CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN IN ANUL 2011- REALISM IN CARIERA, NEPREVAZUT IN FAMILIE

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI

In anul 2011, Saturn in Balanta  va tranziteaza casa carierei, vietii sociale , reputatiei ,  este o o perioada in care accentul cade pe implinirea ambitiilor sociale ,  pe rolul jucat in societate , pe autoritatea personala . Saturn este in astrologie planeta PROFESOR ,poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic cu rabdare , neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia ,strictetea, efortul ,disciplina , responsabilitatea ,restrictia ,profesorul , tatal ,seriozitatrea ,stabilitatea ,prudenta. Poate fi o perioada in care sunteti fortati sa va asumati mai multe responsabilitati ,frustrarea poate aparea in legatura cu necesitatea de a face fata unor indatoriri neplacute ,este cel mai bun moment de a lucra alaturi de Saturn la redefinirea ambitiilor in cariera voastra , poate fi un apogeu in cariera voastra ,puteti obtine recunoasterea celor din jur .  In acest domeniu de viata, energia saturniana va poate ajuta sa deveniti realisti cu alegerile si scopurile carierei voastre .Saturn se simte bine in aceasta casa ceea ce arata ca puteti deveni mai structurati, disciplinati , responsabili cu cariera voastra ,va da un grad de rezistenta foarte mare in drumul de a va  cladi o cariera dar si o capacitate mare de a face fata responsabilitatilor. Cu Saturn in aceast domeniu din viata voastra , nimic nu vi se da prea usor, trebuie ca  zi de zi sa faceti dovada  unei buni pregatiri profesionale , a unei conduitei morale. Exigenta de la locul de munca poate sa va sensibilizeze foarte mult , puteti avea discutii contradictorii cu sefii vostri, puteti avea conflicte in familie sau cu unul din parinti , toate aceste cer de la voi sa evitati discutiile inutile ,sa incercati sa dati prioritate carierei dar fara a-i neglija pe cei dragi . Este cel mai bun timp sa deveniti realisti cu scopul vostru ,sa va cunoasteti limitele .Orice proiect inceput in urma cu 14 ani  este acuma cercetat, daca este in acord cu destinul voastru atunci puteti obtine recompense importante .Totul se invarte in jurul carierei  , puteti deveni constienti de ceea ce ati realizat ,construit sau nu pana in prezent Cariera ,locul in societate ,reputatia sunt recompensate sau amendate de energia saturniana , asta in functie de faptele cu care dovediti realizarile voastre in acest domeniu . Disconfortul acestei perioade apare doar ca urmare a fugii de realitate sau a unei imagini false a carierei voastre pe care continuati s-o imbratisati . Saturn are metodele lui de a va face realisti in legatura cu cariera voastra , fiti convinsi  ca le va aplica si la voi fiind pusi in situatia de a recunoaste exact ceea ce ati realizat , nici mai  mult,nici mai putin .

Incepand cu 22 ianuarie , Jupiter –Marele benefic intra in semnul Berbecului , pentru voi dragi Capricorni ,  Jupiter  este in tranzit prin casa  familiei.  Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce avantaje imobiliare ,renovarea casei, cumpararea unei case, puteti  mosteni o casa , puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul . Relatiile cu parintii se pot imbunatati , pot aparea oportunitati de a vinde sau cumpara un imobil , puteti sa va mutati  intr-o locuinta mai mare .
O folosire pozitiva a acestei energii binefacatoare a lui Jupiter  poate asigura protectia familiei, cresterea simtului familial, sporirea parimoniului, achizitionarea de bunuri , sanse prin afaceri imobiliare, ajutor financiar din partea parintilor, sunt posibile si mosteniri.   Cu Jupiter in Berbec  in careu cu Soarele natal  se poate vorbi totusi de o perioada  in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate .Folosita negativ, aceasta energie poate aduce dificultatile materiale , sociale ,  puteti avea probleme cu o casa  , cu parintii ,  cu modul  in care va dezvoltati puterea personala .

In martie 2011 , Uranus –rebelul  intra si el in semnul Berbecului , pentru voi Capricornii , aceasta energie lucreaza tot in domeniul familiei ,afacerilor imobiliare .  Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna la revolta fata de orice constrangere din partea familiei, neprevazutul bantuie casa familiei, afacerilor,carierei .
Cu Uranus in careu cu Soarele natal, in special pentru Capricornii  nascuti in primele zile ale zodiei , excesul de intoleranta ,de iritatie,  de nerabdare  va fi simtit fata de tot ce apare ca o piedica in calea libertatii voastre . Sunteti gata sa va asumati orice risc pentru a decide asupra alegerilor pe care le aveti de facut . Poate fi o schimbare neasteptata de existenta, personalitate , destin, poate fi vorba de un viraj de 180 grade legat de decizia unei alte persoane sau la fel de bine , de o alegere a voastra cu consecinte greu de asumat.

Din iunie 2011 , Jupiter intra in semnul Taurului pentru restul anului 2011 , pentru voi, aceasta energie binefacatoare  este  in tranzit  prin casa iubirii , creativitatii, copiilor ,  va daruieste o perioada de  romantism, placere si creatie, distractii, oportunitati de a investi, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii . Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada , deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent , atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter favorizeaza domeniile  filantropice, arta, muzica, spiritualitatea ,  domeniul copiilor,  puteti avea profituri sau bucurii de  la copii vostri. Energia lui Jupiter in aceasta casa in aspect benefic cu Soarele vostru natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Jupiter in acest domeniu din viata voastra este o energie ce induce destule oportunitati, noroc in iubire, romantism, libertate ,  inteligenta creatoare dar si noroc de la copii , prin copii, chiar puteti avea  un copil.

Pluto in sectorul personalitatii voastre in combinatie benefica cu Jupiter in Taur poate face din a doua parte a anului o perioada benefica cu sanse de a incepe o relatie sau o afacere noua, sunteti ajutati sa uitati necazurile primei jumatati a anului . Pentru cei casatoriti, aceasta perioada poate reaprinde pasiunea intre parteneri.

4 ianuarie  2011 vine cu o Eclipsa de Soare in Capricorn –o Luna noua speciala in semnul voastru cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul aceste date ( plus ,minus patru zile ) . Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Avand in vedere ca eclipsa are loc in zodia voastra iar Saturn din casa carierei trimite raze provocatoare asupra energiei eclipsei , se poate spune ca poate fi  o schimbare la locul de munca cu puternice influente asupra personalitatii voastre, puteti intra in conflicte cu o autoritate de la locul de munca , deci atentie .

15 iulie 2011 vine cu o Luna Plina in Capricorn , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din ianuarie 2011, o  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru ,pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.
La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 4 ianuarie ( plus ,minus 4 zile ) , Aceasta Eclipsa de Soare in Capricorn aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai eficient. Pentru cei nascuti in jurul datei de 4 ianuarie , conjunctia dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.

Urmatoarea Eclipsa de Soare este pe 1 iunie 2011 , este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 ianuarie  ( plus ,minus patru zile  ) .  Aceasta Eclipsa de Soare energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi , un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii.  Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea.

1 iulie  2011 vine cu o Eclipsa de Soare in Rac  gradul 9 , este o Eclipsa de Soare in Rac asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 ianuarie ( plus ,minus patru zile  ) . Aceasta Eclipsa  de Soare  poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Poate fi un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege.

25 noiembrie 2011 vine cu o  Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator , este o energie cu influente deosebite asupra Capricornilor nascuti in jurul datei de 25 decembrie ( plus,minus patru zile ) . Aceasta Eclipsa  de Soare energizeaza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala.

In mare , cam asa danseaza  STELELE in jurul vostru dragi  Capricorni, pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

 1. Buna seara Adriana si multumesc mult pentru aceste informatii!
  Banuiesc ca nu ai timp acum pentru a te ocupa de “cazuri” personale, dar daca itzi vei gasi timp la un moment dat, as aprecia mult sa aflu mai in detaliu ce imi rezerva mie anul 2011 : sunt nascuta pe 25 decembrie 1973, pe la 7h la Bucuresti

 2. In primul rand, LA MULTI ANI pentru 2011!

  Ma numesc Frederica si sunt nascuta la 16 Ianuarie 1954, in Bucuresti la ora 9.15 – 9.30.

  Nu cunosc nimic despre mine din unghiul horoscopului… Nu am dorit niciodata sa stiu ceva. Acum, anul acesta, singura am incercat sa citesc despre asta… Sunt credincioasa si pana acum m-am ferit. De data asta insa, mi-ar face placere sa aflu cate ceva si am intrat astfel, in legatura cu dumneata. Si pentru asta iti multumesc!
  Daca se poate sa mi se acorde putin timp si atentie in legatura cu horoscopul meu, raman recunoscatoare.
  Cu tot respectul, Frida

 3. FRIDA
  LA MULTI ANI !
  esti capricorn cu ascendentul in varsator ,o combinatie intre seriozitatea, puterea de munca ,realista in eforturile tale si gandirea avansata ,progresita data de ascendentul in varsator . Aceasta energie a ascendentului ( ascendentul arata ceea ce trebuie sa dezvolti in aceasta viata , vorbeste despre personalitatea , individualitatea ta ,este energia care te individualizeaza in lumea Capricornilor , prezinta adevarata ta fire care sta foarte bine in spatele mastii acesui ascendent dar arata si modul cum te exprimi in exterior) te face prietenoasa ,deschisa la idei noi ,intoleranta in privinta defectelor altora ,sarcastica ,adesea poti fi un sac plin de contradictii ,ba vrei sa calatoresti,ba vrei sa stai acasa . Pe cat de prietenoasa esti, pe atat de capricioasa esti. Casa partenerului in Leu arata un partener stralucitor ,generos ,demonstrativ dar cu guvernatorul casei partenerului -Soarele in casa XII ,se poate ca partenerul sa lucreze spitale ,in locuri retrase ,apare un secret,mister legat de partener .Casatoria poate fi o incercare pentru tine ,partenerul poate fi destul de ascuns cu legaturi multiple,poate parasi domiciliul,.
  Casa Carierei este in sagetator asta inseamna o cariera administrativa ,judecatoreasca sau ceva legat de calatorii ,de punerea in aplicare a justitiei,respectarea drepturilor oamenilor ,reusita vine la maturitate prin succese morale , cuceriri spirituale .In casa copiilor ai uranus ,asta poate inseamna copii putini dar adesea acestra poate fi cu calitati deosebite .
  Interesul pentru astrologie vine de la tranzitul lui uranus -guvernatorul ascendentrului tau pe care il ai acuma chiar in casa I ,casa personalitatii , este o energie ce iti da dorinte neobisnuite ,sa treci dincolo de barierele conservatoare si sa chemi noul,neobisnuitul,astrologia in viata ta . Uranus guverneaza astrologia ,atunci cand tranziteaza casa I E CA SI CUM TE PUNE SA DESCHIZI O CARTE DE ASTROLOGIE ,curiozitatea ,originalitatea ,ideile neconventionale fac parte din limbajul acestei energii care acuma cer dreptul sa faca parte din viata ta .
  Ai lectia de viata Nodul Nord al Lunii in Capricorn-destinul tau,poti citi aici http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-capricorn-si-ns-in-rac/

  Cu lectia de viata Nodul Nord al Lunii in casa XII TREBUIE SA INVETI sa renunti la critica excesiva si la intoleranta , sa fii atenta la imaginea de ansamblu si sa renunti la firea ta tipicara . Trebuie sa acorzi o mare importanta trairilor tale emotionale si vietii spirituale pentru ca numai asa iti poti rezolva problemele . Este necesar sa iti dezvolti intuitia , inspiratia , sensibilitatea. Este o energie ce iti va da tot timpul convingerea ca niciodata nu-I totul pierdut , trebuie sa lupti sa te aperi pe tine dar sa inveti compasiunea , sa-I accepti pe altii asa cum sunt ei .
  Adesea ,prezenta nodului nord in casa XII arata o viata de ispasire si suferinta ,scurtarea perioadei de criza depinde foarte mult de dezvoltarea ta spirituala si de intelegerea sensurilor subtile ale vietii.

  Daca vrei sa ma intrebi ceva anume legat de harta ta ,te rog sa o faci.
  LA MULTI ANI ! de ziua ta de nastere .
  Toate cele buna.
  Adriana

 4. Buna ziua!
  Sunt nascuta in 17.11.1964 la ora 20:15 in Rm.Valcea.
  Va rog frumos,ce imi rezerva anul 2011 din punct de vedere astrologic?Voi scapa de complicatii?
  Voi primi un raspuns?
  Va multumesc frumos!

 5. dana iuga
  spune-mi te rog ce te-ar interesa sa stii,o harta ne vorbeste despre multe lucruri,tu ce ai vrea sa stii?
  Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.