LUNA NOUA IN CAPRICORN SI ZODIILE -17 IANUARIE 2018-PRIMA PARTE

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Cu Luna Noua in Capricorn gradul 27, cei nascuti in jurul datei de 17 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , casa partenerului, casa carierei (MC ) sau orice planeta personala in jurul gradului 27 din aceste semne zodiacale .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin focalizarea cu rabdare pe cariera, imagine publica, statut social, faima, relatii importante la nivel inalt, ambitii profesionale.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn, iluminand sectorul carierei. Probabil va ganditi foarte mult la proiectele profesionale, afaceri, incercati sa comunicati mai mult, veti fi destul de autoritari si mai responsabili in sustinerea ideilor voastre. Acuma, gasiti mai usor informatiile, documentele de care aveti nevoie pentru a lua decizii importante.

Venus in sectorul carierei aduce oportunitati pentru proiectele profesionale, doar nu intamplator ea este numita micul benefic. Este o perioada favorabila pentru negocieri sau activitati sociale legate de afaceri, este posibil sa aveti oportunitati romantice sau pur si simplu mai multe sanse de a socializa. Succesul poate veni prin calitatile voastre manageriale, printr-o forma de talent artistic sau prin partenerul de viata.

Pasii pot fi mari sau plini de presiune si probleme in cariera datorita lui Saturn in Capricorn si asta depinde de ceea ce ati dezvoltat pana acuma.

Marte, ghidul vostru astral se afla in Scorpion si va sustine sa rezolvati anumite probleme financiare, sa descoperiti anumite secrete sau planuri secrete. Aceasta energie creeaza o vibratie extrem de pasionala asa ca, fiti foarte atenti in relatiile voastre. Si in lipsa unor obiective majore profesionale, puteti simti ca imaginea voastra publica, popularitatea voastra, sunt in atentia oamenilor.

Incercati sa va controlati comportamentul impulsiv deoarece Uranus se confrunta cu aceasta lunatie. Fiti foarte atenti la ceea ce spuneti, nu actionati in graba, gasiti o modalitate de a va linisti, incercati sa luati din focul care va cuprinde doar acea scanteie benefica succesului, planurilor voastre de viitor.

Aceasta Luna Noua in Capricorn este o ocazie rara, un sprijin divin deosebit pentru cariera, planuri de viitor, afaceri, vindecare si iertare. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru cei nascuti in jurul datei de 17 aprilie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea cu rabdare pe studii, invatamant superior, strainatate, credinta, Dumnezeu.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn, iluminand drumul vostru catre activitati care va extind mintea, care va inalta sufletul. Aceasta Luna Noua ofera ajutor divin, reinnoire printr-o perspectiva noua asupra vietii voastre, asupra credintei, asupra studiilor superioare, asupra standardelor care guvrneaza societatea in care traiti, asupra calatoriei voastre aici pe pamant. Este o ocazie rara in care cosmosul va binecuvanteaza cu perspective unice de a-l cunoaste pe Dumnezeu prin religie, calatorii, strainatate, studii superioare, adevar, intelepciune. Acuma, mesajul “nu va strangeti comori pe pamant “ cantat pe portativul cerului prin note divine va ajuta sa intelegeti planul divin pentru vietile voastre, puteti primi instrumentele necesare dezvoltarii voastre spirituale. Rabdarea, efortul sustinut, realismul,  respectarea si finalizarea lucrurilor, sunt cerintele indeplinirii crezurilor voastre. Este cea mai buna ocazie de a avea o privire de ansambul asupra unui studiu, curs, universitate, strainatate, cedinta, deci, reorganizati-va, faceti un plan pe care sa il puneti in practica, credeti cu tarie in viziunile voastre.

Venus vine pentru voi cu gusturi exotice, puteti fi atrasi de persoane pe care inainte nu le-ati fi gasit atragatoare sau cineva al carui fundal cultural este foarte diferit de al vostru. Pentru unii dintre voi, ingerii trimit o binecuvantare si va puteti gasi iubirea, perechea, credinta, rugaciunea necesare cresterii voastre. Nu numai capricornul poate urca pe munte, acuma, sunteti ajutati sa urcati in locuri minunate, efortul si ambitia sunt necesare.

Saturn va cere sa evaluati cat mai corect si atent invataturile voastre si sa faceti schimbarile necesare. A venit timpul sa cautati si sa gasiti acea credinta, acel studiu, acele valori si principii morale, care functioneaza pentru voi. Calatoriile, strainatatea, sunt si ele teme care vin in prim plan.

Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie va sustine sa treceti cu bine peste unele rivalitati, adversitati, probleme in mariaje, in justitie. Cei care sunt singuri, pot decide ca a venit timpul pentru o relatie mai serioasa. Este extrem de important sa va comportati matur, sa cultivati pacea si armonia.

Uranus vine cu surprize neasteptate, va puteti elibera din situatii restrictive, din inchisori inchipuite. Acesta este un moment bun pentru a clarifica elimina, vindeca lucrurile vechi, toxice, care plutesc in mintea voastra inconstienta.

Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru cei nascuti in jurul datei de 17 mai, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Atentie mare in calatorii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin focalizarea cu rabdare pe tot ce tine de afaceri, secrete ale sufletului, viata intima, manipulari din umbra, bani multi, banii celuilalt, credite, mosteniri.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn, iluminand drumul vostru catre suflet, taxele sufletului vostru. A venit timpul sa intelegeti ca totul se plateste in viata, nimic nu este gratuit iar acest moment astral poate fi un punct cheie in transformarea voastra.

Mercur, ghidul vostru astral va face mai intuitivi si puteti citi usor printre randuri, in sufletul celorlalti dar si in voi insiva. Acuma, puteti face strategii, planificari excelente, puteti aborda problemele sensibile, intime si personale intr-un mod logic si rational . Problemele care tin de afaceri, intimitati, putere si impartirea puterii, angajamente serioase si care in mod normal creeau multe valuri, pot fi intelese acuma destul de profund.  Cine si ce va datoreaza, ce si cui datorati ceva, ce datorii are sufletul vostru, sunt intrebari care au nevoie de raspunsuri de la voi acuma.

Venus de mana cu aceasta lunatie va poate aduce beneficii financiare, o conexiune profunda si revitalizanta cu partenerul de viata, o relatie de suflet . Acuma puteti vedea mai bine diferentele intr-o relatie referitoare la impartirea puterii, chestiuni de intimitate, finante si alte subiecte incarcate emotional sau tabu. Venus in casa transformarii va aduce intotdeauna un element de viata, moarte si renastere in arena relatiilor intime, toate aspectele relationale au un potential de schimbare, transformare profunda.

Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie va sustine sa va investiti energia in activitatile de la locul de munca, in tot ce tine de sanatate, rutine.

Cu Saturn in Capricorn, trebuie sa “ va grabiti incet” cand vine vorba de afaceri, proiecte noi, strategii, planuri, deoarece veti intampina fel de fel de intarzieri, limitari. Multitudinea de critici pentru actiunile voastre va poate trezi la realitate, veti invata pe propria piele ca nu trebuie sa depindeti decat de voi.

Uranus va trezeste in acest moment si asta prin demascarea unor legaturi clandestine care va provoaca suparari si griji. Acuma, ajutorul, sprijinul unor prieteni se pot transforma in poveri greu de dus. Pot aparea experiente capricioase si pline de necazuri in relatia cu femeile, cu barbatii, cu un grup, cu prietenii vostri. Fiti foarte atenti ce valori, dorinte, impartasiti celorlalti.

Aceasta Luna Noua pune un accent deosebit pe  “ inceputurile “ legate de bani, afaceri, asociat, jocurile puterii, cautarea unor valori mai profunde. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 iunie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea cu rabdare pe relatiile voastre, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn iluminand drumul vostru catre acele persoane care va pot echilibra. Este un moment cosmic ce aduce schimbari importante in relatiile voastre, trebuie sa invatati sa apreciati nevoile si obiectivele partenerilor vostri la fel de mult ca pe cele proprii. Puteti intra intr-o relatie importanta, puteti gasi partenerul mult asteptat, relatiile sunt in centrul atentiei acuma.

Mercur va poate ajuta acuma sa cantariti nevoile voastre reale dar si nevoile celorlati, puteti comunica mai usor, puteti deveni buni sfatuitori, buni negocitori.

Venus de mana cu aceasta lunatie va poate aduce beneficii prin partenerul de viata, asociat. Puteti cunoaste un potential partener de viata, puteti intalni pe cineva care se ocupa de arte, puteti primi un ajutor important in solutionarea unor probleme juridice. Este un moment potrivit pentru a crea un nou parteneriat personal sau de afaceri, pentru negocieri si compromisuri.

Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie va pune la dispozitie multa energie pentru exprimarea creativa, activitati cu copii, activitati romantice, hobby-uri sau sport.

Saturn va forteaza sa va confruntati cu realitatea in relatiile voastre. Testele acestei perioade si a urmatorilor trei ani pot fi stresante, dificile cu rolul de a construi relatii autentice care sa reflecte ceea ce sunteti cu adevarat. O relatie se poate incheia acuma sau poate fi transformata printr-o noua abordare. Va trebui sa intelegeti ca intr-o relatie trebuie sa fiti flexibili, intelegatori si sa permiteti partenerului aceleasi lucruri pe care le vreti si pentru voi.

Este timpul unor decizii sau angajamente majore, va puteti concentra pe aceste probleme relationale in timp ce rebelul Uranus vine cu surprize in cariera, viata publica, ambitii profesionale. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra publica. Vantul uranian va smulge palaria pe care o purtati doar pentru a impresiona pe ceilalti spunandu-va sa indrazniti sa va schimbati, sa nu va pese prea mult de ceea ce gandesc ceilalti, este viata voastra si nu a lor.

Aceasta Luna Noua este despre noi inceputuri in relatiile voastre astfel incat veti invata si cateva lectii importante despre cooperare, corectitudine, diplomatie, daca sunt legi atunci trebuie sa fie bune pentru toti. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 iulie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal pe axa I –VII, axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea cu rabdare pe locul de munca, responsabilitati si treburi zilnice, sanatate, crize existentiale.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn iluminand drumul vostru catre acele obiective care sa revigoreze sanatatea voastra. Este un moment cosmic important pentru asumarea unor proiecte importante in munca voastra, pentru eliminarea obiceiurilor care va devitalizeaza. A venit timpul sa intelegeti intr-un mod responsabil, realist ca motto-ul antic “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos” nu este doar un cliseu ci o necesitate in viata voastra.

Mercur va ajuta sa sortati mai bine detaliile existentei voastre zinice, puteti fi in mod special obiectivi arunci cand vine vorba de afacerile voastre zilnice, de toate lucrurile aparent minore dar care de multe ori sunt cele mai importante. Fiti mai atenti la conversatiile inutile, barfa, discutii in spatele scenei, axati-va mai mult pe acele informatii necesare imbunatatirii proiectelor profesionale, sprijinului colegilor vostri, fiti practici, organizati, si ordonati. Evitati sa fiti prea critici, deoarece veti culege ceea ce semanati.

Venus de mana cu aceasta lunatie va poate aduce beneficii la locul de munca, puteti lucra la un proiect creativ, puteti gasi iubirea la locul de munca. Munca si relatia cu cei de la locul de munca ar trebui sa fie mai bune.

Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie va pune la dispozitie multa energie pentru activitati legate de familie, casa, parinti, repararea casei, redecorarea sau decizii de a va schimba casa.

Saturn in Capricorn va ajuta acuma sa faceti diferenta dintre ceea ce este util si ceea ce trebuie dat deoparte in munca voastra, in gandirea voastra, in obiceiurile voastre. Testele acestei perioade si a urmatorilor trei ani pot fi stresante, dificile cu rolul de a fi mai disciplinati in domeniile practice ale vietii de zi cu zi, cu problemele de la locul de munca sau sanatatea voastra.

Este timpul unor decizii importante, realiste legate de munca iar rebelul Uranus poate fi o oportunitate imensa de a va extinde cunostintele si perspectivele asupra lumii in care traiti. Daca sunteti flexibili din punct de vedere mental, puteti invata multe, puteti fi atrasi de solutii inovatoare la problemele sociale, personale, relationale.  Problemele vor aparea atunci cand aveti o minte închisa care se agata de vechile moduri de gandire sau de pastrarea credintelor personale uitand ca nimic nu sta pe loc in aceasta lume mare.

Aceasta Luna Noua este despre noi inceputuri in organizarea mediului vostru de lucru, cautarea unor modalitati de imbunatatire a sanatatii. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 august, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

FECIOARA /ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea cu rabdare pe proiectele creative, iubire, rolul barbatilor in viata voastra, exprimarea vointei, autoritate, copii.

O intreaga armata de planete se afla in Capricorn iluminand drumul vostru catre acele obiective care sa revigoreze imaginea voastra personala, unicitatea voastra. Este unul din momentele speciale ale acestui an care va ofera o noua poveste de dragoste sau sa schimbati ceva intr-o poveste deja angajata, o dorinta sporita de a va bucura de un hobby, o petrecere, o calatorie, o invitatie speciala. Este un moment bun pentru cei care creeaza ceva, puteti petrece mai mult timp cu copii vostri, pentru multi poate veni barza.

Mercur va face mai creativi, puteti face o treaba excelenta in proiectele voastre creative. Deveniti mai sociabili si prietenosi si cu un simt al umorului deosebit. Daca sunteti singuri puteti intalni pe cineva prin internet, un vecin, un frate, ar putea fi mai tineri sau cu o personalitate tinereasca.

Venus de mana cu aceasta lunatie va poate aduce beneficii prin iubire, creatii personale, un hobby. Zeita iubirii in casa iubirii va sporeste farmecul, este timpul sa va extindeti activitatile romantice si sociale. Daca sunteti singuri, cu siguranta pot aparea oportunitati romantice dar nu daca stati inchisi in casa. Este timpul iubirii, puteti intalni acea iubire pe care o asteptati demult.

Marte in Scorpion conectat benefic la aceasta lunatie este momentul potrivit pentru a va vinde ideile altora , pentru a lucra la sarcinile intelectuale cu mai multa vigoarea si pasiune. Reusita este sigura daca sunteti prudenti si va planificati atent fiecare actiune. Este posibil sa calatoriti mai mult, sa cunoasteti oameni noi care aduc o schimbare in modul vostru de viata.

Saturn in Capricorn va spune ca trebuie sa luati dragostea in serios iar restrictiile nu sunt intamplatoare acuma. Puteti deveni prea exigenti, tematori in tot ce tine de relatii, iubire, asa, puteti indeparta pe oricine. Testele acestei perioade si a urmatorilor trei ani va vor ajuta sa descoperiti nevoile voastre reale in dragoste, sa sustineti nevoile reale ale copiilor vostri. Saturn  vrea sa luati totul in serios, de le iubire si copii la creativitate, distractii, speculatii. Ganditi-va la o clasa de copii fara profesor, este multa galagie, voie buna, distractie maxima pe capul lor. Dar apare profesorul, Saturn care spune treceti in bancile voastre, liniste, concentati-va pe lectia acestei ore. Odata ce Saturn vine pe scena, chiar trebuie sa luati in serios iubirea, nevoile reale ale copiilor vostri, creativitatea personala, o reconsiderare a o modurilor de a va distra , relaxa.

Acesta este un moment deosebit in viata voastra romantica iar rebelul Uranus poate fi o oportunitate imensa ce va ajuta sa deveniti mai constienti de propria voastra putere, de propriile resurse si de aspectele ascunse ale personalitatii voastre. Eliberarea are loc prin detasarea si revolta impotriva atitudinilor existente si invechite fata de sex, bani, moarte, secrete, resurse partajate. Exista o nevoie urgenta de a descoperi adevarul cu privire la unele persoane care se ascund de voi, o relatie intima poate cunoaste confruntari dificile, gelozie, razbunare. Nimic nu este cucerit pe vecie iar acuma trebuie sa va schimbati viziunea asupra permanentei, stabilitatii si atasamentelor fixe. Ciclurile de nastere, moarte, pierdere si supravietuire sunt lucruri de care Uranus vrea sa fiti mai constienti. O pierdere va poate afecta emotional si poate zdruncina sentimentul vostru de siguranta si supravietuire. Problemele ascunse in dormitor, relatiile triunghiulare, afacerile dubioase, planurile secrete legate de putere si impartirea puterii, sunt dezvaluite acuma.

Aceasta Luna Noua este despre  un nou inceput in tratarea iubirii, vietii voastre romantice, copii, proiecte creative. Bucurati-va de viata. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele aduse de aceasta lunatie au un ton de rambursate karmica.

Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 septembrie, aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

 1. Am intalnit o situatie in care Saturn in revolutiile solare incepand cu RS 2009-2010 este an de an retrograd, pana la RS din 2019-2020.Saturn natal este in Capricorn, de asemenea retrograd.
  In revolutia solara 2018-2019, Saturn este conjunct cu Saturn natal.
  Acest an este anul critic ?

  Data luata in calcul este 12. 05.1959.

  Este un test indelungat al persoanei ?

  Sunt ani mai dificili ?

  Multumesc !

  Nu am intalnit aceasta situatie pana acum. Consider ca este important de stiut pentru oricine se afla in aceasta situatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.