BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC- ANUL 2014

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC- ANUL 2014
TRANZITE MAJORE

berbec 2014 horoscop

“Cantul cel mai liber nu se inalta de dupa gratii or zabrele.”
Kahlil Gibran

In anul 2014, Berbecii au suportul planetei Uranus in dezvoltarea gandirii creative si originale, Saturn va ajuta in probleme de proprietate, Jupiter este de mana cu voi in tot ce tine de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, iubire, copii, Neptun va poate da pace mentala sau va ajuta sa inotati in iluzii de toate felurile, Pluto este judecatorul carierei si statutului social.

In anul 2014, prietenul vostru astral ramane acelasi Uranus in Berbec ( rebelul, noul, socul, revolutionarul ) care va trezeste din punct de vedere creativ. Aceasta energie  are o influenta directa asupra personalitatii, individualitatii voastre, va poate face sa va doriti mai multa libertate, sa gasiti acele medii care va pot ajuta sa va puneti in valoarea individualitatea, nevoia de a iesi in evidenta. Cu Uranus “ de mana cu voi” sunteti intr-un proces de redefinire,  nu este un proces de scurta durata ci mai degraba unul care va dura mai  multi ani. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi si va tine pe loc, va deschide usa catre ceva nou. Pot aparea modificari in toate domeniile vietii voastre, de la cariera, prieteni, iubire, familie la loc de munca, sefi, tara. Pentru voi, Uranus este un adevarat filtru de libertate care va ajuta sa fiti voi insiva, face loc schimbarii, neasteptatului, va elibereaza, va trezeste intr-un mod rapid. Veti fi plini de energie, veti dori ca totul sa se intample imediat, rabdarea nu mai face parte din dictionarul vietii voastre. Negativ, aceasta energie va poate afecta sanatatea, pozitiv, aceasta energie va aduce eliberarea si o perspectiva noua si revolutionara asupra vietii voastre. Berbecii nascuti intre 29 martie si 6 aprilie vor avea Soarele natal in conjunctie cu Uranus, trebuie sa fiti pregatiti pentru schimbari, multe lucruri vin in viata voastra aparent de nicaieri, brusc, nesteptat.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Jupiter ramane in Rac pana in luna iulie 2014 iar pentru voi, tot ce tine de radacini, familie, camin, cariera , afaceri imobiliare sunt in vizorul acestei energii. Puteti decide sa va extindeti casa intr-un fel prin redecorare, renovare, puteti sa va mutati intr-o casa noua. Puteti deasemenea sa consolidati legaturile cu familia voastra, parintii pot fi adevarate surse de noroc pentru voi, afacerile imobiliare va pot creste veniturile financiare. Anul 2014 incepe totusi cu Jupiter retrograd in Rac, asta inseamna ca pana pe 6 martie, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme familiale legate de parinti  sau alte rude mai in varsta. Pot aparea in lumina unele secrete legate de  actele, documentele unei proprietati, a unui imobil, a unei mosteniri de familie.

Din 17 iulie 2014, Jupiter intra in semnul Leului, un semn asociat in harta voastra solara cu iubirea, copii, romantismul, distractia, speculatiile. Aceasta energie poate sa va faca mai romantici, poate aduce distractii, oportunitati de a va pune in evidenta creativitatea personala, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii. Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada , deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter in casa copiilor poate aduce bucurii de  la copii vostri . Pentru Berbecii nascuti intre 21 martie si 14 aprilie, Jupiter  in Leu se amesteca armonios cu Soarele  in Berbec, aceasta energie combinata poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic, reduce toxinele din corp, faciliteaza recuperarea dupa o boala, cu alte cuvinte, conditiile oferite de mediu cresc simtitor, starea de tensiune sociala scade, sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale, in avantaje financiare, in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadea pace. Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga, in domeniul afacerilor, al vietii mondene, al casatoriei, este amplificata viata sentimentala. Jupiter in acest domeniu din viata voastra este o energie ce induce destule oportunitati, noroc in iubire, romantism, libertate,  inteligenta creatoare dar si noroc de la copii, prin copii, chiar puteti avea  un copil.

Saturn ramane in Scorpion pana pe 23 decembrie 2014 iar pentru voi, aceasta energie va testeaza, invata, provoaca in domeniile intimitatii, increderii, fidelitatii, bunuri comune, comisioane, credite, mosteniri, impozite,  afaceri, motivatii secrete. Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii,  profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire, secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie. Tot ce tine de intimitate, viata sexuala capata un ton mai grav, aventura nu face parte din dictionarul acestei energii. Poate fi un tranzit destul de dificil dar cum Saturn este la jumatatea drumului prin acest domeniu din viata voastra, ar trebui ca anul 2014 sa va gaseasca deja cu lectiile invatate legate de intimitate, viata in comun cu partenerul de viata. Tot ce tine de incredere, bani in comun, sexualitate, modul in care va folositi energia sexuala, cum folositi banii in comun, cum va achitati creditele, toate acestea au un rol de crestere si maturizare. Este posibil sa dati viata unor afaceri financiare sau va puteti  intalni cu grave probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvati  ( este posibil ca sotul /sotia sa ramana fara servici , sa aiba diverse probleme la locul de munca si ca atare rezolvarea problemele financiare depind de voi ), pot aparea probleme mari cu creditele, cu orice bani imprumutati , de aceea aveti nevoie de prudenta , disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare. Tot in aceasta perioada puteti fi atrasi de activitatile oculte , studii, practici si cercetari spirituale .

In perioada 1 martie -19 mai, Marte, ghidul vostru planetar va fi in miscare aparent retrograda in semnul Balantei activand pentru voi sectorul relatiilor, casnicie, asociatii, partener de suflet.
Marte retrograd poate arata probleme, obstacole, rivalitati,  lupte in parteneriatele voastre,  in negocierile voastre. Sunt posibile rupturi de contracte, de asocieri, divorturi, scene in casnicii, certuri si deceptii. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat se cer revizuite, este cel mai bun timp da a va da seama daca ati ales bine un partener, un asociat, daca v-ati folosit energia in mod benefic in aceasta directie. Folositi aceasta perioada pentru a va defini mai bine dorintele legate de un partener, asociat. Incepand cu 25 iulie, Marte intra in semnul Scopionului si devine aliatul vostru in domeniul intimitatii, sexului, bani prin fel de fel de contracte semnate, prin partenerul de viata. Pana in septembrie 2014, sexualitatea si intimitatea sunt stimulate de acest tranzit. Negativ, pot aparea fel de fel de conflicte legate de proprietatile, banii detinuti in comun cu partenerul de viata. Deveniti strategi in actiunile voastre legate de ceea ce aveti nevoie sau pe cine va puteti baza, ce sprijin puteti primi in tot ce tine de bani, relatii intime , asociat.

Venus va tranzita semnul Berbec in perioada  2-28 mai, asta inseamna ca deveniti “ magnetici” in atragerea celorlalti  dar de cele mai multe ori in realizarea propriilor scopuri. Toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Romantismul vostru scrie poezii de dragoste in aceasta perioada, dar “poeziile “ nu tin prea mult.

CARIERA

Anul 2014 incepe cu Venus in miscare aparent retrograda in Capricorn in sectorul carierei, viata sociala. Pana pe 31 ianuarie, cariera va poate pune in fel de fel de situatii care nu prea pot fi controlate de voi, acestea au rolul de a defini mai bine lupta voastra pentru putere si control. Pot apare conflicte si situatii nelinistitoare in cariera voastra , deci va recomand atentie aici.
Pluto in Capricorn continua sa va energizeze casa carierei, vietii sociale iar din  aceasta cauza pot aparea schimbari majore in destinul vostru, in cariera voastra .
Schimbarile profunde au legatura cu cariera dar si cu familia voastra.Este un an in care puteti da viata  ambitiilor voastre in construirea, stabilizarea, transformarea unei cariere, este cel mai bun timp in care  sa va folositi  puterea personala in construirea propriului destin. Nu este usor, dar trebuie sa stiti  ca energia plutoniana este imensa si in ajutorul voastru daca veti sti sa va folositi  puterea voastra personala in beneficiul vostru  si nu in manipularea celorlati , in special in manipularea  familiei voastre, in propriul interes. Pluto va da  putere dar stie atat de bine sa va lase si fara ea , stie atat de bine sa va  urce sus de tot dar in acelasi timp, aceasta energie stie sa va lase” ponositi in strada “, de accea ar fi bine sa cultivati  compasiunea, adevarul, efortul in directia  carierei voastre .
Pluto in tranzit prin Capricorn va face in anul 2014 un  aspect provocator cu Soarele nativilor din Berbec nascuti intre 29 martie si 5 aprilie, efectele acestui aspect vor fi  mai evidente  mai ales in cariera, schimbari profunde in cariera dar si in familie. Pot aparea probleme cu sefii, cu o autoritate de la locul de munca , conditii grele de munca ce va pot determina sa faceti  schimbari profunde in acest domeniu iar acest lucru poate afecta si familia voastra. Pluto in careu cu Soarele natal este o energie ce poate aduce pierderea puterii,  a unei functii  importante, a unei persoane importante din viata voastra, crize de identitate, probleme de sanatate. Daca va ganditi numai la voi, numai la interesele proprii si la cum sa castigati putere, atunci acest tranzit poate deveni destul de dificil de gestionat, deveniti de fapt propriul vostru dusman .

Anul 2014 este  benefic afacerilor de familie, in special pentru cei care s-au pregatit suficient pentru asta. Veti avea fondurile necesare, veti crea sau va puteti folosi de conexiunile, contactele cu oamenii care va vor ajuta in aceasta directie.  Este un an in care familia voastra ar trebui sa fie intotdeauna langa voi iar voi va puteti folosi energia in a va sustine parintii, rudele. Berbecii singuri pot intalni dragostea la locul de munca, in timpul calatoriilor de afaceri , la scoala sau la universitate. Pentru femei, pot aparea probleme ginecologice sau probleme cu o relatie bazata doar pe atractia sexuala. Poate aparea  o dragoste veche, o intalnire, o veste surprinzatoare de la un iubit din trecut, poate fi o renastere a unor sentimente si pasiuni vechi. Anul 2014 poate aduce si o dragoste, pasiune brusca pentru un strain sau  care munceste in strainatate, poate fi o relatie care deranjeaza. Procese publice sau scandaluri legate de cariera , pot produce mult stres emotional. Poate aparea pierderea unei rude cum ar fi o bunica, mama sau sora si mosteniri de la acestea.

Ambele Eclipse de Soare din anul 2014 activeaza casele voastre financiare. Eclipsa de Soare in Taur din 29 aprilie 2014 activeaza casa banilor castigati prin voi insiva, prin talentele voastre iar Eclipsa de Soare in Scorpion din 24 octombrie activeaza veniturile partenerului, a unei afaceri, creditele.
Prima Eclipsa este sustinuta de Pluto din casa carierei, de Jupiter care aduce noroc  imobiliar, de la parinti dar si de Neptun din casa secretelor, trecutului, credintei, Karmei. Puteti avea oportunitati financiare care vin din cariera voastra, puteti sa cumparati o casa, poate fi recunoscuta munca voastra din trecut.
Cea de-a doua Eclipsa de Soare este sustinuta de Mercur si de Marte, puteti primi o veste buna legata de banii unei afaceri, de un credit, o mostenire, o calatorie indepartata.
Eclipsa de Luna in Berbec din 8 octombrie 2014 va aduce schimbari si beneficii personale, relationale in special pentru berbecii nascuti in jurul datei de 8 aprilie. Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, poate fi o schimbare imprevizibila legata de voi si de relatiile voastre, de o gandire veche, un prieten, un protector.
Eclipsa de Luna in Balanta din 15 aprilie 2014 vorbestete  pentru voi in sectorul relatiilor, caniciei, este o eclipsa dura si poate arata sfarsitul unei relatii,unei casnicii.
Incepand cu 23 martie 2014, Nodul Sud intra in semnul Berbecului iar Nodul Nord in Balanta. Cum Nodul Sud are o natura karmica, sortita, puteti simti aceasta influenta ca o pedeapsa in viata, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod in care nu aveti nici un control. Cum Nodul Sud se va intalni cu Eris (discordia, lupte, gelozie), veti fi ajutati sa vedeti adevarata fata a unei femei din viata voastra.

Intre 31 ianuarie si 23 aprilie, Jupiter, Uranus si Pluto se intalnesc iarasi in aspecte dure , provocatoare cu o influenta asupra tuturor zodiilor. Cum voi il aveti pe Uranus chiar in semnul vostru, schimbarile imprevizibile, socante fac parte din viata voastra , din cariera voastra, din familia voastra in special pentru cei nascuti intre 1si 5 aprilie.

30 martie 2014 vine cu o Luna Noua in Berbec pe gradul 9:59 favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date .

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 3-29 mai, cand va tranziteaza casa iubirii intre 12 august si 5 septembrie, cand  tranziteaza casa partenerului intre 29 septembrie si 23 octombrie. Incepand cu 10 decembrie 2014, Venus  va tranzita casa carierei, pana la sfarsitul anului, puteti primi diverse recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. The Best!!!Sunt berbec cu ascendentul in leu si sper ca anul 2014 va fi unul cu adevarat bun ptr.mine si viitorul meu.Felicitari ptr.toate articolele tale:) Sarbatori fericite!!!

  2. Multumesc pentru ca ai postat previziunile anului urmator. Craciun Fericit alaturi de cei dragi iar Domnul se te binecuvanteze cu darurile lui! Sarbatori Fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.