RACUL SI ANUL 2018

RAC / ASCENDENTUL IN RAC – ANUL 2018  
TRANZITE MAJORE

21 iunie – 22 iulie

In anul 2018, Pluto continua sa fie judecatorul relatiilor voastre, casnicie, partener de viata, asociat. Dar Pluto va face echipa cu Saturn in Capricorn care are cerinte stricte pentru voi, sa va maturizati si sa fiti realisti in relatiile voastre. Vestitul Uranus in Taur aduce schimbari imprevizibile in relatiile voastre de prietenie, protectii, grupuri iar Neptun in Pesti va pune sa va hraniti cu destule iluzii in viata intima, castiguri financiare. Se spune ca racul este un fel de scorpion in halat de baie asa ca pana in octombrie 2018, aveti un mare aliat in Jupiter in Scorpion in tot ce tine de afaceri, copiii, viata sentimentala.

Racul este sensibil, sensibil, sensibil. Starile de spirit schimbatoare ale Racilor sunt sincronizate cu schimbarile Lunii-ghidul lor astral. Intuitivi si plini de compasiune, ei sunt o adevarata fantana a secretelor. Compasiunea racilor este profunda si extrem de intuitiva. Nu exista secret pe care sa nu-l descopere, daca isi pune mintea. Nascut cand Soarele este cel mai puternic, racul poseda o putere imensa sub care isi ascunde sensibilitatea profunda.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Tema principala a anului 2018 tine de relatii. Pluto in Capricorn continua si in anul 2018 sa ramana in domeniul relatiilor. Aceasta energie continua sa fie judecatorul, transformatorul acestui domeniu din viata voastra. Pot aparea schimbari profunde ce au legatura cu casnicia, relatiile de cuplu, asociatiile voastre. Aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca probleme emotionale dureroase, despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu. Puteti intalni o persoana care va transforma total modul de abordare a unei relatii. Racii nascuti intre 8-12 iulie ar trebui sa fie mai atenti anul acesta la modul in care isi folosesc puterea personala in abordarea relatiilor. Provocarile in relatii nu trebuie sa va mire, astfel, puteti experimenta unele crize dar si transformari majore.

Dar din 20 decembrie 2017, seriosul Saturn in Capricorn  face echipa cu Pluto in Capricorn si va ramane in domeniul relatiilor voastre in urmatorii trei ani. Saturn va cere sa va maturizati, sa luati toate relatiile mai serios, sa fiti gata sa va asumati responsabilitatea unei relatii. Acuma. multi Raci pot legaliza o relatie ( inelul lui Saturn este de durata). Saturn aduce mereu cu el o masura corecta a realitatii iar pentru voi aceasta realitate lucreaza in cele mai importante relatii. O relatie se poate incheia sau pur si simplu parca deveniti straini. Dar si relatiile stabile, de incredere, se pot intalni cu fel de fel de teste dar care pot fi trecute mai usor. Relatiile voastre importante sunt sub influenta acestei echipe cosmice de rang inalt, deci nu incercati sa luati in gluma problemele care apar. Realizarile vor veni doar pentru cei care le merita cu adevarat.

Inca din octombrie 2017,  Jupiter in Scorpion a intrat in casa iubirii, placerii, cretivitatii si copiilor si va ramane aici pana pe 8 noiembrie 2018. Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse, sunteti protejati si sustinuti de aceasta energie prietenoasa cu voi. Angajamentele sociale sunt la ordinea zilei, sunteti mai dispusi sa va asumati anumite riscuri. Viata personala poate inflori, cei singuri isi pot descoperi dragostea adevarata sau cel putin vor gasi curajul sa se exprime liber si autentic, sa faca prima miscare. Puteti avea bucurii imense prin copii vostri sau poate aparea un copil in viata voastra. Pentru racii creativi, aceasta energie promite recompense, aud oamenii de voi.

In perioada 5 octombrie -16 noiembrie 2018, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Scorpion /Balanta cu  o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, iubire, romantism, copii, speculatii diverse. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv,  misterios, secretos. O relatie de iubire inceputa acuma are un ton karmic, si in general, nu este de durata. “N-a dansat decat o toamna ” este romanul lui Venus retrograd, deci atentie. Nu este cel mai bun timp pentru logodne, casnicii, nu fixati o data pentru cununie acuma deoarece in timp aceasta relatie se poate destrama. Fiti atenti la proiectele creative, la tratamentele cosmetice. Asteptati sa treaca aceasta perioada si va fi totul bine. Din 12 decemrie 2018, Venus reintra in semnul Scorpion si actioneaza ca un mic benefic in iubire, bucurii prin copiii vostri, calatorii, vacante frumoase.

Fiti atenti la glasul iubirii atunci cand Mercur retrogradeaza in Scorpion in perioada 16 noiembrie -6 decembrie 2018.

CARIERA SI BANI

In ultimii sapte ani, Uranus in Berbec a venit cu regulile lui, cu rasturnarile de situatie in cariera voastra. Pana pe 15 mai 2018, Uranus mai agita focul in cariera voastra, va puteti confrunta cu fel de fel de dificultati in relatia cu sefii, cu autoritatile, asa ca este posibil sa luati decizia sa lucrati pe cont propriu. Racii nascuti in ultimele patru zile din semn pot simti mai acut prezenta lui Uranus in viata lor, pot exista schimbari bruste sau dezamagiri in cariera. Pe 15 mai 2018, aceasta planeta paraseste semnul Berbec si cariera voastra si intra in semnul rabdator si ferm al Taurului. Tot ce tine de prieteni, grupuri, obiective viitoare, asociatii profesionale, capata un ton inedit, va puteti schimba obiectivele pe neasteptate, puteti fi atrasi de oamenii excentrici, puteti soca prin abordarea unor obiective neobisnuite. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. In data de 6 noiembrie 2018, Uranus in miscare retrograda va reintra in semnul Berbec si va sta pana pe 6 martie 2019, deci Racii nascuti in ultimele trei zile ale semnului sunt in atentia acestei energii ce aduce schimbari imprevizibile.

In perioada 26 iunie -27 august 2018, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnele Varsator/Capricorn. Pot aparea destule probleme, obstacole in afaceri, banii partenerului de viata, relatii, casnicie, credite. Ambiguitatea financiara este prezenta de la resurse comune la credite bancare, de la certuri in jurul unei mosteniri la delapidari intr-o asociere sau un parteneriat imprudent. Este un timp in care se cere revizuirea modului de folosire a energiei personale in tot ce tine de finante comune, viata intima, secrete, lupta pentru putere, manipularea partenerului , asociatului. Marte retrograd poate fi privit ca un “ cod rosu” in asocierile voastre, afaceri, bani,  si ar trebui sa fiti atenti. Marte guverneaza cariera voastra, asa ca, nu luati decizii pripite in aceasta directie, nu va certati cu sefii, nu riscati in cariera voastra. Utilizati aceasta perioada pentru a rezolva orice problema financiara sau relationala.

16 aprilie 2018 vine cu o Luna Noua in Berbec in casa carierei voastre. Cu Mercur in mers direct in preajma acestei zile, puteti primi o veste importanta legata de un nou proiect, o oportunitate pentru cariera voastra, o functie importanta.

13 iulie 2018 (ora 5:48)  vine cu o Eclipsa de Soare in Rac pe gradul 20:41 cu o influenta deosebita asupra Racilor nascuti in preajma acestei zile. Eclipsele aduc schimbari importante,  maturizeaza, invata, finalizeaza in bine sau rau situatiile care treneaza.Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in propria persoana, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine, probleme cu barbatii, cu autoritatile, in casnicii, sanatate.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 19 mai-13 iunie. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale. In perioada 6-31 martie, Venus  tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.