HOROSCOP 2017-BALANTA

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA-ANUL 2017   
TRANZITE MAJORE

In anul 2017, Balantele merg de mana cu Jupiter, planeta norocului, Uranus aduce schimbari imprevizibile in parteneriate, casnicii, Neptun va  poate crea destule iluzii in legatura cu locul de munca, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al familiei voastre, Saturn aduce realism in relatiile voastre cu rudele, fratii si surorile voastre.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Tot ce tine de familie, parinti, casa, rude, calatorii, comert, pot cunoaste intarzieri, blocaje, re-evaluari. Problemele legate de familie, casa, parinti, afaceri in familie, nerezolvate in trecut, pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Este o perioada buna pentru a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii. Atentie in calatorii, pot aparea in lumina unele secrete legate de trecutul vostru care pot cauza greutati destul de mari. Poate fi un timp al provocarilor legate de aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatiile cu strainatatea, cu strainii dar se poate vorbi si de confuziI, nevoie de singuratate, de izolare. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,”tot ceea ce lucra in timpul zilei, era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE

Pluto continua si in anul 2017 sa fie judecatorul, transformatorul vostru in domeniul familiei, camin, parinti, tara,afaceri imobiliare. Rolul lui Pluto in acest domeniu este imens, este o energie ce va poate ajuta sa va dezvoltati propria bunastare, autoritatea, individualitatea, sa gasiti o cariera sau o slujba corespunzatoare, sa deveniti maturi din punct de vedere emotional. Pluto in Capricorn continua sa provoace Soarele vostru natal, in special pentru cei nascuti intre 8-12 octombrie. Efectele acestui aspect astrologic vor fi  mai evidente in familie, relatia cu parintii, dar si in cariera. Pluto in careu cu Soarele natal este o energie ce poate aduce pierderea puterii,  a unei functii  importante, a unei persoane importante din viata voastra, crize de identitate, probleme de sanatate.

Uranus in Berbec continua si in anul 2017 sa  revolutioneze, socheze sectorul relatiilor, casnicie, partener de viata, in special pentru cei nascuti dupa 12 octombrie.
Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre relatii ce pot soca, imprevizibilul este in viata voastra, puteti realiza brusc si rapid un mariaj cu un partener original, pot aparea complicatii in asociatii.  Cu Uranus in opozitie cu Soarele natal, anul 2017 ofera schimbari neasteptate de existenta, personalitate, destin, poate fi vorba de un viraj de 180 grade legat de decizia unei alte persoane sau la fel de bine, de o alegere a voastra cu consecinte greu de asumat.

In perioada  4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, partener de viata, asociat, casnicie. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de casnicie, partener, asociat , iubire, vor cunoaste destule incercari, deci atentie. O relatie trecuta poate fi reinviata.

In perioada 14 octombrie-7 noiembrie, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

Din 22 octombrie si pana pe 9 decembrie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica. Dar trebuie sa fiti extrem de atenti in perioada 28 ianuarie-10 martie 2017 cand Marte va tranziteaza casa relatiilor. “ Care pe care” poate aduce destule necazuri, deci nu actionati agresiv. Puteti simti din plin influenta acestei energii prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale.

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn ramane in Sagetator iar pentru voi, aceasta energie va testeaza, invata, limiteaza in relatia cu rudele, fratii, surorile voastre, cei tineri, vecinii.
Saturn va poate trimite la scoala, va puteti concentra asupra invatarii unor lucruri noi, asupra deschiderii orizonturilor intelectuale si asupra acumularii unor talente noi care va pot conferi profunzime expresiei mintii, inteligentii voastre. Este cea mai buna perioada pentru orice fel de cercetare, educatie, se pune un accent deosebit pe gandirea practica, pe exprimarea clara si concisa a ideilor practice. Puteti calatori mai mult fie datorita profesiei fie datorita indatoririlor familiale sau alte responsabilitati, este deasemenea o perioada propice reinnodarii vechilor legaturi, nu doar in domeniul intelectual ci si relational. Calatoria lui Saturn prin acest domeniu din viata voastra face un aspect benefic cu Soarele vostru natal ( pentru cei nascuti in ultimele zece zile din semn, dupa 12 octombrie),  asta inseamna un fel de protectie care va ajuta sa judecati inteligent si sa nu depasiti limitele rezonabile, luciditatea voastra va ajuta sa aveti realizari durabile, angajamente intelepte, va puteti debarasa de orice situatie care poate dauna lucrurilor pe care le puteti construi cu multa rabdare. Este necesar sa aveti un scop spre care sa va indreptati, cariera poate cunoaste o evolutie pozitiva anuntand promovari pe scara sociala sau aprecieri onorifice, care ofera stabilitate existentei. Saturn va ajuta mai ales in munca voastra, in finantele voastre, puteti face mai multi bani, inteligenta in combinatie cu efortul va ajuta sa urcati pe scara sociala. Sanatatea se poate imbunatati, orice afectiune anterioara poate disparea, puteti simti o adevarata primavara in sanatatea voastra.

CARIERA SI BANI

Munca voastra in anul 2017 continua sa aiba un iz Neptunian. Aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici, puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice. Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica, relatia cu colegii, cu sefii, acest lucru poate crea de multe ori confuzie, haos dar si un sentiment de vinovatie, deci mare atentie. In legatura cu sanatatea, este posibil sa apara fel de fel de boli misterioase greu de diagnosticat, puteti fi mai sensibili la medicamente. Din acest motiv, poate aparea  un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate iar unii dintre voi puteti deveni extrem de sensibili fata de animalele de companie.

Marte activeaza sectorul banilor  dupa 9 decembrie 2017,  atunci puteti face mai multi bani. Ati putea cauta un al doilea loc de munca sau puteti sa va folositi mai eficient energiile in castigarea banilor.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante  in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 septembrie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul muncii, proiecte profesionale, colegi, sanatate, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celuilalt, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul  28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Aceasta Eclipsa de Soare poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale, atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 21 octombrie, aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel.

19 octombrie 2017 vine cu o Luna Noua in Balanta pe gradul 26:35 ( ora 22:11, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Luna noua in semnul vostru  favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, realiste.

 

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 14 octombrie -7 noiembrie,  cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 4 martie-3 aprilie. In perioada 31 iulie-26 august, Venus va tranzita casa carierei, puteti primi diverse recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

 Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.