BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA – ANUL 2014

BALANTA  / ASCENDENTUL IN BALANTA – ANUL  2014   
     TRANZITE MAJORE

balanta 2014

“Intr-adevar, sunteti in cumpana, asemenea unei balante, intre bucuriile si tristetile voastre.
Numai cand sunteti goliti de voi insiva, talerele sunt nemiscate si in echilibru.
Cand, insa, paznicul comorii va va ridica spre a-si cantari aurul si argintul,va trebui ca bucuria si tristetea voastra sa se ridice ori si scoboare.” Kahlil Gibran

In anul 2014, Balantele au suportul planetei Jupiter in dezvoltarea carierei,  Uranus aduce schimbari imprevizibile in parteneriate, casnicii, Neptun va  poate crea destule iluzii in legatura cu locul de munca,   Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al familiei voastre, Saturn aduce realism si eforturi grele in obtinerea banilor.

In anul 2014, Jupiter in Rac continua sa va tranziteze casa carierei , viata sociala. Aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati in cariera, in viata sociala . Realizarile pot proveni prin oportunitati favorabile, prin entuziasm si ambitie .Energia lui Jupiter in Rac face totusi un aspect provocator cu Soarele Balantelor nascute intre 2 octombrie si 23 octombrie,  in consecinta se poate vorbi de o perioada in care in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare.Dificultatile materiale, sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada

Anul 2014 incepe totusi cu Jupiter retrograd in Rac, asta inseamna ca pana pe 6 martie, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de cariera voastra. Nu incercati sa va schimbati, modernizati cariera, nu este cel mai bun timp pentru a incepe o noua cariera. Acuma sunteti ajutati sa  intelegeti mai bine greselile din trecut ce tin de cariera voastra si sa pregatiti modificarile pe care doriti sa le gaceti dar dupa 6 martie cand Jupiter intra in miscare directa.
Din 17 iulie 2014, Jupiter intra in semnul Leului un semn asociat in harta voastra cu prietenii, sperantele voastre.Aceasta energie va aduce multe oportunitati prin  intermediul prietenilor, prietenia este speranta ce genereaza protectie. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute din plin prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, astrolog, orice profesie ce va da sansa de a conduce un grup de oameni. Energia lui Jupiter in Leu face un  aspect benefic cu Soarele vostru natal si poate aduce  rezolvarea unor probleme  personale, avantaje financiare.
In perioada 1 martie -19 mai, Marte este retrograd in semnul vostru , asta inseamna ca energia voastra o veti folosi in dezacord total cu ceea ce va ofera viata. Influenta acestei energii o puteti simti inca de la inceputul anului 2014 si pana pe 25 iulie. Cu Marte retrograd in Balanta,  pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite, de aceea , cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate,  munca de finite ofera siguranta . Este un timp in care trebuie sa invatati sa va dozati cat mai exact energia si sa actionati constructiv, acest lucru il  puteti face doar printr-o munca perseverenta de autoeducare. Nerabdarea dar  si activitatile ce necesita multa forta in aceasta perioada pot sa va destabilizeze sanatatea , sunt posibile fel de fel de accidente, de aceea ,  prudenta dar si “ mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada.  Eforturile voastre trebuie sa fie indreptate catre stapanirea agresivitatii, a excesului de energie, a  mandriei. Sunteti cei care pot incepe din senin un “razboi” deci mare atentie la agresivitatea si furia voastra.
Mercur va fi retrograd in semnul Balantei intre 10 -25 octombrie , acest tranzit poate aduce in lumina greseli legate de o relatie, un partener de viata cu influenta deosebita asupra celor nascuti intre 7-11 octombrie.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE
Anul 2014 incepe cu Venus, ghidul vostru astral in mers  retrograd in Capricorn iar pentru voi, aceasta energie activeaza sectorul familiei, parinti, camin.
Venus guverneaza  iubirea, frumusetea,valoarea proprie, valorile materiale, relatiile,  aceste domenii din viata noastra vor  cunoaste un ritm incetinit. Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios,secretos . Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Capricorn –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de iubire, familie, parinti  vor cunoaste destule re-evaluari. O relatie trecuta poate fi reinviata , poate sa va bantuie. Pozitiv, Venus in mers aparent prin  aceasta casa va poate ajuta in refacerea unor legaturi rupte cu familia, in descoperirea unor falsuri intr-o afacerea imobiliara, in  atentionari legate de cumpararea unei casa.

Pluto continua si in anul 2014 sa fie judecatorul, transformatorul vostru in domeniul familiei, caminului, parintilor, afacerilor imobiliare. Rolul lui Pluto in acest domeniu  este imens, este o energie ce va poate ajuta sa va dezvoltati propria bunastare, autoritatea, individualitatea, sa gasiti o cariera sau o slujba corespunzatoare, sa deveniti maturi din punct de vedere emotional. Pluto in Capricorn continua sa provoace Soarele vostru natal, in special pentru cei nascuti la sfarsitul lui septembrie si inceputul lui octombrie. Efectele acestui aspect astrologic  vor fi  mai evidente in familie , relatia cu parintii, dar si in cariera. Pluto in careu cu Soarele natal este o energie ce poate aduce pierderea puterii ,  a unei functii  importante , a unei persoane importante din viata voastra, crize de identitate, probleme de sanatate .
In parteneriate, iubire, Uranus in Berbec continua si in anul 2014 sa va revolutioneze, socheze in sectorul relatiilor, casnicie, partener de viata.
Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre relatii ce pot soca, imprevizibilul este in viata voastra, puteti realiza brusc si rapid un mariaj cu un partener original, pot aparea complicatii in asociatii.  Cu Uranus in opozitie cu Soarele natal, anul 2014 ofera alegeri originale pentru Balantele nascute intre 29 septembrie si 11 octombrie . Poate fi o schimbare neasteptata de existenta, personalitate, destin, poate fi vorba de un viraj de 180 grade legat de decizia unei alte persoane sau la fel de bine, de o alegere a voastra cu consecinte greu de asumat.

CARIERA SI BANI

Saturn ramane in semnul Scorpionului pana pe 23 decembrie 2014 iar pentru voi, aceasta energie continua sa se ocupe de banii vostri si de eforturile facute pentru a obtine bani, bunuri materiale.Cum Saturn in Scorpion se afla deja la jumatatea drumului prin acest semn, majoritatea Balantelor au invatat ca realitatea  este cerinta acestei energii. Saturn va cere sa invatati “valoarea “ banilor, trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca banii ii puteti obtine usor si fara eforturi . Din 2 martie si pana pe 20 iulie 2014, Saturn intra in mers aparent retrograd in semnul Scorpionului. Saturn aduce destule incercari acolo unde banul a fost obtinut incorect, administrat incorect, sunt posibile pierderi financiare cu rolul de a invata care este adevarata valoare a banilor. Experientele din aceasta perioada  pot accentua un sentiment de teama fata de ziua de maine, frustrarile si restrictiile au o legatura directa cu invatarea responsabilitatii banului muncit,  castigat prin eforturi proprii.

Munca voastra in anul 2014 continua sa aiba un iz Neptunian. Aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi , a problemelor de servici , puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice.  Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica , relatia cu colegii, cu sefii,  acest lucru poate crea de multe ori confuzie, haos dar si un sentiment de vinovatie, deci mare atentie. In legatura cu sanatatea, este posibil sa apara fel de fel de boli misterioase greu de diagnosticat, puteti fi mai sensibili la medicamente. Din acest motiv, poate aparea  un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate  iar unii dintre voi puteti deveni extrem de sensibili fata de animalele de companie .
Marte activeaza sectorul banilor  intre 25 iulie si 13 septembrie, atunci puteti face mai multi bani. Ati putea cauta un al doilea loc de munca sau puteti sa va folositi mai eficient energiile in castigarea banilor.

24 septembrie 2014 vine cu o Luna Noua in Balanta favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

Eclipsa de Soare in Taur din 29 aprilie 2014 este asociata cu Nodul Sud in Taur si activeaza casa transformarii, bani prin parteneri, asociati, viata intima cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 29 septembrie. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Taur poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul asocierilor, banilor veniti din alta parte, mosteniri sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor apropiate, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.
Eclipsa de Soare in Scorpion din 24 octombrie activeaza tot ceea ce inseamna bani, valori personale. Aceasta Eclipsa de Soare este sustinuta de Mercur si de Marte, puteti primi o veste importanta legata de  bani, un loc de munca mai bine platit.

Eclipsa de Luna in Berbec din 8 octombrie 2014 va aduce schimbari si beneficii personale in tot ce tine de voi, de personalitatea voastra, de relatiile voastre  in special pentru Balantele nascute  in jurul  datei de 8 octombrie . Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, pot aparea destule schimbari imprevizibile legate de  o relatie, un partener, va puteti casatori.
Eclipsa de Luna in Balanta din 15 aprilie 2014 vorbestete  pentru voi tot in domeniul relatiilor, casnicie, partener de viata.Este o eclipsa dura si poate aduce  evenimente grele legate de relatiile voastre. Eclipsa are o infuenta puternica asupra Balantelor nascute intre 12-18 octombrie..

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 29 septembrie-24 octombrie, cand venus tranziteaza casa partenerului intre 2 mai-28 mai. In perioada 18 iulie  -12 august, Venus  tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca. Cu Venus retrograd in Capricorn , veti incepe anul 2014 intr-un ton repetitiv in domeniul familiei, bani in comun cu partenerul de viata sau cu un partener de afaceri, aici ceva din trecut revine, secretele ies in lumina.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.