpion se afla deja la jumatatea drumului prin acest semn, majoritatea Sagetatorilor au invatat ca realitatea si limitele sunt cerintele acestei energii.Din 2 martie  si pana in 20 iulie , Saturn intra in mers aparent retrograd in semnul Scorpionului. Saturn accentueaza destul de mult valoarea legaturilor cu afacerile neterminate ale trecutului, daca ati facut rau celor din jur intr-un mod voit sau nu, puteti plati prin diferite moduri pentru raul facut. Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificsative pana acum. Pozitiv, aceasta perioada este ideala pentru studiul subiectelor spirituale , mistice si oculte.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri, stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

Eclipsa de Soare in Taur din 29 aprilie 2014 este asociata cu Nodul Sud in Taur si activeaza domeniul muncii, sanatate, rutine zilnice, colegi de munca  cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 29 noiembrie. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Taur poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul muncii, locul de munca, sau daca ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor apropiate, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.
Eclipsa de Soare in Scorpion din 24 octombrie poate aduce oportunitati  pentru viitor in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.  Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe sanatate, dezvoltare spirituala Aceasta Eclipsa de Soare este sustinuta de Mercur si de Marte, puteti primi o un sprijin important prin fel de fel de discutii , o veste importanta va poate linisti sufletul.

Eclipsa de Luna in Berbec din 8 octombrie 2014 va aduce schimbari si beneficii personale in tot ce tine de iubirel, copii, creativitate personala in special pentru Sagetatorii  nascuti  in jurul  datei de 8 decembrie. Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, pot aparea destule schimbari imprevizibile legate de o relatie de iubire.
Eclipsa de Luna in Balanta din 15 aprilie 2014 actualizeaza pentru voi faptele trecutului in bine sau in rau. Este o eclipsa  ce va face sa culegeti ce ati semanat in relatiile voastre, legaturi sociale, copii.Eclipsa are o infuenta puternica asupra Sagetatorilor nascuti  intre 12-18 decembrie.

13 iunie  2014 vine cu o Luna Plina in Sagetator, este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse in trecut, o  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi, depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.
22 noiembrie 2014 vine cu o Luna Noua in Sagetator pe gradul 0:08  favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date .

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 16 noiembrie-10 decembrie, cand venus tranziteaza casa partenerului intre 23 iunie-18 iulie, in casa iubirii intre 2 mai-28 mai.  In perioada 5 septembrie-29 septembrie, Venus  tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca. Cu Venus retrograd in Capricorn , veti incepe anul 2014 intr-un ton repetitiv in domeniul muncii, puteti reinnoda o legatura cu un prieten vechi.

 

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Craciun fericit! Am parcurs horoscopul cu nerabdare si este plin de informatii pretioase! Cu adevarat un gest frumos, de reala generozitate, sa oferi un astfel de dar in ziua de Craciun si sa iti faci timp pentru noi intr-o astfel de zi.
    Te pup, cu mare drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.