GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI – ANUL 2014

GEMENI  / ASCENDENTUL IN GEMENI – ANUL  2014 
TRANZITE MAJORE
gemeni 2014

“Si despre Casatorie, stapane?
Si el raspunse zicand:
V-ati nascut impreuna, si impreuna veti fi mereu.
Veti fi impreuna cand albele aripi ale mortii va vor spulbera zilele.
Ah, veti fi impreuna chiar in memoria tacuta a lui Dumnezeu.
Dar sa lasati spatii in impreunarea voastra.
Si lasati vanturile raiului sa danseze printre voi.”Kahlil Gibran

In anul 2014, Gemenii continua transfomarea lor majora prin Pluto, Uranus  aduce sprijin  prin prieteni, astrologie, protectori,  Saturn va ajuta sa construiti un loc de munca stabil,  Jupiter este de mana cu voi in tot ce tine de bani, valori, rude, minte practica, calatorii,  Neptun va poate da pace mentala sau va ajuta sa inotati in iluzii de toate felurile in domeniul carierei.

Pe tot parcursul anului 2014, Uranus in Berbec continua sa  energizeze un domeniu din viata voastra ce vorbeste despre prieteni, sperante , dorinte, protectori .
Cu Uranus in acest  domeniu de viata, sperantele si visele voastre  devin prioritare, veti sti peste noapte care obiective pot fi realizate, libertatea voastra este esentiala si veti da deoparte oamenii care va pun restrictii , care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. In acest domeniu din viata voastra,  Uranus este destul de puternic cu o influenta semnificatica, este casa lui naturala, in consecinta poate fi un tranzit aducator de prietenii puternice, puteti  cunoaste pe cineva care va fi  un adevarat protector dar intr-un mod diferit de ce stiati voi pana acuma. Puteti cunoaste  intr-un mod neasteptat prieteni originali, amici necunoscuti care va favorizeza fara sa va spuna, pot aparea ajutoare intr-un moment neasteptat. Energia lui Uranus in Berbec  in aspect benefic cu soarele vostru ( in special pentru cei nascuti in prima decada a semnului  ) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti, va puteti ameliora situatia finaciara, posibilitate de castiguri financiare neasteptate.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Anul 2014 incepe pentru Gemeni cu Venus retrograd in Capricorn iar pana pe 31 ianuarie, chiar daca vreti chiar daca nu vreti, veti dansa in ritmul acestei energii ce aduce trecutul peste voi in sectorul parteneriatelor, afacerilor, bani prin parteneri, plati karmice ale sufletului vostru.  Cum  Venus guverneaza  iubirea, frumusetea,valoarea proprie, valorile materiale, relatiile,  aceste domenii din viata voastra vor  cunoaste un ritm incetinit. Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos . Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Capricorn –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare . Tot ce tine de bani, casnicie, afaceri, imprumuturi bancare, taxe, mosteniri, viata intima vor cunoaste destule incercari, deci atentie. Puteti simti ca dragoastea este o durere in acest an.

Mercur retrograd din  perioada 4 octombrie -25 octombrie 2014 in semnele Balanta –Scorpion activeaza pentru voi sectorul iubirii, copii, creativtate personala, distractii, loc de munca, colegi, sanatate. Aceasta perioada poate aduce complicatii in iubire, la locul de munca.
Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie , instabilitate in munca. Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada.

In perioada 1 martie -19 mai, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnul Balantei activand pentru voi sectorul iubirii, povesti romantice, distractii, copii, creativitate. Marte retrograd poate sa va afecteze relatia  cu iubitul, iubita, cu copii. Puteti fi nemultumiti de modul in care v-ati investit energia intr-un anumit proiect creativ, puteti deveni nemultumiti de modul cum v-ati investit energia in educarea copiilor vostri. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative , a modului de folosire a energiei mentale. Atentie la speculatii, la distractii. Energia martiana poate aduce in acelasi timp probleme in prieteniile voastre ,in sperantele voastre,in dirijarea eforturilor voastre in aceasta directie fiind cea mai buna perioada de a revizui modul de investire a energiei personale in acest domeniu din viata voastra . Cu Marte retrograd, puteti vedea ca relatiile voastre de dragoste sunt cuprinse de lupte, ura, va puteti transforma iubitul in adeversar , deci atentie.
Cu aceste planete in miscare retrograda in casa iubirii, exista o sansa de a reveni o iubire veche  in viata voastra.

Pluto in Capricorn ramane pe tot parcrsul anului 2014 in sectorul bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitatii, fidelitatii , finante comune cu sotul, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener, pasiune , sex.  Aceasta energie poate sa va ajute sa obtineti profituri importante ca rezultat al unei casatorii, al unei asocieri importante. Finantele care vin din alta parte trebuiesc manipulate cu grija  iar finantelor personale trebuiesc cotrolate personal deoarece tot ce tine de bani , valori pot cunoaste transformari drastice. Nu este cea mai buna perioada de a face credite, datorii deoarece pot aparea lucruri asupra carora nu veti putea avea nici un control, deci mare atentie. Viata intima poate cunoaste transformari majore.

CARIERA SI BANI

Jupiter ramane in Rac pana in luna iulie 2014 iar pentru voi, tot ce tine de bunuri, salariu, valori, auto-valoarea sunt in vizorul acestei energii. Sunteti ajutati sa gasiti modalitati de a aduce stabilitate financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit. Anul 2014 incepe totusi cu Jupiter retrograd in Rac, asta inseamna ca pana pe 6 martie, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Pot aparea probleme serioase in stabilitatea financiara.
Din 17 iulie 2014, Jupiter intra in semnul Leului, un semn asociat in harta voastra solara cu fratii, surorile, relatiile cu anturajul din imediata apropiere care va ofera sprijin si reusita. Este o energie benefica studiilor, suceselor la scoala, la examene, obtinerea unor diplome, veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele  dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Noi oportunitati pentru educatie, este un moment bun pentru a publica si profita de pe urma  talentului  vostru de a scrie si de a comunica. Jupiter in Leu  face un aspect benefic   cu Soarele nativilor din Gemeni nascuti intre 21 mai si 14 iunie,asta inseamna avantaje financiare, rezovarea problemelor personale, avantale prin casatorie , amplificarea vietii sentimental .

Saturn ramane in Scorpion pana pe 23 decembrie 2014 iar pentru voi, aceasta energie va testeaza, invata, provoaca in domeniul muncii, sanatatii.
Poate fi un tranzit destul de dificil dar cum Saturn este la jumatatea drumului prin acest domeniu din viata voastra , ar trebui ca anul 2014 sa va gaseasca deja cu lectiile invatate legate de responsabilitatea unui loc de munca.
Schimbarile la locul munca sau chiar a locului de munca nu trebuie sa va mire, la fel nici unele probleme cronice de sanatate . Sub influenta acestei energii saturniene, dezordinea trebuie transformata in ordine iar pentru a face acest lucru , Saturn va  indeamna sa fiti  disciplinati cu timpul vostru, cu munca noastra, cu sanatatea corpului vostru. Lucrurile neglijate sau ignorate in domeniul muncii si sanatatii sunt in plina inspectie saturniana, daca  serviciul pe care il faceti va nemultumeste profund , acest tranzit va poate ajuta sa va schimbati locul de munca . Locul de munca poate aduce exigente de toate felurile, pot aparea responsabilitati in plus, puteti pierde un loc de munca. Atentie la sanatate deoarece poate fi o prioritate in acest an.

Cariera voastra continua sa treaca pe tot parcursul anului 2014 prin momente iluzorii dar si prin necesitatea asumarii unor sarcini suplimentare. Neptun in Pesti va tranziteaza in continuare casa carierei , aveti de partea voastra atat un ghid cat si o energie amagitoare, deci atentie. Nu trebuie sa va grabiti sa faceti o schimbare in acest domeniu din viata voastra doar de dragul schimbarii deoarece acest lucru poate conduce mai mult la pierderi decat la realizari , situatiile pot fi confuze , complicate ,deci mare atentie , aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat . Pentru Gemenii nascuti intre 24-29 mai, Neptun in Pesti face un aspect de careu cu Soarele natal, aceasta energie va poate conduce sa faceti erori grave  cu privire la cariera voastra , pot aparea dificultati domestice , dispute in planul social , puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile , puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace .Tensiunea permanenta si labilitatea sufletului conduc la  probleme in cariera ,familie, puteti avea probleme in a vedea oamenii asa cum sunt ei in realitate, astfel incat , nu este un mment bun sa va implicati in relatii noi , desi puteti intalni oameni fata de care credeti ca aveti o legatura karmica .

Mercur, ghidul vostru astral  este un indicator important in viata voastra iar cele trei perioade de retrogradare vor aduce destule probleme .
In perioada 6-28 februarie 2014,  Mercur, ghidul vostru planetar va fi in miscare aparent retrograda in semnele Varsator si Pesti activand pentru voi sectorul carierei, viata sociala, calatorii indepartate, credinta .Acest tranzit poate fi o oportunitate pentru voi pentru a va redefine aspiratiile profesionale , sociale. In cazul in care ambitiile voastre nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu adevarul din inima voastra , pot aparea unele modificari ale obiectivelor voastre, chiar poate fi si legat de destinul vostru.
In perioada 7 iunie-1 iulie 2014, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnele Gemeni, Rac activand pentru voi sectorul banilor, auto-valoarea voastra , modul cum va comportati in relatii, in lume.
Este cel mai bun timp in care sunteti ajutati sa reflectati la anumite investitii , cum sa va folositi valoarea native pentru a crea valori.  Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiri banii in aceasta perioada. Pot aparea si neintelegeri cu partenerul de viata  ivite din dorinta de a fi singuri, de a va pune in evidenta propria individualitate si de a se tine seama de ea.

Eclipsa de Soare in Taur din 29 aprilie este asociata cu Nodul Sud Lunar in Berbec cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 29 mai . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor . Aceasta Eclipsa este sustinuta de Pluto din casa transformarii, viata intima, bani prin partener, de Jupiter care aduce noroc forte proprii dar si de Neptun din casa carierei, statut social.  Puteti avea oportunitati pentru eliminarea unor obiceiuri proaste,a unor relatii iluzorii.

Eclipsa de Soare in Scorpion din 24 octombrie activeaza casa muncii, sanatatii . Aceasta Eclipsa de Soare este sustinuta de Mercur si de Marte, puteti primi o veste importanta care va da sperante legate de un loc de munca, de starea sanatatii voastre.

Eclipsa de Luna in Berbec din 8 octombrie 2014 va aduce schimbari importante  legate de prieteni, sperante, relatii de iubire, in special pentru Gemenii nascuti in jurul datei de 8 iunie. Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, poate fi o schimbare imprevizibila a modului de gandire , gasiti acele idei care va conduc catre viitor. Aeasta eclipsa poate aduce in lumina anumite secrete legate de un prieten dar care sunt in avantajul vostru.

Eclipsa de Luna in Balanta din 15 aprilie 2014 vorbestete  pentru voi in sectorul iubirii, copii, este o eclipsa dura si poate aduce sfarsitul unor relatii de iubire.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 28 iunie-18 iulie, cand va tranziteaza casa iubirii intre 29 septembrie-23 octombrie, cand venus tranziteaza casa partenerului intre 16 noiembrie si 10 decembrie. In perioada 5 aprilie -2 mai,  Venus  va tranzita casa carierei, puteti primi diverse recompense , puteti gasi iubirea la locul de munca. Cu Venus retrograd in Capricorn , veti incepe anul 2014 intr-un ton repetitiv, ceva din trecut reapare in viata voastra cerand o rezolvare. Poate intra cineva special in viata voastra care va trezeste sufletul amagit de prea multe relatii in care ati ascultat mai mult de creierul vostru si nu de glasul sufletului.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.