LEUL SI ANUL 2018

LEU / ASCENDENTUL IN LEU – ANUL 2018
TRANZITE MAJORE

23 iulie -22 august

Anul 2018 anunta schimbari astrale majore pentru Lei. Cele mai reprezentative evenimente ale anului 2018 vizeaza cariera si asta datoria lui Uranus in Taur. Se simte o adiere de innoire care pana in 2026 se transforma intr-un vant suficient de puternic pentru a impinge “corabia” spre noi taramuri ce se asteapta sa fie explorate. Jupiter in Scorpion va sustine in tot ce tine de familie, casa, securitate  personala iar Neptun in Pesti  poate aduce destule iluzii si lectii  in viata intima, lupta pentru putere, bani prin fel de fel de parteneriate. Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al locului de munca dar vine si seriosul   Saturn ce va arata care sunt limitele voastre in munca, loc de munca.

Leul-felina stapaneste peste toate celelalte animale. Guvernat de Soare, Leul se simte bine pe scena, in varful piramidei, in lumina reflectoarelor. Este un prieten extraordinar de loial, un inamic puternic, dar drept, creativ si original, plin de forta si vitalitate.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Una din temele principale ale anului 2018 este cantata de Jupiter in Scorpion, planeta norocului. Inca din octombrie 2017, Jupiter a inceput vizita lui in casa familiei, afaceri imobiliare, parinti.
Pana in noiembrie 2018, sunteti acompaniati de o energie care poate sa va lumineze drumul catre  adevarata voastra casa, puteti primi o mostenire, puteti cumpara casa mult visata, puteti sa va asumati responsabilitatea unei familii. Orice problema legata de casa, familie, poate fi clarificata in acest an. Deveniti mai generosi si atenti cu cei din familia voastra si poate de aceea, lucrurile se pot schimba in bine. Indiferent de ceea ce faceti, o parte din voi se va concentra asupra familiei. Scorpionul nu este cel mai bun prieten al Leului si ar fi bine sa fiti atenti la afacerile imobiliare pe care le faceti. Se poate sa va mutati  intr-o locuinta mai mare, sa inchiriati profitabil o casa, sa faceti investitii imobiliare, achizitii de bunuri de folosinta indelungata.

Pana pe 10 februarie 2018, Venus calatoreste prin zona parteneriatelor, casnicie si poate anunta oficierea unei casatorii, o nunta, o logodna.

In jurul datei de 6 februarie, Venus face un aspect armonios cu Uranus, asta inseamna ca pot aparea beneficii intr-un mod neasteptat in domeniul parteneriatelor, partener de viata, asociat.

Venus va tranzita semnul Leului in perioada  13 iulie-9 august,  asta inseamna ca deveniti “ magnetici” in atragerea celorlalti dar de cele mai multe ori in realizarea propriilor scopuri. Este posibila o noua iubire.

In perioada 26 iunie -27 august 2018, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnele Varsator/Capricorn. Pot aparea destule probleme, obstacole in relatii, casnicii, munca. Marte retrograd poate fi asemanat cu un “ cod rosu” de avertizare in relatiile voastre si a fi bine sa ascultati de el. Pot fi incercate acuma si cele mai puternice casnicii, acorduri, inele, si asta din cauza unui acut sentiment de libertate. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat se cer revizuite, este cel mai bun timp pentru a va da seama daca ati ales bine un partener, un asociat, daca v-ati folosit energia in mod benefic in aceasta directie. Poate aparea in aceasta perioada si o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca dar poate aparea si a scadere a interesului fata de munca, fata de proiectele in care nu mai aveti incredere. Nu semnati documente importante acuma, nu stabiliti o data de casatorie, nu este cel mai prielnic moment.

In perioada 5 octombrie -16 noiembrie 2018, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Scorpion /Balanta, afectandu-va relatiile, familia, banii care vin prin diverse acorduri semnate, credite. O relatie de iubire inceputa acuma are un ton karmic, si in general, nu este de durata. “N-a dansat decat o toamna ” este romanul lui Venus retrograd, deci atentie. In plus, aceasta perioada poate aduce si probleme in familie, nu este cel mai bun timp pentru cumparaturi, pentru a cumpara sau a vinde o casa. In schimb, puteti rezolva o problema veche de familie, un act pentru o casa care are probleme.

Neptun in Pesti continua si in anul 2018 sa creeze destula ceata in pasiunile voastre, in viata intima.Poate fi o perioada in care visati la iubirea ideala, cu greu puteti vedea defectele unui partener, puteti simti ca destinul, karma va lega de o persoana. Trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Aceasta energie va poate da o perceptie extrasenzoriala puternica dar si o dorinta idealista de a-i ajuta pe altii. Partenerul de viata poate cunoaste anumite probleme cu locul de munca iar din aceasta cauza puteti vedea ca el este cel care va creaza probleme financiare.

CARIERA SI FINANTE

Cele mai reprezentative evenimente ale anului 2018 vizeaza cariera si asta datoria lui Uranus in Taur care isi anunta prezenta in cariera voastra incepand cu 15 mai. Se simte o adiere de innoire care pana in 2026 se transforma intr-un vant suficient de puternic pentru a impinge “corabia”  spre noi taramuri ce se asteapta sa fie explorate. Pana in mai, Uranus inca va mai instruieste, va trimite la scoala, puteti calatori mai mult.  Nu este neobisnuit ca Uranus sa aduca schimbari neasteptate in ceea ce priveste cariera si viata voastra. Prin urmare, fiti mai atenti la modificarile pe care le faceti. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi si va tine pe loc in cariera, familie, asocieri. Mai afectati sunt Leii nascuti la inceputul semnului ce vor simti invitatia neobisnuita spre libertate si independenta a lui Uranus. Veti fi curprinsi de un exces de nerabdare, de intoleranta, de iritare fata de tot ce va constrange sau este resimtit ca o piedica in calea libertatii Sunteti gata sa va asumati orice risc iar schimbarile neasteptate de existenta, personalitate, destin, fac parte din limbajul acestei energii. Pe de alta parte, puteti obtine o promovare, o crestere spectaculoasa in cariera, va vede lumea in aceasta perioada atat prin realizarile profesionale cat si prin cele de natura sa provoace barfe sau fel de fel de vorbe indecente.

Intrarea lui Uranus in Taur vine la pachet cu Luna Noua in Taur din 15 mai 2018  si este posibil ca oportunitatile profesionale sa va ia prin surprindere.

Si in anul 2018,  Pluto in Capricorn continua sa fie judecatorul muncii voastre, proiecte profesionale, relatia cu sefii, cu colegii, sanatatea voastra.
Pot aparea tensiuni cu colegii dar in special cu sefii vostri, ati putea fi obligati sa cautati un alt loc de munca din cauza acestei probleme. Puteti schimba destul de des locul de munca in timpul acestui tranzit, dar, de fapt, aceasta energie va va conduce mai aproape de un loc de munca care sa raspunda nevoilor voastre.

Dar din 20 decembrie 2017, Saturn in Capricorn  face echipa cu Pluto in Capricorn si va ramane in casa muncii, sanatatii, in urmatorii trei ani. Vreti nu vreti, va inscrieti la cursul realitatii, seriozitatii saturniene ce poate aduce mai multe responsabilitati iar daca munciti din greu va vede Saturn si va premiaza. Saturn este considerat stapanul karmei iar pentru voi, aceste lectii karmice tin de munca, colegi, sefi, rutine zilnice, obiceiuri, crize existentiale, sanatate. Aceasta echipa astrala va poate ajuta sa deveniti mai disciplinati, structurati, concentrati, realisti in cererile voastre de munca.
Rezistenta organismului vostru poate scadea si ar fi bine sa fiti mai atenti la odihna, dieta.

In perioada 9 iulie-6 august, Venus ( micul benefic ) va sustine in chestiunile financiare iar in perioada 31 martie si 24  aprilie, Venus  calatoreste prin zona carierei si poate aduce anumite beneficii, avansari, promovari.

Fiti atenti la data de 7 aprilie 2018 cand Venus in Taur (cariera)face un aspect benefic cu Saturn in Capricorn din casa muncii si pot sa apara oportuniti solide profesionale dar si relationale.

Provocarile anului 2018 vin prin cele patru Eclipse care va vor afecta direct si vor aduce schimbari profunde si sortite. Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii dar o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului vostru cu sau fara voia voastra. Fiti dispusi sa renuntati la cei care nu va apreciaza, la munca care nu va multumeste, la relatia care va tine pe loc.

Eclipsa totala de Luna in Leu din 31 ianuarie 2018 va aduce schimbari extem de personale in special pentru Leii nascuti in jurul datei de 31 iulie. Acuma puteti culege roadele unor schimbari importante aduse de Eclipsa totala de Soare din august 2017.

15 februarie 2018 vine cu o Eclipsa de Soare in Varsator ce poate aduce schimbari sortite in relatiile voastre. Roadele acestor schimbari se vor vedea in preajma zilei de 27 iulie cand este Eclipsa de Luna in Varsator.

O Eclipsa de Soare in Leu se formeaza in data de 11 august 2018 favorabila unor noi inceputuri, schimbari de destin, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Aceasta Eclipsa  de Soare va aduce oportunitati legate de imaginea personale, relatii, pot fi inceputuri memorabile in special pentru cei nascuti intre 9-13 august. Ar trebui sa fiti atenti si la sanatate. In privinta schimbarilor, ar fi  bine sa  asteptati sa se termine retrogradarea lui Mercur in Leu in jurul datei de 18 august.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.