11 / 2- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII OCTOMBRIE 2017- GHIZII SI INGERII SUNT APROAPE

“La inceput a facut Dumnezeu cerul si pamantul.
Si pamantul era netocmit si gol. Intuneric era deasupra adancului si Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor. Si a zis Dumnezeu: “Sa fie lumina!” Si a fost lumina.”Geneza 1-3

Luna: octombrie este luna a 10-a
Anul : 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)
Vibratia energetica universala pentru luna august 2017 =1+0+2+0+1+7=11/2

Luna octombrie 2017 are o vibratie universala 11, un Numar Maestru cunoscut drept Maestru Mistic ce are o esenta artistica, spirituala, inspirationala si tamaduitoare. Numarul 11 este primul dintre Numerele Maestre care de obicei nu se reduce la o singura cifra. In Tarot, 11 este Justitia, ea prezinta o scena luminata in care o fiinta angelica tine in mana dreapta o sabie cu varful in sus iar in mana stanga – o balanta cu bratele perfect echilibrate. Desi destinul poate parea adesea inspaimantator, desi crucea poate parea prea grea, trebuie sa intelegem ca avem tot sprijinul divin in eforturile noastre bune. Cifrele duble (11, 22, 33) contin o vibratie mai mare, o putere dubla, daca numerele de la 1 la 9 pot fi privite ca o scoala normala accesibila tuturor, numerele maestre pot fi considerate ca fiind echivalentul unui colegiu, universitate, este o oportunitate pentru invatamantul superior divin, suntem invatati in direct de profesori celesti, ghizi spirituali, ingeri.

Luna octombrie 2017 este ca un paratrasnet ce ne ajuta sa atragem idei puternice, sa ne auzim acea mica voce interioara-intuitia, devenim extrem de psihici dar si imprevizibili. Aceasta luna este un canal pentru vibratii mai mari, suntem ajutati sa ne folosim acea punte existenta intre subconstient si constient, intre mintea rationala pamanteasca si intelepciunea divina ascunsa in noi. Problema este ca subconstientul este o resursa infinita, in timp ce constiinta, prin definitie, este o arena limitata. Cele doua sunt prin urmare in dezechilibru pana cand invata sa traiasca in armonie una cu cealalta. Acest dezechilibru se exprima prin capricii, tulburari emotionale, tensiuni nervoase, vulnerabilitati, conflicte, situatii dureroase, ezitari.

Numarul 11 este un numar “karmic”, are de obicei o misiune speciala, astfel incat pe parcursul lunii octombrie 2017 ar trebui sa fim atenti la ideile si gandurile repetitive deoarece acestea pot fi raspunsuri importante. Trebuie sa fim foarte atenti la gandurile noastre, prin urmare, nu insistati pe gandirea negativa deoarece culegem foarte usor roadele gandirii noastre. Ganditi-va  la ceea ce va doriti, la ceea ce va place, pot face asta, pot sa rezolv aceasta problema, gigantica forta a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice.

11 este de asemenea o vibratie mai inalta a lui 2 care vorbeste despre armonie, echilibru, iubire, relatii, diplomatie, dragoste, emotii profunde, mama, sustinerea celuilalt, parteneriate. Daca 2 se axeaza pe relatii pamantesti “eu si cu tine” pot face asta aici pe pamant si de multe ori echilibrul este stricat de minciuna, tradari, ura, neintelegeri, 11 vorbeste despre relatia “eu si puterea divina din mine, alinirea vointei personale cu vointa divina”.11 este ca o usa intre lumea fizica, materiala si lumea spirituala, oportunitatile apar daca deschidem usa, Universul este deschis la orice ne dorim cu adevarat in viata noastra.

In decursul acestei luni vom simti nevoia sa devenim mai buni si gratie intuitiei iesite din comun, vom sesiza intuitiv oportunitatile momentului. Daca vom urma aceste ghidari interioare, daca ne bazam pe vocea intuitiei, putem avea mari succese. Este important sa ne urmarim consecvent idealurile cele mai inalte, sa ne bucuram de aspectele mai rafinate ale vietii, sa ne bucuram de prieteniile celeste, sa fim ghizi si exemple pentru cei din jur. Toate starile de tensiune nervoasa, lipsa de rabdare sunt stari generate de aceasta imensa vibratie 11 care vrea perfectiune. Gasirea unor supape constructive de eliberare a energiilor creative diminueaza mult aceste stari negative. Gandirea spirituala, studiile filosofice, o mai profunda intelegerea a legilor vietii, iata ce ofera acest Numar Maestru 11. Este o perioada enorma de crestere spirituala si personala.

Numarul Maestru 11 este capabil sa induca o mare intuitie, inspiratie necesare unor decizii majore care au legatura directa cu vointa divina si nu cu vointa oamenilor. Vibratia 11 este ca o furculita in mijlocul drumului, intr-o parte sunt perpetuate evenimentele dificile in cealalta parte suntem sprijiniti sa facem acele schimbari necesare cresterii noastre, revitalizarea societatii noastre, alegerea tine de noi. A venit timpul sa ne ridicam in picioare pentru drepturile noastre, pentru adevar, pentru armonie, intelegere, compasiune.11 nu este o vibratie usoara si poate de aceea aceasta luna universala poate aduce incercari, tradari, lupte secrete, trebuie sa fi extrem de atenti, sa ramanem fermi pe scopurile noastre, pe planurile noastre, pe adevar, sa nu ne lasam amagiti de fel de fel de planuri care de cele mai multe ori ascund adevarul.

11 nu vine doar cu incercari, ne poate ajuta sa alegem intre bine si rau, intre lumina si intuneric, ne duce mai aproape de adevar, de scopul nostru divin, si asta prin imensa intuitie. Este o luna de decizii importante si trebuie sa fim prudenti, sa ne asiguram ca deciziile ne permit sa ne eliberam de problemele vechi si stagnante din viata noastra, din societatea in care traim. Alegerile pot fi riscante dar 11 ne spune ca cine nu risca nu castiga. Daca vom continua sa acceptam ideile vechi, uzate, inutile, nesatisfacatoare in relatii, asociatii, dezamagirea ne va tine de  mana in continuare. Masonii sunt invatati ca 11 este cel mai important numar deoarece odata stapanita aceasta vibratie, se poate intra in posesia tuturor lucrurilor.

11 imbratiseaza atat Raiul cat si Iadul, negru si alb, ascuns si dezvaluit.
Negru si alb sunt culorile norocoase ale acestui numar iar violetul semnifica castigarea iluminarii.
Zilele norocoase : 11, 29, ora norocoasa-11

Decat sa ne blocam  pe ceea ce nu merge, pe ceea ce nu ne place, pe ceea ce nu vrem, mai bine mergem pe
Eu sunt demn de ……
Sunt demn de iubire. . .
Sunt demn de fericire. .
Sunt demn de familia mea. . .
Sunt demn de puterea mea. . .
Sunt demn de bogatii de tot felul. . .
Eu sunt vrednic de locul meu în lume. . .

Arhanghelul protector –Arhanghelul Uriel –Lumina cea tainica a lui Dumnezeu, poate indruma catre adevar si pace in suflet, aduce multa inspiratie si innobilare.Cand aveti nevoie de solutii, de rezolvat o problema care aparent nu gaseste o rezolvare, cereti indrumare Arhanghelului Uriel, cu siguranta va veni cu sfaturi intelepte.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este bine sa stiti ca cea mai importanta vibratie care va afecteaza existenta este cea data de vibratia nasterii( se aduna ziua, luna si anul). Aceasta energie v-a inconjurat pentru prima data atunci cand ati aparut pe lume, este cea cu care va simtit cel mai bine si care ofera cea mai sigura cale, sanse, valorificarea talentelor voastre. De accea, vibratia nasterii( destinul numerologic) este si numarul vostru norocos. Nici un alt numar nu este la fel de important pentru voi si, ori de cate ori apare in viata voastra ca zi universala, luna universala, an universal, an personal, ea indica acele oportunitati de care puteti sa profitati mult mai usor decat cei cu o alta cifra a destinului.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 11/2 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 11/2  dar si pentru cei nascuti pe 2,11, 29.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 11/2 sunt:

Vibratia 1(8, 17, 26 octombrie 2017) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (9, 18, 27 octombrie 2017): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 1, 10, 19,28 octombrie 2017): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(2, 11,29 octombrie 2017): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 3, 12, 21 octombrie 2017): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 4, 13, 22, 31 octombrie 2017): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(5,14,23 octombrie 2017): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (6, 15, 24 octombrie 2017): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (7, 16, 25 octombrie 2017):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.